BINE AI VENIT ÎN LUMEA OAMENILOR PREOCUPAȚI SĂ-ȘI TRĂIASCĂ VIAȚA CONȘTIENT, ASUMAT ȘI ECHILIBRAT!

Eu sunt Florin Amariei, cel care „schimbă viața oamenilor în bine”, dar n-a fost așa dintotdeauna.

Provin dintr-o familie cu certuri, violență, stres și multă frică de tata. Iar astea au lăsat urme adânci și multe efecte negative în sufletul și viața mea.

Pe când aveam 10 ani, citeam o carte de dezvoltare personală în care autorul scria așa:

„Dacă vrei să ți se îndeplinească visurile, notează-le!”.

Conștiincios, mi-am notat două visuri: să am o familie faină și un job care să mă ajute să schimb viața oamenilor în bine.

Și uite-așa, am pornit la drum cu două visuri mari și cu multe răni emoționale care mi-au provocat probleme de-a lungul timpului.

Când durerea a devenit prea mare, am început să caut soluții pentru a-mi pune viața pe picioare. Am făcut multă cercetare și studiu individual, o formare în psihoterapie, mai multe formări în coaching și mai multe specializări în domeniul echilibrului mental și emoțional.

Odată cu toate astea, viața mea a început să arate așa cum visam când eram mic. Apoi, am început să dau mai departe instrumentele care mi-au schimbat mie cursul.

Am o comunitate cu un total de peste 250.000 urmăritori în online și peste 15.000 oameni au cumpărat unul sau mai multe dintre serviciile pe care le ofer – cursuri, ședințe de coaching sau workshopuri.

Dacă vrei și tu să faci parte din comunitatea mea, te invit în cel mai recent grup pe care l-am creat, unde suntem peste 4000 de oameni interesați de relații mai bune și o viață mai împlinită.

Ce găsești în acest grup:

Te las pe tine să descoperi mai multe, de îndată ce ni te alături.

Sunt convins că tot ce vei găsi în acest grup te va ajuta să fii bine cu tine și cu ceilalți, să trăiești o viață echilibrată, fără bagaje emoționale care să te încetinească sau care să te țină pe loc. 🤗