Cum sa vinzi pe eMAG? Ghid complet pentru succes

Ce este eMAG Marketplace?

 

eMAG este cel mai mare marketplace din România. 

Acesta funcționează ca un loc centralizat unde diferiți comercianți sau vânzători pot să-și expună produsele pentru a fi achiziționate de către clienții eMAG.

eMAG Marketplace oferă oportunități de afaceri pentru vânzătorii de toate dimensiunile, de la societăți mici și mijlocii până la branduri mari și comercianți cu amănuntul. 

Antreprenorii aleg eMAG deoarece facilitează procesul de vânzare, promovare și interacțiune între vânzător și clienți.

Practic, mai puțină bătaie de cap pentru tine.

Ca să-ți faci o idee mai amplă, pe eMAG intră zilnic peste 500.000 de vizitatori. 

Cum stau lucrurile la competitori?

Marketplace-ul CEL.ro, spre exemplu, are de 5 ori mai puțini clienți decât eMAG Marketplace.

Și acesta este doar un exemplu…

Putem spune fără echivoc că eMAG-ul și implicit platforma eMAG Marketplace se face din ce în ce mai mare.

Acest trend este în creștere și se estimează că va continua în următorii ani.

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

 

Care sunt avantajele si dezavantajele eMAG Marketplace?

 

Să începem prin prezentarea avantajelor pe care le oferă eMAG Marketplace:

 1. Acces la o bază mare de clienți: Listând produsele pe eMAG Marketplace, ai oportunitatea de a ajunge la un număr mare de potențiali clienți. Traficul zilnic ridicat pe platformă îți poate crește vizibilitatea și șansele de a înregistra mai multe vânzări.
 2. Programe speciale de promovare: Poți participa la programe specifice eMAG Marketplace, cum ar fi DESCHIDE ROMÂNIA, care îți oferă oportunități de promovare și vânzare suplimentare. Aceste programe îți pot spori expunerea și potențialul de vânzare.
 3. Suport din partea echipei eMAG Marketplace: Ai acces la asistență și suport din partea echipei eMAG Marketplace. Aceștia îți pot oferi ajutor în diverse aspecte ale vânzărilor și pot răspunde întrebărilor și nelămuririlor tale. Pe pagina dedicată găsești informații și tutoriale utile.
 4. Integrare cu magazinul tău online: Poți integra magazinul tău online existent cu eMAG Marketplace, permițându-ți să gestionezi produsele și comenzile într-un singur loc. Aceasta poate simplifica procesul de vânzare și administrare a stocurilor.
 5. Trafic organic și costuri reduse de promovare: Avantajul de a vinde pe eMAG Marketplace este că beneficiezi de trafic organic generat de platformă. Astfel, poți obține vizibilitate și vânzări fără a plăti sume mari pentru campanii de promovare. În comparație cu alte metode de promovare, costurile pot fi mai reduse.
 6. Suport logistic și servicii suplimentare: Prin serviciul “Fulfilment by eMAG”, ai posibilitatea de a beneficia de sprijin logistic pentru depozitare, preluare comenzi, ambalare și livrare. Acest lucru poate facilita procesul de gestionare a comenzilor și poate îmbunătăți experiența clienților.
 7. Programul eMAG Genius: Ca vânzător pe eMAG Marketplace, poți beneficia de programul eMAG Genius, care oferă avantaje precum transport gratuit pentru comenzile de la easybox și livrare rapidă în ziua următoare. Aceste beneficii pot atrage și fideliza clienții.

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje de luat în considerare:

 1. Procentul comisionului: eMAG aplică un comision pentru fiecare produs vândut prin platformă. Aceste comisioane pot afecta marja ta de profit și trebuie luate în calcul în momentul stabilirii prețurilor de vânzare.
 2. Cerințele de conformitate: Pentru a vinde pe eMAG Marketplace, trebuie să îndeplinești cerințe specifice, cum ar fi deținerea de coduri EAN pentru produsele listate și respectarea legislației din fiecare țară. Este important să te asiguri că poți îndeplini aceste cerințe înainte de a începe vânzarea.
 3. Competiție acerbă: Pe eMAG Marketplace, vei concura cu alți vânzători pentru a atrage atenția clienților. 

