Cum îl faci să simtă că te poate pierde

Relația ta s-a încheiat, iar persoana ta specifică ți-a spus că nu mai vrea să fiți împreună?
Dar tu îl vrei înapoi pentru că ai sentimente reale. Crezi că nu e totul pierdut și ești gata să faci o schimbare ca să-l poți aduce în viața ta.

Te gândești că dacă ar simți că te pierde, lucrurile s-ar schimba între voi, el s-ar schimba.
Probabil că până acum ai fost la dispoziția lui și te-a știut ca pe propriul buzunar.

Firește, o să spui!

Ei bine, nu este firesc deloc. Ești dependentă de persoana specifică (SP) și de relația voastră.
Ți-e frică de singurătate și nu e de mirare că faci compromisuri și gesturi pe care în mod normal nici nu le-ai concepe. Accepți comportamente și lucruri despre care știi și tu că nu sunt normale.

Frica de singurătate e un indiciu că nu te respecți suficient, că nu te iubești tu pe tine. În lipsa iubirii de sine, căutăm surogate, crezând că iubirea este ceva din exteriorul nostru.

Nimic din exteriorul tău nu e de schimbat. Totul începe din tine, din interiorul tău.

Conceptul tău de Sine este cel care face ca realitatea să arate așa cum arată, iar asta nu e despre ceva din afara ta, deci nici despre SP.

E doar despre tine, mai exact e vorba despre povestea care se desfășoară în mintea ta.

E povestea pe care tu ți-o spui pe repeat încă din copilărie, sunt gândurile tale predominante din subconștient, de care e posibil să nici nu îți dai seama.

Traumele tale din copilărie ți-au creat convingeri limitative care te fac să manifești relația exact așa cum este și cum a fost. Ceea ce crezi tu despre tine, despre relații și despre Persoana Specifică, este ceea ce se manifestă.

Tu manifești.

Manifestăm tot timpul, din conceptul nostru de sine. O facem conștient sau inconștient.

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

Dacă îți dai seama că situația ta actuală este propria ta creație, hai să vedem ce este de făcut ca să creezi conștient o altă realitate, o relație plină de iubire și armonie, așa cum îți dorești.

Intelegerea sentimentului de pierdere intr-o relatie

Când vorbim despre pierdere într-o relație, vorbim despre un concept de sine nesănătos, mai exact despre frica de a pierde iubirea.

Primul, și probabil cel mai important lucru pe care-l ai de făcut ca să manifești o relație sănătoasă, relația la care visezi, este schimbarea conceptului de sine provenit din traume și a convingerilor limitative.

Însă dacă ai o rană de respingere nevindecată sau una de abandon ori de trădare, relația ta se va desfășura după acel tipar, cum că nu ești suficient de bună, că nu ești aleasă, că nu ești importantă, nu contezi.

Nimic nu se va schimba până nu decizi tu să se schimbe.

Puterea subconștientului este uriașă.

La fel, dacă ai convingeri despre relații sau despre bărbați ca: o relație înseamnă suferință, nu există relație perfectă, nicio relație nu durează pentru totdeauna, bărbații înșală, bărbații mint, toți bărbații sunt la fel, asta vei manifesta, așa va fi relația ta.

Ce inseamna sa-l faci sa simta ca te pierde?

Ca cineva să simtă că te pierde și că îi pare rău, trebuie să te perceapă ca fiind valoroasă, nu-i așa?

Dar oamenii ne percep așa cum noi ne percepem pe noi înșine. Le transmitem ceea ce noi credem despre noi, prin legea transmisiunii gândurilor. Dacă vrei ca el sa te perceapă ca fiind valoroasă, va trebui ca mai întâi tu să-ți spui că ești valoroasă și să te vezi ca atare.

Dacă până acum ai manifestat inconștient relația ta dintr-un concept de sine nesănătos, poți schimba asta. Codependența ta și traumele tale pot fi vindecate, dacă decizi să te întorci către tine, să faci schimbarea și să manifești o relație sănătoasă.

