Audiobook Comunicarea în Doi - Cum Rezolvi cele 6 cauze care îl fac pe partener să comunice puțin sau chiar deloc

Transformă Nepăsarea persoanei iubite în implicare, înțelegere și respect!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

“Măi, parcă vorbesc la pereți!”

E frustrant. Ai o nevoie disperată să fii văzut și auzit, dar persoana iubită pare mai interesat de orice altceva, decât de discuțiile cu tine.

Se sperie când vrei să vorbiți despre ceva și preferă să umple timpul vostru cu ieșiri cu prietenii, activități prin casă, filme - orice, doar să nu rămâneți singuri și să fie nevoit să discute cu tine.

Sau, atunci când deschizi subiecte delicate se enervează. Iese din cameră nervos, îți spune că exagerezi, că problema e în capul tău, că ești prea sensibil. Strigă la tine, sau te ignoră câteva zile.

Și mai rău, simți că nu e
sincer cu tine.

Spune că totul e ok, când îl vezi vizibil supărat. Sau se ascunde și caută conexiune și înțelegere în alte locuri - cu prietenii, în familie, sau chiar în altă persoană.

Și ce doare cel mai tare, e că îți dorești să rezolvi problema asta. Vrei să vă fiți confidenți, vrei să ai încredere în el, iar el în tine.

Îți dorești să fiți extrem de apropiați, să puteți fi sinceri unul cu altul - chiar și despre aspectele neplăcute ale relației. Și mai important, vrei să simți că îi pasă de tine și de nevoile tale.

Vrei să-l vezi că înțelege ce-i spui, ține minte, și că încearcă să facă ceva să vă fie mai bine.

În schimb, el e rece, nepăsător, absent. Neagă problemele, nu e dispus să se uite la ele, și îți ascunde lucruri.

Fie că ai vrea să țină minte ceva ce l-ai rugat de 100 de ori, fie că îți dorești să-și facă timp să vorbiți despre ce te deranjează/ingrijorează în relație, dorința e acolo.

Vrei să comunici cu el, nu doar să vorbești către el, vrei să te înțeleagă, nu doar să te audă - și vrei ca el să se simtă în siguranță să-ți spună ce are pe suflet.

În 20+ ani de experiență ca și psiholog axat pe relații, m-am lovit mereu de pacienți care sufereau fiindcă nu puteau să comunice cum doreau în cuplu.

Mai mult,când i-am întrebat pe cei peste 50.000 de oameni abonați la newsletter-ul meu ce îi deranjează cel mai tare la partenerul de viață, pe locul 1 a ieșit așa: lipsa comunicării, răceala, distanțarea, nepăsarea.

Așa că, am fost pus în postura în care am oferit sfaturi pentru îmbunătățirea comunicării constant.

Iar acum sunt aici să-ți ofer și ție o soluție. Dar înainte să continuăm, vreau să înțelegi ceva. Fără această înțelegere, ceea ce urmează să-ți spun nu va rezona absolut deloc cu tine.

Niciuna dintre aceste situații nu vine din răutatea partenerului!

Nu există oameni răi, ci oameni răniți emoțional care se comportă rău.

E un adevăr general-valabil, și trebuie să înțelegem asta. Dacă ai impresia că partenerul te rănește doar ca să-ți facă în ciudă, discuția noastră nu poate avea loc.

În schimb, dacă înțelegi că rănile emoționale sunt reale (fie că tu crezi sau nu în ele), poți înțelege și că e nevoie de vindecare. Fără vindecare, relația ta nu va fi una sănătoasă.

Pentru că, nu-i așa, nu poți avea ceva sănătos într-un context de oameni nesănătoși.

Nu-l poți obliga pe partener să fie așa cum vrei tu. Nu se poate cu forța, suntem adulți și nu vrei să fii o mami care să-i ceară persoanei iubite să fie X sau Y.

În schimb, poți fi un partener de nădejde (așa cum îi ceri lui să fie). Să-i accepți defectele și să găsești cauzele pentru care relația ta nu e așa cum vrei tu să fie.

Găsește sursa și rezolvi definitiv problema. Așa funcționează.

Sunt aici să te ajut.

Transformă Nepăsarea persoanei iubite în implicare, înțelegere și respect!

Poți să ajungi la o relație frumoasă - bazată pe respect, înțelegere, empatie...și ce mai ai tu nevoie. Am 100% încredere că e posibil pentru oricine.