         În funcție de produsele tale, poate exista o concurență puternică. Diferențierea prin calitate, prețuri competitive sau oferte speciale poate fi necesară pentru a te face remarcat.

 1. Dependența de marketplace: Vânzarea exclusiv pe eMAG Marketplace înseamnă că depinzi în mare măsură de această platformă. Există riscul ca schimbările în politica eMAG sau problemele tehnice să influențeze afacerea ta.

Evaluarea avantajelor și dezavantajelor prezentate este esențială în luarea unei decizii informate. 

 

Cum poti sa vinzi pe eMAG?

 

Pentru ca să poti vinde pe eMAG Marketplace, urmează acești pași:

 1. Înregistrează-te ca vânzător pe eMAG Marketplace:

   – Accesează site-ul oficial eMAG și caută secțiunea dedicată vânzătorilor sau Marketplace.

   – Completează formularul de înregistrare pentru a deveni vânzător partener eMAG. Acest proces va implica furnizarea detaliilor de contact, informații despre afacerea ta și modalitatea de livrare a produselor.

 1. Creează un cont de vânzător:

   – După finalizarea înregistrării, vei primi un cont de vânzător pe platforma eMAG, unde vei putea adăuga produsele pe care dorești să le vinzi.

 1. Adaugă produsele în catalog:

– Accesează contul de vânzător și încarcă informațiile despre produsele pe care dorești să le vinzi, inclusiv descrieri, fotografii și prețuri competitive.

 1. Procesul de aprobare:

 – Produsele tale vor fi supuse unui proces de verificare și aprobare din partea echipei eMAG. Asigură-te că respecte toate politicile și standardele impuse de platformă pentru a fi acceptate.

 1. Începe să vinzi:

Odată ce produsele tale sunt aprobate, vor fi listate pe eMAG Marketplace și vei putea începe să primești comenzi de la clienți.

În cazul în care tot procesul de a găsi și a aduce produse potrivite, a le importa și a le lista ulterior pe eMAG ți se pare greoi, nu te speria. NU ai de ce!

De ce spun asta așa de sigur?

Deoarece, de-a lungul timpului, am ajutat peste 1100 de persoane să facă toți acești pași.

Mulți dintre ei nu știau ce e un SRL, darămite să caute și să aducă produse din China.

Pe fiecare dintre ei i-am ajutat cu ajutorul programului nostru: SellerClubElite:

Te așteptăm și pe tine să aplici pentru acest program, și astfel să-ți clădești un business solid în mai puțin de 6 luni!

Află mai multe detalii, aici

 

Procesul de inregistrare pentru eMAG Marketplace

 

Procesul de inregistrare este unul destul de simplu.

În primul rând, ai nevoie să devii persoană juridică. Nu, nu poți vinde pe eMAG Marketplace dacă ești persoană fizică.

Așadar, ai nevoie de un SRL sau PFA – noi recomandăm cu încredere un SRL – pentru a putea vinde pe eMAG.

După ce ți-ai creat o societate care are codul CAEN 4791, accesezi marketplace-leads.emag.ro/?  și îți vei crea contul pe platformă folosind o adresă de e-mail. Poate fi adresa business sau adresă privată (Gmail, Yahoo, etc.).

Totuși, reține că această adresă va fi cea prin care vei ține legătura cu eMAG-ul, și unde vei primi toate notificările aferente.

Toți pașii necesari îi regăsești și în platforma eMAG, împreună cu actele necesare: https://marketplace.emag.ro/infocenter/emag-academy/vreau-sa-fiu-partener-emag-marketplace/documente-necesare-pentru-inscrierea-pe-emag-marketplace/ 

 

Ce comision percepe eMAG Marketplace pentru fiecare vanzare?