Vei avea nevoie să-ți acorzi timp și răbdare, să fii perseverentă, pentru că nu vei putea schimba lucrurile peste noapte, ci pas cu pas, prin lucru cu sine, schimbându-te tu pe tine.

Însă realitatea continuă să fie manifestarea ta din vechiul concept de sine, așa că persoana specifică va începe să simtă că te poate pierde în măsura în care tu te vei schimba și vei transmite altceva.

Manifestarea conștientă a relației ideale presupune să atragi din universul cuantic acea versiune a ta în care tu ești deja în relația ideală și în care SP este acea versiune a lui cu care tu să fii în relația ideală.

Așadar, la momentul potrivit, tu vei manifesta și o altă versiune a lui, nu doar o altă versiune a ta. Tu vei crea o nouă realitate.

Metode de a-l face sa simta ca te pierde

Ești singura conștiință operantă din realitatea ta, trebuie să știi asta, iar exteriorul și persoana specifică sunt ca niște oglinzi care te reflectă pe tine.

Tu îți dorești o relație fericită, plină de iubire, armonioasă. Acesta este obiectivul tău. Așa că dacă vrei să-l manifești pe SP înapoi în varianta ideală, uite ce ai de făcut.

Nu verifica Social Media, nu îl urmări

Poate că e dificil să te abții, dar dacă vrei să îl manifești înapoi, nu mai căuta pe Social Media să afli cu cine este, ce face, unde merge. Astfel de încercări de control te vor ține la distanță de obiectivul tău. Scopul tău e să te schimbi tu pe tine. Doar așa îl vei atrage înspre tine.

Păstrează încrederea că poți să îl manifești înapoi și focusează-te pe tine.

Nu îi scrie tu prima. Nu da curs impulsurilor de a-l căuta

Să îi trimiți un mesaj ar fi o reacție din teamă, din anxietate. Ți-e frică să nu-l pierzi de tot și ai impulsul să faci ceva ca să nu se întâmple dezastrul.

Dar conștientizează că exact de asta l-ai pierdut. Ai făcut prea mult și nu i-ai lăsat spațiu să vină el către tine, să crească atracția.

Bărbații reacționează la no contact. Nu sunt jocuri, este nevoie de aceste momente ca el să proceseze ce simte pentru tine, să aibă timp să i se facă dor și să vrea să vină înapoi.

Așadar, amintește-ți să fii cu adevărat femeie și cu siguranță că SP nu va vrea să te piardă

Ca să atragi în realitatea ta un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, trebuie ca tu să îți amintești să fii femeie în adevăratul sens al cuvântului.

În zilele noastre, foarte multe femei se află prea mult în energie masculină și fac ele tot, duc ele tot, decid, aleg. Mai pe scurt, „ele taie, ele spânzură”.

Este răspunsul la tipul de educație pe care l-au primit și probabil că și tu ești tot acolo. Este răspunsul, reacția la rănile și traumele din copilărie.

Dar asta nu înseamnă că e ok să continui să trăiești așa, dacă îți dorești o relație sănătoasă. Încetează să mai fii bărbat. Încetezi să mai faci tu totul, să controlezi totul.

Reamintește-ți energia ta feminină și intră în ea

Femeia reprezintă creație, emoții, armonie, liniște, echilibrul, relaxare.

Energia feminină este despre a primi și a transforma. Relația ta cu tine este cea mai importantă dintre toate și până nu te vei trata tu pe tine cu respect, iubire, blândețe, nimeni nu o va face. E nevoie ca mai întâi tu să-ți vezi valoarea, pentru ca mai apoi să o poată vedea și persoana specifică, nu uita asta.

Crează spațiul în care SP să își reia rolul

Rolul bărbatului este acela de protector. Bărbatul oferă. Energia masculină este despre a face, a da, a oferi. Iar dacă nu știi să primești, este pentru că vrei să rămâi în control.

Să nu primești ce îți dorești, este pentru că la nivel profund, inconștient, ai nevoie să rămâi în control. Nu ai încredere în energia masculină, în bărbatul de lângă tine.

