Andrei Militaru

Antreprenor & Specialist YouTube Marketing

Conținutul video este viitorul în promovarea oricărei afaceri. De-a lungul anilor am creat și administrat canale de YouTube cu sute de mii de abonați, producând chiar și video-uri virale, cu peste 132 de milioane de vizualizări.
Despre mine

Numele meu este Andrei Militaru și sunt fondatorul unei agenții de marketing specializată în promovarea pe YouTube.

Lucrez cu clienți din USA și din România, cărora le administrez canalele de YouTube și le cresc constant numărul de abonați.

În România lucrez cu clienți precum Lorand Soares Szasz, Termene.ro, Today Advertising, Pera Novacovici, Doru Pelivan etc., pe care îi ajut să-și dezvolte afacerea și brandul prin YouTube.

De-a lungul anilor am creat și administrat canale de YouTube cu sute de mii de abonați, producând chiar și video-uri virale, cu peste 132 de milioane de vizualizări.

Pe lângă asta, am fondat un Label prin care administrez brandurile mai multor artiști în mediul online, pe cele mai populare rețele de socializare.

Am ales să mă specializez pe YouTube pentru că video-ul este viitorul în promovarea oricărei afaceri.

Până în 2021, Cisco estimează că 82% din tot conținutul de pe internet va fi format doar din video-uri.

Asta în contextul în care 6 din 10 oameni preferă deja să se uite la video-uri online decât la TV. Și în contextul în care 85% dintre consumatori vor să vadă mai multe video-uri din partea companiilor.

Conținutul video nu mai poate fi ignorat, iar eu sunt aici să ajut toți antreprenorii din România cum să-l folosească la capacitate maximă.

De la cum să-și creeze un cont pe YouTube și cum să facă video-uri care captează instant atenția, până la cum să-și optimizeze video-urile și cum să ajungă nr. 1 în căutări, le arăt toți pașii necesari ca să-ți crească vânzările și vizibilitatea prin conținutul video.

Până în prezent, am pus sute de video-uri pe primul rezultat în căutările pe YouTube și numărul ăsta crește de la săptămână la săptămână.

YouTube Marketing este puțin cunoscut în România și țelul meu este să-l pun pe hartă încât să-l vadă oricine are nevoie de promovare ca la carte.

Lecții Gratuite

6 Lecții Gratuite

Dezvoltă-ți afacerea și crește-ți vânzările prin YouTube

Andrei Militaru
Cursuri în EduKiwi
În perioada 1-5 Septembrie suntem offline!
Salutare!
Echipa eduKiwi pleacă în teambuilding la mare în perioada 1-5 septembrie!
De aceea, vom procesa orice înscriere/cerere după 6 septembrie. Revenim atunci la butoane, odihniți și gata să aducem Educația în România la cu totul alt nivel 💙
Mulțumim că ești cu noi și ne reauzim în curând!
#kiwiteam