 

Ca vânzător pe platforma eMAG Markeplace, există câteva comisioane și taxe asociate pentru fiecare vanzare, care pot varia în funcție de categoria de produse și de acordurile comerciale specifice.

Comisionul ca vânzător pe eMAG diferă în funcție de categoria în care vrei să vinzi tu produsele.

Însă, ca să-ți faci o idee generală, ele variază între 16 – 23 % pentru majoritatea categoriilor.

 

PFA sau SRL pentru a vinde pe eMAG Marketplace?

 

Cea mai bună modalitate de a face acest model de afacere este să ai un SRL. 

Un SRL neplătitor de TVA, cel puțin la început. 

Acest lucru te va ajuta foarte mult până până vei ajunge la plafon.

Nu ai cum să faci pe persoană fizică, este imposibil, iar PFA-ul, din punctul nostru de vedere, nu este cea mai bună afacere pentru a vinde pe eMAG Marketplace.

De ce?

Deoarece trebuie să gândești ca un antreprenor. Trebuie să te gândești că vrei să te extinzi în viitor, vrei să ajungi mare. 

Așa că investește într-un SRL 200 de lei dacă ți-l creezi singur, sau 500 lei dacă o face cineva, și scapi din start de bătăi de cap.

 

Ce cod caen folosim pentru a vinde pe eMAG Marketplace?

 

Codul CAEN necesar pentru a vinde pe eMAG Marketplace este 4791, și anume ‘Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet’.

Atunci când creezi firma, adaugă acest cod CAEN pentru a putea fi în legalitate.

 

Care sunt elementele cheie necesare pentru a avea succes in vanzarile pe eMAG?

 

Pentru a avea succes în vânzările pe eMAG, este important să acorzi atenție unor elemente cheie absolut necesare. Iată câteva dintre acestea:

 1. Produse de calitate.
 2. Descrieri complete și precise.
 3. Fotografii de înaltă calitate.
 4. Prețuri competitive.
 5. Serviciu de relații cu clienții excelent.
 6. Evaluări și feedback pozitiv.
 7. Gestionarea stocului și expedierea promptă.
 8. Promovare și publicitate eficiente.
 9. Ajustarea strategiei.
 10. Evaluare regulată a performanței.

Totuși, este important să fii conștient că mediul de vânzări online este dinamic și poate evolua în timp, deci este recomandat să fii mereu informat și să te adaptezi la schimbările și cerințele pieței.

 

Alegerea produselor potrivite


Îți voi oferi câteva sfaturi utile pentru a face această selecție potrivita, pe care le-am învățat din experiența mea proprie.

 • Primul sfat pe care îl am este să eviți produsele grele. 

         Până nu îți faci o idee mai bună despre transportul, timpii de tranzit și costuri, este mai bine să eviți produsele grele și să te axezi pe produse mai ușoare. 

 • De asemenea, este bine să eviți produsele cu dimensiuni mari, deoarece acestea sunt mai voluminoase și costurile de transport pot fi mai mari.
 • Totodată, evită produsele cu variații de culori și mărimi, deoarece nu știi care va fi cel mai popular. 
 • În plus, ar trebui să eviți și produsele super sezoniere, deoarece acestea pot rămâne nesolicitate până la următorul sezon. 

 

Optimizarea listarilor de produse

 

În vederea optimizarii listarilor pe eMAG, iată câteva sfaturi utile, descoperite de noi în urma listarii și optimizarii a mii de produse:

 1. Titlu atrăgător și descriptiv: Asigură-te că titlurile produselor tale sunt concise, clare și conțin cuvinte cheie relevante. Include informații importante, cum ar fi brandul, modelul, caracteristicile distincte etc.
 2. Fotografii de calitate: Încarcă imagini clare, de înaltă rezoluție, care prezintă produsul din diferite unghiuri și ilustrează caracteristicile sale. Asigură-te că pozele sunt bine luminate și afișează produsul într-un mod atractiv.

Fii diferit: Dacă ceilalți pun 2-3 poze, tu muncește suplimentar și adaugă minim 6.