Conștientizează că o femeie care mai mult oferă decât primește este blocată în frica de abandon sau respingere, adică într-o traumă.

Energia ta feminină nu poate să se manifeste echilibrat și natural, sănătos, când tu manifești din frică. Dă-ți seama de asta și îi vei crea lui spațiul necesar să își reia rolul, să vină către tine și să se comporte din energia lui masculină.

Renunță la control

Trebuie să te oprești să mai derulezi în mintea ta scenarii, trebuie să schimbi povestea în care tu faci și aia și ailaltă de frică să nu fii abandonată, de frică să nu rămâi singură. Trebuie să-ți schimbi Conceptul de Sine.

Ca femeie este normal să primești, să fii ajutată, susținută, tratată frumos. Și este normal să ai încredere în tine. O femeie care se află în energia lui A FACE nu știe să se relaxeze, nu știe să îl lase pe celălalt să vină către ea.

Lucrează la vindecarea traumelor din copilărie.

Când îți vei vindeca traumele, nu vei mai simți nevoia să te protejezi, ci te vei lăsa protejată.

Atunci vei manifesta din energia feminină sănătoasă, iar bărbatul de lângă tine va fi în energia masculină sănătoasă.

Dă-l jos pe SP de pe piedestal și ia-ți înapoi puterea

Să pui pe cineva mai presus decât pe tine, este de fapt despre a nu avea încredere în tine. E ca și când ai investi pe altcineva cu puterea ta și el trebuie să facă în locul tău ceea ce tu ai de făcut singură. Nu te poate trata nimeni cum ți-ai dori, până când nu o faci tu.

Să-l dai jos pe SP de pe piedestal presupune să îți redobândești respectul de sine și să te simți bine cu tine.

SP ar putea să creadă că vrei să fii independentă. Nu ar fi surprinzător. Ceea ce vei face tu cu adevărat este că vei alege singură și vei fi responsabilă de deciziile tale.

Odată ce-ți iei înapoi puterea, nu mai ai nevoie de aprobarea celuilalt, de validarea lui. Atunci nu-l vei mai căuta tu prima, nu vei mai simți nici nevoia să-l suni, să vezi ce face, unde e, cu cine e.

Vei fi relaxată pentru că nu mai ai nevoie de altcineva să-ți spună că ești valoroasă, importantă.

Vei descoperi iubirea de sine, iar acest pas în transformarea ta va schimba foarte multe lucruri în felul în care vei percepe relațiile.

Ieși din rolul de victimă.

Asta îl poate face pe SP să gândească despre tine că nu mai ești disponibilă, că nu mai ești așa de ușor de accesat.

Când descoperi Iubirea de sine nu mai simți nevoia să depinzi de cineva, să salvezi, să te sacrifici, să controlezi, să dai sfaturi. Repet, toate acestea vin din frică.

O relație sănătoasă se manifestă din iubire, nu din frică.

Amintește-ți că ești creatoarea realității tale! Ești creație divină și ești suficient de bună pentru a fi iubită, acceptată, apreciată, admirată, respectată, auzită, văzută.

Rolul de victimă ți-a servit când nu erai conștientă de puterea ta, însă acum poți ieși din el. Îți poți asuma propria ta viață. Tot ce ai nevoie este deja în tine.

Nu mai reacționa la realitate, la circumstanțe

Nu mai reacționa! 3D ul este manifestarea vechiului tău concept de sine. Să reacționezi înseamnă să te îndoiești de puterea ta creatoare și să-ți blochezi manifestarea.

Tu vrei să creezi relația ideală în 4D, cu imaginația ta. Nu poți crea în două planuri. Creația precede manifestarea, așa că ignoră realitatea. Acceptă că ceea ce este acum e tot creația ta, dar alege să rămâi focusată pe noua ta creație, relația ideală.

SP va simți schimbarea ta, la momentul potrivit, așa că nu ai de ce să-ți faci griji că nu va ști că-l dorești înapoi. Rămâi focusată și trăiește în starea de dorință îndeplinită, chiar dacă 3D te contrazice.

