Succes pe YouTube: Dezvoltă-ți afacerea și crește-ți vânzările prin YouTube

6 Lecții Gratuite prin e-mail
Abonează-te și le primești imediat:
Cunoști antreprenori care vor să-și crească afacerea? Recomandă-le aceste lecții!
Ce înveți din cele 6 lecții
De ce YouTube? Descoperi potențialul URIAȘ pe care îl are YouTube-ul pentru antreprenori și afli cum să-ți promovezi afacerea pe YouTube gratuit, cu impact maxim.
Cum ajungi la publicul țintă pe YouTube. Înveți acțiuni concrete prin care video-urile tale ajung doar la oamenii interesați de produsele și serviciile pe care le oferi.
Cum găsești subiecte de interes. Afli cum să faci research ca să găsești subiecte relevante pentru publicul tău. Pentru asta, primești 2 tool-uri ușor de folosit, prin care identifici cuvintele cheie folosite pe YouTube de potențialii tăi clienți.
Cum ajungi în primele căutări pe Youtube. Tehnic, asta se numeşte că faci Ranking. Iar în lecţiile gratuite îți arătăm ce trebuie să faci pentru asta. Atunci când oamenii caută informații despre produse și servicii din nișa ta, video-urile tale vor fi printre primele sugestii pe care le primesc.
Cum îți păstrezi publicul pe canal. Primești 3 metode testate prin care îți fidelizei abonații pe canalul de YouTube și îi determini să se uite la mai multe video-uri de pe canalul tău. Ele te ajută să ai un public fidel, care de-abia așteaptă video-ul tău următor.
Cum faci un call to action eficient. Înveți cum să-ți convingi publicul să facă acțiuni specifice, precum: să se aboneze la canalul tău, să-ți distribuie video-urile pe rețelele de socializare, să fie activi în secțiunea de comentarii etc.
De la cine înveți
Eu sunt Andrei Militaru...
...și sunt fondatorul unei agenții de marketing specializată în promovarea pe YouTube.
Lucrez cu clienți din USA și din România, cărora le administrez canalele de YouTube și le cresc constant numărul de abonați.
În România lucrez cu clienți precum Lorand Soares, Termene.ro, Today Advertising, Pera Novacovici, Doru Pelivan etc., pe care îi ajut să-și dezvolte afacerea și brandul personal prin YouTube și să-și crească vânzările cu ajutor acestei rețele.
Pe lângă asta, am fondat un Label prin care administrez brandurile mai multor artiști în mediul online, pe cele mai populare rețele de socializare.
Eu sunt Eugen Popa...
...și sunt Speaker și Trainer Internațional cu peste 10 ani experiență în susținerea cursurilor de terapie și dezvoltare personală.
Sunt incredibil de pasionat de YouTube și de video-uri și de-a lungul carierei mele am creat sute de video-uri educative și de călătorie.
Iar pentru a putea transmite informația cât mai multor oameni am început să creez clipuri video pentru că acesta este cel mai simplu mod de a explica și arăta oamenilor ceea ce își doresc să învețe!
Datorită lor am învațat enorm de multe - de la filmare, editare și unghiuri până la sunet, fundal, și lumini.
Pasiunea pentru YouTube m-a purtat la Convenții Internaționale de Youtube, unde speakerii însumau peste un miliard de abonați.
Și m-a determinat să investesc serios în cursuri cu cei mai buni Educatori Youtube din lume, precum: Tim Schmoyer, Sean Canell, Nick Nimmin sau Derral Eves.
Scrie adresa ta de e-mail și primești prima lecție
Cunoști antreprenori care vor să-și crească afacerea? Recomandă-le aceste lecții!