Crina Coliban – femeia care vorbește #limbacopiilor, cu peste 200.000 de urmăritori în mediul online

COPILUL MEU NU DOARME! ȘI EU VREAU SĂ DOOOORM!

Află de ce se trezește copilul tău de atâtea ori peste noapte, înțelegându-i nevoile și oferindu-i ajutor pentru un somn-ușor

MasterClass-ul are loc:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Acest MASTERCLASS este pentru tine dacă ai un copil care:

Copiii NU se trezesc pentru că vor sân. Ci vor sân pentru că nu înțelegem de ce se trezesc.

Iar părinții nu deslușesc care sunt nevoile reale care îi fac pe copii să se trezească. Ele pot fi:

Participă LIVE la Masterclass și:

Cum?

Filmele de noapte

De ce lucrez eu cu filme?

Pentru că eu nu vă dau soluții pentru somn, eu “ascult” ce-mi spun copiii atunci când nu dorm!

PĂRINTELE

Înainte de acest MasterClass

După acest MasterClass

Înscrie-te Acum la Masterclass Gratuit

Zile
Ore
Minute
Secunde

Eu sunt Crina Coliban

sau Femeia-care-îi-face-pe-copii-să-mănânce

Ori poate tu mă cunoști ca “Ajutor-pentru-Părinți”, “Zâna-bună” sau Aia-care-vorbește #limbacopiilor.

Altfel spus, sunt:

consultant în alăptare, diversificare și copii mofturoși la mâncare, cu certificare la Vanderbilt University în HEALTH, NUTRITION and LIFESTYLE

autor al cărților bestseller “Cum îi facem pe copii să mănânce. Diversificare & Mofturoși”, „Cum îi facem pe copii să mănânce. Tu știi câte nu știi?” și „Înțărcare. Vreau să DOOOORM!”

partenerul Lidl pentru România, prin rubrica „Sfaturile Crinei Coliban” și

(poate) cel mai iubit influencer din zona de parenting și cuplu-după-apariția-copilului, cu peste 200,000 de urmăritori în online.

Îți dai seama cum poate să arate România de mâine, când atât de mulți oameni sunt interesați să fie cât mai buni în relație cu copiii și familia lor? Bucurie de Românie! 🙂

Dar oare asta am visat eu să fac de când eram mică și mă întreba lumea “Oare tu ce vrei să te faci când vei fi mare?” Visam să fac diversificare și mofturi-la-mâncare? 🙂

Ca și tine, am luat-o de la capăt de multe ori în viața mea.

Asemenea multor fetițe, mi-am dorit să fiu actriță și, la 16 ani, am zburat în America să joc lângă Statuia Libertății. Mă bucura să îi fac pe oameni să râdă sau să plângă.

Apoi, m-am gândit să o iau de la capăt ca producător de artiști într-o casă de discuri. Mă fascina să îi ajut pe tineri să se lanseze în lumea showbizului.

Am vrut mai mult și am plecat prin lume, ca să găsesc insule care nu apăreau pe orice hartă și să îi ajut și pe alții să ajungă la ele sau, cum s-ar zice, am devenit Private Travel Planner. Era mare mulțumire să arăt cât de frumoasă e Planeta Albastră.🌍

M-am întors în țară și, după câte filme trăisem în jurul lumii, am luat-o de la capăt încă o dată și am făcut un cinematograf multiplex. Stăteam în fiecare noapte până la ultimul film în cinema, ca să văd lumea când ieșea. Și să mă asigur că le plăcea.

Pe urmă, am devenit prima femeie din țară care a jucat curling într-o competiție internațională (sport olimpic), apoi am adus acest sport și la noi în țară, ca să îl poată experimenta și alții și am devenit căpitanul echipei feminine care a reprezentat România la un campionat mondial. După toate acestea, am ajuns Femeia pe care a ales-o Runa să îi fie Mamă și totul s-a transformat în ceea ce sunt eu astăzi, adică Femeia-care-vorbește #limbacopiilor.

După toate acestea, am ajuns Femeia pe care a ales-o Runa să îi fie Mamă și totul s-a transformat în ceea ce sunt eu astăzi, adică Femeia-care-vorbește #limbacopiilor.

De ce? Pentru că fiecare părinte ar vrea să știe că are aproape pe cineva care știe meserie. Pentru că niciun părinte nu vrea să testeze remedii pe copii, niciun părinte nu vrea să eșueze, niciun copil nu merită ca nevoile lui să nu conteze.

Pentru asta și pentru multe altele, te aștept LIVE la acest Masterclass. 🙏

Înscrie-te Gratuit la Masterclass-ul NU DOARME / VREAU SĂ DOOOORM!

Zile
Ore
Minute
Secunde