Păstrează partea ta de intimitate cu tine

Poate că-ți place ocupația ta sau poate că ai niște pasiuni cărora vrei să le acorzi mai mult timp și atenție. Sunt acele părți din viață în care vrei să fii doar tu cu tine și e normal să fie așa. Cand te simți bine cu tine, îți acorzi timp.

Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta. Imaginează-ți că ești minunată în ochii tăi, că îți place să îți petreci timpul cu tine, că te respecți și că te bucuri de tot ce ești, de tot ce faci.

Cu cât îți vei acorda mai multă atenție și grijă, cu atât mai bine te vei simți cu tine. Și dacă tu te vezi minunată și te simți așa, cei din jurul tău își vor dori să fie cu tine. SP te va dori în viața lui, te va iubi pentru ceea ce ești.

Comunică deschis, sincer și cu iubire atunci cand el vine către tine

Transformarea ta este una cât se poate de frumoasă și pozitivă. Comunică deschis cu persoana specifică, atunci când vine către tine. Fii sinceră și autentică. Arată-ți emoțiile fără nicio teamă. Atitudinea ta deschisă îl va face și pe el să fie la fel.

O relație sănătoasă și autentică nu înseamnă perfecțiune. Relația ta cu tine însăți nu e una perfectă pentru că tu nu ești perfectă. Dar te accepți, te respecți și te iubești, ești atentă cu tine și gata să găsești cea mai bună soluție ca totul să fie cât se poate de bine, în interesul tău cel mai înalt.

Propune-ți să ajungi la o astfel de relație cu tine și îți va fi ușor să o ai și cu persoana specifică.

Pastrează tăcerea

Manifestarea este un proces intim și să păstrezi tăcerea despre ceea ce tu creezi, este unul dintre secretele manifestării conștiente. Nu ai nevoie nici de aprobare, nici de părerea altcuiva despre creația ta.

În imaginația ta totul este posibil, iar tu creezi acum, așa că ține aproape de inima ta creația ta. Este ceva cu adevărat măreț, o nouă realitate, relația ta ideală, una conștientă.

Nu vorbi despre ceea ce urmează să manifești. Păstrează tăcerea și lasă ca realitatea să se modifice în acord cu tine.

Erori de evitat cand vrei sa-l faci sa simta ca te pierde

Manifestarea conștientă nu este despre a-l schimba pe celălalt sau a schimba circumstanțele.

Nu te aștepta să vezi că persoana specifică își schimbă comportamentul sau că îți vorbește deodată cum ai vrea tu. Aceste lucruri se vor întâmpla când tu te vei schimba.

Când vei deveni o altă versiune a ta, cea care are relația ideală, atunci vei manifesta și o altă versiune a persoanei specifice.

Nu încerca să îl faci gelos sau să se simtă neimportant. Cineva care vrea să manifeste conștient este cineva care vede binele comun și care se bazează pe moralitate, bunătate, onoare.

Am ghidat mulți oameni în schimbarea Conceptul de Sine, oamenii care acum trăiesc în relațiile dorite dintotdeauna.

Metoda mea de manifestare conștientă funcționează fără greș.

Am creat Manifestation Academy pentru ca cei care vor cu adevărat să facă pasul către schimbare.

În cele șase luni de lucru în programul meu, manifestarea conștientă se învață de la A la Z, ca tehnicile să devină automatisme.

Este vorba despre un proces complet de transformare, proces care implică lucru intens cu sine, perseverență și determinare.

Metoda mea se bazează pe cunoașterea acumulată în peste zece ani de studiu și lucru cu traumele, pe cercetări din neuroștiință, fizică cuantică și psihologie.

O explic foarte simplu și am zeci de exerciții și instrumente de lucru care fac din metoda mea una cu pași clari și simpli.

Oamenii care ajung să lucreze cu mine sunt oameni cu care mă potrivesc și cu care am o rezonanță comună. Așa e și firesc să fie.

Love,
Roxana

Alătură-te comunității eduKiwi!