Cum să fii încrezător și autentic în video-urile tale de promovare

Te ajut să treci peste frica de filmare ca să te promovezi cu video-uri care îți cresc vizibilitatea și influența în online.
Primești 7 lecţii gratuite prin e-mail
Abonează-te şi le primeşti imediat:
Ai prieteni care vor să fie încrezători în fața camerei? Recomandă-le lecțiile gratuite!
Ce înveți din cele 7 lecții
Cum am început eu să fiu natural în fața camerei. Începem cu povestea mea și îți spun o lecție importantă din actorie care mi-a schimbat perspectiva despre filmare.
De ce să te promovezi prin video-uri. Afli de ce video-urile sunt cel mai profitabil conținut de pe internet și de ce sunt cel mai bun tip de promovare la ora actuală.
Metoda prin care devii relaxat în fața camerei. A funcționat pentru toți oamenii cu care am lucrat și are 100% rată de succes.
Ingredientul secret al unui video de calitate. El face diferența dintre un video banal și unul care captează publicul.
De ce să te ferești de perfecționism. Îți voi spune de ce perfecționismul distruge succesul oricărui video și de ce te sabotează de fiecare dată când tinzi spre el.
Unealta mea nr. 1 care te ajută să scapi de frica de filmare. Este o metodă puternică și bazată pe multe studii din psihologie.
Folosim unealta prin care scapi efectiv de frica să faci video-uri. Îți arăt cum o aplici specific pe cazul tău, ca să depășești o dată pentru totdeauna frica de filmare.
Exerciții practice și ușor de aplicat. De-a lungul mail-urilor am inclus câteva exerciții care te vor ajuta să te împrietenești cu camera de filmat și să folosești emoțiile în favoarea ta.
Abonează-te acum și primești instant prima lecție
Ai prieteni care vor să fie încrezători în fața camerei? Recomandă-le lecțiile gratuite!
De la cine înveți

Eu sunt Edgar Nistor și sunt actor profesionist de 15 ani încoace.

În tot acest timp am jucat în peste 20 de filme și seriale, alături de zeci de reclame TV și multe alte apariții “pe sticlă” și am lucrat ca director de casting la numeroase proiecte.

Am formare în coaching și NLP și am peste 800 de ore de traininguri și sesiuni de coaching la activ.

Am lucrat cu traineri, directori de casting și actori din toată lumea, iar din 2014 până în prezent am participat la numeroase cursuri de dezvoltare personală și inteligență emoțională.

Experiența de actor și din casting m-a învățat cum să fiu natural în orice tip de video aș face. Cum să transmit emoția potrivită și cum să fiu credibil încât oamenii să fie convinși de ceea ce spun.

Datorită ei am început să ajut sute de antreprenori, de experți și de freelanceri să facă același lucru. Să fie naturali și convingători atunci când fac video-uri de promovare sau video-uri de conținut în domeniul lor.

E o reală plăcere să-i învăț cum să se împrietenească cu camera de filmat și cum să depășească emoțiile negative care îi țin pe loc. Prin schimbări mici și strategice, rezultatele before & after sunt incredibile.

Dacă ești în aceeași poziție ca și ei, te invit să citești cele 7 lecții gratuite. Scrie adresa ta de e-mial și descoperă concret cum să fii încrezător și autentic în video-urile tale de promovare!

Scrie adresa ta de e-mail și primești instant prima lecție.
Ajută-ți și prietenii să descopere cum să aibă o relație mai bună cu oamenii speciali din viața lor