Programul Online Network Marketing like a PRO

Fă din Network Marketing
Sursa Ta Principală de Venit în 2021

Trăiește liber, fără stres financiar
- făcând ceea ce-ți place

Program online de 14 luni

Înscrierile sunt deschise doar până
la Expirarea Cronometrului

Ore și Zile Pierdute + Mii de lei investiți + Stres
Și totuși 0 rezultate. De ce?

Știu…este extrem greu să mai ai motivație după ce ai dedicat zilnic ore întregi pentru a reuși în Network Marketing.

Ai avut sute de call-uri, ai încercat să vinzi produse/servicii, ai încercat să-ți mărești echipa.

Uneori mai reușești să convingi pe cineva să vină la tine în echipă, dar serios acum…

Pentru atâta lucru ai început o afacere în Network Marketing?

Nu prea cred…

Ce cred în schimb este că la început îți doreai să crești o echipă motivată, să vinzi din ce în ce mai mult, să fii tot mai bun la ceea ce faci și să ajungi să ai un venit pasiv.

Mai pe scurt...să ajungi să trăiești doar din Network Marketing.

Spre exemplu Federația Mondială a Asociațiilor de Vânzări Directe (WFDSA) a raportat în anul 2019, vânzări de $180,6 miliarde la nivel global și de $429 de milioane în România.

Ce înseamnă asta?

E o piață imensă, în plină creștere. Deci practic ai șanse foarte mari să câștigi suficient, încât să renunți la job-ul tău actual și asta să fie singura ta sursă de venit.

Dar acum se naște întrebarea - cum de nu ai reușit până acum să ai rezultate pe care le vrei?

Știi în sinea ta că poți mai mult, doar că nu știi efectiv ce ai de făcut. Te-ai săturat de discursuri motivaționale și vorbe în vânt. Vrei lucruri mai practice.

Ai nevoie să știi...

Cum să recrutezi. Cum să vinzi. Cum să te promovezi.

Hai să lăsăm pentru moment discursurile motivaționale și discuțiile despre independență financiară. Ajungem și acolo...dar mai întâi să discutăm despre lucruri mai concrete.

Ca să poți să ai un venit pasiv din Network Marketing, un venit care să-ți ofere libertate financiară, ai nevoie să înveți aceste 3 lucruri:

Recrutare. Vânzare. Promovare.

Sunt 3 stâlpi fără de care nu ai cum să reușești în Network Marketing. Dar știu că la fiecare dintre aceștia ai frici și îndoieli...

Recrutarea - “De unde să încep? Cum abordez oamenii? Pe cine să abordez? Cum îi conving să vină la mine în echipă?”

Vânzarea - “Cum să vând fără să fiu enervant? Nu-mi place să presez oamenii. Eu nu sunt om de vânzări. Mi-e rușine să vorbesc.”

Promovarea - “Mi-e rușine să mă expun. Mi-e frică să nu mă fac de râs. Am început să postez pe Facebook tot felul de poze și postări cu produsele sau serviciile mele, dar fără niciun rezultat.”

Dacă și tu ai aceste frici, vreau să-ți spun ceva…

Dacă faci aceleași lucruri, așteaptă-te la aceleași rezultate.

Ca să reușești în Network Marketing nu ai nevoie doar de motivație.

Motivația este bună, dar nu-ți plătește facturile.

Ai nevoie de un sistem foarte bine pus la punct prin care să Recrutezi, să Vinzi și să te Promovezi ca un profesionist.

Trebuie să știi ce să spui și cum să spui pentru a încheia o vânzare sau a convinge o persoană să vină în echipa ta și să rămână motivată.

Vreau să-ți ofer o structură foarte clară pe care s-o urmezi Pas cu Pas. Niște sfaturi concrete, pe care să le aplici chiar de-a doua zi.

Foarte mulți traineri îți spun doar cum să fii motivat și atât.

Sigur, ai nevoie să crezi foarte tare în ceea ce vinzi pentru a avea succes. Dar asta nu e suficient.

Eu sunt un om mai pragmatic și vreau să ne concentrăm pe lucruri foarte concrete, pentru că TU de asta duci lipsă.

