Andrea Papp

Psihoterapeut Transpersonal

Fericirea meadepinde de mine.

Despre mine

Viața mea a început ca o fetiță abandonată, rănită, lovită și oprimată, care a devenit o femeie rebelă, sălbatică, nesupusă și nu de puține ori considerată nebună și periculoasă.

Cunosc gustul tuturor rănilor. Am traversat rana abandonului, a respingerii, a fricii, a rușinii, a deprimării, a furiei, a autodistrugerii, a revoltei, a confuziei, a controlului și a epuizării. Am fost peste tot și pentru că nimic nu mi-e străin, te pot ajuta și pe tine!

Dar m-am vindecat, am renăscut și acum am o viață împlinită.Un înger de fetiță și un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc.

Am studiat Psihologia la Timișoara și de 15 ani sunt un psihoterapeut specializat pe Vindecare.

În plus, am studiat și am lucrat personal cu cei mai buni din domeniu: Caroline Myss, Katie Byron, Stanislav si Christina Grof, dr. John Demartini, Juan Ruiz Naupari, Maite Pardo Sol, Vitor Rodrigues, Stefano Pischiutta, Jure Biechonski, Menis Yousry, Anca Munteanu, Ioan Dafinoiu și mulți alții.

Îți sunt profund recunoscătoare ție, femeilor din familia mea, prietenelor mele și femeilor aflate în terapie, care au ales să-și vindece rănile și să se transforme alături de mine.

Pentru că împreună este întotdeauna mai ușor.

Și tu poți avea TOT ce îți dorești. Bineînțeles, dacă parcurgi călătoria de vindecare și transformare într-o Eroină.

Dacă crești într-un mediu lipsit de iubire, asta vei alege: lipsa iubirii și a respectului.

Gata cu suferința! A venit timpul să te bucuri mai mult, să strălucești, să visezi și să dăruiești lumii zâmbetul tău, bucuria și iubirea ta. A venit timpul să dansezi, să cânți, să meditezi, să asculți de muzica ritmului tău interior, să fii femeia care ți-ai dorit dintotdeauna să fii și să trăiești așa cum simți tu, nu cum se așteaptă de la tine.