Călătoria de la Victimă la Eroină

Eliberează neîncrederea, neputința și slăbiciunea și activează puterea, strălucirea, frumusețea și bogăția. Te ghidez să transformi totul în abundentă și armonie în viața ta!

“Vreau să nu mai plâng și să fiu mai puternică”

Draga mea, mă bucur că ai ajuns aici și că acum citești aceste rânduri. Cred că nu e întâmplătoare prezența ta pe pagina asta.

Cred că ceva nu e cum trebuie în viața și nu știi exact ce. Poate fi ceva simplu: nu ești mulțumită de cum arăți, și oricât și-ar spune lumea că ești frumoasă, nu îi crezi.

Poate treci din relație în relație și mereu ești tratată ca o opțiune - niciodată ca o prioritate.

Poate te simți singură, nu ai un partener potrivit, nu ai un copil și o familie a ta, sau ești într-o relație neîmplinită și nefericită.

Poate ai un job prost plătit, deși ai o minte brici și ai trecut prin două facultăți.

Ceva te oprește să alergi după ceea ce meriți.

Ai genul acela de viață în care te mulțumești.

Te mulțumești cu un job călduț, care nu e nici cel mai bine plătit, nici cel mai cool, nici cel dorit de tine. Fiindcă ți-e frică să mergi să ceri o mărire de salariu, să ceri o promovare, să riști o schimbare de carieră.

Ai rămas în același loc toată viața și nu ai avut putere să pleci de unde ai crescut. Să explorezi lumea, să ai aventuri, să îți faci prieteni din toate colțurile lumii.

Te mulțumești cu un bărbat ok, în loc să cauți acel om fermecător care te poate trata ca pe o Regină și care-ți arată în fiecare zi cât de frumoasă, specială, valoroasă ești.

Draga mea,

Ți-ai pierdut încrederea în tine și în partener?

Tânjești după iubire ca după aer, dar îți e refuzat acest drept fundamental?

Te-ai săturat să cerșești iubirea, atenția, afecțiunea și respectul partenerului?

Îți ascunzi neîmplinirea în muncă, grija față de copii, shopping, petreceri și mâncat în exces?

Ai și uitat când te-ai simțit ultima oară împlinită emoțional și sexual ca femeie?

Te simți neapreciată, nerespectată, neiubită, nedorită de celălalt?

Ți-e frică să nu fii din nou rănită de bărbați, să nu fugă, așa că te abții să fii TU într-o relație?

Te-ai săturat să alegi parteneri nepotriviți mereu și mereu?

Preferi să te izolezi în loc să creezi legături Reale și puternice?

Te-ai săturat să fii singură, chiar și când ești cu cineva?

Ți-ai pierdut încrederea că o să (mai) fii vreodată fericită?

Bănuiești că faci alegeri dezastruoase fiindcă ai tipare greșite din copilărie?

Crezi că ești dependentă de suferință și că meriți să fii rănită?

Te simți la fel de neajutorată ca un bebeluș despărțit de mama sa?

Dacă ai răspuns cu DA, la aceste întrebări, înseamnă că unul dintre cele 8 Arhetipuri din tine (sau poate chiar toate) își face de cap înăuntrul tău.

Cele 8 Arhetipuri dictează alegerile și experiențele vieții tale. Ele în sine nu sunt villains, nu îți vor răul.

“Despre ce arhetipuri vorbești?”

Arhetipurile sunt pur și simplu amintiri. Practic, mintea ta a dat o formă experiențelor și amintirilor tale. Mă refer aici la acele lucruri care s-au întâmplat când erai foarte-foarte mică și pe care le-ai uitat în timp.

Ele stau în subconștient și manipulează din umbră toate deciziile pe care le iei acum: în relație, la serviciu, în viață.

Sunt descoperirea marelui psiholog și psihiatru elvețian Carl Jung.

Nu vorbim aici de nimic mistic, sau ciudat. Pur și simplu, de ceea ce se întâmplă în mintea ta.

Cele 8 Arhetipuri care te afectează fără să știi

Fetița Rănită - acesta este arhetipul copilului ce ai fost odată. Un copil care nu a primit destulă iubire când a avut nevoie de asta.

Ori ai avut părinți ocupați, ori au divorțat, ori unul dintre ei a murit, ori ai avut părinți “orbi și surzi” la nevoile tale. Și fiindcă atunci nu ai avut iubire, acum nu simți iubirea, nu crezi că o meriți și te comporți ca un copil rănit, nu ca un adult care își cunoaște valoarea și știe ce merită. Fetița Rănită privește oamenii și lumea prin lentilele traumelor suferite în copilărie. Ca răspuns, ea se închide în sine, devine defensivă ori agresivă sau joacă un rol de fată bună ajungând să fie din nou rănită. La fiecare despărțire, la fiecare eșec, regresează la poziția de copil, așteptând ca în sfârșit, cineva să o iubească și pe ea. Trebuie să începi practicarea iubirii de sine, asumându-ți în procent de 100% responsabilitatea vindecării fetiței rănite din interiorul tău.

Dacă refuzi această muncă interioară, vei da mereu vina pe părinții tăi pentru problemele tale actuale.

Victima - arhetipul care își dăruiește puterea celorlalți. Victima se regăsește cel mai des în rândul femeilor care au tras concluzia greșită că ele sunt slabe și neputincioase. Victima suportă abuzuri fizice, psihologice și emotionale de neimaginat. Victima nu se respectă. Victima nu știe să traseze granițe sănătoase și să spună “stop”, “până aici”, “merit mai mult”, “am și eu drepturi într-o relație”.

Victima ajunge să fie controlată, manipulată și exploatată de ceilalți. Victima nu crede că are vreo șansă la fericire și nu își asumă responsabilități pentru nimic. Victima trebuie să practice respectul de sine și trasarea granițelor sănătoase în relație cu cei dominatori.

Când Victima își face de cap, devii un simplu spectator în viața ta. Accepți abuzuri, neplăceri, durere. Și nu percepi că ai mereu puterea să pleci sau să schimbi ceva.

Prostituata - prostituata nu-și vinde doar corpul pentru bani. Ci tot ce o face specială.

Prostituată te ține blocată într-o relație fără iubire, la un job pentru care ai 0 pasiune, sau alături de oameni care nu te mulțumesc. Totul pentru siguranță financiară.

Acest arhetip te seduce, șoptindu-ți la ureche că, o poți duce mai bine dacă te vinzi fizic, moral, sufletește sau că îi poți foarte bine cumpăra pe ceilalți prin control, bani și dominare.

Fals. Nimeni nu poate fi cumpărat. Sufletele nu sunt de vânzare.