Motivația va apărea singură în momentul în care începi să ai rezultate și vezi că metodele mele chiar funcționează.

Fă din Network Marketing Sursa Ta Principală de Venit Așa cum fac și eu de peste 11 ani

De azi poți învăța cum să trăiești DOAR din Network Marketing.

Tot ce ai nevoie este o metodă completă cu ajutorul căreia să stăpânești cei 3 piloni de bază în acest domeniu:

Să recrutezi mai rapid oameni în echipa ta, care să rămână motivați apoi
Să fii convingător și să-ți vinzi produsele sau serviciile foarte ușor
Să te promovezi eficient în mediul online pentru a aduna cât mai mulți clienți

Iar acum vei ști cum să faci toate astea pentru că am deschis înscrierile la Programul Online Network Marketing like a PRO!

Este un program experienţial, adică înveţi timp de 14 luni cu ghidarea mea directă. Îţi arăt tot ce trebuie să faci pentru a începe și tu să trăiești din Network Marketing.

Şi nu doar îţi arăt. În acest program vei face chiar tu acțiuni concrete, pentru a pune în practică tot ce înveți în program.

Ne vom folosi de Cele 4 Etape în Network Marketing pentru a avea din start așteptări realiste. Din păcate 97% din oamenii care intră în această industrie, aici greșesc și ăsta e și motivul pentru care își pierd motivația și renunță.

Înveți concret la ce să te uiți când alegi o companie. Ce să evaluezi. Ce întrebări să pui. Ce criterii ar trebui să ai.

Dacă nu faci asta încă de la început s-ar putea să afli după câțiva ani că eșecul tău în Network Marketing se datorează de fapt companiei.

Îți arăt exact ce tip de abordare trebuie să folosești în funcție de oamenii pe care vrei să-i recrutezi sau să le vinzi ceva (abordare directă, indirectă sau super indirectă).

De asemenea, vorbim concret despre cum să-ți faci o listă de nume și cum să-ți creezi o invitație. (Ce trebuie să conțină o invitație bună, care este mindsetul potrivit și cum poți să o faci - telefonic, direct, pe social media, etc.)

Nu în ultimul rând îți arăt cea mai eficientă tehnică folosită de Network Marketerii profesioniști - Edificarea. Iar pentru a scoate maximul din această tehnică vom avea call-uri pentru a o pune în practică.

Pe scurt, Programul Online Network Marketing like a PRO este cel mai rapid mod prin care înveți să recrutezi oameni, să-ți vinzi produsele/serviciile și să te promovezi în mod eficient.

Practic, să ajungi să trăiești Doar din Network Marketing.

Învață cum să recrutezi, să vinzi și să te promovezi ca un Profesionist

Înscrierile sunt deschise până
la Expirarea Cronometrului

Mă înscriu! doar 97 RON în prima lună

În 11 ani de experiență am construit și coordonat echipe de mii de oameni

Salutare!

Numele meu este Emi Popa și sunt Network Marketer din anul 2009, adică de peste 11 ani.

În tot acest timp am generat zeci de mii de euro și am coordonat echipe de sute și mii de oameni.

Pe lângă asta, sunt membru fondator în 2 mari organizații: John Maxwell Team și Les Brown Institute România.

Am ajuns la aceste performanțe pentru că o mare parte din viață mi-am dedicat-o dezvoltării mele profesionale și personale.

Am investit în educația mea peste 40.000 euro.

Din 2009 până în prezent am participat la peste 80 de cursuri de dezvoltare personală și sunt mentorat în prezent de Milionari în Network Marketing.

Și nu-ți spun asta ca să mă laud. Vreau doar să știi ce îți voi spune și ție în cadrul Programului Network Marketing like a PRO.

Mi-am pus toată priceperea și experiența la bătaie, pentru a crea un program experiențial, la finalul căruia TU să ai toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru ca tu să ai succes în Network Marketing.

Succes care se traduce în:

Venit pasiv, care să-ți permită să călătorești peste tot și să te bucuri de viață
Mai mult timp liber pentru a-l petrece cu familia și cei dragi
Siguranța că orice s-ar întâmpla ai tot ești stăpân pe abilitățile tale și poți face bani în orice situație

Ești gata pentru Next Level?

