Roxana Borz

Autor
Căutând soluții am reușit să îmi vindec traumele și să depășesc acest scenariu în care mă aflam. Probabil, cum faci și tu acum. 🙂 Mi-am rescris povestea și m-am transformat din victimă în învingătoare!

Despre mine

Numele meu este Roxana Borz.
Sunt autor, practicant NLP acreditat
national și european, trainer acreditat și farmacist la bază.

De 10 ani studiez și cercetez metode de vindecare a traumelor din copilărie.

În primul rând, am facut-o pentru mine. În tot acest timp am căutat “să mă caut“ pe mine în toate formele în care am putut, să mă descopăr, să mă tratez, să mă vindec de trauma abandonului și alte răni emoționale dobândite pe parcurs.

Mi-am dat seama că pentru a putea să îi accept pe ceilalți așa cum sunt și să nu mă mai simt rănită de ce se întâmplă în exteriorul meu, trebuia să nu mai încerc să îi schimb pe ei ci să schimb ceva la mine.

Am mers la cursuri de dezvoltare personală, am parcurs cursul de Practicant NLP și am devenit acreditată ca Practician NLP – ARONLP, IANLP, EANLP, Asociația Română pentru Programarea Neuro-Lingvistică;

Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie, cu specializarea Farmacie si am practicat meseria ca Farmacist Diriginte, unde am avut ocazia sa tratez si sa observ foarte multi oameni care isi tratau traumele cu medicamente care uneori le faceau mai mult rau decat bine.

Am activat ca voluntar si Trainer pentru Organizatia Studentilor Farmacisti si Uniunea Studentilor din Romania, unde am lucrat cu tineri studenti si am coordonat probleme din sfera Sanatatii Publice, dar si tema din sfera Soft Skils.

Mai presus de toate acestea este că am reușit să depășesc și rezolv efectele pe care trauma le adusese în viața mea.

Trauma din copilărie pe care eu am dus-o în spate este legată de plecarea tatălui meu la vârsta de 3 ani. Această traumă a avut urmări puternice în viața mea în sfera relațiilor, a jobului, a sănătății și a stării mele emoționale per general. Mă luptam cu convingeri limitative de tipul “nu merit să mă iubească nimeni”, “toți bărbații mă vor părăsi la un moment dat”, “nu valorez și nu merit mare lucru”, “oamenii mă vor respinge mereu” și multe altele care rulau în fundal și îmi distrugeau viața dacă nu acționăm la timp.

Căutând soluții am reușit să îmi vindec traumele și să depășesc acest scenariu în care mă aflam. Probabil, cum faci și tu acum. 🙂

Mi-am rescris povestea și m-am transformat din victimă în învingătoare!

Mi-am recâștigat dreptul la fericire pe care credeam că nu îl voi mai avea niciodată. Îmi doresc să te ajut și pe tine să faci același lucru!