Bineînțeles că oamenii se vând de mii de ani, dar asta nu este un semn de sănătate, ci de boală.

Poți ridica un imperiu cu talentele, ideile și creativitatea ta. Ești inzestrată cu daruri cereșți și pămantesti. Descoperă-le și folosește-le!

Sabotorul - asta e vocea care te face să procrastinezi. Nu ieși azi la alergat că ți-e lene. Nu mergi la cursul X, că oricum nu o să reușești. Nu ieși dintr-o relație, că nicăieri nu e mai bine.

Sabotorul e motivul pentru care nu trăieșți o viață în cea mai bună variantă a ei. Ci trăieșți mulțumindu-te cu jumătăți de măsură.

Nu vei deveni niciodată puternică dacă faci alegeri din frică. Trebuie să faci alegeri mari, curajoase, nu mărunte! Nu mai fă aceleași alegeri dacă vrei rezultate diferite și senzaționale! Poți mai mult! Nu mai da cu piciorul șansei de a-ți împlini un vis!

Salvatoarea - Salvatoarea știe ce e mai bine pentru toți și știe exact ce trebuie să facă X sau Y că să aibă succes, dar nu folosește această știință a inimii ca să se salveze pe sine.

Abilitătile Salvatorului le vedem cel mai bine în relațiile intime atunci când femeia încearcă să-l salveze pe bărbat de viciile lui, crezând că iubirea, dăruirea, sacrificiul și efortul ei nemărginit, îl vor transformă pe acesta într-un partener ideal. Un alt basm. Un alt mit. O altă agresiune față de ține. Astfel de relații sunt condamnate la moarte. Punct. Nimeni nu poate fi ajutat dacă nu vrea să fie ajutat.

Poți să iți exerciți puterea și în alt mod. E plăcut să te simți mare și tare, dar poți face asta pe o scenă, într-o sală de consiliu, într-o vocație și o profesie, dar nu în relația de cuplu.

Dacă îți salvezi mereu copil sau soțul de la ananghie, ce vor învață aceștia despre ei înșiși? Că sunt slabi, neputincioși. Îi ții permanent în poziții lipsite de putere. Se descurcă și fără tine. Nu trebuie să salvezi omenirea. Salvează-te pe ține!

Pare un rol nobil - dar nu e. E doar un mod de a-i controla pe cei din jur, și până nu ieși de aici, nu vei trăi dragostea și iubirea adevărată.

Dependenta - Un arhetip care ne atinge pe toți, nu-i așa? Singura putere pe care o avem în această relație este să nu ajungem să fim înghițiți de dependențele noastre. Și aici nu vorbim doar despre dependență de mâncare, alcool, țigări, tutun sau sex, ci și despre dependență de muncă în exces, dependență de celălalt, dependență de exerciții fizice, dependența de scandal sau de alte comportamente negative.

Autocontrolul este mușchiul pe care trebuie să-l dezvolți în relație cu acest arhetip puternic. Fără autocontrol, care este până la urmă, puterea ta interioară, voința poate ceda în fața unei substanțe sau a unui comportament care îți controlează stilul de viată.

Așadar, dacă nu poți trăi fără o substanță, o persoană sau de un comportament și ești în stare să îți distrugi relațiile, caracterul, integritatea și bunăstarea psihologică, atunci trebuie să începi urgent munca de vindecare profundă.

Prințesa - este unul dintre cele mai vechi arhetipuri feminine prezent în cultură, romane și filme. Prințesa este frumoasă, vulnerabilă și trebuie salvată de un Prinț.

Povestea ne spune că odată ce va fi salvată, ea este tratată ca o Printesă și duce un stil de viată luxos. Poveșți de adormit copii. Realitatea este cu totul alta. Dacă cădem în capcană basmelor și a miturilor, nu facem decât să ne pierdem puterea proprie și abilitățile înnăscute cu care putem avea singure grijă de noi înșine.

Dacă și tu faci această alegere neinspirată, vei perpetua modelul patriarhal care ne intoxică de mii de ani cu mesaje false. Femeia nu este slabă, femeia nu este neajutorată și femeia nu este dependentă de protecția unui bărbat. Femeia este la fel de valoroasă ca un bărbat și poate face la fel de bine tot ceea ce face un bărbat. Și femeia poate să devină președinte, ministru, primar, om de stiintă, doctor și maestru spiritual.

Acest arhetip te ajută să îți recapeți Puterea și să-ți reimprospătezi memoria arhaică: Femeia este la fel de Puternică ca un bărbat și își poate purta singură bătăliile, nu trebuie să fie DOAR frumoasă și să stea ascunsă în castel sau mai bine zis, în colivia de aur.

Nu eșți neajutorată. Poți să-ți creezi o viață așa cum ai visat de mică. Poți realiza mai mult decât să te măriti cu un bărbat care să aibă grijă de ține.

Nu mai alimenta fanteziile din copilărie. Nimeni nu salvează pe nimeni. Doar tu te poți salva de o mentalitate invechită, toxică și condamnată la un destin de servitoare și sclavă.

Vindecătoarea - are o pasiune arzătoare de a-i ajuta pe ceilalți și o vedem în rol de terapeută, medic, asistentă medicală, ghid spiritual, mentor, preoteasă, shaman, etc. Vindecătoarea aduce celorlați îngrijire, alinare și vindecare fizică, mentală și spirituală. Acestea au harul de a-i ajută pe ceilalți să-și vindece traumele timpurii, să renunțe la istoriile lor dureroase și să-și schimbe viețile. Vindecătoarea are o mare putere interioară.

Maica Tereza era o astfel de forță.

De obicei Vindecătorii au traversat ei înșiși experiențe dureroase și traumatizante pe care le-au vindecat. Doar după ce rana i-a inițiat, pot deveni Vindecătorii celorlalți.

Bineînțeles, că în acestă lume există și șarlatani care promit că pot vindecă orice rană sau boală, dar nu fac altceva decât să profite de naivitatea și disperarea oamenilor. Poți vindeca după ce ești vindecat!

Nu ai fost atentă la ele niciodată. Așa că, trăind în întuneric, te conduc pe căi întunecate.

Tu ai în tine o femeie puternică, capabilă de foarte multe lucruri.

Dar ai în tine și o Fetiță rănită, o Victimă care cere dreptate, o Prostituată care se vinde pentru iubire și un Sabotor care-ți șoptește în ureche că nu poți, nu meriți, nu știi. Astea, printre altele...

Dacă te trezești că plângi în loc să lupți, că te resemnezi în loc să te bucuri, că ești o fetiță, nu o femeie... ai nevoie de ajutor.