Am activat până acum în companii precum...

Ce spun oamenii pe care i-am Ajutat Deja

Vezi mai multe

Cum se desfășoară
programul online?

Programul Network Marketing like a PRO durează 14 Luni și este împărțit în 8 Module.

Toată materia programului este înregistrată în platformă, iar în fiecare săptămână voi susține un webinar de suport pe Grupul privat de Facebook.

În aceste webinarii mă poți întreba absolut orice și îți pot oferi sfaturi concrete, în felul ăsta poți depăși orice problemă apare pe parcurs.

În materialele înregistrate din platformă te voi învăța pas cu pas, tot ce trebuie să faci pentru a avea succes în Network Marketing și a te elibera financiar.

Vei primi exerciții practice, noțiuni teoretice, principii și ghidare. De asemenea, vei avea task-uri săptămânale ca să aplici tot ce înveți.

Pentru orice întrebare vei avea, pe lângă webinariile de suport voi fi mereu prezent pe grup să-ți dau feedback și să te ajut cu sfaturi și idei.

Iar dacă nu vei putea participa LIVE la un Webinar, vei putea să te uiți ulterior la înregistrarea lui completă. Astfel, mă asigur că nu-ți scapă nimic.

Per total, vei învăța săptămână de săptămână cum să-ți asiguri succesul în Network Marketing. Și vei face asta în cel mai practic mod posibil.

Structura Programului

Ce înveți în cele 14 luni pentru a avea succes în Network Marketing:

Vei vedea ce așteptări concrete poți avea în această industrie și cele 20 de valori fundamentale ale Network Marketingului (pentru a putea construi o echipă sănătoasă)
Afli cum să cercetezi și evaluezi în mod profesionist, o oportunitate care ți se oferă în Network Marketing (Ce întrebări să pui, ce lucruri trebuie să iei în considerare, la ce anume te uiți, etc.)
Vei afla cel puțin 9 factori de care să ții cont atunci când iei decizia de a lucra cu cineva din industria de Network Marketing
Primești prima ta misiune - un exercițiu practic care te va ajuta pe toată durata programului

Îți arăt concret cum faci o listă de nume profesionistă, care nu se va termina niciodată + cum să trăiești pentru a adăuga oameni noi la această listă săptămânal sau lunar
Afli cum poți să faci mai multe tipuri de liste (prieteni, familie, influenceri, antreprenori, cunoștințe și persoane pe care-ți este frică să le abordezi)
Primești Modele de invitatii / abordări + Scripturi cu cel puțin 6 modele diferite de invitații ( pentru diferite contexte și diferite persoane)
Înveți cum să faci invitații telefonice, prin mesaje, social media, video call-uri sau mesaje înregistrate.

Îți arăt exact ce cuvinte să eviți pentru a nu mai primi refuzuri
Vei ști cum funcționează și ce impact au unele cuvinte în mintea unui om.
Vezi concret mecanismele din subconștientul persoanelor pe care le abordezi. Poate că anumite cuvinte sunt total inofensive, dar îți pot distruge orice vânzare fără măcar să-ți dai seama.
Primești un material suplimentar. Acest lucru vine din partea celui mai mare Network Marketer din istorie - un om cu o rețea de câteva miliarde de dolari.

Afli care sunt cele 4 reguli de bază în Network Marketing. Majoritatea oamenilor nu le știu sau nu le folosesc deloc. Ăsta e și motivul pentru care nu au succes.
Vei ști ce faci când ești atent la persoanele greșite în Network Marketing? O regulă importantă este să fii atent la cine ești atent.
Vorbim despre "de ce-ul personal" și despre motivațiile unei persoane care începe să activeze în industria de Network Marketing.
Vei învață cum să implementezi de ce-ul personal în prezentările tale pentru a-ți dubla sau chiar tripla rata de înscrieri.
Îți arăt exact cum să ajungi ajunge ca DE CE-ul tău să fie cel care-ți aduce oameni în echipă și nu neapărat produsul sau serviciul.

