Idei de vlog pentru Youtube si pentru primul tau vlog!

Vrei sa incepi un canal de YouTube si nu ai inca nici o idee? Ti-am pregatit cateva idei de vlog pe care le poti posta pe YouTube chiar daca este primul tau vlog sau nu.

Daca esti un antreprenor si vrei sa sti cum sa-ti vinzi produsele sau serviciile tale, ti s-ar potrivi si acest articol!

Idei pentru primul vlog pe Youtube:

 

1. Review la Produse ( Prezinta produse sau servicii de pe internet )

Vedeta videoului tau este Produsul in sine pe care-l expui in video, el atrage click-uri el atrage atentia, foloseste-te de asta pentru a atrage vizualizari si abonati noi.

 

2. Cel mai bun produs sub X LEI

La fel ca si la review produs numai ca, o sa compari produsele intre ele, nu trebuie neaparat sa ai produsul fizic, ci poti compara din punct de vedere a recenziilor si sa recomanzi ca acel produs este mai bun la bani X

 

3. Tutoriale

Poti invata oamenii sa faca la ceea ce te pricepi tu, cu msa deseneze, cum sa faca site-uri, cum sa faca marketing, cum sa vanda, cum sa calatoreasca, cum sa traiasca sanatos. Aceasta serie de video tutoriale se incadreaza si la ‘HOW TO’ ( Cum sa ) ce te poti folosi de orice informatie pe care o detii si o sti pentru a face content.

 

4. Idei de cadouri

Daca te pricepi foarte bine la alesul cadourile te poti folosi de orice eveniment din viata unei persoane sau eveniment al anului pentru a recomanda idei de cadouri, poti sa faci bani din vizualizari dar si din link-uri de afiliere.

Exemple precum ‘ Idei de caouri de craciun’ ‘idei de caouri de paste’ ‘idei de cadouri pentru el’ ‘idei de cadouri pentru ea’ ‘idei de cadouri pentru zi de nastere’ ‘idei de cadouri pentru zi de nume’ si asa mai departe.

 

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

5. Calatorii

Dac calatoresti foarte des, filmeaza locurile unde mergi si pune pe youtube, foloseste locul unde ai mers in titlu pentru a atrage oameni ce abia asteapta sa vada videouri din acel loc si astfel iti creezi o comunitate.

 

6. Life Haks

Daca sti anumite trucuri pe care altii nu le stiu, poti sa te filmezi sa le prezinti si poti spune cum iti schimba viata acele lucruri, foloseste-te de orice unealta de care oamenii nu au idee ca s-ar face acele lucruri atat de usor.

 

7. Cele mai bune aplicatii pentru telefon

Poti incepe cu asta, este foarte usor de facut, si practic oamenii sunt foarte curiosi de fel sa vada ce fel de aplicatii folosesti, poate astfel descopera si ei aplicatii de care se pot indragosti si sa le instaleze si ei si sa-si impartaseasca experienta cu tine in comentarii.

 

8. Top X Lucruri

Te poti folosi de Top-uri de genul cele mai bune melodi, cele mai bune sau amuzante faze, top tinute, top freze, top aplicatii si asa mai departe, aceasta serie de TOP este nelimitata si trebuie doar creativitate si perseverenta.

 

9. Produs ieftin vs. Scump

Poti compara produsele si sa le impartasesti cu comunitatea pe YouTube,  o sa aprecieze foarte mult ca ai venit cu acel content prin care le deschizi ochii ca daca dau o suma mai mare nu primesc calitate, sau daca dau o suma mica arunca banii pe fereastra.

 

10. Story Time

Poveste-ne despre tine, cine esti, intamplari ciudata, funny, tragice, dramatice din viata ta, oamenii vor sa asculte povesti, le plac povestile, daca ai subiecte captivante ii poti mentine pe videourile tale pana la final si poti avea surprize extraordinare de crestere a canalului de YouTube.

Pe langa astea, trebuie sa ai o imagine buna, sunetul sa fie bun pentru a te auzi, iar continutul sa fie bine pregatit si bine structurat astfel incat, utilizatorul cand termina de vizionat sa ramana cu emotia de a se abona si de a vrea mai mult.

Recomand sa folosesti pentru inceput TELEFONUL pentru a inregistra, insa daca nu vrei sa folosesti telefon iti recomand aceasta camera: 

Pentru sunet iti recomand: 

Sunt cele mai de buget componente pe care le poti achizitiona pentru a incepe sa faci vlogging la o calitate buna.

Acestea sunt cele mai comune si cele mai bune idei de a incepe un vlog sau de a crea continut constant fara oprire.

Aplica aceste idei si scrie-mi care ti s-a parut cea mai buna si inspirationala pentru tine.

Alătură-te comunității eduKiwi!

Despre Autor

Andrei Militaru

Lucrez cu clienți din USA și din România, cărora le administrez canalele de YouTube și le cresc constant numărul de abonați. Te pot învăța și pe tine secretele YouTube.