Am văzut transformarea asta în 800 de relații, din 2019 încoace. Adică de când am început să organizez cursuri și să lucrez îndeaproape cu oamenii pe subiect.

Și totul începe de la Comunicare - adică ceea te doare și te deranjează pe tine acum.

Înainte să-ți spun cum te pot ajuta, aș vrea să mai înțelegi ceva: sursa ta de bucurie poate fi și sursa ta de nefericire. Și asta pentru că îți pasă cu adevărat de omul de lângă tine și investești foarte multă energie în ceea ce-ți spune și îți face el.

Te consumă când lucrurile nu merg cum trebuie...dar te și bucură când totul merge strună.

Să știi că situația asta se vede în toate aspectele vieții tale:

Job-ul pe care ți l-ai dorit atâta timp, e acum o sursă de stres și de îngrijorare.
Căsuța pentru care ai muncit până ai cumpărat-o înseamnă acum rate la bancă și probleme cu vecinii.

Iar omul care te-a făcut odată fericit, e acum sursă de certuri.

Odată ce înțelegi că așa funcționează viața, încetezi din a te stresa atât de mult... și îți canalizezi energia înspre a găsi o soluție.

Ți-am pregătit un Audiobook Special: Cum Rezolvi cele 6 cauze care îl fac pe partenersă comunice puțin sau chiar deloc

Una dintre soluțiile pentru a ajunge la o relație faină e să rezolvi problema comunicării dintre voi. Să ai un partener care te ascultă, care te înțelege, care ține minte ce spui și care e dispus să-ți împlinească nevoile.

Este vorba de un Audiobook în care am pus cele mai puternice exerciții și informații despre Comunicarea în Cuplu: de la identificarea cauzelor, până la rezolvarea lor și Comunicarea când sunteți amândoi nervoși, obosiți, cu răbdarea la pământ.

Vreau să te ajut să ajungi la relația aia frumoasă și luminoasă pe care ți-o dorești!

Iar pentru asta, primul pas e să învățați cum să vorbiți sincer unul cu altul. Și afli asta pe parcursul a 16 materiale audio, care te poartă prin psihologia relațională și îți oferă o perspectivă complet nouă asupra relației tale.

În total sunt aproape 3 ore de informație audio. O poți asculta de câte ori vrei, oriunde vrei.

Poți asculta în mașină, poți asculta în timp ce faci curățenie, sau puteți asculta amândoi, în loc de filmul dinainte de culcare.

E informație condensată, am înregistrat doar ce am considerat că te ajută, bazându-mă pe experiența mea de 20+ ani în domeniu și reușitele celor peste 800 de cursanți din edițiile Cursului Noi 2.

Am văzut, deci, informațiile și exercițiile astea funcționând pentru sute de oameni. Acum e timpul să ți le ofer și ție, și să te învăț cum îmbunătățești radical relația prin Comunicarea dintre voi 2.

Începe Acum să înveți cum să comunicați sincer și sănătos!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147 RON 97 RON)

Ce spun Participanții la Seminar

Sunt Florin Amariei
- expert în Relații

În ultimii ani am ajutat zeci de mii de oameni prin Materiale Gratuite, Webinarii și Cursuri Plătite

Numele meu este Florin Amariei și sunt, în primul rând, om.

Apoi, sunt tată și soț.

Învăț în fiecare zi de la soția și de la copiii mei cum pot deveni un soț mai atent și un tată mai iubitor.

Încă din copilărie, de la 10 ani, am avut doar două dorințe:

să am o familie frumoasă să îi ajut și pe cei din jurul meu să aibă relații sănătoase

Acum, primul vis mi s-a îndeplinit. E rândul celui de-al doilea vis: să-i ajut și pe ceilalți să ajungă la cea mai bună versiune a relațiilor lor.

Dar, înainte de asta, un mic ocol. Sunt convins că NU poți intra cu bocancii plini de noroi în sufletul omului. Trebuie să te porți cu grijă, delicat, atent să nu faci mai mult rău decât bine.

Și mai ales, trebuie să știi ce faci.

Așa că am făcut tot ce am putut în acest sens.

Sunt:

Master Coach și Masterand în Psihoterapie Trainer în metodologia terapiei de cuplu Prepare Enrich Certificat de The John Maxwell Team Acreditat în Leadership Educational, după un master în Mexic

Testimoniale

Cum intri în posesia
Audiobook-ului?

