6 Bonusuri Super Valoroase pentru tine

Adică o experiență completă de învățare

Hello-hello! 

Zilele astea am tot vorbit despre vânzarea prin scris. Dar știi și tu că promovarea în online și vânzarea sunt mult mai complexe de atât

  • Cum scriu un articol bun ca să-mi cresc autoritatea?
  • Cum setez o reclamă ca să ajungă unde trebuie?
  • Cum ar trebui să arate grafica pe care o folosesc?

Toate astea sunt întrebări perfect legitime – și noi venim să te ajutăm cu răspunsuri. 

Astfel, i-am rugat pe colegii de la Kiwi Agency să ne ajute să-ți oferim cea mai complexă și mai folositoare experiență pe care o putem oferi cuiva care vrea să se promoveze și să vândă în online

Deci, odată cu înscrierea în Cursul Online Copywriting PROfit, primești și 6 BONUSURI, care te ajută să-ți maximizezi profiturile în online.

Citește în continuare și vezi ce ți-am pregătit.

Bonus 1

Curs Video — Cum să scrii articole bune de blog

Ai parte de un curs înregistrat cu noi 2, în care te învățăm cum să scrii articole de blog interesante și relevante pentru publicul tău. 

Înveți cum să scrii 5 tipuri de articole diferite și cum să optimizezi un articol de la zero ca să ajungă cât mai sus în căutările pe Google. 

De la idei și inspirație, până la sfaturi de SEO și bune practici pe blog, cursul ăsta este exact pentru tine dacă vrei să creezi conținut de calitate

Abonează-te și primești Mini-Cursul “Copywriting Practic - Cum vinzi prin scris în orice nișă

Bonus 2

Curs Video — Cum creezi reclame pe Facebook cu Boost Post

Cum setezi prima ta reclamă pe Facebook? Cum crești o pagină de Facebook prin reclame? Cum măsori rezultatele unei campanii ca să-ți dai seama ce faci bine și ce merită schimbat? 

Le vei afla pe toate în acest curs înregistrat, susținut de colega noastră, Antonia Zărnescu — Senior Digital Marketer @ Kiwi Agency & eduKiwi.

Antonia face reclame plătite de peste 5 ani, timp în care a administrat bugete pe Facebook de peste 2 milioane de dolari. Urmărește cursul și vei vedea că experiența își spune cuvântul la fiecare pas din el. 

Bonus 3

Cum setezi reclame pe Facebook ca un expert în industrie 

Ai întrebări despre setarea reclamelor pe Facebook? Probleme tehnice? Nedumeriri? 

Odată ce te înscrii la curs vom face o listă cu ele, alături de întrebările celorlalți participanți. 

Mai apoi, vom avea un interviu cu colegele noastre din departamentul de Digital Marketing — Mihaela Ursu și Antonia Zărnescu — care vor răspunde la toate rând pe rând. 

Așa ne asigurăm că afli soluții direct de la experți care se ocupă cu asta zi de zi.

Bonus 4

Principii de grafică pentru reclame care captează instant atenția

Ai încercat vreodată să faci design-ul unei reclame pe Facebook/ Instagram? Atunci știi că nu e floare la ureche. 

Ce culori folosești? Cum le potrivești? Cum aranjezi elementele încât să arate profi și elegant? Greu de spus dacă nu ești designer profesionist…

De asta am invitat-o Alexandra Ianc — Art Director la Kiwi Agency — să ne spună câteva sfaturi esențiale pentru grafica reclamelor pe social media. Pune-le în practică și vei obține imagini WOW. 

Bonus 5

Cum rămâi motivat când nu ești mulțumit de ce scrii

Poate nu ai inspirație și efectiv nu știi ce să scrii. Poate ai idei, dar nu ești mulțumit de textele tale. Poate te descurci ok, dar nu găsești clienți și veniturile sunt cam subțirele. 

Ce faci atunci? 

În acest video îți vom spune ce am făcut noi ca să rămânem motivați, mai ales atunci când eram interni sau juniori în industrie.

