Pera Novacovici – Autor Online, Psihoterapeut, cel mai citit psiholog român din mediul online, co-fondator al programului Hobby2Profit.

De la multă muncă 1 la 1 la afacere online profitabilă

Dezvoltă-ți propriul Curs Online bazat pe expertiza ta

Participă la MasterClass și află:

Participă LIVE la MasterClass și află cum să-ți transformi expertiza în profit!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cu cine te întâlnești LIVE?

Eu sunt Pera Novacovici

Mi-am început cariera acum 17 ani.

Am dat cu piciorul la 5 ani de Politehnică ca să încep de la 0. Era o chemare extrem de puternică și greu de explicat. Acum știu că îi zice chemare vocațională.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale, totul a început să se schimbe în bine.

Am absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și apoi m-am format în psihoterapie transpersonală.

La 22 de ani, nu ştiam mai nimic despre psihologie decât din ce citisem în cărţile de dezvoltare personală.

Dar, mi-a plăcut atât de mult încât asta îmi doream să fac de dimineața până seara.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

Am folosit internetul și un model de business online ca să îmi fac loc în peisajul românesc. În scurt timp (cam 10 ani) am devenit cel mai citit psiholog și autor de dezvoltare personală din România.

Mi-am dat seama că vocația mea nu trebuie să rămână între 4 pereți și să ajut doar câteva zeci, poate sute de oameni în toată cariera mea.

Am devenit autor de cursuri și programe online. Organizez constant MasterClass-uri LIVE, Workshop-uri și diverse procese online de vindecare, dezvoltare și evoluție prin care au trecut sute de mii de oameni.

Până în prezent am:

Prin acest eveniment online vreau să-ți arăt că este posibil să-ți monetizezi expertiza, indiferent de domeniul din care faci parte!

Așa cum am ajutat deja peste 3000 de antreprenori să-și lanseze afaceri din cursuri online, la fel vreau să te ajut și pe tine!

Te aștept LIVE la MasterClass!

Participă LIVE și află cum poți replica rezultatele extraordinare pe care alți antreprenori le-au obținut deja prin propriul lor Curs Online!

Zile
Ore
Minute
Secunde