 1. Descriere detaliată: Scrie o descriere completă și precisă a produsului, evidențiind caracteristicile, funcționalitățile și avantajele acestuia. Asigură-te că descrierea este bine structurată și ușor de citit.

De asemenea, adaugă imagini descriptive în descriere. Acestea vor atrage atenția și vor răspunde întrebărilor pe care clientul le-ar putea avea.

 1. Pachete promoționale și oferte speciale: Ia în considerare să creezi pachete de produse. 

Cu ce te poți diferenția de competiție? Dacă adaugi un articol cadou.

Nesemnificativ ca valoare pentru tine (poate câțiva lei), dar important pentru client, acest articol oferit cadou poate cântări decisiv în achiziționarea produsului tău, și nu de la competiție.

Ex: Adaugă o perie pentru animalele de companie la un articol din categoria Pets.

 1. Recenzii și evaluări: Încurajează clienții să lase recenzii și evaluări pentru produsele tale. 

Un produs cu recenzii bune și verificate va aduce trafic pe listările tale și, în cele din urmă, conversii.

Este important să fii constant în optimizarea listărilor, și să aplici toți pașii de mai sus.

 

Strategii de preturi competitive

 

Noi am susținut tot timpul faptul că trebuie să vinzi produse scumpe.

Prin scumpe, nu ne referim la produse de mii sau zeci de mii de lei. Nu, ci produse prin care tu poți să ‘bagi în buzunar’ după fiecare vânzare 50 de lei.

Asta înseamnă să vinzi produse de minim 150 de lei, pentru că din aceștia 50 de lei reprezintă costul inițial, 50 de lei comision eMAG și alte taxe, iar restul de 50 de lei să-ți rămână ca profit.

Practic, asta înseamnă o strategie de preturi competitive: să rămâi cu profit.

Iar pentru a stabili prețuri competitive pe eMAG, urmează aceste sfaturi:

 1. Analizează prețurile oferite de alți vânzători pentru produse similare. Verifică atât prețurile practicate pe eMAG, cât și pe alte platforme de vânzare online. 
 2. Caută produse care să îndeplinească regula de mai sus. Dacă cauți produse în China, prețul minim al produsului trebuie să fie de minim 10$.
 3. Adaugă valoare produselor tale: În loc să te bazezi exclusiv pe preț, încearcă să adaugi valoare suplimentară produselor tale.

Oferă ceva diferit.

Dacă fabrica are mai multe variații de produs, alege o variantă diferită, de obicei superioară variantelor existente deja pe eMAG.

 1. Urmărește constant prețurile și ofertele concurenților tăi pe eMAG. Astfel, vei putea ajusta prețurile în consecință și vei rămâne competitiv pe piață.
 2. Fii flexibil. În funcție de cererea și oferta de pe piață, poți ajusta prețurile în mod periodic.

Produsele nu se vând cum ai vrea? Scade-le puțin prețurile în campaniile lunare oferite de eMAG.

Reține că prețurile competitive nu înseamnă neapărat cel mai mic preț absolut, ci un echilibru între calitatea produsului, serviciile oferite și prețul practicat.

 

Feedback si relationare cu clientii

 

Pentru a avea o relatie pozitivă cu clientii de pe eMAG, trebuie să te comporți cu ei la fel cu ai vrea să fii tu tratat, oferindu-le un feedback de calitate:

 1. Răspunde prompt: Asigură-te că răspunzi rapid la întrebările, solicitările și nelămuririle clienților. Un timp de răspuns prompt demonstrează că îți pasă de nevoile lor și vrei să le oferi o experiență plăcută.
 2. Fii amabil și politicos: Comunică întotdeauna cu clienții într-un mod amabil, politicos și respectuos. Folosește un ton prietenos și evită o atitudine agresivă.
 3. Fii empatic: Înțelege că fiecare client poate avea experiențe și nevoi diferite. Manifestă empatie față de problemele sau frustrările lor și arată că îți pasă de satisfacția lor.
 4. Oferă soluții reale: Concentrează-te pe găsirea soluțiilor nu pe descoperirea vinovatului. 