Vei învăța cum sa identifici, într-un mod profesionist, factorii motivaționali primari din viața unui prospect, pentru a vinde și recruta mai ușor oameni.
Sunt între 8 și 10 factori motivaționali primari în viața unui om. Îți arăt cum să-l ajuți pe om să vadă o care sunt o prioritate pentru el și astfel să obții mai ușor noi clienți sau colaboratori.
Înveți concret cum să te folosești de factorii motivaționali primari pentru a-ți crește semnificativ ratele de vânzare și înscriere
Vei ști cum să faci un F.O.R.M. bun. F.O.R.M. este un acronim: familie, ocupație, recreatie si mesaj. Este un mini interviu pe care îl faci înainte să îi prezinți prospectului prezentarea ta.
Obiceiuri care fac toți banii - ce obiceiuri ar trebui să alegem și cum să le implementăm în viața noastră + o provocare de 21 de zile - "21 day challenge"

Înveți cum să gestionezi rănile și dezamăgirile celor din echipa ta, astfel încât să fie motivați permanent și să nu renunțe.
Afli ce efecte are o abordare de tipul "fă ce simți", asupra afacerii tale în Network Marketing.
Îți spun care sunt cele 10 angajamente de bază pe care ar trebui să le ia orice network marketer pentru a ajunge la succes
Înveți cum să evaluezi activitatea ta personală și a celor din echipa ta. Aceste angajamente sunt precum un manual de verificare a performanței.
Îți arăt cum poți să concepi un plan de acțiune concret pentru tine și echipa ta. În plus vom analiza acele lucruri care trebuiesc făcute zilnic, saptamanal, lunar și trimestrial pentru a avea succes în industria de network marketing

Înveți să pui în aplicare una din cea mai eficientă tehnică din network - edificarea
Vom avea call-uri cu pentru a pune în practică propria ta edificare și a scăpa de rușinea sau teama de expunere
Înveți ce înseamnă 3 way call și cum te poate ajuta asta în network marketing
Vei învață cum să-ți setezi noi obiective S.M.A.R.T. și cum să le pui în aplicare pentru a-ți dezvolta afacerea în Network Marketing.
Vom alege un obiectiv S.M.A.R.T. și îl vom împărți pe luni, săptămâni, zile și ore. În felul acesta vei ști în fiecare oră din zi ce ai de făcut pentru a-ți atinge obiectivul dorit.

Îți spun exact care este care sunt așteptările și mentalitatea greșită în Network Marketing, în felul ăsta știi exact ce anume ar trebui să eviți pentru a nu cădea în această capcană.
Afli ce mindset ar trebui să ai ca Network Marketer și care e diferența dintre mentalitatea de angajat și cea de antreprenor.
Vei afla concret ce așteptări ar trebui să ai pe termen scurt, mediu și lung. În felul acesta îți vei putea construi un plan concret pe care să-l urmezi.
Te voi învăța care sunt cele 4 etape prin care trece fiecare Network Marketer. Vei ști care sunt aceste etape, cum să le identifici și cum te ajută asta în afacerea ta.

11 Motive să te Înscrii în Program

Mai ții minte de ce ai început o carieră în Network Marketing?

Probabil la fel ca mine, ți-ai dorit libertate financiară, ai vrut să ai un venit pasiv și să nu muncești 24/24, ai vrut mai mult timp alături de familie... pe scurt, o viață mai bună.

Poate acum pare doar un vis frumos, dar dacă eu am putut tu de ce n-ai putea? N-am nicio calitate în plus față de tine, să știi.

Singurul lucru ce ne diferențiază sunt informațiile pe care le deținem. Dar asta se poate schimba imediat. Înscrie-te în program și:

1. Vei ști exact motivațiile primare ale clienților tăi, și cum să folosești asta pentru a-ți crește rata de înscriere și de vânzare.

2. Îți arăt pas cu pas cum să faci o listă de nume care nu se termină niciodată (să ai în permanență o piață caldă) - fără să-ți stresezi prietenii și familia.

3. Vei afla ce trebuie să faci pentru a scăpa de teama sau rușinea de expunere. De cele mai multe ori este o frică nejustificată.

4. Vei ști exact cum să-ți păstrezi oamenii din echipă motivați. Afli cum să le gestionezi emoțiile și trăirile pentru a-i ține permanent motivați.

