Învață să vorbești #limbacopiilor și să le înțelegi nevoile de bază

Dacă pentru a conduce o mașină prin oraș îți trebuie Permis, pentru a conduce un OM prin lume nu îți trebuie?! Scopul meu este să-i ajut pe copii să se simtă înțeleși, iubiți și ascultați și pe părinți sprijiniți la fiecare pas în drumul lor prin #lumeacopiilor.

Dacă te regăsești în tot ce am menționat în acest video și ți-am stârnit interesul, te invit să programezi o întâlnire gratuită cu un membru din echipa mea.

Astfel, vom reuşi să îți venim în ajutor ție şi încă un copil fericit o să fie!

“Crina nu numai că este un expert în ceea ce face, dar nivelul ei de a-l înțelege pe celălalt nu l-am găsit la nimeni !”

Andrea Zupancic, membră a Programului Premium PERMIS DE PĂRINTE este impresionată de impactul comunității construite în acest Proiect și este uimită de cum i s-a schimbat viața în urma interacțiunii cu Crina și cu părinții înscriși în Program.

Nu se mai simte judecată, pusă la zid și învinovățită ci este sprijinită, înteleasă, ascultată și încurajată.

“Deși am vizitat 10 pediatri, cu problema noastră, până la Crina nu am auzit niciodată de Histamină!”

Pentru Loredana Uiban, membră a programului Permis de Părinte Premium, Crina a fost singura persoană care i-a spus: “Nu, nu ți se pare! Nu, nu ești Nebună! “ și care a adus argumente pertinente despre reala problemă cu care se confrunta copilașul ei.

Acest Program a făcut-o pe Loredana să își depășească așteptările despre viața de părinte și să vadă schimbări majore și magice în viața sa.

“După o singură întâlnire cu Crina, copilul meu a început să mănânce!”

Pentru Mona Keim, membră a programului Permis de Părinte Premium, problema majoră cu care s-a confruntat recent, în viața de părinte, a fost alimentația copilului.

După tot felul de metode fără rezultat, după speranțe ajunse la capăt, a cunoscut-o pe Crina și viața familiei ei s-a schimbat radical chiar după prima întâlnire.

Vreau să o am pe Crina non-stop cu mine!

Pe Alina Mitrache, membră a programului Permis de Părinte Premium, Crina a învățat-o cum să se bucure de copilăria copiilor ei, cum să fie empatică și răbdătoare, și cum, mai presus de orice căruț, pătuț, scăunel etc, informația exactă și accentul pus pe nevoile reale ale copiilor depășesc orice pseudo-grijă.

Deși copilașii ei sunt mai mari, în fiecare zi descoperă informații noi și crede cu tărie că, acest program va fi un real ajutor tuturor femeilor încă de dinaintea nașterii.

Cel mai mult au impresionat-o importanța analizei firului de păr și faptul că celulele copiilor ei îi rămân în corp 27 de ani după naștere.

Dacă și tu vrei să faci o schimbare și să construiești în #lumeacopiilor, te invit să programezi o întâlnire gratuită cu un membru din echipa mea.

Astfel, vei primi suportul și informațiile necesare despre cum să devii următoarea Crina Coliban.