Dacă clientul se confruntă cu o problemă sau întâmpină dificultăți, oferă-i sfaturi, îndrumări și ajutor prompt în rezolvarea situației.

 1. Fii transparent și onest.

Fii sincer în comunicarea ta cu clienții și oferă-le informații corecte și precise despre produse, politici, termene de livrare, garanții și orice alt aspect relevant. 

 1. Rezolvă reclamațiile cu promptitudine. 

Dacă un client se confruntă cu o problemă sau are o reclamație, abordează-o cât mai rapid cu putință.

 1. Fii recunoscător.

Nu subestima puterea aprecierii tale, ca vânzător, față de cumpărători.

Un simplu “mulțumesc” poate merge foarte departe în construirea unei relații durabile cu clienții.

Este important să oferi o experiență excelentă clienților tăi de pe eMAG, deoarece aceasta poate duce la feedback pozitiv, recomandări prin ‘viu grai’ și loialitate pe termen lung.

 

Promovarea produselor

 

Promovarea produselor prin eMAG Ads poate fi o strategie eficientă pentru a-ți crește vizibilitatea și vânzările pe platformă. 

Cea mai bună modalitate să aduci produsele pe prima pagină este să aduci trafic cât mai mult pe produse, dar traficul ăla trebuie să fie urmat și de o conversie. 

Degeaba aduci trafic dacă produsul nu vinde.

 Și cred că cea mai bună sursă de trafic în momentul de față este eMAG Ads, pentru că oamenii nu vin pe eMAG să socializeze, nu vin pe eMAG să vadă tot felul de videoclipuri funny, ci pur și simplu ei vin să achiziționeze un produs.

Și atunci prin eMAG Ads tu poți să aduci produsul tău în față. Practic, ce faci: licitezi pentru primele poziții pentru prima pagină. 

Pui un buget de 10-20 de lei pe zi. Dacă ai o marjă de profit bună (cum ți-am spus eu),  din prima vânzare ți-ai scos banii, poate chiar și pe o săptămână de reclamă și restul după aceea ce vinzi este bonus. Și practic tu licitezi pentru primele poziții.

Când cineva o să dea click pe reclama sponsorizată, tu o să ai acolo un bid pe care îl pui 30 de bani, 40 de bani, 50 de bani, în funcție de categorie.

Astfel, ai șanse ca să faci și o vânzare din acel click. 

Dar trebuie să ai o listare destul de bună.

Care este procesul mai exact?

Ce se întâmplă tu în momentul ăsta, poate produsul tău e pe pagina 7, dar prin acest acest acest sistem de licitare eMAG Ads tu o să fi pe prima pagină. 

Iar dacă tu începi să vinzi din reclamele acelea plătite de pe prima pagină, o să încep să vinzi. 

Produsul tău o să înceapă să urce organic pe pagina 5, pe pagina 3, pe pagina 1 până o să fie pe prima pagină. Iar în momentul în care este pe prima pagina tu aici hotărăști dacă închizi acele reclame și lași să vinzi doar organic sau le păstrezi pe ambele. 

În acest fel vei avea două oferte pe prima pagină și te va ajuta foarte mult. 

Îți mai recomand ca, înainte de a începe să faci eMAG Ads, să ai și recenzii la produs, măcar o recenzie, pentru că ajută foarte mult.

Amintește-ți că promovarea prin eMAG Ads este doar o componentă a strategiei tale de marketing, iar succesul depinde de o combinație de factori, inclusiv calitatea produselor, prețurile competitive, serviciul clienți și reputația ta ca vânzător.

 

Ambaleaza corespunzator produsele 

 

Pentru a asigura o experiență de livrare perfectă pentru clienți, ambalajul trebuie să fie de înaltă calitate, rezistent și sigilat corespunzator pentru a nu exista riscul de deschidere pe parcursul traseului și de atragere a recenziilor negative.

Asigură-te că ambalajul poate absorbi șocurile în timpul transportului. 