Ești conștientă că îți alegi partenerul în funcție de iubirea pe care o simți pentru tine?

Trebuie să privești atentă la propriul comportament și să te întrebi: care sunt motivele pentru care mă simt abandonată, respinsă, neîmplinită și nefericită în situația în care sunt?

Draga mea, vreau să înțelegi că înainte de toate trebuie să te iubești pe tine însăți.

Pentru că atunci când nu te iubești pe tine, te pui singură în poziția de-a fi rănită. Mai grav, nu o să fii niciodată împlinită.

Cea mai mare problemă este că ajungi să crezi că tu nu ești bună de nimic și nu o să ai niciodată ceea ce au restul femeilor.

Ți se va părea că viața ta nu poate să cunoască încrederea în sine, frumusețea, strălucirea, un soț iubitor și îndrăgostit, sau o familie fericită.

Ajungi să crezi despre tine că nu ești îndeajuns de bună sau frumoasă pentru a fi iubită și prețuită de celălalt.

Astfel îți pierzi toată încrederea în tine, iar viața ta devine un coșmar, atât personal, cât și profesional.

Nimic nu este mai grav și mai dureros
decât să te urăști pe tine și fiecare zi din calendar!

Deblochează Puterea
Eroinei din tine!

Cum spuneam, ascunzi în tine o Eroină, o Amazoană capabilă să lupte pentru ceea ce merită. O femeie curajoasă, frumoasă, feminină, cu un potențial enorm.

Eroina asta e acum redusă la tăcere de cele 4 arhetipuri dar... dar... odată ce-i dai Putere, viața ta se va transforma!

Eroina asta îți poate da tot ceea ce-ți dorești acum. Toate lucrurile pe care ți le imaginezi, toată împlinirea pe care o cauți.

Cum îți recuperezi puterea și încrederea în tine?
Cum te vindeci de neiubirea cronică pe care o simți față de tine?

În primul rând, înțelegi și accepți că ești 100% responsabilă de propria ta vindecare și transformare!

Și încetezi să amâni vindecarea.

Trecutul nu rămâne niciodată în trecut. Ci determină felul în care simți, gândești și acționezi.

Repeți probleme în loc să creezi soluții și să ai o viață de calitate și împlinită.

Dacă nu-ți vindeci trecutul, îl repeți în relația ta de cuplu, la job și în relația cu banii.

Acum, vreau să-ți scriu despre soluțiile pe care le-am găsit pentru a vindeca rănile fizice, emoționale, psihologice, sufletești și relaționale.

Vrei să ai succes în această lume, să ai o direcție clară, curaj, putere, apreciere și iubire de sine?

Atunci te Invit să începi alături de mine Călătoria de la Victimă la Eroină!

Vorbim aici despre un Program de 8 luni, timp în care poți să te vindeci de tot ce ți s-a întâmplat rău în trecut - ca să ajungi la viața fabuloasă pe care ți-o dorești.

Urmărești materia din platformă despre cele 8 arhetipuri. Lucrezi pe fiecare în parte, ghidată de mine, pentru a Vindeca prezența fiecărui arhetip din viața ta.

Vei face exerciții din psihoterapie, meditații de Vindecare și Acceptare, vei avea acces la un Jurnal de Călătorie, la resurse puternice și la cele mai avansate tehnici de Vindecare cunoscute în psihoterapie.

Ne întâlnim LIVE Online în întâlnirile de support, în fiecare luni, de la ora 18:00, timp de 8 luni cât durează programul. Îmi poți adresa întrebările pe care le ai din Călătorie, poți să împărtășești cu grupul rezultatele și piedicile pe care le-ai întâmpinat, astfel încât, după cele 8 luni, să te asiguri că ai Vindecat tot ce te ținea pe loc până acum și că obții viața la care visezi.

Îți promit o călătorie senzațională.

O călătorie online în care am așezat toate experiențele, învățămintele și practicile mele ca femeie vindecată și psihoterapeut transpersonal.

După 22 de ani distanță de la o experiență traumatizantă și după ani de experiență în practica și studiul vindecarii și al transformării personale, m-am transformat eu însămi.

Sunt un om reînnoit, o femeie conștientă și un suflet împlinit.

Vino cu mine în această călătorie și transformă-te și tu.

Îți arăt care-s rănile tale nevindecate, cum să le vindeci, cum să renaști ca Femeie și cum să devii o Creatoare de relații și viață împlinită.

Onorează călătoria Eroinei, transformă și vindecă:

Relația cu corpul
Relația cu bărbatul
Relația cu mama
Relația cu tata
Relația cu potențialul tău
Relația cu femeile

Vino alături de mine și lasă-mă să-ți dau curaj. Să te ajut să-ți iei puterea înapoi.

Am încredere în tine și în călătoria noastră. Am încredere în puterea lui “împreună”.

Și în protocolul de vindecare pe care l-am creat în ani de muncă intensă, ghidată de cei mai buni psihoterapeuți ai lumii.

Știu foarte bine cât de multă putere are, pentru că îl văd funcționând pentru sutele de cliente cu care fac terapie în Cabinet. Și tu vei primi acest Protocol de vindecare pe care eu l-am aplicat cu succes asupra mea și-a clientelor mele. Deloc puține la număr.

Eu sunt Călăuza ta. Eu te susțin și te încurajez.

Asta este meseria mea. Ridic femeia la potențialul ei cel mai înalt.

Urmărești materia din platformă despre cele 8 arhetipuri - înveți ce sunt și cum se reflectă în viața și în acțiunile tale. Apoi ai teme concrete pe care le faci pentru a implementa schimbările în viața ta. Pentru fiecare temă primești puncte.

Ne vom întâlni LIVE în fiecare săptămână pe Zoom - unde voi ține un Webinar de întrebări și răspunsuri, cu scopul de a te ajuta să înlături orice blocaj sau piedică apare în Călătoria ta. Este, practic, o terapie de grup, împreună cu restul colegelor Eroine din program.

Eu te voi ghida și îți voi lăsa feedback unde întâmpini probleme. Ca să îți poți urmări progresul în timp real.

Nu te invit la un curs înregistrat sec, la care te uiți pasiv, fără teme, fără taskuri. Ci vei lucra cu ghidajul și susținerea mea constantă.

Timp de 8 luni sunt disponibilă pentru tine, pe acest drum terapeutic, care te va transforma într-o femeie puternică și sigură pe tine!

Am ales această abordare, deoarece știu că rata de succes a românilor care participă la cursuri online este între 3% și 5%.

La cursurile experiențiale oferite de eduKiwi, în schimb, rata de succes este între 50% și 80%.

Practic, succesul îți e pe jumătate asigurat, prin simpla ta prezență la un curs experiențial!