Primești acces instant la Audiobook, odată ce se confirmă plata. Și rămâne al tău pe viață.

Știu că ai problema asta de ceva timp și te roade destul de tare.

Prea mult te-ai chinuit și ai așteptat să se schimbe ceva. Vrei să vezi îmbunătățiri. Și vrei să le vezi acum.

Tocmai de aceea, mă asigur că Audiobook-ul ajunge la tine instant. Ca să-l asculți și să poți să faci să vă fie mai bine.

Descoperă cum exact îmbunătățești Comunicarea în Relație!

Așteptam de ceva timp să pot să-mi fac ordine în idei și să vin spre tine cu o soluție practică și completă. Așa că, ți-am pus la dispoziție 16 materiale Audio, în care găsești motivele pentru care partenerul nu comunică + soluții pentru aceste motive.

Vreau să te ajut să-ți înțelegi cu adevărat partenerul și să-l faci și pe el să te înțeleagă. Să vă spuneți unul altuia sincer ce vă doare - și să lucrați împreună ca să rezolvați durerea asta.

În ideea asta, am structurat Audiobook-ul în felul următor (click pe fiecare subtitlu ca să vezi detalii):

Partea de început îți oferă context, dar te și ajută să te convingi de un lucru important: nu doar vouă vi se întâmplă asta!

Când ai tendința să ascunzi sub preș problemele unei relații, le consideri a fi rușinoase. Fiindcă sunt rușinoase, nu vrei să te uiți la ele. Nu te uiți la ele, nu le rezolvi.

E cazul să înțelegem ceva important. Nu e rușinos să ai probleme - rușinos e să te complaci în ele.

După cum am scris mai sus, partenerul nu se retrage din răutate. Ci probabil are motivele lui, pe care trebuie să le înțelegem și să le respectăm.

Despre aceste motive începem să discutăm aici.

...iar aici continuăm cu seria motivelor pentru care cineva evită comunicarea cu tine.

Uite așa ajungem și la soluții. Pornim de la un principiu simplu: ca să se deschidă, trebuie să-i creezi mediul în care poate face asta.

Nu se poate cu forța, îmi pare rău.

Vestea bună e că îți arăt exact cum să-i creezi un mediu în care el să se simtă liber, în siguranță să fie deschis cu tine.

Ne-am dezvoltat ciudat ca oameni. Reacționăm negativ la experiențele negative și reacționăm negativ și la cele pozitive.

În acest audio îți explic cum se manifestă asta în relația ta, ce probleme apar când se întâmplă și cum să eviți situația asta.

Știi cum e când te simți rău, ai pățit ceva ce te-a supărat și nu mai ai chef de nimic?

Ei bine, și persoana iubită trece prin asta. Doar că avem tendința să ignorăm asta.

Îți voi arăta printr-o poveste personală cum se schimbă lucrurile în bine atunci când empatizezi 100% cu persoana iubită și îi dai voie să fie și într-o stare negativă.

Cum spuneam, nu poți să obligi persoana iubită să fie maestru în comunicare. Dar poți să o iei cu frumosul, și să contribui la vindecarea cauzei care o face să se închidă în fața ta.

Aici vedem cum identifici motivul tăcerii și cum îl înlături definitiv.

Știu că și tu ești om și uneori nu te poți abține. Te enervezi și spurci persoana iubită, cum îți vine la îndemână.

Aici îți arăt cum să canalizezi această furie într-un mod constructiv, care să nu te facă să spui/să faci lucruri pe care mai apoi să le regreți.

Proiecțiile sunt un dușman periculos. Se bazează strict pe modul în care privești tu lumea și ajuns să-ți spună lucruri false despre partenerul tău.

Proiecțiile arată așa: „Știu eu de ce ai făcut asta! Știu eu la ce te-ai gândit când ai spus asta!”. Aici discutăm mai multe despre ele și îți arăt cum să le înșături complet din discuțiile cu persoana iubită.

Știi că uneori chiar tu descurajezi comunicarea prin reacția ta la vorbele persoanei iubite?

Poate îl judeci, poate îi ceri lucruri pe care nici tu nu le faci, poate l-ai ignorat de câteva ori...în Audio 10 discutăm mai multe despre această situație - și ofer, bineînțeles, soluții.

