Imaginea de sine

Te-ai gândit vreodată că imaginea de sine este atât de importantă încât determină dacă ești sau nu fericit?

Știi că tot ce te înconjoară este o proiecție a imaginii tale de sine?

Fiecare dintre noi vede lumea diferit. De fapt, fiecare dintre noi creează o lume diferită. De exemplu, doi oameni aflați în același loc, la aceeași masă, percep ceea ce îi înconjoară diferit, iar asta e determinat de imaginea de sine a fiecăruia.

 

Ce este imaginea de sine?

 

Imaginea de sine e suma gândurilor predominante pe care cineva le are, punând laolaltă  gândurile despre sine și gândurile despre lume și oameni.

Imaginea de sine o putem numi si “Concept de Sine”- adică tot ce cred despre mine că este adevărat.

Conceptul de Sine începe să se formeze în copilărie. 

La început credem despre noi anumite lucruri, în funcție de experiențele pe care le trăim, apoi, aceste credințe se transformă în convingeri, devin adevăruri, un fel de legi după care ne ghidăm în călătoria noastră prin viață.

Să ne gândim la imaginea de sine sau la conceptul de sine ca la o poveste. Este povestea pe care fiecare dintre noi și-o spune și e adânc plantată în subconștient.

Este știut că subconștientul reprezintă 95% din mintea noastră și că doar 5% este conștientul. Asta arată cât de puternic este subconștientul.

 

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

Importanta imaginii de sine

 

Dacă ne amintim și că realitatea noastră este ceea ce fiecare dintre noi creează din subconștient, devine evident cât de importantă e imaginea de sine.

O imagine de sine nesănătoasă, care are la bază traume nevindecate și convingeri limitative, va face să se manifeste pe pilot automat o realitate cu lipsuri și suferințe. Este manifestare inconștientă.

Din frică, furie, dezgust, nu putem manifesta ceva pozitiv sau o dorință. 

Traumele nevindecate înseamnă supraviețuire și acțiunile sunt de fapt reacții. E ca și când ai trăi pe repeat, într-o buclă, fără să ai control. 

Doar că nu e nimic de schimbat în exterior ca să ieși din buclă. 

Realitatea este oglindirea conceptului de sine. 

A încerca să schimbăm lumea înainte de a ne schimba conceptul despre noi înşine înseamnă a lupta împotriva firii lucrurilor. Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară. Precum înăuntru, aşa şi afară.” Neville Goddard

Dacă imaginea de sine e o poveste de genul nu sunt important, nu merit, nu sunt suficient de bun, nu sunt ales, nu contez, realitatea va reflecta relații dificile și nefericite, lipsuri financiare, materiale, ocupații care nu aduc satisfacție și creștere, în general lumea și viața vor apărea ca cenușii, pline de obstacole, dificultăți și imposibilități sau boli.

Blocajele din viețile noastre sunt rezultatul vizibil al poveștii pe care ne-o spunem, al conceptului de sine nesănătos.

Însă dacă conceptul de sine este că sunt “suficient de bun, sunt apreciat, sunt admirat, sunt iubit, lumea e bună, sunt în siguranță în lume și în relații, am încredere în oameni, merit să am tot ce îmi doresc, oamenii sunt buni”, ghici ce-mi va oglindi exteriorul și cum va arăta realitatea?

Povestea din cazul acesta este despre încredere, curaj, curiozitate, relaxare, bucurie. Un astfel de concept de sine este despre creștere, evoluție și aici e zona din care putem începe să manifestăm conștient dorințe.

Vindecarea traumelor din copilărie, descoperirea iubirii de sine sunt fundația solidă pe care se clădește o imagine de sine sănătoasă.

În Manifestation Academy lucrul inițial este chiar pe partea de traume și credințe limitative. De aici începe deblocarea sinelui autentic și drumul spre manifestarea conștientă.

 

Cum stim daca avem o imagine de sine pozitiva sau negativa?

 

Întrebarea care ajută să afli care e povestea pe care ți-o spui, ca să știi dacă imaginea de sine e una pozitivă sau negativă este CUM MĂ SIMT?

