Cum îți crești vânzările și vizibilitatea prin video-uri pe YouTube

6 Lecții Gratuite prin e-mail
Abonează-te și le primești imediat:
Cunoști antreprenori care vor să-și crească afacerea? Recomandă-le aceste lecții!
Ce înveți din cele 6 lecții
De ce YouTube? Descoperi potențialul URIAȘ pe care îl are YouTube-ul pentru antreprenori și afli cum să-ți promovezi afacerea pe YouTube gratuit, cu impact maxim.
Cum ajungi la publicul țintă pe YouTube. Înveți acțiuni concrete prin care video-urile tale ajung doar la oamenii interesați de produsele și serviciile pe care le oferi.
Cum găsești subiecte de interes. Afli cum să faci research ca să găsești subiecte relevante pentru publicul tău. Pentru asta, primești 2 tool-uri ușor de folosit, prin care identifici cuvintele cheie folosite pe YouTube de potențialii tăi clienți.
Cum ajungi în primele căutări pe Youtube. Tehnic, asta se numeşte că faci Ranking. Iar în lecţiile gratuite îți arăt ce trebuie să faci pentru asta. Atunci când oamenii caută informații despre produse și servicii din nișa ta, video-urile tale vor fi printre primele sugestii pe care le primesc.
Cum îți păstrezi publicul pe canal. Primești 3 metode testate prin care îți fidelizei abonații pe canalul de YouTube și îi determini să se uite la mai multe video-uri de pe canalul tău. Ele te ajută să ai un public fidel, care de-abia așteaptă video-ul tău următor.
Cum faci un call to action eficient. Înveți cum să-ți convingi publicul să facă acțiuni specifice, precum: să se aboneze la canalul tău, să-ți distribuie video-urile pe rețelele de socializare, să fie activi în secțiunea de comentarii etc.
De la cine înveți
Eu sunt Andrei Militaru...
...și sunt fondatorul unei agenții de marketing specializată în promovarea pe YouTube.
Lucrez cu clienți din USA și din România, cărora le administrez canalele de YouTube și le cresc constant numărul de abonați.
În România lucrez cu clienți precum Lorand Soares, Termene.ro, Today Advertising, Pera Novacovici, Doru Pelivan etc., pe care îi ajut să-și dezvolte afacerea și brandul personal prin YouTube și să-și crească vânzările cu ajutor acestei rețele.
Pe lângă asta, am fondat un Label prin care administrez brandurile mai multor artiști în mediul online, pe cele mai populare rețele de socializare.
Până în prezent, am lucrat cu peste 500 de clienți din nișe diferite, pe care i-am ajutat să se promoveze cu succes pe YouTube.
Totodată, am creat canale personale pe YouTube care au ajuns la aproape 200.000 de abonați și au video-uri cu milioane de vizualizări.
Acum, sunt aici să ajut antreprenorii, freelancerii și persoanele publice din România să se promoveze cu succes prin video-uri de impact. Piața e la început, iar potențialul e imens.
Citește aceste lecții și fă primii pași în promovarea ta pe YouTube.
O parte dintre clienții mei
Laurentiu O. Florea
Autor & Speaker Motivațional
Termene.ro
Platformă online cu date juridice & financiare
Lorand Soares Szasz
Antreprenor & Autor
Doru Pelivan
Marketer, CEO @ Kiwi Agency
Today Advertising
Agenție de publicitate
Gabriel Radu
Antreprenor, Life & Business coach
Scrie adresa ta de e-mail și primești prima lecție
Cunoști antreprenori care vor să-și crească afacerea? Recomandă-le aceste lecții!