5. Afli cum să fii și tu motivat permanent. Un amator NU are o motivație clară sau unicul lui scop este să facă bani. Un profesionist are un DE CE foarte clar, tocmai de aceea reușește să aibă rezultatele dorite.

6. Înveți exact cum să pui problema ca să nu mai fi refuzat și să-ți crești numărul de vânzări sau echipa.

7. Afli ce să NU spui niciodată pentru a nu distruge o recrutare sau o vânzare. Unele cuvinte pot părea inofensive pentru tine, dar au efectul opus în subconștientul celeilalte persoane. Ajungi să pierzi o vânzare fără să știi de ce.

8. Faci programul online, din confortul casei tale.

9. Primeşti feedback personalizat de la un Expert în Network Marketing cu experiență de peste 11 ani. De ce să cauți răspunsuri pe Google când poți afla soluții testate deja pe piața din România?

10. Ai totul la un preţ accesibil — practic, îți poți recupera investiția în mai puțin de 30 de zile după finalizarea programului.

11. Ai acces pe viață la Grupul de Facebook. Acolo vei găsi Network Marketeri ca și tine, cu care te poți consulta și poți schimba idei.

Hai să înveți și Tu cum să trăiești DOAR din Network Marketing

Înscrierile sunt deschise până
la Expirarea Cronometrului

Mă înscriu! doar 97 RON în prima lună

Ce spun cei cu care am colaborat

De puține ori în viață ai ocazia să întâlnești un lider transformațional, care să genereze un grad masiv de implicare și conștientizare a misiunii și viziunii oamenilor cu care lucrează astfel încât aceștia să producă diferențe imediate și vizibile în viețile lor.

Îți mulțumesc Emi Popa pentru training-urile din echipă, și în special pentru onoarea de a fi prieteni.

- Romina Kiss

Profesionist desăvârșit cu 11 ani de experiență în domeniu.
Implicare maximă și dorință de a ajuta oamenii care vin la trainingurile lui.
Capacitatea lui de a transmite este fantastic de mare ,lucru care motivează oamenii.

Informațiile ce sunt transmise de el aduc valoare și formează cu ocazia training ului o experiență de neratat.

- Lucian Havrincea

Emi Popa m-a ajutat dincolo de ce aveam nevoie.
A fost alături de mine, reușind să vadă toată situația, astfel încât am avut claritatea necesară, am știut ce pași trebuie să fac, mai ales cum să îi fac și împreună cu suportul ce mi l-a oferit am reușit să am rezultate pe care nu știam că le pot atinge.

Mulțumesc cu recunoștință!

- Anto Bea

Network Marketing like a PRO, nu e un simplu program online Este treapta pe care o urci pentru a atinge succesul în acest domeniu

56 Webinarii LIVE de suport a câte 2 ore fiecare

În fiecare zi de marți, începând cu 12 octombrie, la ora 18:00, ne vom vedea LIVE pe un Grup Privat de Facebook.

Acolo voi transmite toate Webinariile LIVE, pentru tine și ceilalți Network Marketeri care participă în program.

Nu va fi nevoie să instalezi vreun program ca să participi la Webinarii. Ci doar să fii online și să le urmărești de pe laptop sau de pe telefon.

Dacă nu vei putea participa LIVE la vreunul dintre ele, vei putea vedea ulterior înregistrarea completă a Webinariilor.

Platforma pe care se află programul

Pe această platformă vei găsi toate înregistrările, la care vei avea acces 24 din 24. Dacă vrei să repeți un exercițiu sau să recapitulezi o tehnică anume, te poți uita la ele de câte ori vrei.

Totodată, sub fiecare înregistrare video vei găsi exerciţiile şi misiunile tale din acea săptămână, explicate pas cu pas.

Fiind un program practic, vei avea multe exerciții în care aplici tot ce înveți. Cu ajutorul meu, desigur.

Educatie prin Joaca

Chiar dacă urmezi un program în care înveți cum să-ți crești afacerea, nu spune nimeni că nu poate fi o experiență plăcută.

Astfel, pe măsură ce faci exercițiile din program, vei fi recompensat cu tot felul de puncte și premii virtuale.

