Marți, 12 Iulie
Ora 18:00
Webinar Live
Cu Andreea Papp - Psihoterapeut cu 15 ani de experiență
Ajut psihologii și psihoterapeuții să câștige 3000-6000€ / lună în 9 luni
Te ajut să treci la următorul nivel în formarea ta de psihoterapie - să te faci cunoscută, să ajungi să ajuți mai mulți oameni devenind o expertă cu vocea auzită, în această nișă.
Participă Live:
Marți, 12 Iulie
Ora 18:00
Ce vei învăța la Webinar?
Te învăț cum să faci bani din psihoterapie pentru a avea un super stil de viață
Te ajut să îți câștigi încrederea în tine ca profesionist și să nu mai amâni visul de a duce o viață bună din această expertiză
Îți arăt exact cum să câștigi între 3.000€ și 6000€/ lună în 9 luni
Mă poți întreba orice la sesiunea de Q&A și îți răspund cu drag
Vin LIVE și învăț cum să devin un psihoterapeut cunoscut, îmi găsesc locul și cresc veniturile.
Ai colege psihoterapeuți care ar putea beneficia de aceste informații? Spune-le și lor!
Eu sunt Andreea Papp

Și sunt psihoterapeut transpersonal și hipnoterapeut
ericksonian
.

Misiunea mea este să te iau de unde ești și să te duc acolo unde visezi. De la psihoterapeutul timid, neîncrezător, care își dorește să ajungă în top și nu știe cum.

Te înțeleg. Știu cât de frustrant e să fii copleșită și gata să obții *în sfârșit* rezultate. Știu cum e să postezi pe rețelele de socializare încercând să atragi mulți clienți, încercând să îți vinzi expertiza...

Și nimic. Nimeni nu te contactează iar contul bancar rămâne același.

Înțeleg asta, pentru ca exact așa mi s-a întâmplat și mie la început. Permite-mi să-ți împărtășesc rapid o poveste despre începuturile mele umile. Am terminat facultatea și nu știam încotro să mă îndrept, aveam clienți în cabinetul meu, dar simțeam că nu pot să avansez din acel punct.

Pasiunea mea a fost dintotdeauna să ajut oamenii. Să îi iubesc, să îi ghidez să se transforme. Așa că am început să activez în online… și în mod ireal, să am mai multă libertate, venituri, timp și mai multă flexibilitate să fac acest lucru.

Dar aici este problema: chiar dacă ai obținut certificarea de psihoterapeut și înveți toate lucrurile și devii cel mai bine informat din nișa ta.

NIMENI NU TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ OBȚII CLIENȚI, SĂ DEVII CUNOSCUT SĂ TE PERFECȚIONEZI, NIMENI NU ÎȚI OFERĂ SUPORTUL ÎNDEAPROAPE SĂ CREȘTI ÎN CONTINUARE.

Oricât de informat și experimentat și plin de iubire, gata să servești comunitatea ești… dacă nu știi să VINZI și să ajungi cunoscut, nu vei fi niciodată un psihoterapeut cu normă întreagă și să faci ceea ce îți place, motivul pentru care ai plecat inițial în această călătorie.

Mult timp m-am simțit singura, stingheră și nepregătită - dar am continuat să mă deschid către noi formări și să fiu și eu la rândul meu ghidată de alții mai buni. Așa cum îmi doresc și pentru tine.

Dacă ești în punctul în care nu știi dacă această meserie mai funcționează sau consideri că îți pierzi timpul. Știu cât este de frustrant să nu știi încotro să mergi.

În cele din urmă mi-am zis “e de ajuns, trebuie să iau în serios psihoterapia și să văd care e treaba cu afacerile dacă chiar vreau să ajung să impactez o mulțime de oameni”.

În cele din urmă după ani de dezvoltări și certificări după certificări - cifra afacerii a crescut foarte mult și când m-am uitat în spate la câte suflete am reușit să transform, vindec, ajut și impactez am zis WOW.

Am fost abordată de mulți colegi psihoterapeuți, întrebându-mă: Cum faci să generezi atat de mult și să ajungi la o mulțime de suflete?

Înțelegând durerea lor, m-am hotărât să împărtășesc metodele mele chiar în acest Webinar LIVE Gratuit.

Webinarul LIVE Gratuit "Ajut psihologii și psihoterapeuții să câștige între 3.000€ și 6000€ / lună în 9 luni" este deschis pentru înscriere și caut să completez invitațiile cu psihoterapeuți din aceasta nișă.

Dacă ești gata să câștigi între 3.000€ și 6000€ / lună în 9 luni ca psihoterapeut...
Aplică și înscrie-te la acest Webinar LIVE Gratuit
Abia aștept să te susțin!
Ai colege psihoterapeuți care ar putea beneficia de aceste informații? Spune-le și lor!