eMAG Genius: Tot ce trebuie sa stii

Ce este eMAG Genius?

Pe scurt, Genius reprezintă un serviciu oferit de eMAG, disponibil pe baza unei abonări anuale (sau lunare), care îți asigură accesul la oferte exclusive în cadrul a patru aplicații. De asemenea, acest serviciu îți oferă beneficiul livrării gratuite sau mai rapide, plus alte beneficii.

 

Beneficii eMag Genius

eMAG Genius este un program de abonament oferit de eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din România. 

Programul Emag Genius oferă o serie de beneficii pentru clienți. 

Acestea includ următoarele:

  1. Livrare gratuită: Abonații Emag Genius beneficiază de livrare gratuită pentru o gamă largă de produse, în funcție de valoarea comenzii și de nivelul de abonament.

Pragul minim pentru ca livrarea să fie gratuită este de 30 de lei.

  1. Livrare rapidă: Unele opțiuni Emag Genius ofereau livrare rapidă, ceea ce înseamnă că clienții pot primi produsele comandate într-un timp mai scurt.
  2. Acces la oferte exclusive: Abonații au acces la oferte și reduceri exclusive pentru produsele din anumite categorii sau pentru evenimente speciale, cum ar fi Black Friday.
  3. Asistență prioritizată: Clienții Emag Genius beneficiază de asistență prioritară, ceea ce însemna că sunt tratați cu prioritate în ceea ce privește răspunsul la întrebări și solicitări.
  4. Retur ușor: Programul Emag Genius facilita procesul de returnare a produselor, făcându-l mai rapid și mai convenabil.

Totodată, termenul de retur este prelungit la 60 de zile.

Este posibil ca Emag Genius să fi evoluat sau să ofere și alte beneficii în prezent, așa că vă recomand să verificați site-ul eMAG sau să contactați serviciul lor de relații cu clienții pentru cele mai recente informații despre programul Emag Genius și beneficiile actuale.

 

Abonamentul eMag Genius

Abonamentul, plătibil anual sau lunar, oferă livrare gratuită la easybox, la comenzile ce conțin produse genius Genius de minimum 30 lei; 

Livrare gratuită, în aceeași zi pentru comenzi plasate până la ora 12:30, cu livrare în București la easybox (pentru comandă minimă de 30 lei) sau prin curier (comanda minimă de 100 lei); 

Livrare gratuită, a doua zi la easybox (pentru comandă minimă de 30 lei) sau prin curier (comandă minimă de 100 lei) pentru comenzi plasate până seara târziu.

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

 

Retur eMag Genius: Cum functioneaza?

eMAG Genius are și alte beneficii.

Pe lângă cele menționate mai sus, beneficiezi și de retur în 60 de zile, față de cele 30 normale.

Pe lângă asta, eMAG oferă clienților eMAG Genius „Returul Magic”.

Retur Magic este modul prin care primești banii înapoi aproape instant, în maxim 30 de minute de la introducerea coletului în locker-ul EasyBox.

 

Care este costul unui abonament eMag Genius?

Abonamentul eMAG Genius are un cost destul de mic pentru ceea ce oferă, mai exact 99 lei pe an. 

Asta înseamnă 8.25 lei / lună.

La o medie de 2 comenzi / lună, pe toate platformele aparținătoare eMAG, poți economisi peste 1079 lei anual, conform site-ului eMAG:

 

In ce orase este disponibil eMag Genius?

eMAG Genius este disponibil în toate localitățile din România, însă lista locațiilor pentru care serviciul locker este disponibil se poate regăsi pe site-ul celor de la Sameday.

În orasele București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești și în județul Ilfov, comenzile plasate până la ora 22:00, de duminică până vineri vor fi livrate a doua zi, gratuit. În restul localităților, comenzile plasate până la ora 15:30 vor fi livrate a doua zi, gratuit (pentru comenzi minime de 30 lei la easybox și 100 lei prin curier).

 

Cum poti sa te abonezi la eMAG Genius?

Abonarea eMAG Genius se poate face din contul de client, ramura Genius.

 

Cum poti sa te dezabonezi de la eMAG Genius?

Poți să te dezabonezi de la eMAG Genius foarte simplu.

În eMAG, accesezi Contul Meu > Genius > iar sub informațiile regăsite cu privire la abonament, există butonul de renunțare la servicii:

 

De pe ce platforme mai pot comanda cu eMAG Genius?

eMAG Genius este considerată a fi o „familie” de servicii oferite din partea celor de la eMAG.

Pe lângă platforma emag.ro, serviciul Genius este disponibil pentru încă 3 platforme: 

  • Tazz: Servicii de food delivery
  • FashionDays: Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii
  • Freshful: Cumpărături uzuale

 

Membrii comunității Seller Club Elite beneficiază de acest serviciu, dar nu în calitate de cumpărători, ci în calitate de vânzători.

Produsele vândute de către cursanții noștri se vând, în medie, cu 150 lei / produs cu o medie de 50 de lei profit.

Cu doar 2-3 vânzări pe zi, poți și tu ajunge la peste 10.000 lei vânzări pe eMAG într-un timp scurt.

Dacă și tu vrei să afli pașii necesari implementării unui astfel de business, dă click aici pentru a afla mai multe despre programul nostru.

Alătură-te comunității eduKiwi!