Aici îți voi arăta cum să pui problema, pentru ca cerințele tale să nu mai fie ignorate.

Fiecare relație, conștient sau nu, are un set de reguli care fac acea relație să funcționeze. Poate voi nu știți că ele sunt acolo - dar crede-mă, sunt.

Încălcarea regulilor duce la pierderea încrederii, la dezamăgire și la lipsa interesului în a coopera și a se implica în relație.

Vom discuta mai multe despre ele și cum să le tratezi, în acest Audio.

Uneori nu mai ai cum să eviți conflictul. Cum scriam mai sus, conflictele se pot transforma în experiențe oribile pentru amândoi.

În Audio 13 vedem cum să faci să eviți asta, și cum să discutați când nu mai puteți de nervi.

Da, există ți situațiile în care persoana iubită parcă a luat-o razna!

Ce faci atunci? Discutăm în acest punct :)

Ai vrea ca partenerul să simtă satisfacție în relația cu tine, nu risc. Același lucru îl vrei și în dreptul tău: să te simți în siguranță ca să poți funcționa la cel mai înalt nivel în relația cu el.

În acest Audio îți arăt o tehnică foarte puternică să transformi această dorință în realitate - și să nu vă activați unul altuia mecanismul luptă sau fugi.

Ajunși la final, îți prezint un exercițiu REVELATOR. Un exercițiu care îți oferă o cunoaștere mai mare decât 1000 de cuvinte fără rost.

Tot aici te las cu ceea ce eu cred că e cel mai important scop al unei relații și ne luăm la revedere.

Felicitări! Tocmai ai învățat cum să comunici sincer și deschis în relația ta!

Încă 12 Motive să Asculți Audiobook-ul:

1. Înțelegi de ce persoana iubită refuză pur și simplu să vorbească sincer cu tine.

2. Descoperi o perspectivă nouă despre relații fiindcă intri în contact cu psihologia relațională.

3. Identifici cauza Problemei și poți să o rezolvi astfel în cunoștință de cauză.

4. Te simți văzut și înțeles de persoana iubită, fiindcă afli cum să te faci ascultat/ă cu adevărat în relație.

5. Poți să te reîndrăgostești de partener, fiindcă îi ajuți să se deschidă și să fie el însuși cu tine - cum poate nu l-ai văzut niciodată.

6. Rezolvi în sfârșit stresul și frustrarea care apar atunci când nu te înțelegi cu persoana iubită.

7. Oferi modele sănătoase copiilor tăi, care vor învăța de mici ce înseamnă comunicarea sănătoasă.

8. Trebuie să faci o investiție foarte mică, fiindcă Audiobook-ul costă mai puțin decât o pereche de pantofi.

9. Ai acces pe viață la Audiobook, deci îl asculți de fiecare dată când ai nevoie, oricând apare o nouă provocare în viața voastră

10. Descoperi în premieră exerciții și informații la care până acum nu ai avut acces.

11. Poți asculta materialele oferite oriunde, oricând, deci nu trebuie să-ți cauți timp în programul tău încărcat pentru ele.

12. Înveți cum să Comunici cu adevărat în relație, așa cum ți-ai dorit mereu, dar nu ai știut cum.

Comandă acum Audiobook-ul Comunicarea în 2 și Primești Acces Instant!

Când Cronometrul ajunge la 0, Reducerea Expiră!

Trimite-mi Audiobook-ul! (doar 147 RON 97 RON)

Testimoniale

Vezi mai multe

Mini-Curs BONUS în valoare de 100 RON!

Primii 200 de Înscriși primesc Mini-Cursul “Jocurile Psihologice de Putere”.
Pe lângă problemele de Comunicare, mai poți rezolva o situație foarte neplăcută - prezentă în fiecare cuplu. Este vorba de Jocurile de Putere.

Mai devreme sau mai târziu, unul dintre parteneri va încerca să dețină controlul în relație. Asta fiindcă asociază în mod greșit controlul cu fericirea sau împlinirea.

Fie că tu ești în situația asta, sau persoana iubită, la un moment dat unul dintre voi va iniția tot felul de „jocuri de putere” ca să obțină ce-și dorește de la partener. Bineînțeles, jocurile sunt neetice. Vrem să negăm asta, deși știm și noi că nu e prea ok ce facem.