Primești diplomă odată cu absolvirea Cursului

După ce se termină tot procesul avem o ultimă întâlnire LIVE. Aici discutăm despre ultimele întrebări, pașii pe care trebuie să-i faci mai departe, și ne luăm la revedere.

Din experiența edițiilor trecute, se simte ca un fel de Festivitate de Absolvire. Dar tu ieși din Curs cu lucruri practice, care te vor ajuta cu siguranță pe viitor.

Marcăm absolvirea asta cu o Diplomă. E a ta și o ai mereu ca amintire a experienței minunate prin care tocmai ai trecut.

Începe Acum această Călătorie Intensă, dar Frumoasă!

Nu rata Startul! Începem în curând.

Vreau să Încep!

Eu sunt Andreea Papp, Psihoterapeut Transpersonal

Sunt o femeie normală. Pierdută și regăsită, inima mea e acum vindecată și sunt hotărâtă să te ajut să o vindeci și tu pe a ta.

Am suferit de toate traumele care există, pe orice plan: fizic, psihologic, emoțional, sexual, relațional și spiritual.

Dar m-am vindecat, am renăscut și acum am o viață împlinită. Un înger de fetiță și un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc.

Am studiat Psihologia la Timișoara și sunt un psihoterapeut specializat pe Vindecare.

În plus, am studiat și am lucrat personal cu cei mai buni din domeniu: Caroline Myss, Katie Byron, Stanislav si Christina Grof, dr. John Demartini, Juan Ruiz Naupari, Maite Pardo Sol, Vitor Rodrigues, Stefano Pischiutta, Jure Biechonski, Menis Yousry, Anca Munteanu, Ioan Dafinoiu și mulți alții.

Vocația mea este vindecarea și trăiesc fiecare zi conform acestei vocații.

Și tu poți avea TOT ce îți dorești. Bineînțeles, dacă parcurgi călătoria de vindecare și transformare într-o Eroină.

Dacă crești într-un mediu lipsit de iubire, asta vei alege: lipsa iubirii și a respectului.

Dacă trăiești cu părinți care nu s-au iubit, care s-au despărțit într-un mod violent sau care au rămas împreună chinuindu-se și certându-se mereu, sunt șanse mari să trăiești și tu în același fel.

Așa sunt oamenii construiți: să repete scenariile neîmplinite ale familiei, chiar dacă s-au jurat că ei o să trăiască altfel.

Te pot ajuta să oprești aceste scenarii, și să manifești propria ta voce și propriile Valori în viața ta.

E mai simplu decât crezi.

Ce Spun Oamenii pe care i-am ajutat

A fost o experiența Extraordinara. Unica și Specială

O conexiune de Neînchipuit și Neimaginat pentru Mintea Noastră Limitată
Când te deschizi Din Chakra Inimii spațiul Sacru totul se schimba in jurul tău, pentru ca tu ca femeie te schimbi!
Am avut parte de exerciții speciale. Clare și Concrete cum îmi place mie sa ii spun și efectele de după aceste doua zile nu au ezitat sa și apară!

Cu toată Cunoașterea și Experiența mea de pana atunci, aceasta Călătorie I-Inima, m-a dus cu totul și cu totul la și o mai Profunda Conectare și Simțire. Dincolo de cele 6 simțuri ale mele!

A fost o Experiența clar de neegalat, Profunda și Intensa ca mine, însă Și Vindecătoare de-a dreptul!
După o Experianta ca Aceasta nu are cum viața sa nu se schimbe, pentru ca tu te schimbi din Interiorul tău și atunci începi sa înțelegi, vezi, simți, guști, auzi, mirosi, toate astea, de la un alt nivel!

Intenția sa fie una foarte clară și concretă. Eliminarea Tuturor Blocajelor

Vindecarea Tuturor Rănilor din tot Arborele meu Genealogic
Eliminare tuturor Programelor și Emoțiilor care nu îmi mai servesc pentru Binele Meu Suprem
Am lucrat intens însă A Meritat și Merita pentru ca aceasta călătorie este o conectare a ta cu tine.

Sunt in Sfârșit Acasă!
Am suferit ani de zile și chiar Îmi ajunge! Enough!
A venit momentul pentru Mine!
Te Iubesc Andreea și Ești Minunata aceasta Călătorie a început cu tine, și continua însă dintr un complet alt loc și spațiu!
Ești Minunata Și Deosebita!

Experiențe Unice Speciale și Frumoase sa tot aibă omul cu tine, lângă tine!

Diana Pirje

Sceptica si neincrezatoare, am decis totusi sa pasesc alaturi de Andreea Papp intr-o caltorie a inimii… Dupa doua zile petrecute alaturi de aceasta fiinta minunata am constatat ca DA, am o inima mare si lumioasa, am inteles ca prin gesturile si atitudinea sa, Andreea m-a molipsit cu placerea de a trai, cu credinta ca sunt o zeita si mai ales cu iubire fata de tot ceea ce ma inconjoara!!!!

Raluca

Cum se Desfăşoară Programul?

În primul rând, să știi că acest Curs este diferit de tot ceea ce ți-ai putea imagina.

Și asta se întâmplă pentru că am lucrat cu o echipă foarte bună, ca să-ți pregătim o experiență intensă de vindecare.

Cursul este experiențial - asta înseamnă că ne întâlnim LIVE în fiecare săptămână a Cursului.

Primul pas al Călătoriei este să urmărești materia din platforma de curs, despre fiecare dintre cele 8 Arhetipuri și să faci toate temele - adică să pui în practică tehnicile de Vindecare pe care ți le pun la dispoziție.

Săptămânal, organizez întâlniri LIVE, pe Zoom, la care primești suport, ghidare, feedback - și tot ce mai ai nevoie ca să reușești!

Nu va fi nevoie să instalezi nici un program pentru a participa la curs, doar să te uiți la sesiunile LIVE. Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi înregistrările.

Practic vei vedea cum devii tot mai bună, mai puternică, mai liberă de la o săptămână la alta.

Care sunt arhetipurile cu care vom Lucra?

