Cele mai vandute produse pe eMAG

Trenduri in vanzari pe eMAG

În 2023, eMAG, unul dintre cele mai mari marketplace-uri din România, a continuat să se concentreze pe diverse categorii de produse pentru a răspunde cerințelor și intereselor variate ale consumatorilor. 

eMAG a avut o serie de campanii și recomandări pentru categorii precum îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii, Home&Deco, saltele, modă și Electro-IT. Aceste categorii sugerează o concentrare pe produse de uz casnic, tehnologie și modă, ceea ce ar putea indica faptul că acestea sunt printre categoriile care se vând bine pe platformă.

De exemplu, categoria de modă a fost una dintre cele subliniate, cu recomandări pentru standardele de documentație și gestionarea eficientă a produselor în această categorie. 

De asemenea, Electro-IT, o categorie largă care include electronice și gadgeturi, pare să fie un alt segment important pe eMAG, având în vedere că acesta este un domeniu în continuă evoluție și cu cerere mare.

Anul 2024 va aduce schimbări interesante în preferințele de cumpărături ale consumatorilor. 

Cu o creștere a cererii pentru produse ecologice și sustenabile, vânzătorii care oferă produse „verzi” sunt într-o poziție avantajoasă. De asemenea, tehnologia smart home continuă să fie un sector în creștere, cu un public tot mai interesat de gadget-uri care ușurează viața de zi cu zi.

 

Care sunt cele mai vandute produse pe eMAG?

Produsele electronice și electrocasnicele rămân în topul vânzărilor. Smartphone-urile, laptopurile și televizoarele smart sunt mereu căutate. 

Totodată, în categoria lifestyle, articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă se bucură de o popularitate crescută. Nu neglijăm nici sectorul de jucării, unde produsele educative și interactive sunt în creștere.

Cele mai căutate articole din acest an

  • Apple iPhone 13
  • Ceas smartwatch
  • Căști wireless
  • Apple iPhone 14
  • Irigator bucal
  • Apple iPhone 11

eMAG a devenit unul dintre cele mai populare marketplace-uri din România, oferind oportunități ample pentru vânzătorii ambițioși. 

Indiferent dacă ești la început sau ești deja un vânzător experimentat, înțelegerea trendurilor actuale și cunoașterea celor mai vândute produse poate face diferența între succes și mediocritate. 

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

De asemenea, un suport de calitate, cum este cel oferit de programul nostru, SellerClub, poate fi un avantaj crucial în această călătorie.

 

Sfaturi utile pentru a incepe sa vinzi pe eMAG

A începe să vinzi pe eMAG poate părea intimidant, dar cu sfaturile potrivite, poți avea un start excelent.

În primul rând, cunoașterea pieței și a publicului țintă este crucială. 

Apoi, asigură-te că descrierile produselor sunt clare și atrăgătoare, cu imagini de înaltă calitate. 

De asemenea, păstrarea unui nivel înalt de satisfacție a clienților prin servicii prompte și eficiente va duce la recenzii pozitive și la creșterea vânzărilor.

Noi, la SellerClub, avem o experiență de peste 2 ani în ajutarea celor dornici să vândă pe eMAG, începând de la zero. 

Oferim un proces complet, explicat atât în format video, cât și scris; suport săptămânal live (3-4-5 ore) și acces la un grup premium de Facebook.

Fii convins că împreună cu SellerClub, vei avea la dispoziție toate resursele necesare pentru a naviga cu succes pe eMAG și pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod eficient și profitabil.

Află mai multe despre programul nostru care a schimbat viața a peste 1700 de oameni printr-un click AICI.

Alătură-te comunității eduKiwi!