TE AȘTEPT ÎN COMUNITATEA GRATUITĂ DE MANIFESTARE CONȘTIENTĂ ȘI VINDECARE!

În acest grup ai acces la informații și unelte gratuite care să te ajute în procesul tău de transformare și de manifestare a dorințelor tale.

Numele meu este Roxana Borz.

Sunt Regina Manifestării Conștiente în România, autor, practicant NLP acreditat internațional.

Misiunea mea este sa ajut 5.000.000 de români să manifeste ceea ce își doresc, folosind tehnici bazate pe neuroștiință, psihologie, fizică cuantică.

Am ajutat deja mii de oameni să-și vindece traumele din copilărie, să descopere iubirea de sine, să vindece relații toxice sau de codependență, să manifeste persoana specifică înapoi sau o nouă relație, să manifeste job-ul ideal, mai mulți bani, sănătatea sau forma fizică dorită.

Am studiat timp de 10 ani Vindecarea Traumelor din Copilărie, Iubirea de Sine și am creat una dintre cele mai puternice Metode de Manifestare Conștientă din lume.

Este metoda cu care eu mi-am manifestat TOT ce am dorit.

TU ești creatorul propriei tale realități. Totul începe cu tine și ai deja în interiorul tău toate resursele ca să manifești orice dorință.

În comunitatea mea de vindecare și manifestare sunt peste 200.000 de oameni și te aștept și pe tine, ca să înțelegi cum te pot ajuta prin metoda mea.

Grupul este gratuit. Tot ce trebuie să faci este să dai JOIN mai jos și să te alături în grupul de Facebook Manifestare Conștientă și Vindecare.

Ești gata să faci o schimbare importantă pentru tine?