Din această lecție afli cum:

Vindeci fetiță rănită, respinsă din interiorul tău
Faci tranziția de la fetiță rănită la Eroină
Nu mai cerșești niciodată iubire și atenție
Crești, te dezvolți și devii independentă emoțional și financiar
Treci de la de la alegeri autodistructive la alegeri bune și sănătoase

Protocolul de Vindecare al Fetiței Rănite conține:

1 meditație de vindecare a Copilului Interior
1 jurnal de identificare și vindecare al Copilului interior
1 meditație de Împăcare cu Mama/Tata
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Copilului interior
1 playlist de muzica pentru vindecarea Copilului interior
1 fișier de practici creative pentru vindecarea Copilului interior
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru vindecarea Copilului interior

Aici ne concentrăm pe Arhetipul victimei. Prin teorie, exerciții puternice și meditații:

Rescrii povestea Victimei în povestea Eroinei
Devii o Amazoană blândă și creativă și care își creează o superviață
Te asiguri că nu mai ajungi niciodată dependentă de ceilalți
Afli cum să trasezi granițe sănătoase pentru a te proteja
Faci tranziția de la lipsă de încredere în tine la respect de sine

Protocolul de Vindecare al Victimei conține:

1 Meditație pentru a dobândi respectul de sine
1 jurnal de identificare și vindecare a Victimei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Victimei
1 playlist de muzică pentru meditație și transcenderea Victimei
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru vindecarea Victimei

Ne mutăm atenția pe Prostituata interioară și începem să ne recuperăm puterea pe care aceasta ne-a furat-o.

Afli cum să devii o femeie puternică și neînfricată
Prinzi puterea de a spune “nu” celorlalți și “da” grijii față de tine
Nu te mai lași manipulată, intimidată și controlată de ceilalți
Ne asigurăm că nu-ți mai vinzi niciodată ideile, visurile, valorile și sufletul fie
Treci de la ură de sine la iubire de sine

Protocolul de Vindecare al Prostituatei conține:

1 Meditație pentru a dobândi iubire de sine
1 jurnal de identificare și vindecare a Prostituatei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Prostituatei
1 playlist de muzică pentru meditație și transcenderea Prostituatei
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru vindecarea Prostituatei

Deja ești mult mai puternică, frumoasă, încrezătoare. Acum rezolvăm sabotajele acestui arhetip:

Vezi cum să dobândești o încredere în sine interioară de nezdruncinat
Afli cum să te afirmi cu succes în lume și să obții ce vrei
Înveți ce să faci ca să nu-ți mai sabotezi relațiile și proiectele
Reușești să-ți manifești propria voce, putere și strălucire
Treci de la autosabotare la afirmare și succes

Protocolul de Vindecare al Sabotorului conține:

1 Meditație pentru a dobândi curajul de-a face alegeri importante
1 jurnal de identificare și vindecare a Sabotorului
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Sabotorului
1 playlist de muzică pentru meditație și transcenderea Sabotorului
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru vindecarea Sabotorului

Afli cum îti faci rău singură și cum să schimbi asta
Încetezi să-ti compromiti bunăstarea emoțională făcând lucruri pentru ceilalți
Găsești puterea interioară necesară pentru a-ți transforma plângerile în soluții creative
Spui “stop” alegerilor distructive pentru a te alege pe tine din nou și din nou
Îți îmbunătățești încrederea în tine

Protocolul de Vindecare al Salvatoarei conține:

1 Meditație Salvează-te pe tine
1 jurnal de identificare și vindecare a Salvatoarei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Salvatoarei
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru integrarea Salvatoarei

Aici descoperi că ești puternică, valoroasă și demnă de iubire și succes.

Îti dezvolți un spirit independent
Vezi că poți face mult mai multe alegeri decât ai crezut până acum
Îți rezolvi problemele neincheiate și amânate
Te privești pe tine insăți într-un mod diferit, plin de înțelegere, iertare, iubire și admirație
Ți se deschid noi oportunități în care îți vei vedea puterea sufletească

Protocolul de Vindecare al Dependentei conține:

1 Meditație Vindecarea de dependențe
1 jurnal de identificare și vindecare a Dependentei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru vindecarea Dependențelor
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru integrarea Dependentei

Te transformi într-o Regină - o femeie puternică care știe să aibă grijă de sine
Nu o să-ti mai fie niciodată frică că nu te descurci singură
Vei ști cum să te faci respectată și prețuită de bărbați
Îți vei face viața din ce în ce mai frumoasă pe măsură ce îți schimbi realitatea interioară
Te vei vedea ca o Ființă mai mare, importantă, întreagă și conectată

Protocolul de Vindecare al Prințesei conține:

1 Meditație de Transformare a Prințesei în Regină
1 jurnal de identificare și vindecare a Prințesei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru transcenderea Prințesei
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru integrarea Prințesei

Deja ești mult mai puternică, frumoasă, încrezătoare. Acum rezolvăm sabotajele acestui arhetip:

Vei trăi o viață bogată în care înveți, dăruiești, împărtășești și crești
Îți descoperi infinita putere interioară
Îți calmezi amintirile tulburătoare
Vei ști cum să vindeci pe rând toate traumele tale din copilărie
Vei deveni o Vindecătoare
Vei acționa ca propriul tău consilier

Protocolul de Vindecare al Vindecătoarei conține:

1 Meditație de Vindecare Profundă și Transpersonală
1 jurnal de identificare și integrare a Vindecătoarei
Exemplu de kit uleiuri esențiale pentru Vindecare
1 fișier bibliografie cărți și filme pentru integrarea Vindecătoarei

14 Motive să te Îmbarci Chiar Acum în Călătoria Eroinei

1. Cunoști, recunoști și consolidezi valoarea ca Femeie
Ca să înțelegi potențialul imens pe care-l avem noi femeile... dar care e ascuns de felul în care ne tratează societatea, de cultura socială, chiar de propriile noastre răni.

2. Redescoperi puterea creatoare de Femeie
Ca și femei, avem Puteri la care bărbații doar ar visa. Dar dacă suntem obișnuite să fim puse la zid toată viața, nu vom debloca niciodată aceste Puteri. Ei bine, eu vreau să te ajut să le deblochezi

3. Redescoperi iubirea față de tine însăți
Cu toții merităm iubire, dar trebuie să ne iubim întâi noi. Ca și copii, ne-am iubit mereu. Apoi, odată ce am crescut, comportamentele adulților ne-au făcut să uităm de iubirea asta - și să alergăm după a lor. E timpul să-ți reamintești ce înseamnă să te iubești pe tine.

4. Te conectezi profund cu tine însăți și cu feminitatea ta
Serialele, cărțile, oamenii, ne-au învățat că femeile trebuie să fie cumva anume ca să fie plăcute de bărbați, sau să aibă succes la job. Și așa ajungem să uităm de feminitatea noastră înnăscută. Eu vreau să te ajut să te reconectezi cu această parte din tine.

5. Dobândești putere interioară feminină
Femeile sunt judecate că sunt slabe - fizic sau psihic. Eu zic că în însăși feminitatea noastră stă puterea.