 • Utilizează folii de ambalare cu bule de aer pentru a oferi o protecție suplimentară produselor. 
 • Etichetare “FRAGIL”: Produsele fragile trebuie etichetate corespunzător cu mențiunea “FRAGIL” pe cutie. Aceasta informează curierii și personalul de manipulare să trateze pachetul cu atenție și să evite deteriorarea produsului în timpul transportului.
 • Pungi și plicuri: Asigură-te că ai disponibile plicuri autoadezive pentru inserarea documentelor, cum ar fi AWB-ul. 
 • Cutii cu mai multe straturi.
  Pentru produsele cu o greutate mare, alege cutii cu mai multe straturi, care oferă o rezistență suplimentară și protecție sporită în timpul transportului.
 • Umple spațiile libere din cutie cu materiale de umplere pentru a preveni mișcarea și deteriorarea produselor în timpul manipulării și transportului. 

Acordând o atenție deosebită acestor aspecte, vei crea o experiență de livrare plăcută pentru clienți, ceea ce va contribui la succesul afacerii tale.

 

Integrare eMAG Marketplace cu magazinul tau online

 

Integrarea eMAG Marketplace cu magazinul tau propriu poate fi o modalitate eficientă de a-ți extinde prezența online și de a gestiona mai ușor listările, vânzările și stocurile. 

Iată câteva opțiuni pentru integrarea eMAG cu magazinul tău:

 1. eMAG Marketplace API: eMAG oferă un API care permite integrarea cu magazinul tău propriu. Prin intermediul API-ului, poți sincroniza automat produsele, stocurile, prețurile și comenzile dintre eMAG și magazinul tău.
 2. Platforme de e-commerce: Dacă utilizezi o platformă de e-commerce, cum ar fi WooCommerce, Gomag sau MerchantPro, poți folosi extensii sau module specifice pentru a integra eMAG cu magazinul tău. Aceste extensii facilitează sincronizarea datelor între cele două platforme și gestionarea comenzilor și stocurilor.
 3. Gestionarea manuală a produselor și comenzilor: Dacă nu dorești o integrare automată sau nu utilizezi o platformă de e-commerce, poți opta pentru gestionarea manuală a produselor și comenzilor. Încarcă manual produsele în eMAG și actualizează stocurile și prețurile în mod regulat. Atunci când primești o comandă pe eMAG, o poți procesa manual în magazinul tău propriu.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, asigură-te că sincronizarea datelor este realizată în mod regulat și că oferi un nivel ridicat de servicii clienților, indiferent de platforma pe care își fac achizițiile.

 

Cum trebuie sa postezi si sa livrezi un produs ca sa nu afectezi indicatorii de perfomanta?

 

Timpul necesar pentru procesarea unei comenzi pe eMAG fără a afecta indicatorii tăi poate varia în funcție de mai mulți factori. 

În general, eMAG recomandă următoarele orientări pentru postarea si livrarea comenzilor:

Timpul de procesare intern: În general, eMAG își propune să proceseze comenzile într-un interval de 24-48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii. Acest timp include preluarea și pregătirea comenzii, precum și predarea în ‘ziua 0’ curierului, pentru a nu apărea întârzieri.

Este important să menții o comunicare transparentă și promptă cu clienții în legătură cu procesarea comenzilor. În cazul în care apar întârzieri neașteptate sau probleme în gestionarea comenzilor, este recomandat să informezi clienții, dar și eMAG-ul, și să le oferi actualizări regulate pentru a menține nivelul de încredere și satisfacție.

Asigură-te că îndeplinești condițiile și cerințele stabilite de eMAG în ceea ce privește procesarea comenzilor și respectarea termenelor de livrare. 

Aceasta va contribui la menținerea indicatorilor tai de performanta în limitele acceptate și la oferirea unei experiențe pozitive clienților.

 

Ce poti face daca contul tau este blocat pe eMAG Marketplace?