Jocurile astea sunt, în cea mai mare parte, jucate inconștient. Și da, de multe ori obținem ce ne dorim, dar cu un preț prea mare (liniștea în relații sau chiar relația însăși).

Aici analizez mai multe jocuri de putere. Discut despre beneficiile conștiente și inconștiente pe care le avem atunci când jucăm aceste jocuri și ofer o abordare etică în acele situații în care ne dorim ceva de la partenerul nostru.

Iar la final, discut de motivele adevărate care stau în spatele jocurilor de putere și anume: rănile emoționale nevindecate care ne determină să ne comportăm în acele moduri neetice.

E un bonus consistent, care te ajută să obții ce-ți dorești de la relație, dar într-un mod etic. Fără să-ți manipulezi, șantajezi, sau chiar umilești partenerul.

Cât ești dispus să plătești ca să găsești Sinceritatea în Relație?

De multe ori ne grăbim să aruncăm cu banii fix ce nu trebuie. De exemplu, eu mi-am cumpărat azi două cafele scumpe din centru (am dat vreo 40 de lei în total) și niște gogoși.

Chiar nu îmi trebuiau, mi-am făcut doar un moft de moment.

Sunt convins că și tu ai făcut des câte o cheltuială din asta. Și e dreptul tău, fiind banii tăi. Dar cumva, când vine vorba de dezvoltarea noastră, nu cheltuim cu aceeași lejeritate!

Poate ne e frică să ne recunoaștem nouă că avem o problemă. Sau poate ne e frică să mai încercăm. Poate nu mai avem răbdare.

Tocmai de aceea, m-am gândit să-ți fac foarte accesibil accesul la audiobook. Să nu trebuiască să te gândești de două ori înainte să-l iei. Să faci investiția asta, strict ca și un angajament față de tine.

Nu vreau să mă îmbogățesc din acest Audiobook. Vreau să plătesc oamenii care m-au ajutat să-l fac și atât.

Tocmai de aceea, accesul pe viață la Audiobook te costă doar 147RON 97RON!

Asta înseamnă că pentru 97RON ai acces la toată informația asta valoroasă, la exerciții și - până la urmă - ai acces la o metodă etică să ți-l apropii pe partener și să-l faci să se deschidă, să vorbească sincer cu tine!

Cu 97 de RON nici măcar nu îți cumperi o pereche de pantofi. Cu 97 RON cumperi câteva produse de curățenie. Cu 97 RON cumperi un buchet de flori un pic mai aranjat.

Exact la nivelul acesta e investiția ta. Banii nu trebuie să fie o piedică în calea fericirii tale!

Comandă acum Audiobook-ul și intră într-o nouă etapă a relației tale!

Reducerea e valabilă până expiră Cronometrul.

Vreau Audiobook-ul! (doar 147 RON 97 RON)

Garanția 100% Banii înapoi
- valabilă 21 de zile!

Credeai că investiția mică e singura piedică pe care o iau din fața ta? Acum iau și riscul!

Comandă Audiobook-ul și ascultă-l. Nu te ajută? Îmi spui și îți trimit banii înapoi. Te voi întreba doar cum pot să-l fac mai bun. În rest, niciun comentariu.

Garanția asta e valabilă 21 de Zile - ca să ai timp să asculți informația, să o pui în practică și să observi rezultatele!

Fiecare zi în care nu
Comunicați sincer e o zi
trăită în minciună

Dacă ai ajuns până aici cu cititul, e timpul să vorbim despre alternativa a ceea ți-am povestit până acum.

Ți-am propus o metodă etică și sinceră, prin care să-ți transformi persoana iubită. Și să o faci într-un mod etic - e toxic să încerci să-ți schimbi partenerul. În schimb, ce poți face, este să-i oferi mediul în care el se simte în siguranță și e dispus să ți se ofere în toată naturalețea lui.

Apoi, odată cu deschiderea asta a lui, să începi și tu să simți că primești ce ai nevoie în relația asta.

Alternativa este să continui ca și până acum și să rămâi într-o relație în care ambii vă ascundeți și vă mințiți unul pe altul. Vă mințiți că vă e bine. Și vă ascundeți durerile.

Asta e tot ce poți spera de la relația ta?

