Miercuri, 24 februarie
Webinar LIVE
Cu Andrei Militaru — Antreprenor și Specialist YouTube cu 180.000+ de abonați
Webinar LIVE Gratuit Cum ajungi nr. 1 în căutările pe YouTube cu video-uri profitabile și de impact
Obține mii de vizualizări la fiecare video.
Atrage clienți noi de pe YouTube.
Și crește-ți afacerea prin conținut video.
Webinarul are loc:
Miercuri, 24 februrarie
Ora 19:00
Ai prieteni care vor să se promoveze pe YouTube? Recomandă-le Webinarul Gratuit.
În acest Webinar:
Afli tot ce ai de câștigat dacă te promovezi pe YouTube în 2021. De la mii de prospecți în fiecare lună până la clienți noi și colaborări profitabile… te așteaptă zeci de beneficii.
Înțelegi de ce video-urile sunt cel mai profitabil conținut de pe internet și cum te ajută să vinzi mai mult. (Știai că anul ăsta 82% din tot conținutul online este video?)
Te învăț cum să faci YouTube SEO — optimizări simple care îți pun video-urile pe primul loc în căutări. Doar 5% dintre creatorii de conținut știu de existența lor.
Îți arăt cum să te ocupi de cele 3 elemente esențiale pentru succesul oricărui video pe YouTube: titlu, thumbnail și descriere. Dacă nu le faci bine eșecul e garantat.
Înveți cum să faci toate optimizările fără să investești un ban în reclame și îți arăt tot procesul de la zero. Nu ai nevoie de experiență și nici de abilități de “om tehnic”.
Avem o secțiune de Întrebări și Răspunsuri unde mă poți întreba tot ce vrei să știi despre video-uri sau promovarea pe YouTube.
Înscrie-te Acum la Webinarul Gratuit
Ai prieteni care vor să se promoveze pe YouTube? Recomandă-le Webinarul Gratuit.
Cine susține Webinarul
Eu sunt Andrei Militaru...
...și sunt fondatorul unei agenții de marketing specializată în promovarea pe YouTube.
Lucrez cu clienți din USA și din România, cărora le administrez canalele de YouTube și le cresc constant numărul de abonați.
În România lucrez cu clienți precum Lorand Soares Szasz, Termene.ro, Today Advertising, Pera Novacovici, Doru Pelivan etc., pe care îi ajut să-și dezvolte afacerea și brandul personal prin YouTube și să-și crească vânzările cu ajutor acestei platforme.
De-a lungul anilor am creat și administrat canale de YouTube cu sute de mii de abonați, producând chiar și video-uri virale, cu peste 132 de milioane de vizualizări.
Pe lângă asta, am fondat un Label prin care administrez brandurile mai multor artiști în mediul online, pe cele mai populare rețele de socializare.
Până în prezent am clasat sute de video-uri pe prima poziție în YouTube. Au fost video-uri din nișe și industrii total diferite, care împreună au obținut sute de mii de vizualizări.
Participă gratuit la Webinar și te voi învăța cum să faci același lucru. :)
Înscrie-te la Webinarul Gratuit despre Promovarea pe YouTube
Webinarul are loc: Miercuri, 24 februarie, Ora 19:00
Ai prieteni care vor să se promoveze pe YouTube? Recomandă-le Webinarul Gratuit.