Vei afla cum am persistat și ce soluții ne-au ajutat să continuăm în domeniul ăsta frumos și creativ.

Bonus 6

Ce este esențial în vânzări pe lângă copywriting

Vânzările online nu sunt 100% despre copywriting și este important să știi asta încă de la început. 

În acest video vorbim despre toate celelalte elemente care au un impact direct asupra vânzărilor și despre cum să fii atent la ele dacă vrei să obții mai mulți clienți. 

Odată ce știi toate elementele din ecuație te poți ocupa pe rând de fiecare în parte.

După cum vezi, îți punem în brațe absolut tot ce ai nevoie, ca să ai succes în online:

  • Te învățăm să scrii ca să vinzi
  • Te ajutăm pe partea de Ads
  • Te ajutăm cu partea grafică
  • Te susținem ca să rămâi mereu motivat
  • Te sprijinim cu principii importante de vânzare

Dar acum vine întrebarea logică: tu vrei să faci asta? Vrei să înveți cum să vinzi prin scris?

Lansarea e gata în curând, apoi pornim la drum cu cei deciși și hotărâți. Cei care au avut curajul să înceapă această aventură – și care au avut încredere suficientă că sunt capabili să învețe

Iubim să lucrăm cu astfel de oameni și știm deja că va fi o reală plăcere să-i ajutăm să vândă mai mult, mai repede și mai ușor prin scris. Ne-am dori să faci parte dintre ei…

Fiindcă știm ce putere are copywriting-ul. Și mai știm și că e greu să-l prinzi pe cont propriu, dacă nu îl exersezi activ, săptămână de săptămână și cu ajutor real. 

…dar dorința noastră e 0 dacă nu-ți dorești și tu asta. 

Noi îți propunem o experiență care îți pune în brațe un skill pe care îl folosești toată viața. Abilitatea de a-ți vinde produsele cu ușurință, siguranță și mult mai profitabil. Dar poate tu nu vrei asta. 

Dacă îți e ok așa cum îți e acum, nu ai încredere că poți învăța, sau nu simți că poți mai mult…refuzi invitația și rămânem prieteni. 

Sperăm doar să nu regreți – sau să te întrebi mereu cum ar fi fost dacă? Ar fi trist să ratezi o ocazie și să-ți pară rău peste o lună, două, când deja ai fi terminat cursul și ai fi văzut rezultatele…

Pentru toți cei deciși, hungry, dornici de mai mult și gata să domine online-ul cu texte extrem de bune și persuasive…

Înscrierile încă sunt deschise! 

Vezi aici tot ce ți-am pregătit!

Te așteptăm, 

Oana și Sergiu

P.S. Cineva ne-a spus o dată că “e ușor să vorbești de câteva sute de euro” – când prezentam cursul. 

Adevărul e că da. Chiar e ușor să o faci. 

Câteva sute de euro nu înseamnă nimic atunci când au posibilitatea să-ți aducă zeci de mii / lună. E o sumă mult mai mică decât un salariu de copywriter. Decât un buget de promovare al unui produs relativ mic. Sau decât 2 ore de consultanță cu un copywriter bun. 

Banii ăștia ți se vor duce oricum la un moment dat în promovarea online. Întrebarea e – ce-ți vor aduce înapoi? Înscrie-te la Curs și alege să investești în ceva ce îți produce bani. Nu în ceva ce îți toacă banii. 

Abonează-te și primești Mini-Cursul “Copywriting Practic - Cum vinzi prin scris în orice nișă
În perioada 1-5 Septembrie suntem offline!
Salutare!
Echipa eduKiwi pleacă în teambuilding la mare în perioada 1-5 septembrie!
De aceea, vom procesa orice înscriere/cerere după 6 septembrie. Revenim atunci la butoane, odihniți și gata să aducem Educația în România la cu totul alt nivel 💙
Mulțumim că ești cu noi și ne reauzim în curând!
#kiwiteam