E alegerea ta dacă vrei sau nu să cumperi acest Audiobook - iar eu respect alegerea. Dar vreau s-o iei în cunoștință de cauză. Deci, dacă nu cumperi Audiobook-ul Comunicarea în 2, pierzi:

Accesul pe viață la 16 Materiale Audio care-ți oferă toate soluțiile pentru lipsa comunicării dintre voi.

Accesul pe viață la aproape 3 ore de informații pe care le-am pus cap la cap după 20+ ani de experiență practică în psihologia relațională.

Accesul pe viață la exerciții și metode de îmbunătățire a Comunicării validate de peste cei 800 de cursanți din Edițiile cursului Noi 2.

Bonusul despre Jocurile de Putere în relație - în valoare de 100RON.

Șansa să ai lângă tine un om sincer și deschis, care să-ți spună direct ce are nevoie de la tine.

Șansa la un partener receptiv, care ascultă cu adevărat și îți împlinește nevoile tale - perfect legitime, de altfel.

Timpul frumos pe care l-ați putea petrece împreună dacă ați ști cum să comunicați unul cu altul fără să vă certați, sau să vă criticați.

Șansa de a vă crește copiii într-un mediu sănătos, bazat pe Sinceritate, empatie și Respect.

Ocazia de a-ți cunoaște cu adevărat partenerul și de a-i oferi toată iubirea pe care i-o porți.

Și, cel mai grav,
Șansa de a-ți îmbunătăți relația cu adevărat. Tu decizi ce faci în continuare.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Accesul la Audiobook este doar 147RON 97RON.

Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și prin transfer bancar.

Primești acces odată ce se înregistrează plata.

Garanția 100% Money Back este valabilă 21 de zile.

Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că Audiobook-ul nu te ajută, îmi scrii și îți restitui plata.

Audiobook-ul e al tău pe viață.

Poți folosi informațiile din el de câte ori ai nevoie.

Relația ta: un loc cald și sigur, sau o altă bătălie ce trebuie câștigată?

Calitatea vieții tale depinde 100% de relațiile tale!

E un adevăr pe care nu am cum să-l ocolesc. Gândește-te și tu.

Degeaba ai un loc de muncă fain, dacă colegele de la birou sunt bârfitoare și nu te acceptă în grupul lor.

Degeaba ai copii frumoși, dacă nu te respectă și nu te înțelegi cu ei.

Și degeaba iubești persoana de lângă tine, dacă nu poți să fii 100% tu și simți că nu e 100% sincer cu tine.

Acum, te invit să te uiți la relația ta cea mai importantă și să o îmbunătățești semnificativ, prin metode etice, validate de sute de ori.

Te invit să accepți acest Audiobook, ca pe soluția firească la problemele tale. Să îl folosești ca să îi oferi partenerului ocazia să se deschidă cu tine, să fie cald, iubitor, atent. Să fie exact cum ai visat și ai dorit mereu.

Te invit să creezi contextul prin care să vă apropiați unul de altul, să evoluați, să vă cunoașteți mai profund și să începeți o nouă călătorie în a vă îndeplini mai bine nevoile voastre.

La fel cum cloșca stă pe ouă și le oferă din căldura ei, pentru a transforma ouăle în pui, așa poate să evolueze și relația ta. Și, odată cu ea, poți evolua tu ca și om.

Relația poate să fie acasă.

Omul de lângă tine poate să fie omul în care ai cea mai multă încredere, omul care te susține mereu, omul lângă care poți fi tu și care să te accepte și să te iubească. Omul care să-ți aducă mângâiere și bucurie. Omul care să te adore și să te trateze ca pe cel mai frumos lucru din viața lui.

Sau relația ta poate fi o luptă.

O luptă de atenție, o luptă pentru iubire, o luptă pentru sinceritate. Omul de lângă tine îți poate fi adversar, îți poate fi străin, îți poate seca energia și te poate transforma într-o umbră nefericită a ceea ce ai fost odată.

Eu nu vreau să ți se întâmple asta!

Oferă-ți acum șansa la o viață fericită alături de un om care e sincer cu tine, vorbește cu tine, te respectă și te înțelege!

Învață cum să ai o Relație bazată pe Comunicare Sinceră, Respect și Empatie!

Reducerea e valabilă până expiră Cronometrul.

Trimite-mi Audiobook-ul! (doar 147 RON 97 RON)

Ai Întrebări? Răspundem la ele cu drag.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, contactează-mă. Îți răspund cu drag la orice întrebare.

Petru Capris