Andreea Papp – Psihoterapeut Transpersonal

Te ajut să-ți valorifici formarea în psihologie, terapie sau coaching cu ajutorul unor unelte specifice

Devino cunoscută în nișa ta și ajută din ce în ce mai mulți oameni.

Webinarul are loc:

Zile
Ore
Min
Sec

Participă la Webinar și:

Participă LIVE și află cum devii Antreprenoarea propriului tău Business în Vindecare!

Zile
Ore
Min
Sec

Eu sunt Andreea Papp

Sunt psihoterapeut transpersonal și hipnoterapeut ericksonian. Misiunea mea este să te iau de unde ești și să te duc acolo unde dorești. De la psihoterapeutul timid, neîncrezător, care își dorește să ajungă în top și nu știe cum.

Te înțeleg. Știu cât de frustrant e să fii copleșită și gata să obții *în sfârșit* rezultate. Știu cum e să postezi pe rețelele de socializare încercând să atragi mulți clienți, încercând să îți vinzi expertiza… 

Și nimic. Nimeni nu te contactează iar contul bancar rămâne același.

Înțeleg asta, pentru ca exact așa mi s-a întâmplat și mie la început. Permite-mi să-ți împărtășesc rapid o poveste despre începuturile mele umile. Am terminat facultatea și nu știam încotro să mă îndrept, aveam clienți în cabinetul meu, dar simțeam că nu pot să avansez din acel punct.

Pasiunea mea a fost dintotdeauna să ajut oamenii. Să îi iubesc, să îi ghidez să se transforme. Așa că am început să activez în online… și în mod ireal, să am mai multă libertate, venituri, timp și mai multă flexibilitate să fac acest lucru. 

Dar aici este problema: chiar dacă ai obținut certificarea de psihoterapeut și înveți toate lucrurile și devii cel mai bine informat din nișa ta.

NIMENI NU TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ OBȚII CLIENȚI! 

Nimeni nu te învață cum să te faci cunoscută. Nimeni nu îți oferă suportul și nimeni nu-ți suflă încrederea în aripi ca să profesezi cu curaj și încredere în abilitățile tale de expert. 

Oricât de experimentat și plin de iubire ești… dacă nu știi să vinzi și să te faci cunoscută, îți vei amâna visul de a trăi bine din pasiunea ta ani de zile… 

M-am luptat ani de zile să ajung unde sunt acum. Am lucrat cu mii de pacienți online și LIVE în programele mele. Am lucrat cu cursanți care s-au transformat în prieteni de suflet.

Mult timp m-am simțit singură, stingheră și nepregătită – dar am continuat să mă deschid către noi formări și să fiu și eu la rândul meu ghidată de alții mai buni. 

Așa cum îmi doresc și pentru tine.

În cele din urmă mi-am zis “e de ajuns, trebuie să iau în serios psihoterapia și să văd care e treaba cu afacerile dacă chiar vreau să ajung să impactez o mulțime de oameni”.

În cele din urmă, după ani de dezvoltări și certificări după certificări – cifra afacerii a crescut foarte mult și când m-am uitat în spate la câte suflete am reușit să transform, vindec, ajut și impactez, am zis WOW.

Am fost abordată de mulți colegi psihoterapeuți, întrebându-mă: Cum faci să generezi atat de mult și să ajungi la o mulțime de suflete?

Înțelegând durerea lor, m-am hotărât să împărtășesc metodele mele chiar în acest Webinar LIVE Gratuit!

Asta îți voi dezvălui și ție dacă alegi să participi LIVE cu mine!

Înscrie-te la Webinar și află cum îți construiești Business-ul din Vocația ta!

Zile
Ore
Min
Sec