Cum mă simt în situația X, Y, Z în relație, la job, cu prietenii, cu familia, cu mine, cu corpul meu?

Care e emoția pe care o trăiesc cel mai mult în prezent?

Este teamă, neliniște, anxietate, frustrare, nemulțumire, neîncredere?

Este bucurie, plăcere, curaj, curiozitate, satisfacție?

S-a demonstrat științific faptul că ne putem schimba gândurile și emoțiile. E dovedit că subconștientul se poate reprograma.

 

Schimbarea imaginii de sine

 

Deși mintea conștientă este un procent de doar 5%, e suficient pentru a putea prelua controlul.

Metoda mea de Manifestare Conștientă conține multe instrumente cu care se lucrează țintit pentru reprogramarea subconștientului, iar unul dintre ele e reprezentat de afirmații.

Este la îndemâna oricui să facă afirmații și nu e niciun abracadabra să-ți spui SUNT IUBIT, SUNT APRECIAT, SUNT IMPORTANT sau orice altceva simți că ți se potrivește ca afirmație.

Nici măcar nu e nevoie să crezi când afirmi. Tot ce contează e repetiția.

Subconștientul este impersonal. Nu vede, nu aude, nu știe dacă e zi sau noapte, dacă e trecut, prezent sau viitor, nu știe nici dacă e adevărat sau nu ce i se spune. Subconștientul crede orice îi spune conștientul și execută ce conține. 

Dacă repeți suficient de mult o afirmație, ea devine un gând care ia locul opusului său în subconștient.

Cu ajutorul conștientului oricine își poate crea conceptul de sine dorit.

Avem deja în noi tot ce e nevoie ca să creăm realitatea pe care o dorim, iar cel mai prețios dar al nostru de la Divinitate este imaginația.

Imaginația creează realitatea.

Să ne imaginăm ceva din postura de creator este foarte diferit de a ne imagina ceva din postura de victimă. 

O imagine de sine sănătoasă ne ajută să creăm cu ajutorul imaginației cele mai îndrăznețe realități.

Cu un concept de sine sănătos poți să manifești ORICE dorință.

Mintea nu poate fi ocupată de emoții pozitive și negative în același timp. Trebuie să predomine fie unele, fie celelalte. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că emoțiile pozitive sunt cele care ne influențează în mod dominant mintea.” – Napoleon Hill

Când gândurile tale predominante sunt unele pozitive, emoțiile pe care le creezi sunt și ele pozitive.

De ce pun accentul pe asta?

Pentru că vreau să-ți explic manifestarea conștientă. 

 

De ce sa ai o imagine de sine sanatoasa si echilibrata

 

Tu ai o dorință. Cu toții avem dorințe.

Ce nu ți s-a spus este că ceea ce îți dorești există deja, iar tu poți aduce dorința ta în realitate. 

Tot ce există în imaginația ta a fost deja creat și există ca posibilitate, care e gata să fie accesată, manifestată din câmpul cuantic.

Nu te poți gândi la ceva ce nu există, iar tu îți dorești acel ceva, acea realitate, dar nu știi cum  să aduci dorința la tine.

Știi cum funcționează un magnet?

Să aduci o dorință în realitate înseamnă să magnetizezi acel ceva pe care ți-l imaginezi, ca să îl atragi aproape de tine, unde dorința poate să fie percepută cu toate simțurile.

A aduce în realitatea 3D o dorință presupune să înțelegi cu mintea conștientă cum funcționăm.

Fizica, electrodinamica, explică foarte clar cum se produce magnetizarea.

Gândurile tale sunt impulsuri electrice.

Inima ta este magnetică.

Când gândești, emiți un impuls electric, iar acesta ajunge în câmpul cuantic unde totul este posibil.

Când simți ceea ce gândești, magnetizezi și atragi.

 

Imaginea de sine si manifestarea constienta

 

Imaginea de sine pozitivă înseamnă emoții pozitive, ceea ce înseamnă că poți, la comanda ta, să devii magnet pentru dorința ta!

