Doru Pelivan &
Pera Novacovici

Psihologul și Marketerul din spatele Programului

Povestea Hobby2Profit a fost la începutun simplu vis. O idee îndrăzneață, careîntre timp s-a transformat într-unfenomen ce a schimbat viața a peste 2500 de oameni.

În spatele ideii, însă, a cifrelor, a sutelor deore muncite pentru Hobby2Profit, stăm noi:Doru Pelivan și Pera Novacovici.

Pera Novacovici

Cel mai citit psiholog din România

La 22 de ani am renunțat la Facultate.

Eram student la Politehnică, și eram aproape gata.

Dar făceam tot în scârbă, nu aveam nicio pasiune pentru ceea ce mi se preda acolo – mă înscrisesem ca să fac carieră, dar o carieră în domeniu mi-ar fi ucis mintea și sufletul.

Am simțit o chemare extrem de puternică și greu de explicat să dau la psihologie. Acum știu că am simțit chemarea vocațională.

Am început de la zero cu psihologia și a fost foarte greu la început – a trebuit să mă împrumut de bani, să strâng și ultimul leu, era să fiu exmatriculat fiindcă nu aveam bani de taxă.

Am început să scriu cărți și le-am vândut online în perioada în care oamenii încă mai credeau că plata cu cardul e o țeapă. A fost greu – banii nu au venit instant, nu am avut un succes peste noapte.

Dar m-am încăpățânat să câștig bani din pasiunea mea. M-am încăpățânat să ajut cât mai mulți oameni să-și depășească traumele, fricile, blocajele. Să beneficieze de cât de mult ajutor terapeutic am putut eu să ofer.

Scopul nu au fost niciodată banii. Mi-am dorit doar să mă pot întreține din asta, ca să mă pot dedica 100% psihologiei.

Motivația mea a fost și va fi mereu să ajut cât mai mulți oameni să își învingă demonii – și să trăiască în Valorile lor, dăruind și primind valoare și calitate în același timp.

Cu motivația asta în minte, cu multă educație și muncă, am parcurs propria mea călătorie. De la studentul plin de traume și sărac, care abia putea să plătească o taxă la facultate, am ajuns să fiu cel mai citit psiholog din România.

Mai mult – sunt tată și soț, împlinit atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Visul meu a fost încă de la început să fac ceea ce azi se materializează alături de partenerul și prietenul meu Doru.

Să dăm mai departe tot ce știm, pentru că societatea are nevoie de lideri, de oameni care au devenit experți în ceea ce fac din plăcere, și care să îi îndrume și pe alții.

Doru Pelivan

Antreprenor de la 17 ani, autor online, CEO eduKiwi

La 17 ani visul meu era să construiesc o facultate. Dar nu o simplă clădire. Nu.

Aveam un plan în minte: o facultate specială, unde să înveți lucruri care chiar să te ajute. Să vorbești cu profesorul de la egal la egal. Să-ți alegi tu ce studiezi.

O facultate practică, de unde ieși cu aptitudini specifice, nu cu o bucată de hârtie și atât.

Ani mai târziu, în 2019, visul a început să prindă o formă reală, prin Hobby2Profit. Programul care te învață cum să dai mai departe ceea ce știi în așa fel încât să oferi valoare reală celorlalți – dar să și câștigi foarte bine din asta.

Tot la 17 ani am pornit prima mea afacere, cu 25000 de euro împrumutați. Am dat fail.

Nu m-am lăsat. Am încercat multe modele de business până am ajuns să fac ceea ce fac astăzi: diverse MLM-uri, construcții, blogging, vânzări, jucător de poker etc.

Niciuna nu a prins, fiindcă nu eram trup și suflet acolo. Când mi-am dat seama că pasiunea mea e marketingul, m-am axat doar pe asta. Și nu am mai încercat niciodată să fac ceva ce nu-mi place, sau la care nu mă pricep.

M-am dus mereu acolo unde alții nu au dorit să ajungă.

M-am chinuit când alții nu au vrut să o facă.

Și am celebrat cum alții nici nu au visat.

Încerc să transmit asta tuturor oamenilor cu care lucrez: muncește din pasiune, fă ceva ce-ți place, ce te reprezintă, ce îți aduce bucurie, nu doar bani.

Iar când găsești acest ceva, dă tot ce poți acolo. Nu-ți pune limite. Trage tare. Când nu mai poți, mai poți încă un pic. Nu aștepta să-ți pice succesul din cer, ci devino genul de om căruia îi e ușor să aibă succes.

Educă-te, devino tot mai bun, dă mai departe cu generozitate și nu-ți fie rușine să ceri să fii plătit pentru expertiza ta.

Ăsta a fost drumul meu. Drumul care a transformat copilul de 17 ani cu împrumuturi pentru un business într-un milionar.

Și e drumul pe care poți porni și tu, odată ce înțelegi și aplici modelul Hobby2Profit.