Mihaela Cerbu – Autor Online, Antreprenor, Coach în formare și Consultant de Business. A lansat în co-autorat 2 cursuri online și a oferit consultanță pentru +200 de viitori autori online.

Bogdan Ioan Nițuleasa – Doctorand, Antreprenor și Consilier de Business. A susținut +150 de întâlniri cu oameni care au reușit să-și schimbe viața, folosind sfaturile și îndrumările lui.

Fură secretul Artiștilor Manuali care trăiesc exclusiv din arta lor

Câștigă de 3x mai mult din propriul tău business de cursuri online

MasterClassul are loc:
Zile
Ore
Minute
Secunde

Vino la MasterClass și:

Înscrie-te ACUM la MasterClass și fură secretul Artiștilor Manuali care trăiesc exclusiv din arta lor!

Zile
Ore
Minute
Secunde

MasterClassuleste susținut de Mihaela Cerbu și Bogdan Ioan Nițuleasa

Eu sunt Bogdan

Sunt doctorand în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică Brașov, antreprenor, broker de asigurări și consilier de business în cadrul eduKiwi.

Am pornit pe calea antreprenoriatului cu o dorință foarte puternică – aceea de a da mai departe tot ceea ce eu am învățat ca student, masterand și doctorand în cadrul departamentului de accidentologie, mai ales în sfera design-ului și printării 3D.

Întotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii și să ofer valoare prin ceea ce fac. Tocmai de aceea, acum câștig doar din pasiunile mele și îi ghidez și pe alții să ajungă la acest nivel.

Fac parte din echipa eduKiwi din anul 2021, unde alături de ceilalți membri, am ajutat deja sute de persoane să-și construiască propriile lor afaceri bazate pe Cursuri Online.

Am susținut până acum, peste 150 de întâlniri cu oameni care au reușit să-și schimbe viața, folosind sfaturile și îndrumările oferite de mine.

Investesc constant în educația mea și îmi place să dau mai departe cele mai utile informații pe care le-am deprins.

Iar acum, toate acestea, ți le voi oferi și ție.

Eu sunt Mihaela

Sunt antreprenor, medic de formație, coach în formare și consultant de business în echipa eduKiwi.

Timp de 20 de ani am lucrat în domeniul medical marketing și al promovării medicale, într-o companie multinațională. Iar din anul 2020 sunt parte din comunitatea eduKiwi.

Aici am început ca și cursant, am lansat în co-autorat 2 cursuri online și continui să învăț și să mă dezvolt.

Am oferit consultanță pentru mai bine de 200 de viitori autori online. Iar în acest moment, o mare parte din ei deja au reușit să-și lanseze propriile produse educaționale și să-i învețe și pe alții ceea ce ei deja cunosc.

În felul acesta contribui și eu la misiunea eduKiwi, aceea de a ajuta peste 1 milion de români prin educație.

OMUL este un complex de o frumusețe fascinantă, iar uneori tot ce are nevoie este puțin sprijin și îndrumare pentru a se manifesta pe deplin, arătând lumii de ce este capabil.

Asta facem noi la eduKiwi. Vino să te convingi cu ochii tăi!

Înscrie-te Gratuit la MasterClass și află cum câștigi peste 2000€ pe lună ca artist manual, fără să mai fie nevoie să-ți vinzi produsele la târguri sau evenimente.

Zile
Ore
Minute
Secunde