Ce ai cu adevărat de făcut ca dorința să devină realitate este să FII în inima ta dorința, să devii dorința.

Subconștientul tău, care este conectat dintotdeauna și permanent cu inima ta, va aduce în realitatea 3D dorința, o va manifesta.

Crede și simte că ești dorința, că ești ceea ce îți dorești! Pune gândul și inima împreună!

A crede cu convingere ceva înseamnă să ai scris în subconștient acel ceva., înseamnă să ȘTII că ai acel ceva.

Ca să atragi ceva în realitatea ta, ca să devii magnet pentru dorința ta, este nevoie să se creeze un câmp electromagnetic.

Gândurile tale au câmp electric, inima are un câmp magnetic.

Când pui cele două câmpuri împreună, creezi un câmp electromagnetic și manifești. 

Însoțește gândul tău cu emoția pe care ai simți-o în dorința ta îndeplinită. 

Ai preluat controlul asupra minții tale. Manifestarea este deja pornită. E doar o chestiune de timp când vei vedea în 3D dorința ta, iar asta se va întâmpla la momentul potrivit.

Și îți dau un pont.

Nu forța să simți ceva. Întâi imaginează-ți dorința ta și apoi permite pur și simplu stării pe care o ai să îți învăluie corpul!

Nu invers! Nu forța întâi o emoție!

Dacă ai fi de 2 ani în realitatea în care ai avea ceea ce îți dorești, NU ai simți nici disperare că nu este aici, dar nici bucurie ieșită din comun, ci naturalețe, calm, mulțumire și împlinire interioară.

Asta este starea de IT’S DONE! Starea de dorință îndeplinită!

Manifestarea este despre încrederea totală că dorința ta e împlinită deja. Tu doar te relaxezi în a ști că este așa. Tu ești Creatorul în lumea ta, în universul tău.

Ești singura conștiință operantă, singurul centru de putere în lumea ta și operezi de la nivelul conștiinței tale, de la nivelul tău de EU SUNT.

“EU SUNT” al tău, cum se menționează și în Biblie, cum scrie și Neville Goddard, decide ce ai în viața ta.

Nu trebuie să ajungi nicăieri. Ești deja aici și acum ceea ce vrei tu să fii.

În programul meu, imaginea de sine este ceea ce presupune practic cea mai mare parte a efortului pe care e nevoie să-l depună cursanții.

Imaginea de sine este crucială. Vorbim despre Manifestare Conștientă după ce ajungem la o imagine de sine sănătoasă și echilibrată.

În Manifestation Academy sunt în prezent aproximativ 400 de cursanți. Când mi se spune în sesiunile de suport că au conștientizări, că înțeleg că realitatea lor este ceea ce au creat, eu știu că suntem pe drumul cel bun. 

Ce e cu adevărat frumos, e că energia din comunitatea mea e contagioasă. Oamenii se influențează reciproc și vibrația lor crește, ei fac saltul la un nou nivel de conștiință doar fiind împreună.

Conștientizarea propriei imagini de sine, a conceptului de sine, este punctul din care se pornește în manifestarea conștientă și de acolo sky is the limit.

Dacă relația ta nu fucționează cum ți-ai dori sau dacă ai fost părăsită, nu ai fost aleasă și vrei să manifești persoana specifică înapoi, e vorba despre conceptul tău de sine. 

Și tu poți avea relația ideală. Mii de femei manifestă cu ajutorul metodei mele relațiile pe care le-au visat.

Poți să-ți programezi o întâlnire 1 la 1 cu un coleg din echipa mea. Puteți discuta despre ce te preocupă, ce nu merge cum ai vrea. Vei primi îndrumare și instrumente de lucru pe care să le folosești pentru schimbarea imaginii de sine. 

Te invit să mă urmărești pe Tik Tok , unde postez zilnic informații, răspund la întrebări și explic pașii corecți în metoda mea de manifestare.

 

Desigur, dacă îți dorești să lucrezi direct cu mine, te aștept în Manifestation Academy!

 

Love,

Roxana

Alătură-te comunității eduKiwi!