Cu Andreea Papp – Psihoterapeut cu 15 ani de experiență

Ajut femeile psihologi, terapeuți și coachi să câștige între 3000-6000€/lună, în 9 luni

Te ajut să treci la următorul nivel în formarea ta – să te faci cunoscută, să ajungi să ajuți mai mulți oameni devenind o expertă cu vocea auzită, în această nișă.

Webinarul are loc:

Zile
Ore
Min
Sec

Ce vei învăța la Webinar?

Vin LIVE și învăț cum să devin un psiholog, terapeut sau coach cunoscut, îmi găsesc locul și cresc veniturile.

Zile
Ore
Min
Sec

Eu sunt Andreea Papp

Și sunt psihoterapeut transpersonal și hipnoterapeut ericksonian. Misiunea mea este să te iau de unde ești și să te duc acolo unde dorești. De la psihoterapeutul timid, neîncrezător, care își dorește să ajungă în top și nu știe cum.

Te înțeleg. Știu cât de frustrant e să fii copleșită și gata să obții *în sfârșit* rezultate. Știu cum e să postezi pe rețelele de socializare încercând să atragi mulți clienți, încercând să îți vinzi expertiza…

Și nimic. Nimeni nu te contactează iar contul bancar rămâne același.

Înțeleg asta, pentru ca exact așa mi s-a întâmplat și mie la început. Permite-mi să-ți împărtășesc rapid o poveste despre începuturile mele umile. Am terminat facultatea și nu știam încotro să mă îndrept, aveam clienți în cabinetul meu, dar simțeam că nu pot să avansez din acel punct.

Pasiunea mea a fost dintotdeauna să ajut oamenii. Să îi iubesc, să îi ghidez să se transforme. Așa că am început să activez în online… și în mod ireal, să am mai multă libertate, venituri, timp și mai multă flexibilitate să fac acest lucru.

Dar aici este problema: chiar dacă ai obținut certificarea de psihoterapeut și înveți toate lucrurile și devii cel mai bine informat din nișa ta.

NIMENI NU TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ OBȚII CLIENȚI, SĂ DEVII CUNOSCUT SĂ TE PERFECȚIONEZI, NIMENI NU ÎȚI OFERĂ SUPORTUL ÎNDEAPROAPE SĂ CREȘTI ÎN CONTINUARE.

Oricât de informat și experimentat și plin de iubire, gata să servești comunitatea ești… dacă nu știi să VINZI și să ajungi cunoscut, nu vei fi niciodată un psihoterapeut cu normă întreagă și să faci ceea ce îți place, motivul pentru care ai plecat inițial în această călătorie.

M-am luptat ani de zile să ajung unde sunt acum. Mi-au trecut prin brațe virtual și live mii de pacienți, cursanți care s-au transformat chiar în prieteni de suflet.

Mult timp m-am simțit singura, stingheră și nepregătită – dar am continuat să mă deschid către noi formări și să fiu și eu la rândul meu ghidată de alții mai buni. Așa cum îmi doresc și pentru tine.

Dacă ești în punctul în care nu știi dacă această meserie mai funcționează sau consideri că îți pierzi timpul. Știu cât este de frustrant să nu știi încotro să mergi.

În cele din urmă mi-am zis “e de ajuns, trebuie să iau în serios psihoterapia și să văd care e treaba cu afacerile dacă chiar vreau să ajung să impactez o mulțime de oameni”.

În cele din urmă după ani de dezvoltări și certificări după certificări – cifra afacerii a crescut foarte mult și când m-am uitat în spate la câte suflete am reușit să transform, vindec, ajut și impactez am zis WOW.

Am fost abordată de mulți colegi psihoterapeuți, întrebându-mă: Cum faci să generezi atat de mult și să ajungi la o mulțime de suflete?

Înțelegând durerea lor, m-am hotărât să împărtășesc metodele mele chiar în acest Webinar LIVE Gratuit.

Webinarul LIVE Gratuit „Ajut femeile psihologi, terapeuți sau coachi să câștige 3.000€/lună în 9 luni” este deschis pentru înscriere și caut să completez invitațiile cu femei pasionate care vor să activeze în această nișă.

Dacă ești gata să câștigi 3.000€ / lună în 9 luni ca psiholog, terapeut sau coach…

Aplică și înscrie-te la acest Webinar LIVE Gratuit

Zile
Ore
Min
Sec