6. Descoperi Potențialul cel mai Înalt și Misiunea Personală
Simți că te plimbi prin viață fără sens și direcție? Ei bine, e timpul să vedem de ce ai fost pusă pe acest pământ. Și să-ți îndeplinești Misiunea.

7. Te împaci cu tine însăți
E timpul să faci pace cu greșelile din trecut, Sau cu părțile din tine care ți s-au spus că sunt greșite și că trebuie schimbate.

8. Activezi mama blândă și iubitoare dinăuntrul tău
Dacă ți-ai petrecut viața căutând iubirea unei mame în fiecare relație, e cazul să descoperi câtă capacitate de iubire ai tu însăți.

9. Stabilești o conexiune profundă cu trupul tău
Și corpurile noastre au fost supuse mereu standardelor exterioare. Că suntem prea slabe, prea grase, că trebuie să fim mici și adorabile, sau înalte și impunătoare. Dar corpul tău este magic - ceea ce-ți poartă sufletul. Trebuie să îl accepți și să-l iubești pentru tot ceea ce-ți oferă el și tot ceea ce reprezinți cu el.

10. Ritualuri sacre/ Cuplu sacru/ Sexualitate sacră
Și sexualitatea își are rolul ei în Călătoria Eroinei tale. Nu e o monedă de schimb, nu o tranzacționezi pe iubire, nu e premiu că bărbatul a făcut ceva frumos pentru tine. Sexualitatea ta trebuie să fie o simplă bucurie a corpului tău, ceva ce poți folosi ca să te simți bine și să te conectezi cu cel de lângă tine la nivel profund uman și spiritual.

11. Activezi Vindecătoarea Interioară
Să știi că, oricât ai suferit în Copilărie ai în tine puterea să te vindeci. Trebuie doar să o descoperi acum.

12. Devii o Zeiță a iubirii și-a amorului
Odată ce te vindeci, te ierți și te accepți, ai încrederea și puterea necesare să devii ceea ce ai fost destinată de mult să fii: o Zeiță.

13. Te reconectezi cu Cerul și Pământul (Mama divină și Tatăl divin)
Mai presus de noi, de părinții și bunicii noștri, există Părinții Divini de care trebuie să ne aducem aminte. Reconectarea cu ei face ca toate blocajele, energiile și vibrațiile rele să fie curățate, purificate, eliberate.
Aici transformi energiile rele în lumina pură, inundată de inspirația divină.

14. Descoperi Esența Divină
Dozele sănătoase de putere, de responsabilitate, discernământ, de stimă de sine, de integritate sunt extrase din ființa ta autentică, din Esența ta Divină.
E timpul să redevii tu, să trăiești autentic și în lumină, conectându-te cu această esență.

Începe Acum Procesul de Vindecare și Transformare!

Nu rata Startul! Începem în curând.

Hai în Comunitate!

Testimoniale sau Câteva dintre Experiențele Eroinelor cu care am lucrat

Inca inainte de a te cunoaste prin intermediul blogului si a cartilor tale, sufletul meu simtea chemarea spre vindecare intr-un cerc de femei. Era o chemare puternica, care izvora din toata fiinta mea. La scurt timp, am aflat de venirea ta in Bucuresti si, in acel moment, am stiut ca asta este, acolo trebuie sa fiu si ca tu esti Femeia care ma poate insoti in calatoria mea, impreuna cu celelalte Femei care au completat cercul. Inca din primele clipe ale atelierului, am simtit cum inima mea se vindeca.

Prin mine simteam cum circula energia si cum sunt inconjurata de valuri de iubire, compasiune, vindecare, intelegere, acceptare, recunoastere. Mi-am dat voie sa primesc si sa integrez tot ce simteam ca vine spre mine si eliberarile pe care le-am facut au fost printre cele mai profunde. Rememorez cum ma uitam la celelalte Femei si cum le ascultam povestile de viata, si, in timp ce ele povesteau, eu imaginam si traiam povestea lor, simteam suferinta lor si o eliberam prin mine iar Mama Pamant primea si transforma.

Astfel, pe langa deblocarea si vindecarea pe care am simtit-o sa ca o fac in exercitii, eu am deblocat si vindecat in mine, prin intermediul povestilor celorlate Femei. Asa ca, atunci cand a venit randul sa vorbesc despre mine, imi ramasese foarte putin din ce aveam eu de rozolvat cu mine. Imi aduc aminte si acum ca, in timp ce eram in cerc, priveam lustra din camera in care eram iar forma ei eu am asociat-o cu pantecul unei Femei, in care spermatozoizii secontopeau cu ovulul si mi-am zis: „Asta este pantecul de care eu aveam nevoie sa ma nasc din nou, sa renasc ca Femeie”. Iar sentimentul de Putere Feminina, caci asta aveam nevoie sa recuperez a aparut imediat de la finalizarea atelierului si il simt din ce in ce mai pregnanat in mine. Apoi, a urmat o perioada in care am experimentat un mountaigne rousse de emotii.

Din inima si sufletul meu se revarsa suferinta si durea. Initial, am vrut sa ma opun, apoi a acceptat-o ca exista si am lasat-o sa curga si sa se manifeste. Intre timp, am cuparat cartea ta, Stilul Tau, pentru femeia care vrea rezultate si am inceput sa fac exercitii de acolo. Acum, cand iti scriu, sunt la inceputul exercitiilor si partea cu intrebarile si, pe masura ce raspudeam la ele, mi-am dat seama ca scriu despre mine lucruri frumoase si noi si ca ma simt pregatita sa fiu eu, Ioana cea autentica, cea care simte si vrea sa fie, cea ADEVARATA. Apoi, am vizionat si cele 3 filmulete primite prin e-mail, ca bonus si mi-am notat lucruri.

Acum simt ca mi se limpezesc inima, sufletul si mintea si in suflet nu mai simt suferinta ci o cheamare spre lume, spre succes, ambundenta, spre iubire si implinire. Simt o zvacnire, ca un colt de floare, care este pregatita sa iasa din bulb si este nerabdatoare sa iasa, sa creasca, sa infloreasca, sa primeasca lumina soarelui si sa impartaseasca din nectarul pe care il are. O floare nemuritoare!

Ioana Bejan

Programul e o întreagă experiență - Vezi ce ți-am pregătit:

Întâlniri LIVE sub formă de webinar

În fiecare săptămână ne vom da întâlnire LIVE pe Zoom.

Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi și înregistrările pe platformă.

Platformă de Curs

Toate cursurile vor fi urcate într-o platformă privată.

Sub fiecare video vei găsi o serie de exercițiii, explicate pas cu pas.

Educație prin Joacă

Am lucrat cu oameni foarte buni să pregătim cea mai bună platformă de curs care s-a făcut vreodată în România.