Punctajul se adună cu fiecare task încheiat, iar la final vei putea folosi acele puncte ca să primești produse din shop-ul EduKiwi.

Comunitate de suport

Alături de tine vor fi zeci de alți Network Marketeri care parcurg acelaşi proces ca și tine.

Vor fi colegi de program de la care ai ce învăța, fiecare având o experiență în spate și propriul fel de a face business.

Te poți consulta cu ei, poți face networking și te poți inspira din cum aplică ei informațiile din program.

Dacă unde-s doi, puterea crește, ce se întâmplă unde sunt zeci de network marketeri?

BONUS - Ai 4 Bonusuri Practice pentru a-ți îndeplini mai ușor obiectivul - Succes în Network Marketing

Bonus 1 - Script pentru a putea suna persoanele apropiate

Acest script este doar pentru familie, prieteni foarte buni și persoanele foarte apropiate de tine.

Cu ajutorul lui, minim 8 din 10 persoane vor accepta invitația ta de a vedea proiectul sau informația pe care le-o promiți.

Este o un script adaptat, care are la bază ideile celui mai bun network marketer din istorie, Jim Rohn. Este simplu, clar, concis, și dă rezultate instant.

Bonus 2 - 25 de Principii de bază în Network Marketing

În peste 11 ani de experiență în Network Marketing am extras 25 de principii universal valabile pentru industria de Network Marketing.

Sunt principiile de baza pe care orice networr marketer sau ar trebui să le știe, sa le aplice, să le trăiască și sa le modeleze mai departe în echipa pe care o construiește.

Aceste principii pot fi considerate Biblia Network Marketingului. Toate sunt explicate foarte succint și clar pentru a-ți fi cât mai ușor să le pui în aplicare.

Bonus 3 - Cum îți crești încrederea în Network Marketing

Foarte multe persoane din Network Marketing își începe afacerea fără încredere 100%.

Mulți nu știu de ce încep, nu au o motivație clară, nu au o direcție clară, nu au obiective clare și scopuri bine definite.

În acest video, vei găsi pași concreți pe care să-i faci dacă vrei să-ți crești încrederea în industrie.

Bonus 4 - Credința în Network Marketing

Credința în companie, în produs sau în tine este un aspect fundamental în Network Marketing.

În momentul în care acest element lipsește, nu vei mai putea da 100% pentru a vinde sau a-ți crește echipa... practic te autosabotezi.

Tocmai de-asta am creat acest material, în care îți explic exact cele 6 domenii sau obiecte în care trebuie să ai încredere 100% pentru a avea succes în Network Marketing.

BONUSURI EXTRA - Primii 20 de înscriși primesc automat încă 2 Bonusuri Suplimentare

Dacă ești 100% hotărât și vrei ca în 2021 să transformi Network Marketingul în Principala Ta Sursă de venit, vreau să te ajut și mai mult.

Ți-am pregătit 2 Bonusuri Suplimentare cu care să-ți asiguri Succesul în Network Marketing.

Bonus EXTRA 1 - Abordări și Scripturi pentru invitații

Cu ajutorul acestui material vei ști ce tipuri de abordări sunt cele mai eficiente în funcție de anumite persoane sau scenarii.

Vei avea întrebări cheie, afirmații bine gândite și invitații foarte bine conturate.

Toate acestea te vor ajuta să crești semnificativ numărul persoanelor interesate să vadă cu ce te ocupi în acest moment.

Bonus EXTRA 2 - Întrebări cheie pentru a ști cum să faci Closingul

Sunt cinci abilități cheie în industria de Network Marketing. Una din ele se numește closing.

În acest material vei avea modele de întrebări cheie pe care să le poți pune prospectului la final de prezentare.

De asemenea, îți va da multe idei despre cum poți aborda problema sau ce poți spune ca sa faci prospectul ”sa-și pună rotițele în mișcare” după ce a văzut prezentarea.

În felul acesta îți crești semnificativ numărul de clienți.

Investiția în Tine NU e o Cheltuială

Probabil știi și ai auzit-o de la multe alte persoane de succes...

Cea mai bună investiție pe care poți s-o faci este investiția în tine.

