Pera Novacovici – Autor Online, Psihoterapeut, cel mai citit psiholog român din mediul online, co-fondator al programului Hobby2Profit.
 
Oxana Novacovici – Make-up Artist, Trainer, Antreprenor, Autor Online, Consilier de business eduKiwi

Scapă din Matrix: E timpul să-ți schimbi destinul financiar devenind Autor de Cursuri Online

Descoperă metoda în 10 pași prin care îți poți monetiza hobby-ul sau expertiza prin Cursuri Online

Zile
Ore
Minute
Secunde

Vino LIVE la MasterClass și:

Urmează-ți propriul drum și pășește cu încredere în lumea Autorilor Online!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cu cine te întâlnești LIVE?

Eu sunt Pera Novacovici

Mi-am început cariera acum 17 ani.

Am dat cu piciorul la 5 ani de Politehnică ca să încep de la 0. Era o chemare extrem de puternică și greu de explicat. Acum știu că îi zice chemare vocațională.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale, totul a început să se schimbe în bine.

Am absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și apoi m-am format în psihoterapie transpersonală.

La 22 de ani, nu ştiam mai nimic despre psihologie decât din ce citisem în cărţile de dezvoltare personală.

Dar, mi-a plăcut atât de mult încât asta îmi doream să fac de dimineața până seara.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

Am folosit internetul și un model de business online ca să îmi fac loc în peisajul românesc. În scurt timp (cam 10 ani) am devenit cel mai citit psiholog și autor de dezvoltare personală din România.

Mi-am dat seama că vocația mea nu trebuie să rămână între 4 pereți și să ajut doar câteva zeci, poate sute de oameni în toată cariera mea.

Am devenit autor de cursuri și programe online. Organizez constant MasterClass-uri LIVE, Workshop-uri și diverse procese online de vindecare, dezvoltare și evoluție prin care au trecut sute de mii de oameni.

Până în prezent am:

Prin acest MasterClass, vreau să-ți arăt cum îți poți monetiza hobby-ul sau expertiza, indiferent de domeniul în care activezi acum! Te aștept LIVE!
Eu sunt Oxana Novacovici

Acum 12 ani când m-am mutat din Republica Moldova în Timișoara, am început totul de la zero.

De atunci și până acum, s-au produs mai multe schimbări în viața mea.

Am creat brandul Lecții de machiaj și am devenit fondatoarea Școlii de machiaj Atelier Paris în Timișoara.

Ca Make-up Trainer, am instruit peste 8500 de Make-up Artiști în cadrul cursurilor de bază, de perfecționare și a MasterClass-urilor naționale și internaționale.

Înainte de asta, pentru o bună perioadă de timp am lucrat ca Make-up Artist în diverse saloane, unde m-am confruntat cu oboseala, stresul și pretențiile fiecărui client în parte.

Până în punctul în care m-am întrebat sincer: merită să continui așa? Asta îmi doresc de fapt? Sau vreau mai mult de la mine?

Atunci a fost momentul de cotitură, în care am decis să-mi dezvolt propriul meu brand, propria mea afacere și să fac trecerea către online.

Astfel, am devenit Antreprenor și Autoare de Cursuri Online pe nișa de Make-up, lucru care mi-a permis să lucrez de acasă și în același timp să ajut mii de persoane cu aceeași pasiune ca a mea.

Și pentru că a fi Autor de Cursuri Online este o alternativă faină, elegantă și nobilă prin care să dai mai departe cunoștințele și abilitățile pe care le-ai acumulat, acum sunt Consilier de business în eduKiwi unde am ajutat deja sute de persoane să-și creeze propriul Curs Online.

Iar acum, vreau să te învăț și pe tine cum să faci asta!

Ne vedem LIVE la MasterClass!

Suntem aici să-ți demonstrăm că se poate PE BUNE să scapi din Matrix și să devii stăpân pe destinul tău financiar, așa cum și noi am făcut-o

Zile
Ore
Minute
Secunde