Cum să mă apropii de Partenerul
Meu, fără să mă Pierd pe Mine?

[Seminar Înregistrat] Cea mai Rapidă și Sigură
cale de a ajunge la Relația pe care o Dorești

Știu Exact de unde Vin
Problemele în Relația Ta

Nu glumesc. Fără să te cunosc, fără să petrecem împreună ore întregi la terapie, fără să-ți fi observat îndeaproape tiparele de comportament.

Poate vrei mai multă înțelegere și suport de la partenerul tău. Poate vrei ca el să se poarte mai frumos cu tine în public. Poate îți dorești ca partenerul tău să fie mai implicat în viața copilului. Poate vrei să fii mai liber, să ai parte de mai multă încredere Poate vrei ca partenera să fie mai atentă la nevoile tale

Toate dorințele astea neîmplinite și frustrările în relație, pornesc dintr-un singur motiv:

Nu am învățat încă să iubim!

Nu e vina ta. Lipsa de educație pe subiectul Iubirii este un fenomen care se întâmplă la nivel național.

Doar 3% dintre români investesc în dezvoltare personală - iar asta se vede în nivelul nostru de trai. Refuzăm să învățăm cum să ne comportăm cu partenerul nostru, dar în același timp, ne dorim ca el să fie prințul din poveștile pe care le citeam când eram mici. Instinctiv.

Dar lucrurile nu se întâmplă așa, de la sine.Trebuie ca măcar unul dintre voi să facă primul pas.

Iar azi e timpul să faci acest prim pas.

Dacă ar exista o “formulă magică”...

Dacă ar exista o formulă magică, o rețetă secretă, sau o scurtătură care-ți aduce relația la stadiul ei ideal...ai încerca-o?

Normal că ai face-o.

Ei bine, am o veste bună pentru tine: o astfel de formulă există.

Însă nu e ce te-ai aștepta să fie.

Singurul mod prin care vei obține Relația Visată este să te educi. Să acoperi golul pe ți l-a lăsat educația formală și lipsa discuțiilor în acest sens.

Aproximativ 90% dintre problemele vieții noastre vin din relații.

Oriunde întorci capul, ești într-o relație care te consumă, într-un fel sau în altul.

Conform statisticilor, 34% din cei căsătoriți divorțează. 50% rămân în acea relație toxică. Doar 16% sunt fericiți.

Tu din care categorie vrei să faci parte?

Vreau să te ajut să ajungi printre acei 16%.

Lucrurile despre care Nimeni nu Vorbește

În Noiembrie 2019 am organizat un Seminar la București, unde am avut sute de participanți din toată țara. Oameni căsătoriți, oameni nefericiți, oameni care voiau să salveze, oameni care voiau să prevină, femei, bărbați, singuri sau în cuplu.

Cu toții au participant la eveniment și împreună am răspuns la următoarea întrebare: Cum mă pot apropia cu adevărat de partenerul meu?

Am discutat atunci despre lucrurile pe care nu ni le spune nimeni. Despre rănile din copilărie, despre măști, despre lupte de putere, despre stiluri de atașament.

Și atunci, unii dintre ei pentru prima oară, oamenii au înțeles de unde vin comportamentele care par iraționale la partener și au învățat cum crează o relație mult mai armonioasă, în care lucrează ca și o echipă.

Nimeni nu-ți va vorbi vreodată despre aceste subiecte

Și nu pentru că ar fi vorba de un Secret foarte bine păzit.

Pur și simplu, nu știm unde să căutăm răspunsuri. Cerem sfaturi de la prieteni, cerem ajutorul părinților, ne inspirăm și ne dorim ceea ce vedem în filme și beletristică.

Dar, dacă nici ei nu s-au educat vreodată pe subiectele acestea...cum ar putea să-ți ofere sfaturi pe care chiar le poți aplica?

E timpul să cauți o abordare diferită.

Ca să poți relaționa în mod deschis cu partenerul tău.

Ca să-l poți înțelege și să-l ajuți pe el să te înțeleagă la rândul lui

Să poți reacționa la comportamentele lui rațional, nu din instinct.

Pentru câteva zile, îți pun la dispoziție
Înregistrarea Seminarului de la București!

Ce spun Participanții la Seminar

Despre Mine
Numele meu este Florin Amariei și sunt, în primul rând, om.

Apoi, sunt tată și soț.

Învăț în fiecare zi de la soția și de la copiii mei cum pot deveni un soț mai atent și un tată mai iubitor.