Banii își pot pierde valoarea, bunurile materiale se pot degrada, oamenii din jurul tău se pot schimba. Dar cunoștințele tale nu ți le poate lua nimeni.

Benjamin Franklin a spus odată că „O investiție în educație îți oferă cea mai bună dobândă.”

De ce crezi că doar un număr extrem de mic de oameni reușesc să atingă succesul în Network Marketing?

Pentru că doar ei sunt dispuși să depună efortul necesar și să investească permanent în educația lor.

Sincer să fiu cu tine, mi-a fost foarte greu să stabilesc un preț pentru acest program.

Am condensat toată experiența mea de peste 11 ani în Network Marketing pentru ca Tu să ai parte de cele mai bune informații posibile.

Practic în acest program îți arăt întregul sistem, de la 0, prin care poți să abordezi și să recrutezi cu foarte mare ușurință persoane noi în echipa ta.

Vei învăța cum să-ți prezinți produsele și serviciile pentru ca oamenii să-și dorească să cumpere de la tine.

În plus, vei ști tot ce este nevoie pentru a putea să scapi de frica de expunere și să te promovezi ca un profesionist. Astfel vei putea să vinzi mai mult și să aduni o echipă tot mai mare.

Primești toate aceste beneficii + multe altele la un preț extrem de accesibil.

Informațiile pentru care eu am plătit mai bine de 40.000$ ție ți le ofer la doar 5.345 RON sau rate egale de 529 RON / lună (prima rată doar 97 RON).

Toată această investiție o poți recupera chiar în prima lună dacă începi să aplici ceea ce înveți în program.

Începe să-ți triplezi vânzările și să-ți mărești echipa.

Înscrierile sunt deschise până
la Expirarea Cronometrului

Mă înscriu! doar 97 RON în prima lună

Nu ești mulțumit de program?
Primești toți banii înapoi.

Dacă te înscrii în program şi nu eşti mulţumit de informațiile din el, trebuie doar să-mi spui și îți returnez toți banii înapoi.

Îți ofer această garanție timp de 30 de zile din ziua în care începi programul.

De ce fac asta?

Pentru că vreau să te convingi că este vorba de un program cât mai practic, pe măsura așteptărilor tale.

Știu că ești sătul de teorie, tocmai de-asta tot ce vei învăța, o să și aplici. Ca să te convingi că lucrurile astea chiar funcționează.

Cu alte cuvinte, nu vei avea nimic de pierdut din experiența asta. Însă vei avea multe de câștigat.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program:


Nu e vorba că ratezi un program online, pur și simplu dai cu piciorul unei șanse uriașe pentru tine.

Lucrurile vor rămâne exact la fel, dacă nu acționezi chiar acum. Dacă alegi să nu mi te alături, pur și simplu:


Nu vei ști cum să recrutezi oameni rapid și eficient, pentru că nu vei cunoaște tehnicile Network Marketerilor profesioniști.

Nu vei putea să-ți menții oamenii din echipă motivați, pentru că nu le cunoști emoțiile și trăirile. Chiar dacă îi vei recruta, aceștia nu vor face nimic pentru tine.

Vei avea în continuare frica de expunere și te va împiedica de fiecare dată să vorbești cu oameni noi, să vinzi sau să te promovezi.

Nu vei ști cum să abordezi oameni noi și practic tot ce vei face va fi să-ți stresezi familia, prietenii și cunoscuții.

Nu vei reuși să-ți vinzi produsele/serviciile, pentru că nu cunoști tehnicile prin care să împachetezi mesajul. Clienții tăi nici nu vor ști că au nevoie cu de ceea ce le oferi tu.

Nu vei avea rezultate în promovarea online (atât a ta, cât și a produselor/serviciilor pe care le reprezinți)

Nu vei afla care sunt cuvintele pe care Niciodată nu ar trebui să le spui atunci când vrei să convingi un potențial client. Vei pierde vânzări și nici măcar nu vei ști de ce.

În plus nu vei avea șansa de a primi feedback personalizat de la un Expert în Network Marketing cu experiență de peste 11 ani.

Nu vei avea acces la un Grup de Network Marketeri ca și tine, cu care te poți consulta și poți schimba idei.