Cu fiecare exercițiu executat vei acumula diverse puncte și badge-uri (acele etichete simpatice din jocuri).

Exact ca într-un joc.

Periodic, cu aceste puncte vei primi diverse recompense. Nu îți spun acum ce, ca să nu stric surpriza și efectul.

Comunitate de suport

Vom avea o Comunitate de Super Femei, un spațiu sigur unde putem să fim noi înșine - cu toate slăbiciunile și puterile noastre.

Acest grup privat de Facebook va fi locul în care ne ajutăm și ne susținem reciproc, pentru a ajunge toate la rezultatele dorite.

În această Comunitate poți să faci schimb de idei, să oferi și să primești sfaturi și încurajări. Ai alături de tine zeci de femei minunate, care sunt în Aceeași Călătorie ca și tine.

Dacă unde-s doi, puterea crește, ce se va întâmpla unde sunt zeci de femei binevoitoare și motivate?

Bonusuri Valoroase pentru tine

În fiecare lună primești bonusuri valoroase care vor completa procesul tău de Vindecare.

Primești acces la aceste Bonusuri GRATUIT - ele aduc informații suplimentare pentru anumite părți ale cursului.

Chiar și o singură idee preluată din aceste bonusuri îți poate schimba total atitudinea față de tine și îți poate aduce rezultatele la care acum doar visezi.

Astfel, în puncte cheie ale cursuri, primești următoarele bonusuri:

LUNA 1


Reducerea de 100 RON la prima rată

LUNA 5


Meditație Ghidată – Vindecarea Traumelor Transgeneraționale

Invitată Doina Oprea - Vindecarea prin aromaterapie

LUNA 2


Meditație Ghidată de Vindecare a Copilului Rănit

Meloterapie – Vindecare prin sunet

LUNA 6


45 de minute de Meloterapie (vindecarea prin sunet)

Invitată Ela Cozariuc (Preceptor Heartfulness - meditatie pe inima)

LUNA 3


Meditație Ghidată Mama și Tatăl Interior

Perspectiva masculina asupra arhetipurilor in relatiile de cuplu (alături de Pera Novacovici)

LUNA 7


Bibliografie Cărți Transpersonale și Transformatoare

Invitată Elena Francisc Țurcanu (Psihoterapeut Transpersonal) - Importanta lecturilor in terapie

LUNA 4


Meditație Ghidată – Meditați Iubirii de Sine

Interviu cu Aurelia Duma (Institutul C.G. Jung)

LUNA 8


REDUCERE de 50% la o ședință de citire arhetipală

Cum e afectata intimitatea in functie de arhetip

Efectele nevăzute ale unei vieți
trăite din răni

Frumoasa mea, vreau să-ți spun că atunci când trăiești din răni, ajungi să plătești chiar și financiar.

Din păcate.

Știu că nu-ți vine acum să te pui pe tine pe primul loc, fiindcă Sabotorul din tine încă îți spune că nu meriți, că nu poți, că nu ai nevoie.

Doar că, atunci când alergi după fericire, ajungi să o cauți în locuri greșite. O cauți în dependențe, o cauți în bani cheltuiți pe shopping compulsiv, o cauți în mâncare, în job, în relații.

Și ajungi să te rănești și pe exterior:

Poate fugi în job și te îmbolnăvești de stres și epuizare
Poate fugi în alcool, tutun, petreceri și ajungi să ai probleme cu ficatul, cu plămânii
Poate fugi în bărbați și ajungi să fii tratată oribil de oameni mici și speriați de puterea ta

Draga mea, nu vreau să te sperii - vreau să înțelegi că acum, în acest punct, cel mai bun și mai altruist lucru pe care-l poți face pentru tine este să te vindeci.

Să te uiți la tine, la cele 4 arhetipuri, să înțelegi cum îți afectează viața și cât te costă. Călătoria Eroinei nu te costă foarte mult, tocmai pentru că îmi doresc din tot sufletul să te ajut.

Doar că trebuie să ai și tu Curajul de a-ți trăi viața în Lumină. De a te iubi pe tine însăți cu o forță infinită.

De a cere și de a primi de la viață
doar ce e mai bun.

Dacă accepți invitația mea...ieși din perioada în care te așezai cuminte la colț și, ca un soricel speriat, te multumeai cu firimituri.

Gata. De acum dezlănțui Puterea de femeie și nu te mai oprește nimeni și nimic!

Accesul la Curs…

...la Comunitatea de Suport unde vei găsi alte Super Femei care să te motiveze și să te inspire…

...la platforma Privată unde vei găsi exerciții și materiale adiționale,

...la Meditații, Jurnale și Exerciții

...la cele 8 Bonusuri în valoare de peste 1000 RON

...și la restul surprizelor pe care ți le pregătesc…

...costă doar 350 RON / lună! (97 RON în prima lună)

*sau achiți integral 1993 RON

Ce altceva ai putea face cu 1993 RON?

Ai putea să-ți iei un abonament la sală pentru câteva luni…dar să te îngrași la loc când te lași
Ai putea să pleci într-un City Break la Oradea...în care să nu te simți chiar 100% OK
Să-ți cumperi niște haine noi...în care să nu te mai simți frumoasă după câteva luni.

Și asta presupunând că ai face ceva pentru tine cu banii ăștia. Nu că i-ai băga în bărbați, i-ai da la chirie, sau ai împrumuta pe cineva.

În plus - ai și o Reducere de 100 RON în prima lună! Deci, ai avea de plătit doar 97 RON în luna 1 - apoi rate lunare de 350 RON!

Sunt bani pe care-i plătești odată, apoi te bucuri toată viața de rezultate.