Misiunea mea este să ajut cât mai mulți oameni să ajungă la cea mai bună versiune a relațiilor lor.

Dar, înainte de asta, un mic ocol. Sunt convins că NU poți intra cu bocancii plini de noroi în sufletul omului. Trebuie să te porți cu grijă, delicat, atent să nu faci mai mult rău decât bine.

Și mai ales, trebuie să știi ce faci. Așa că am făcut tot ce am putut în acest sens.

Sunt:

Master Coach și Masterand în Psihoterapie Trainer în metodologia terapiei de cuplu Prepare Enrich Certificat de The John Maxwell Team Acreditat în Leadership Educational, după un master în Mexic

Informațiile astea nu le găsești la tot pasul

De acum nu mai pierzi nopțile citind site-uri de specialitate, nu mai petreci timp uitat în librării, în secțiunea de dezvoltare personală.

Nu mai trebuie să aduni informații din n surse, pentru a reuși să descâlcești labirintul relației tale.

Primești direct un pachet de informații exclusiv, pachet pe care nu le întâlnești la tot pasul.

Mie mi-au luat 22 de ani de experiență, numeroase certificări și nenumărate nopți albe, petrecute educându-mă ca să-l pot pune cap la cap.

Tu le vei primi de-a gata, odată cu înregistrarea Seminarului.

Informațiile pe care le primești sunt luate din cele mai prestigioase studii în domeniu.

Deși mă bazez foarte mult și pe experiența mea, nu a fost singurul criteriu de validare, când am ales subiectele pe care le voi ataca în timpul Seminarului.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am atunci când vin să te învăț pe tine cum să te comporți într-o relație.

De aceea, timp de 3 ore vei afla doar ceea ce te interesează. Discutăm despre:

Rolurile pe care le jucăm în relație Cauzele din spatele acestor roluri Stiluri de atașament Etapele dragostei Luptele de putere Soluții pentru crearea unei Relații Sănătoase

9 Lecții Concrete din Seminar

Din păcate, majoritatea dintre noi jucăm roluri neetice în relație. Sunt neetice pentru că nu ne poziționează pe treaptă de egalitate cu partenerul nostru.

Ori simțim că suntem superiori, ori că suntem inferiori.

Sigur joci unul dintre aceste roluri. Ei bine, despre ele vorbesc mult mai detaliat în seminar.

Îți arăt cum ajungi un adult emoțional. Un adult care nu joacă niciunul dintre aceste roluri și care se plasează pe o poziție de egalitate cu partenerul.

De ce am intrat în rolurile despre care am vorbit mai sus?

Voi aborda asta din perspectiva Teoriei atașamentului. Teoria spune că 90% dintre comportamentele noastre vin din felul în care am fost crescuți. Iar iubirea pe care o arătam acum, este iubirea care ne-a fost arătată în primii doi ani de viață.

Dintre cele 4 stiluri de atașament, două sunt mai frecvente și creaza probleme: cel evitant și cel anxios.

Aici îți arăt cum să interacționezi cu partenerul evitant/anxios ca să nu “sară scântei”. Tot aici îți voi spune cum se formează rănile copilăriei și cum le adâncim în relația cu partenerul.

Etapa romantică - cea de la început în care totul pare roz și minunat.

Luptele de putere - cele pline de certuri, în care nu vă mai înțelegeți . Partea în care începeți să vă doriți să fie ca la început.

Lupta pentru dragoste - Partea matură a relației, cand ați înțeles ca luptele de putere nu-și au sensul. În care v-ați rezolvat problemele și acum aveți o relație sănătoasă. Din păcate, doar 16% dintre oameni au ajuns aici. Restul ajung la divorț, sau se complac în relații toxice.

Am un capitol întreg despre cele 3 tipuri de gelozie: normală, patologică, preventivă. Îți voi spune despre sursa geloziei și după ce te vei uita la Seminar nu vei mai spune niciodată eu nu am încredere în par

tener.

Te ajut să-ți înțelegi mai bine gelozia și apoi îți arăt cum te asiguri că partenerul stă lângă tine din drag, nu prin obligație.

Este o metafora pentru iubire. În principiu, există anumite comportamente care golesc contul bancar și comportamente care-l umplu. Din păcate, atunci când acționăm intuitiv în relații, nu putem să le distingem.

Eu îți voi arăta ce tip de comportament indeparteaza partenerul și ce tip ti-l aduce mai aproape. Ca nu-l pierzi atunci când vrei să ți-l aduci mai aproape.

