Mihai Chițoiu

Specialist SEO

Nu există afacere în România care să nu câștige înzecit dacă face SEO. Și e complet gratuit.

Despre mine

Salut! Eu sunt Mihai Chițoiu și sunt Specialist SEO din 2016 încoace.

Sunt 5 ani în care am lucrat în peste 100 de proiecte de SEO din aproximativ 40 de nișe diferite.

De la branduri mari precum BIGOTTI, Decathlon, Hornbach și SuperMercato, până la branduri mici și locale, le-am optimizat pe toate și am reușit să le pun pe prima poziție din Google.

În primii ani de carieră am lucrat în 2 dintre cele mai mari agenții de SEO din țară, iar după am fondat propria agenție de SEO — cliențipeviață.ro.

Prin intermediul ei colaborez cu branduri mici și mari care vor să-și crească vizitele pe site și, desigur, numărul de clienți.

Până în prezent am ajutat afacerile să facă vânzări de zeci sau sute de mii de euro pe an, fără să plătească pentru fiecare client.

De altfel, sunt rezultate obținute fără reclame pe Facebook, pe Google sau pe orice altă platformă. Ci strict prin optimizări strategice de SEO.

Personal, cred cu tărie că Optimizarea SEO este mult mai simplă decât pare.

Nu ai nevoie de experiență vastă ca să obții rezultate impresionante și nu ai nevoie nici de abilități de om tehnic pentru asta.

Eu am fost ospătar pe un vas de croazieră înainte să lucrez în marketing și nu am avut niciun contact cu promovarea înainte să mă angajez la primul job din domeniu.

Însă m-am dedicat 200% lui, am învățat tot ce am putut, iar uneori am făcut chiar și task-urile colegilor ca să cresc și să mă dezvolt ca profesionist în industria asta.

Așa am ajuns la concluzia că SEO este relativ simplu și clar, având o serie de pași care pot fi urmați de absolut oricine. În plus, poți să-l faci complet gratuit.

Când am realizat asta, am început să-i învăț și pe alții cum să-și pună site-ul pe prima pagina din Google. Adesea chiar pe prima poziție.

Iar acum predau un Curs de SEO pentru antreprenori, marketeri și oamenii care vor să învețe meseria asta de la zero.

Dacă vrei să faci asta ca job sau să-ți vezi afacerea pe locul 1 în căutări, SEO este exact pentru tine. 🙂