67.599 de oameni au citit deja acest material!

Modelul de Afacere Online în 6 stâlpi care te Eliberează Financiar

Transformă pasiunea ta într-o afacere online și câștigă mai mulți bani decât un salariu mediu
Citește MODELUL DE AFACERE
Ajută-i și pe prietenii tăi își transforme hobby-ul într-o afacere. Dă-i un SHARE pe Facebook.
În premieră, pentru tine
Lansăm pentru tine planul de afacere care a stat la baza succesului celor mai cunoscuți oameni din online care vând cursuri, cărți, traininguri sau alte produse educaționale
Ce primești concret de la noi?
Te învățăm concret cum să faci bani din hobby-urile tale
Planul de afacere în 6 etape pentru a deveni un mentor de succes
Mindset-ul și psihologia din spatele acestei afaceri
Studii de caz cu autori care au reușit sau exemple de lansări de succes
Câteva cuvinte despre
Pera Novacovici
“Mi-am descoperit hobby-ul la 22 de ani, când am renunțat la inginerie ca să studiez psihologia. De atunci au trecut 14 ani plini de provocări în care munca, pasiunea și joaca au devenit sinonime și mi-au generat venituri de peste 1 milion de euro.
De la începutul carierei mi-am dorit să transmit mai departe ce am învățat și acum o pot face alături de Doru, cu care mă completez perfect.
Am avut tot timpul oroare de chestiile tehnice și totuși realizez că acum este cel mai bun moment în istoria afacerilor online pentru a începe propriul business bazat pe hobby-urile tale. Să creezi un blog, o pagină de vânzări sau o reclamă pe Facebook durează maxim 30 de minute pentru oricine, oricât de “anti-tehnic” și noi putem oferi tutoriale video pentru asta.”
Câteva cuvinte despre
Doru Pelivan
“Lucrez în marketingul online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am făcut marketingul pentru cea mai mare lansare de curs online din România care
a generat peste 4 milioane de dolari.
Probabil că îmi cunosc nișa cel mai bine din România, am experiență cu acest model de afacere prin care se lansează produse educaționale. Conduc agenția cu cele mai bune rezultate din vestul țării, Kiwi Agency, care a administrat
bugete de marketing online de peste un milion de dolari.
În 2017 am lansat comunitatea Kiwi Marketer care, la ora actuală, este cea mai mare comunitate de marketing online. De asemenea, avem Școala de Marketing Kiwi PRO, prin care au trecut deja peste 800 de cursanți.
Toată viața am făcut bani din hobby-urile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat. Asta îmi doresc să te învăț și pe tine prin această mișcare pe care am inițiat-o împreună cu Pera.”
Citește planul și învață cum să transformi hobby-ul tău într-un curs online care să se vândă în draci!
Ajută-i și pe prietenii tăi își transforme hobby-ul într-o afacere.
Dă-i un SHARE pe Facebook.