Ce faci atunci când partenerul te judecă exact pentru ce face el negativ? Când se enervează pe tine că-l bați la cap (de exemplu), dar și el te bate pe tine la cap (fără să-și dea seama)?

Îți arăt cum să-l scoți pe partener din rolul de Judecător (cum să-l faci să nu te mai critice), fără să te transformi tu însuți în Judecător.

Foarte multe certuri și conflicte sunt perpetuate pentru ca unul dintre parteneri ține morțiș să-i demonstreze celuilalt că are dreptate.

Îți voi arăta de ce aceasta situație este contraintuitivă. De ce e absurd să te bucuri că i-ai demonstrat partenerului că ai dreptate. Și îți mai arăt cum să depășești dorința asta. Să te asiguri că nu veți mai avea niciodată aceeași ceartă la infinit. Că nu mai lucrări împotriva unul altuia, ci împreună, ca o echipă.

În această parte înveți cum să-i oferi partenerului ce are nevoie, în așa fel încât să-ți iei și tu ceea ce ai nevoie.

Dacă ești bărbat, afli cum să-i oferi partea de conectare partenerei, în așa fel încât ea să-ți ofere viața sexuală pe care ti-o dorești.

Iar dacă ești femeie, înveți cum să fii atât de disponibilă sexual cum își dorește partenerul, fără să simți că ești tratată ca un obiect.

Mediul securizant este acel mediu în care partenerul se poate vindeca emoțional.

Iar odată vindecat, nu va mai afișa comportamente negative, stilul lui de atașament nu va mai fi nici anxios, nici evitant, nu te va mai judeca și te va trata ca pe un egal.

Îți voi vorbi și despre cel mai important lucru pe care-l poți face pentru relația ta. Nu ți-l spun acum, ci îl vei descoperi în Seminar.

Seminar Exclusiv, Accesibil câteva Zile

Organizez acest gen de Seminar doar de cateva ori pe an.

Pregătirea lui este un proces mental considerabil, fiindcă trebuie să condensez zeci de ani de experiență și sute de studii în 3 ore. Apoi, trebuie să împachetez aceste informații într-un mod plăcut, digerabil, care să nu fie obositor pentru public.

De aceea, atunci când organizez Seminarul îl anunț din timp, pentru că locurile se ocupă foarte repede. De multe ori trebuie să refuz participanți, sau să opresc înscrierile, pentru că am sala plină.

Iar acum, în situația actuală, sunt sigur că anul acesta nu voi mai susține astfel de Seminar. A fost o decizie pe care a trebuit să mi-o asum și să găsesc o soluție prin care să livrez în continuare informațiile pe care le conține Seminarul.

Deci… cât costă înregistrarea?

Poți urmări Acum înregistrarea pentru doar 147 RON.

Este cel mai mic preț pe care-l voi oferi vreodată și cea mai mică investiție pe care o poți face tu. Pentru doar 147 RON ai acces pe viață la un Seminar care deja deja a schimbat viețile a sute de cupluri.

Sute de oameni au venit din toate colțurile țării și au depus un efort financiar enorm (drum + cazare + zile libere luate de la serviciu) pentru a petrece o zi lucrând la relațiile lor.

Tu nu trebuie să depui același efort.

O poți urmări de câte ori vrei, de orinde vrei, singur, sau cu partenerul.

Cum a fost Seminarul pentru Participanți?

Vezi mai multe

Urmărește Înregistrarea Acum!

COMANDĂ ACUM (doar 147 RON)

De ce să urmărești Seminarul?

Primești tehnici de comunicare și soluții pentru provocările relației tale

Înțelegi de ce majoritatea cuplurilor nu reușesc să-și rezolve problemele

Înțelegi nevoile psihologice de bază ale partenerului și cum le poți îndeplini

Descoperi ce stă la baza comportamentului partenerului și eviți să ai reacții nedorite

Îți îmbunătățești substanțial relația cu partenerul, fără să te mai frustrezi

Afli ce să faci ca să ai o relație sănătoasă, care se dezvoltă echilibrat

Faci lucruri practice în timpul seminarului, nu doar asculți pasiv o prelegere

Ai acces la informație foarte valoroasă – la un preț incredibil de bun

Economisești timpul pe care l-ai pierde să cauți aceste informații singur

Ești în TOP 3% români care se educă pentru relația lor

Comandă Înregistrarea Seminarului!

Vreau Înregistrarea (doar 147 RON)

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să ne contactezi.

Petru Capris