Vino alături de mine și învață cum să ai succes în sfârșit succes în Network Marketing.

Vei fi printre printre puținii din România care au o astfel de formare și rezultatele vor fi pe măsură!

Întrebări frecvente

Prețul Programului este de 6.974 RON (plata totală în rate), sau 5.345 RON, dacă plătești integral.

Da.

Poți alege să plătești câte o rată lunară. Prima rată 97 RON, apoi 529 RON/lună.

Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și prin transfer bancar.

Oficial, programul va avea o durată de 14 luni.

Prima întâlnire LIVE va avea Marti, 12 Octombrie. Ora va fi anuntata ulterior.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările.

Îți recomandăm totuși să încerci să participi LIVE, deoarece vei avea ocazia să pui întrebări, sau să aprofundezi anumite concepte.

Garanția 100% money back este valabilă 30 de zile de la începerea programului. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că Sistemul prezentat în program nu este pentru tine, ne scrii și îți restituim plata. Fără întrebări.

Comunitatea va fi mereu acolo pentru tine.

Chiar și după terminarea programului, încă vei mai avea acces la ea.

Da. Materialele pe care le primești în aceste săptămâni + înregistrările întâlnirilor LIVE sunt ale tale pe viață.

Vrei cu adevărat să faci din Network Marketing Sursa Ta Principală de venit?

Uite, nu știu cât timp, câți bani și câtă energie ai consumat ca să ajungi până aici.

Știu doar că te-ai săturat să muncești în zadar…

Să suni oameni și să primești zeci de refuzuri zilnic
Să plătești mii de lei pentru reclame pe facebook și oamenii să nu reacționeze la ele
Să aduni oameni în echipă fără motivație, care să nu facă absolut nimic

Ai fost motivat la început, dar ai niște limite.

Dacă nu o să acționezi acum și nu încep să ai rezultate, șansele să renunți la Network Marketing sunt foarte mari.

Acum ai de făcut 2 Alegeri

Fie continui să faci ce ai făcut până acum și vei avea aceleași rezultate (și probabil vei renunța în viitor)

Fie încerci metoda testată de mine, prin care am reușit să câștig zeci de mii de dolari din Network Marketing și să mă eliberez financiar.

Hai să vorbim cât se poate de direct pentru o clipă...amândoi știm de ce ai început o carieră în Network Marketing.

Ești o persoană pragmatică, exact ca mine și ți-ai dat seama că nu poți trăi toată viața cu un salariu fix și să muncești pentru visul altcuiva.

Nu...Tu vrei să muncești pentru tine și visurile tale. Întotdeauna ai vrut un venit suficient de mare, care să-ți ofere confortul pe care-l meriți.

Vrei să ai timp liber și libertate de mișcare, nu să fii prins între 4 pereți, 8 ore/zi, 5 zile/săptămână.

Viața e mult mai mult de atât și tu ești conștient de asta. Ai o mentalitate de învingător și ști că dacă-ți dorești ceva cu adevărat, într-un final poți ajunge acolo.

Singura problemă pe care o ai este că nu cunoști exact mecanismul care să te ducă acolo. Vrei cu toată ființa ta asta, dar nu știi exact cum poți reuși.

Ăsta e motivul pentru care-ți scriu azi.

Rolul meu este să-ți arăt Pas cu Pas cum poți să-ți atingi obiectivele să guști din ce înseamnă viața cu adevărat (timp petrecut cu familia, suficienți bani, libertate de mișcare)

Așa definesc eu succesul în Network Marketing.

O ultimă întrebare mai am pentru tine: Ce mai aștepți pentru a începe?

Așa cum spunea un prieten: DECIZIILE SE IAU, NU SE DISCUTĂ!

Am încredere că vei lua decizia corectă, așa că te aștept în program să-ți arăt în cele 14 luni cum să atingi succesul în marketing și să faci din asta Sursa Ta Principală de venit.

Ne vedem în program!

Fă din Network Marketing Sursa Ta Principală de Venit!

Înscrierile sunt deschise până
la Expirarea Cronometrului

ÎNSCRIE-TE ACUM! doar 97 RON în prima lună

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,
te invit să ne contactezi.

Emilia Popa