 

Dacă se întâmplă să ai contul blocat în eMAG Marketplace, este posibil să fi fost blocat dintr-un motiv sau altul. Pentru a debloca contul, este important să contactezi echipa de suport a eMAG. Îți recomandăm să îi contactezi în scris, deoarece aceasta poate fi o modalitate mai eficientă de comunicare. Ei îți vor furniza informațiile necesare pentru a debloca contul, inclusiv condițiile specificate în contract.

Este esențial să respecți condițiile contractuale pentru a evita blocarea, suspendarea sau chiar rezilierea contractului. După activarea contului, vei primi toate detaliile necesare pe platformă pentru fiecare operațiune pe care o vei efectua în contul tău.

 

Suspendarea sau rezilierea contractului

 

Dacă nu respecți condițiile și clauzele impuse prin contract, este posibil să se întâmple suspendarea sau rezilierea contractului. În acest caz, este important să contactezi echipa de suport a eMAG. Recomandăm comunicarea în scris pentru a obține mai multe detalii.

Iată câteva motive pentru care poate avea loc suspendarea temporară a contului:

 • Comercializarea produselor contrafăcute.
 • Neîndeplinirea cerințelor privind indicatorii de performanță.
 • Inactivitatea prelungită pe platformă.
 • Divulgarea informațiilor contractuale.
 • Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Este important să reții faptul că lista nu se limitează doar la aceste motive și că vânzarea de produse prin intermediul acestei platforme implică respectarea tuturor condițiilor impuse. Dacă îndeplinești cerințele, nu ar trebui să îți faci griji în legătură cu suspendarea sau rezilierea contractului.

 

Concluzie

 

Ajunși la final, se ridică marea întrebare:

“Merită sau nu să vinzi pe eMAG Marketplace?”

Răspuns: Da, atâta timp cât funcționează pentru tine.

Decizia de a vinde pe eMAG depinde de mai mulți factori, inclusiv de tipul de produse pe care le ai, piața țintă, capacitatea ta de a gestiona vânzările și cerințele specifice ale afacerii tale.

Este recomandat să analizezi atent avantajele și dezavantajele vânzării pe eMAG în raport cu specificul afacerii tale și să iei în considerare cerințele și resursele necesare pentru a avea succes. De asemenea, este util să analizezi și să compari alte platforme de vânzare online pentru a lua o decizie informată.

Te întrebi dacă să vinzi pe eMAG chiar e pentru tine?

Ai ajuns în locul potrivit! Dacă te întrebi dacă aceasta este o oportunitate pentru tine, hai să analizăm împreună! Dacă ești nemulțumit de un simplu salariu primit la sfârșitul fiecărei luni și îți dorești să te eliberezi financiar, să ai control deplin asupra venitului și stilului tău de viață, atunci merită să continui să citești.

Dacă te simți copleșit gândindu-te că ar trebui să muncești 40 de ani, zilnic între 8 și 10 ore, să ai doar 20 de zile de concediu pe an și să primești o pensie care să abia acopere cheltuielile de bază, atunci ideea pe care o prezentăm este exact ceea ce ai nevoie.

Dacă ai încercat diverse modele de afaceri care promiteau succese fabuloase, dar în final ai obținut rezultate mediocri sau nesatisfăcătoare, atunci trebuie să afli mai multe despre soluția pe care o propunem aici.

Dacă te sperie simplul gând că fiecare luni începe o altă săptămână de muncă, cu alte 1000 de sarcini care așteaptă să fie îndeplinite, iar tu primești doar o mică parte din ceea ce produci, atunci merită să continui să citești și să afli cum poți schimba acest aspect.

Dacă ești frustrat de faptul că trebuie să muncești probabil 5-6 ani doar ca să primești o promovare sau să tragi din greu timp de un an pentru o marjă de salariu de doar 10% în cel mai bun caz, atunci trebuie să știi că următoarele informații sunt pentru tine!

În continuare, vei afla despre oportunitatea care îți poate transforma viața financiară și profesională. Rămâi deschis și pregătit să afli mai multe despre această soluție revoluționară!

 

Alătură-te comunității eduKiwi!