SALUTARE ȘI BINE AI VENIT ÎN CEA MAI MARE COMUNITATE DE SEO DIN ROMÂNIA!

Îți suntem recunoscători că te-ai alăturat acestei comunități!

Numele meu este Mihai Chițoiu, sunt specialist SEO din anul 2016 și în anul 2018 mi-am fondat agenția de SEO CLIENTIPEVIATA.RO.

Am lucrat cu peste 440 de afaceri din 70 de nișe diferite, iar în momentul de față am 60 de clienți activi acum în agenție.

Înainte să ajung specialist SEO, am fost ospătar pe un vas de croazieră. Câștigam destul de bine ca ospătar pe acel vas de croazieră, numai că, eu îmi doream ceva mai mult de la această viață.

Îmi doream să câștig mai mult, să călătoresc și să fiu cât mai aproape de familia și prietenii mei.

Mi-am dat demisia ca ospătar pe vas de croazieră, pentru că voiam să fiu cât mai aproape de cei dragi și m-am întors în țară unde m-am angajat la o agenție de marketing.

Practic, de aici a pornit călătoria mea în acest domeniu.

Eram super motivat să învăț din ce în ce mai multe despre SEO și să pun în aplicare acele informații, încât, în doar 6 luni, am devenit mai bun decât o persoană care avea 3 ani de experiență în SEO.

Ce facem noi în afacerea aceasta?

Ajutăm afacerile care au un website să ajungă în prima pagină din Google, să aibă mai mulți clienți fără să plătească reclame.

Cum facem acest lucru?

Misiunea mea este să ajut cel puțin 1000 de persoane care să ajungă la independența financiară și să cresc cea mai mare comunitate de specialiști SEO din România.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre SEO și despre cum poți monetiza această abilitate, te invit în această comunitate, unde accesul este gratuit.