Poti achita cursul in rate sau integral

44% reducere
INTEGRAL
1.993 lei
*facturat integral

Platesti cu 25% mai putin, daca alegi sa achiti integral
8 video-uri pe Arhetipuri (predarea celor 8 Arhetipuri pe care le Integrezi).
Acces la 32 de întâlniri terapeutice LIVE, pe toată perioada Programului.
Acces la înregistrările întâlnirilor, ca să le poți revedea oricând.
Teme și Exerciții Concrete de-a lungul programului, care te ajută să accepți și vindeci trecutul.
Acces la Comunitatea de Suport, unde discutăm materia predată & primești feedback și ghidare.
Feedback, ghidare și răspunsuri la toate întrebările, pe toată durata Programului.
Bonusuri Lunare, care te țin motivată, îți completează experiența și te ajută să-ți îmbunătățești fiecare arie a vieții.
4 Meditații ghidate pentru Vindecare
Acces la 45 de minute de Meloterapie
Interviuri cu invitați surpriză
Varianta Audio a Cursului, ca să-l poți asculta oriunde.
Materiale PDF cu exerciții și unelte, ca să le poți accesa ușor.
44% reducere
IN 8 RATE
Prima Rată 97 RON
7 Rate x 350 RON
*facturat lunar x 8 luni
8 video-uri pe Arhetipuri (predarea celor 8 Arhetipuri pe care le Integrezi).
Acces la 32 de întâlniri terapeutice LIVE, pe toată perioada Programului.
Acces la înregistrările întâlnirilor, ca să le poți revedea oricând.
Teme și Exerciții Concrete de-a lungul programului, care te ajută să accepți și vindeci trecutul.
Acces la Comunitatea de Suport, unde discutăm materia predată & primești feedback și ghidare.
Feedback, ghidare și răspunsuri la toate întrebările, pe toată durata Programului.
Bonusuri Lunare, care te țin motivată, îți completează experiența și te ajută să-ți îmbunătățești fiecare arie a vieții.
4 Meditații ghidate pentru Vindecare
Acces la 45 de minute de Meloterapie
Interviuri cu invitați surpriză
Varianta Audio a Cursului, ca să-l poți asculta oriunde.
Materiale PDF cu exerciții și unelte, ca să le poți accesa ușor.


O lună Garanție 100% - Zero Risc

Nu eşti mulţumită, ai banii înapoi - Garanţia 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulțumită de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.

Garanţia asta e valabilă o lună de când începe cursul (nu de când te înscrii) şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap. Vreau să te concentrezi 100% pe Vindecarea ta.

Eşti pregătită?

Ce se Întâmplă dacă Nu te Înscrii?

Probabil crezi că nu pierzi nimic dacă amâni IAR procesul acesta. Și dacă trăiești viața la fel cum ai făcut-o până acum.

Și e dreptul tău să crezi asta.

Dar, până la urmă, ești aici pentru că ceva nu merge cum trebuie în viața ta. Și acel ceva te-a făcut să cauți soluții. Ești fericită cu adevărat?

Gândește-te la toți bărbații care te-au părăsit, te-au tratat urât, au refuzat să-ți ofere ce aveai nevoie. Întreabă-te cât de împlinită ești - spiritual și sexual.

Vreau să-ți reamintesc că ești o Zeiță, cu o putere absolut fabuloasă. Dacă Deblochezi această putere,poți să ai succes, să ai o direcție clară, curaj, putere, apreciere și iubire de sine.

Deși nu-mi place s-o spun, știu exact ce se va întâmpla în viața ta, dacă refuzi invitația mea și eviți să cunoști și să trăiești în Armonie cu Arhetipurile.

Dacă nu lucrezi cu ele, arhetipurile îți vor controla în continuare gândurile, deciziile, alegerile.

Fetița Rănita te va forța să cerșești atenție și iubire, să te umilești pentru o bucată de dragoste primită de la cele mai nepotrivite persoane.

Victima îți va săpa încrederea în tine constant și te va ține blocată într-un punct mort - financiar, sexual, spiritual, personal. Din care nu ieși, fiindcă nu ai putere (plot twist: ai putere, dar nu crezi în ea).

Prostituata îți va permite să te lași manipulată, intimidată și controlată de ceilalți. Te va obliga să-ți vinzi ideile, visurile, valorile, integritatea, sufletul pentru a fi plăcută de ceilalți.

Sabotorul te va opri din a face alegeri curajoase și te va minți în continuare că valoarea ta e dată de bărbați, de bunuri materiale, de cum arăți.

Dar după ce le cunoști și trăiești în Lumina lor (față de întunericul în care ești acum), vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, ca să te împlinești.

Iar această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, niciun război.

Vii cu noi?

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Accesul la curs este doar 1993 RON.

Da, plata în rate este disponibilă.

Poți achita în opt rate: 97 RON în prima lună, apoi 350 RON fiecare.

Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și prin transfer bancar, în funcție de metoda aleasă de tine.

Programul nu are data fixa de incepere.

Primesti acces la toate materialele + Comunitate in momentul in care se confirma plata.

Apoi, urmaresti materiale in ritmul tau - timp de 8 luni, ai acces la tot.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările.

Îți recomand totuși să încerci să participi LIVE, deoarece vei avea ocazia să pui întrebări, sau să aprofundezi numite concepte.

Garanția 100% money back este valabilă o lună.

Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că ceea ce primești în curs nu este pentru tine, îmi scrii și îți restitui plata. Fără întrebări.

Ai viața pe care Crezi că o meriți. Tu cum meriți să trăiești?

Cum ți-am explicat mai sus, arhetipurile din tine (Victima, Fetița, Prostituata, Sabotorul), dictează alegerile pe care le faci în viață.

Ele dictează pentru ce job-uri aplici, cum te îmbraci, cum te porți cu prietenii și părinții tăi...și ce tip de bărbați iubești.

Dacă nu le vindeci, arhetipurile astea te vor lega cu greutăți de glezne la fiecare pas. Și, din păcate, vei ajunge să trăiești o viață cu frânele trase.

Vei crede mereu că nu meriți iubire necondiționată, că nu ești în stare să câștigi mai mult, că nu ai ce să oferi într-un grup de prieteni dragi.

Ai exact 2 variante: să faci ceva sau să nu faci nimic

O să-ți dau aici 3 adevăruri pe care nu le poate nimeni contrazice:

Adevărul nr. 1: Dacă tu nu te schimbi, nimic nu se schimbă

Cu cât amâni momentul, cu atât mai mult timp vei petrece cu Fetița Rănită, Victima, Prostituata, Sabotorul și cu urmările lor negative.

Ignoră în continuare problema și aceasta nu va dispărea nicăieri.

Adevărul nr. 2: Nu toată lumea se vindecă

Ca să te vindeci, trebuie să depui efort interior. Din păcate, unele femei chiar nu pot depune efortul acesta. Majoritatea visează ca Celălalt să se schimbe, ca să poată fi fericite. ;
Dar asta ceva nu se întâmplă decât în filmele hollywoodiene.

Vindecarea necesită timp, efort, răbdare și înțelegere.

Adevărul nr. 3: Merită

Cea mai pură fericire și soluția la toate problemele tale este PRACTICA iubirii de sine. Pe aceasta o înveți în Călătoria de la Victimă la Eroină.

Doar descoperind iubirea față de tine poți face alegeri mai bune și curajoase și să-ți transformi întreaga viață.

Tu când iei măsuri?

Vreau să Trec
de la Victimă la Eroină!

Nu rata Startul! Începem în curând.

SUNT PREGĂTITĂ!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,
te invit să ne contactezi.

Lavinia Draghicescu