Edgar Nistor

Actor profesionist cu 15 ani experiență

Nu trebuie să scapi de emoții. Ele dau culoare vieții și ne transformă în vorbitori captivanți. În schimb, trebuie să înveți cum să le gestionezi.
Despre mine

Salutare! Eu sunt Edgar Nistor și sunt actor profesionist de 15 ani încoace.

În tot acest timp am jucat în peste 20 de filme și seriale (precum Restul e tăcere, Chosen, Queen and Country, Ces amours la) și în zeci de reclame TV pentru branduri ca BCR, Holsten, Betway, Tnuva, Kohler și Neviot.

Am lucrat cu traineri, directori de casting și actori din toată lumea și am fost la rândul meu director de casting pentru numeroase alte proiecte.

Pe lângă actorie, am formare în coaching și NLP și am peste 800 de ore de traininguri și sesiuni de coaching la activ.

Experiența de actor și din casting m-a învățat cum să fiu natural în orice tip de video aș face. Cum să transmit emoția potrivită când sunt în fața camerei și cum să fiu credibil încât oamenii să fie convinși de ceea ce spun.

Datorită ei, am început să ajut sute de antreprenori, de experți și de freelanceri să facă același lucru. Să fie naturali și convingători atunci când fac video-uri de promovare sau video-uri de conținut în nișa lor.

Am lucrat cu antreprenori precum Doru Pelivan, Pera Novacovici, Horia Radu și Ozana Giusca, alături de numeroși actori debutanți și prezentatori TV.

E o reală plăcere să-i învăț cum să se împrietenească cu camera de filmat și cum să depășească emoțiile care îi țin pe loc. Prin schimbări mici și strategice, rezultatele lor before & after sunt de-a dreptul uimitoare.

Dacă ești în aceeași poziție ca și ei, te invit alături de mine să descoperi arta vorbitului în fața camerei de filmat. :)

Lecții Gratuite

7 Lecții Gratuite

Cum să fii încrezător și autentic în video-urile tale de promovare

Edgar Nistor
Cursuri în EduKiwi
În perioada 1-5 Septembrie suntem offline!
Salutare!
Echipa eduKiwi pleacă în teambuilding la mare în perioada 1-5 septembrie!
De aceea, vom procesa orice înscriere/cerere după 6 septembrie. Revenim atunci la butoane, odihniți și gata să aducem Educația în România la cu totul alt nivel 💙
Mulțumim că ești cu noi și ne reauzim în curând!
#kiwiteam