Florin Amariei – expert în relații, autor al Metodologiei Noi2

„De ce ne purtăm urât, dacă ne iubim?”

E suficientă o mică „greșeală” ca să luați foc. Relația de cuplu nu e între doi „sfinți”, ci între doi oameni. Hai să aflăm care sunt de fapt cauzele reacțiilor voastre. Sunt, oare, doar din vina partenerului?

Master Class-ul are loc:

Zile
Ore
Min
Sec

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA Master Class?

În cazul ăsta, înveți cum să te porți cu el în așa fel încât, dacă lipsește pasiunea și atracția sexuală, măcar să existe respect reciproc și să nu vă mai certați.

Când treci prin situații grele (divorț, boală, concediere, despărțire, situații stresante, comportamentele negative ale celorlalți, lipsa banilor, probleme de sănătate, copilul nu te ascultă, nu te mai înțelegi cu cei dragi, etc.)

Fie că te minte, poate te înșală, poate e nerespectuos, fie că e rece, distant, nepăsător, în lumea lui, fie că pur și simplu se poartă cum nu-ți place.

Dar extrem de eficientă, când vine vorba de transformarea felului în care simți și acționezi în viață, în toate domeniile. Iar asta te va face un om echilibrat, matur, capabil să-și gestioneze situațiile dificile, provocatoare cu care se confruntă.

Procesul include 3 pași. Înveți să gestionezi orice situație dificilă din viața ta, integrezi conceptele și tehnicile de Coaching, iar apoi treci prin toate etapele care țin de transformarea abilităților în business.

Cere o invitație la Master Class și vino LIVE!

Zile
Ore
Min
Sec

DESPRE MINE

Numele meu este Florin Amariei și sunt, în primul rând, om.

Apoi, sunt tată și soț.

Învăț în fiecare zi de la soția și de la copiii mei cum pot deveni un soț mai atent și un tată mai iubitor.

Încă din copilărie, de la 10 ani, am avut două visuri:

Primul vis mi s-a îndeplinit. La al doilea încă lucrez: să-i ajut și pe ceilalți să-și atingă potențialul maxim.

Dar, înainte de asta, un mic ocol.

Sunt convins că NU poți intra cu bocancii plini de noroi în sufletul omului. Dacă într-adevăr vrei să ajuți, ai nevoie să te porți cu grijă, delicat, atent – să nu faci mai mult rău decât bine.

Și mai ales, ai nevoie de metode, tehnici testate, adaptabilitate și compasiune. Practic, să-ți pui în valoare expertiza și să ajungi la un nivel de siguranță pe propriile tale unelte.

Așa că am făcut tot ce am putut în acest sens.

Sunt convins că acest Master Class îți va oferi o imagine mai clară despre cum anume te poți transforma și tu într-un om care nu se mai simte atât de deranjat, supărat și furios pe comportamentele celor din jur.

Am pregătit o serie de pași pe care îi poți urma ca să îți echilibrezi relațiile și să trăiești conform valorilor, principiilor și nevoilor tale, nu ale altora. Înveți să te înțelegi și să te faci înțeles.

Pentru a te putea ajuta, am urmat o perioadă lungă de pregătire:

Cere o invitație la Master Class și vino LIVE!

Zile
Ore
Min
Sec