Roxana Borz – Regina Manifestării și Trauma Expert

Cum elimini un 3P
(obstacol) dintre tine și
persoana iubită, ca să
nu te mai simți trădată?

Cum elimini un 3P (obstacol) dintre tine și persoana iubită, ca să nu te mai simți trădată?

Cealaltă femeie, distanța, viciile,
prietenii, depresia, munca sau
telefonul nu vor mai sta între voi, dacă
urmezi acești pași!

Cealaltă femeie, distanța, viciile, prietenii, depresia, munca sau telefonul nu vor mai sta între voi, dacă urmezi acești pași!

Master Class-ul are loc:

Zile
Ore
Min
Sec

Orice ai face, oricât de mult l-ai iubit, oricâte i-ai oferit încercând să îl faci să te aleagă, până acum ai primit doar opusul?

Te lupți cu alte femei pentru atenția și iubirea lui?

Te lasă mereu pe locul doi și preferă să iasă cu prietenii, să stea pe telefon sau să facă orice altceva decât să petreacă timp cu tine?

Nu te simți aleasă, prioritatea și singura femeie pentru el, deși el este totul pentru tine?

Trebuie să știi că în stilul acesta ta nu o să obții niciodată ce vrei: dedicarea lui totală, iubirea nedivizată, locul 1 în viața lui.

Dar există o cale de a-l face să te aleagă, să te dorească și să te prioritizeze doar pe tine…

Vino la Masterclass-ul „Cum elimini un 3P (obstacol) dintre tine și persoana iubita, ca să nu te mai simți trădată?” și vei vedea că cealaltă femeie, distanța, viciile, prietenii, depresia, munca sau telefonul nu vor mai sta între voi, dacă urmezi pașii pe care ți-i voi da!

Ce facem la Master Class:

Află cum să manifești odată pentru totdeauna eliminarea obstacolelor dintre tine și persoana ta iubită, folosind metoda mea de manifestare conștientă! 

Zile
Ore
Min
Sec

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Adresele de Yahoo! nu primesc linkul întâlnirii și nu pot participa la Master Class.

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Adresele de Yahoo! nu primesc linkul întâlnirii și nu pot participa la Master Class.

Numele meu este Roxana Borz

Sunt Regina Manifestării Conștiente în România, autor, practicant NLP

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie și studiez a doua Facultate, cea de Psihologie.

Am studiat timp de 10 ani Vindecarea Traumelor din Copilărie, Iubirea de Sine și am creat una dintre cele mai puternice Metode de Manifestare Conștientă din lume, cu care chiar eu mi-am manifestat TOT ce am dorit.

Am ajutat peste 4000 de oameni să își vindece traumele din copilărie!

Am ajutat peste 3000 de oameni să se iubească pe ei și să își vindece relațiile toxice și de codependență.

Am ajutat peste 1500 de oameni să își manifeste SP înapoi, banii sau sănătatea dorită.

În comunitatea mea de vindecare și manifestare sunt peste 200.000 de oameni.

Misiunea mea este să ajut 5.000.000 de români să manifeste ceea ce își doresc în lumea lor, folosind tehnici bazate pe neuroștiință, psihologie, fizică cuantică.

Nu mai pierde încă niște ani buni încercând să faci orice ca să îi demonstrezi că ești cea mai bună pentru el, să lupți pentru iubirea lui, când există o cale mult mai ușoară de a obține ceea ce vrei!

Vom trece împreună prin pașii cu care mii de persoane au reușit să manifeste ca SP (Persoana Specifică) să le aleagă, să le dorească și să rămână doar cu ele, folosind metoda mea!

Zile
Ore
Min
Sec

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Cele cu adrese de Yahoo! nu primesc link-ul întâlnirii și nu pot participa la Master Class