Copywriter Project-Based (Nișa Make-Up & Beauty)

Căutăm un Copywriter cu cel puțin 2 ani de experiență activă, care își dorește sa lucreze într-un proiect, pe nișa Make-Up & Beauty. 

Dacă ești pasionat/ă de Make-up & Beauty sau te pricepi foarte bine sa îți faci research-ul și știi și tot ce este trend în acest domeniu + vii cu idei noi să pui proiectul în mișcare, s-ar putea să îți fi găsit jobul de suflet! 

Dacă ai mai scris în acest domeniu este un mare plus! Citește mai jos să vezi dacă ne potrivim.

Dacă îți vine natural să scrii, nu ești divorțat de gramatică și știi diferența dintre o caracteristică și un beneficiu, te așteptăm la eduKiwi.

Citește cu atenție anunțul, iar dacă simți că ne potrivim, te așteptăm la un interviu!

Nivel: Middle / Avansat (cel puțin 2 ani de experiență.)

Locație: Remote/Timișoara – poți lucra de oriunde din țară sau Diaspora. 

Evident, trebuie să te exprimi în limba română.

Responsabilități:

 • Scrii. 

Asta e cea mai importantă responsabilitate, fiindcă asta vei face în fiecare zi. 

Ca idee, ne dorim să poți scrie următoarele materiale: reclame, e-mailuri de vânzare, pagini de vânzare, brief-uri pentru reclame video / reclame etc. 

 • Faci Research și vii cu idei noi.

Găsești subiecte pentru e-mailuri, concepte pentru Webinarii LIVE și reclame creative care captează atenția și conving oamenii să acționeze.

 • Participi la ședințe de brainstorming

Colaborezi zilnic cu colegii din echipă — marketeri, designeri, programatori și project manageri — ca să iasă totul cât mai bine, iar rezultatele să fie tot mai bune de la o lună la alta. 

 • Verifici KPIs și ești cu ochii pe cifre. 

Ne interesează să evoluăm și să fim mereu mai buni, deci ești atent la toți KPIs și cauți să îmbunătățești cifrele acolo unde e nevoie. 

 

Te rugăm să aplici doar dacă:

 • Ai experiență activă de cel puțin 2 ani. 

Pe cât posibil, ne dorim să lucrăm cu cineva care a scris deja pagini de vânzare, scripturi de videouri, campanii de e-mail sau squeeze page-uri. Nu e obligatoriu să fi făcut doar asta, dar e important pentru noi să fii pregătit pentru job

Deci, aplică doar dacă în ultimii 2 ani ai scris activ în agenții / pe proiecte / sau chiar pentru brandul tău.

 • Iei copywriting-ul în serios

Ești conștient că de copy depind în mare parte vânzările, așa că respecți domeniul și pe cei care-l practică.

Știi să faci avatare de client, să dărâmi obiecții, să scrii cu emoții, să faci diferența dintre caracteristici/beneficii, știi să scrii texte persuasive, știi să te adaptezi în funcție de mediul în care scrii.

Nu spunem că nu apreciem creativitatea. O iubim și ești liber să fii cât de creativ îți dorești, atâta timp cât cunoști și aplici principii de copywriting

 • Ești conștient de importanța Research-ului

Adică vrem să fii ok cu ideea că trebuie să te documentezi înainte de a începe să lucrezi. Nu te bazezi doar pe imaginație/ inspirație / creativitate, ci înțelegi că fără Research nu ai cum să faci texte bune. Așa că nu-l sari niciodată.

 • Știi cine e eduKiwi și te potrivești cu misiunea noastră.

Misiunea noastră e să schimbăm viața a un milion de români prin educație. Așa că, promovăm și vindem cursuri online din medii diverse: business, marketing, SEO, dezvoltare personală, relații, vindecarea traumelor, încredere în sine. 

Vino alături de noi dacă crezi sincer că educația poate să ajute un om. Poate să-i facă viața mai frumoasă, mai liniștită, mai prosperă. Iar TU (copywriterul) ești liantul dintre un om și cursul care-i poate schimba viața. 

Te rugăm să nu aplici dacă vrei doar un job random și ți-e egal dacă lucrezi cu noi, sau cu orice altă companie. 

 • Nu ești doar executant – ci poți veni cu inițiative faine

Ne așteptăm de la tine să ne propui idei, să vezi unde avem loc să inovăm și ai un impact pe orice proiect lucrezi.

Dacă ți se pare că ne-am putea descurca mai bine, sau am putea face ceva mai bine, ne spui. Chiar ne bucurăm să-ți ascultăm ideile și să le testăm. 

 • Îți pasă de munca ta.

Livrezi la timp, îți faci task-urile cu grijă și responsabilitate. 

Știi că în online totul se întâmplă acum. Nu ai nevoie de babysitter, nu vrei să fii micro-managed, vrei doar să faci o treabă cât mai bună, să evoluezi și să ai rezultate.

 • Poți să schimbi TOV fără mari probleme

Scrii din numele unui autor, dar cel mai probabil, vei lucra pe mai multe proiecte. Fiecare autor are stilul lui de a se exprima, de a pune problema, de a vorbi. 

Așa că, ești confortabil să emulezi vocea specifică a fiecărui autor în scris, și poți să faci ușor tranziția printre diferite stiluri de exprimare și domenii de activitate.

 • Iei copywriting-ul în serios

Serios – repetăm asta, fiindcă e un criteriu foarte important pentru noi. “îmi place să scriu și cred că mă descurc” nu e suficient pentru ce avem noi nevoie. 

Ai experiență, știi ce înseamnă copywriting-ul, știi că e diferit de content, știi că de textele bune depind vânzările tuturor. 

What’s in it for you?

Când lucrezi cu eduKiwi primești: 

 • Garanția că toate ideile tale vor fi luate în calcul.
 • Dezvoltare – avem un buget alocat special pentru educația #kiwiTeam, deci dacă vrei să urmezi un curs anume, ne spui și te ajutăm. Chiar te rugăm să-l folosești.
 • Certitudinea că ai un impact real în societate. Comunitatea eduKiwi are peste 300.000 de oameni. Materialele pe care le oferim rezolvă problemele oamenilor, iar munca ta contribuie foarte mult la asta
 • O echipă de oameni foarte competenți, profesioniști, sociabili și extrem de buni la ceea ce fac. Ai ce învăța de la noi, dar ai și cu cine să stai la povești, să te împrietenești, să mergi la un party. Dacă pentru tine e important colectivul, ai ajuns unde trebuie. 
 • Team-building-uri & tabere super faine (până acum am fost la Kopaonik, în Vamă, în Grecia – și mai plecăm). Dacă ești genul work hard, play hard, ești de-al nostru.
 • (evident, ai un salariu fix, livrat mereu la timp, fără întârzieri.)

Trimite-ne un CV + câteva cuvinte despre tine și experiența ta pe adresa [email protected].

Alătură-te comunității eduKiwi!