Alexandra Eremity – Antreprenor, Consilier de business eduKiwi, Medic Rezident Pediatru, voluntar UPU Pediatrie

Cristi Budău – Autor Online, Antreprenor, Consilier de business eduKiwi

Treci de pragul de 2000 euro în domeniul sănătății

Nu te mai lăsa în voia clienților 1la1. Preia controlul și câștigă-ți libertatea lucrând 100% online cu grupe de cursanți

MasterClassul are loc:
Zile
Ore
Minute
Secunde

Participă la MasterClass și:

Încă nu ai pierdut startul în online! Participă la MasterClass și află Modelul de Business care te ajută să te redefinești într-o lume a online-ului!

Zile
Ore
Minute
Secunde

MasterClassul e susținut de:

Eu sunt Alexandra Eremity

Sunt omul care a simțit mereu nevoia să-i ajute pe cei din jur.

Tocmai de aceea, la bază sunt Medic Rezident Pediatru și voluntar UPU Pediatrie.

Însă, pe lângă dorința de a susține alte persoane, întotdeauna am avut o atracție către sfera business.

Am simțit că voi fi cu adevărat împlinită în momentul în care voi fi propriul meu șef, motiv pentru care am ajuns să administrez o afacere imobiliară.

Însă, parcursul meu ca antreprenor nu se oprește aici. Pot spune că am reușit să dezvolt în ultimii 13 ani cea mai mare Canisă de English cocker spaniel din România.

Iar cel mai recent, am devenit consilier de business în eduKiwi, unde am ajutat alte sute de persoane să-și dezvolte propriile lor business-uri bazate pe expertiza sau pasiunea lor.

Eu sunt Cristi Budău

Sunt Antreprenor și lucrez în domeniul construcțiilor de dinainte de anii 2000, pe vremea când construcțiile însemnau calitate, nu cantitate.

Am dezvoltat peste 1000 de construcții – case, ansambluri de locuințe, centre comerciale, spații pentru industrii și cam tot ce se cerea în construcții.

În 2019 m-am gândit să testez piața online într-un domeniu în care nimeni nu ar fi crezut că se poate să crești prin intermediul internetului.

Am lansat Primul meu Curs Online în care i-am învățat pe cursanți cum să-și construiască casa de vis cu bugetul pe care îl au.

Ideea mea a bubuit. În prima ediție s-au înscris aproape 100 de cursanți. Aproape nici mie nu mi-a venit să cred cât de mult interes exista pe piață la vremea aceea în acest domeniu.

Pe lângă cursanții plătitori înscriși la curs, am încheiat și două contracte în valoare de 50.000 și 100.000 euro pentru dezvoltarea unor locuințe. De 2-3 ani îmi doream să fac acest pas în mediul online, aveam pregătite câteva dintre elemente, dar nu reușeam să le pun cap la cap.

La un moment dat, începusem să cred că e doar o poveste frumoasă pe care nu o voi realiza din cauza amânărilor constante pe care le făceam.

Dar când am văzut modelul de business structurat și pași foarte clari după care mă pot ghida astfel încât să le ofer cursanților tot ce știu, mi s-a părut senzațional și n-am mai stat pe gânduri.

Înainte lucram pe o piață strict locală din Satu Mare, iar prin modelul de business prin cursuri online am reușit să mă îndrept către piața națională fără să fie nevoie de prezența mea fizică.

Am putut să interacționez și să ajut o grămadă de oameni datorită constanței care a bătut genialitatea.

Și nu m-am oprit doar la cursul meu online, ci am decis să mă alătur echipei eduKiwi unde am ajutat sute de persoane din diferite domenii să-și monetizeze pasiunea sau expertiza prin propria lor afacere din cursuri online.

Acum, vreau să te ajut și pe tine, să-ți arăt cât de disponibilă este piața ca să-ți faci și tu loc în ea. Să poți lansa un curs online extraordinar, care îți va crește radical veniturile și te va ajuta să lucrezi cu mai mulți oameni simultan, astfel încât să obții foarte multă satisfacție din meseria ta.

Te aștept LIVE la MasterClass!

Participă LIVE și află cum poți câștiga peste 2000 de euro lunar din propriul Curs Online bazat pe expertiza ta

Zile
Ore
Minute
Secunde