Cursul Elite Copywriter Cum să scrii Texte care fac Vânzări. De fiecare dată.

Curs Online de 10 Săptămâni.
Începem Marţi, 6 Aprilie.

Reducerea este valabilă până expiră cronometrul:

Să ştii deja că vei vinde înainte să porneşti

Salut!

Eu sunt Iosif Vidoni, Director de Creaţie la Kiwi Agency şi Copywriter Profesionist.

Am un mesaj încurajator pentru tine, cel care ai nevoie să vinzi prin mesajele pe care le scrii.

În fiecare an la Kiwi facem cel puţin 2 campanii cu vânzări de peste 100.000 euro. Şi zeci de alte campanii care vând de mii şi zeci de mii de euro fiecare.

Şi ştim că vom avea vânzări încă de dinainte să pornim o campanie.

De ce?

Pentru că scriem textele de vânzare aşa cum le scriu cei mai de succes copywriteri din întreaga lume. Cele mai profitabile campanii au fost şi sunt scrise în acest fel.

E ca şi cum fiecare e-mail pe care îl scrii ar fi un agent de vânzări care performează pentru tine.

Acum vreau să te învăţ şi pe tine cum anume să scrii un text ca să genereze vânzări.

De fiecare dată.

Tu ştii ce să faci când trebuie să vinzi prin scris?

Ştiu, nu e o întrebare uşoară.

Dar dacă nu am avea curajul să înfruntăm întrebările dificile, nu am mai face afaceri, nu?

Ştiu foarte bine prin ce treci.

Ştiu că trăieşti în fiecare zi cu nevoia arzătoare de a face vânzări. Vânzări de care depinde afacerea ta sau a unui client.

Şi n-are rost să ne ascundem: fără vânzări, afacerea se duce urgent în cap. În faliment.

Ştii foarte bine că abilitatea numărul unu într-o afacere sunt vânzările. Dacă nu vinzi, nimic altceva nu mai este posibil în acea afacere, oricât de nobile ţi-ar fi intenţiile.

Asta e realitatea dură cu care trebuie să trăim zi de zi în afaceri. E preţul de plătit pentru acel strop de libertate pe care ni l-am dorit.

Probabil ştii că publicitatea este motorul unei afaceri, aşa că bagi bani în promovare.

Dar ştim amândoi că dacă doar scrii frumos dar nu convingi pe nimeni, banii aceia zboară instant pe geam.

Este Nevoie de un Alt Nivel de Copywriting!

Totuşi, dacă nu ai reuşit să vinzi prin scris până acum, dă-mi voie să te opresc înainte să fii prea dur cu tine.

România este literalmente cu 100 de ani în urmă la capitolul copywriting.

În 1908, în Statele Unite, un copywriter ajuns ulterior celebru, scria pentru branduri precum Palmolive şi le făcea celebre prin intermediul scrisului. Celebre, în primul rând prin vânzări foarte multe.

John Caples - un copywriter care a făcut 52 de ani de carieră la cel mai înalt nivel, a început în 1925.

Şi a urmat cursuri de copywriting la facultate. În 1925!

Noi suntem în 2021 şi abia recent am început să construim cu adevărat profesia copywriting-ului - ştiinţa de a vinde prin scris. Abia acum începem să construim ceva la nivel naţional în România.

Revenind la John Caples… 2 ani mai târziu, în 1927, scria o scrisoare de vânzare care a vândut de milioane de dolari şi l-a transformat aproape instant într-o celebritate.

Mai târziu, David Ogilvy - care este considerat de mulţi ca fiind cel mai bun copywriter care a trăit vreodată, a spus că aproape tot ce ştie despre scris a învăţat de la John Caples.

Aşa se întâmplă lucrurile într-o economie matură. O profesie se construieşte de-a lungul mai multor decenii. Fiecare generaţie învaţă de la înaintaşii lor cei mai buni. Şi apoi construieşte mai departe, pentru ca cei care vin ulterior să aibă nişte baze şi mai bune.

Şi totuşi... tu ai nevoie de vânzări. Astăzi.

Ai nevoie de soluţii care merg. Astăzi.

NU într-un viitor nedefinit - acel mâine, în care totul este ca prin minune posibil.

Şi sunt sigur că te-ai săturat să plăteşti aşa-zişi “specialişti”, dar de fapt să scrii tu însuţi mai bine.

De asta îţi scriu acum.

Ca să-ţi ofer o soluţie. O soluţie care funcţionează dovedit, care îţi adaugă bani reali în conturi şi care te scuteşte de bătăi de cap.

Dă-mi atenţia ta pentru câteva minute şi o să înţelegi repede cum te pot ajuta. Am lucrat deja cu sute de oameni aflaţi în aceeaşi situaţie.

De la Idee la Vânzări Reale, în Câteva Săptămâni

În esenţă, asta e puterea unui copywriting bine făcut.

Orice produs pe care l-am promovat vreodată (şi au fost sute) a fost la început doar o idee în mintea cuiva.

Apoi ne-am făcut un plan, o strategie de campanie.

După asta am scris bine textele de vânzare şi le-am lansat online: pagină de vânzare, e-mailuri, postări pe social media etc.

Câteva săptămâni mai târziu, ideea din mintea noastră se reflecta în venituri reale în cont.

La asta se rezumă fiecare campanie bine făcută.

Asta e Puterea Copywritingului: e despre a lua ideea unui produs sau serviciu şi a o transforma în vânzări reale într-un timp de numai câteva săptămâni.

O Metodă Testată de a Scrie Texte. Texte care Vând.

Am o veste bună pentru tine!

Acum poţi deprinde chiar tu abilităţile esenţiale de a vinde prin scris. Pentru că acum ai acces la Cursul Online Elite Copywriter.

Aici înveţi să creezi texte de vânzare care fac o afacere să crească. Fie că vorbim de E-mailuri, Pagini de Vânzare, Postări de Facebook etc.

Este un curs experienţial, adică înveţi timp de 10 Săptămâni prin practică şi ghidare, cu feedback personalizat de la un mentor care te ajută pe tot parcursul. Eu voi fi ghidul tău în acest curs, dar o să avem şi invitaţi surpriză, iar colegii mei Copywriteri de la Kiwi (care au experienţă şi rezultate) te vor ajuta şi ei.

Se cheamă Elite pentru că din start vei învăţa doar cele mai bune metode folosite la nivel internaţional. De peste 100 de ani sunt folosite cu succes de copywriteri profesionişti din toată lumea şi au generat vânzări cumulate de zeci de miliarde de dolari.

Noi înşine ne-am educat doar de la cei mai buni, şi acelaşi lucru îl vei face şi tu.

Vreau să ştii un lucru, încă din capul locului: dacă urmezi acest curs şi aplici ce înveţi, începi să vinzi.

Nu ne jucăm cu termenul de copywriting cum din păcate mulţi o fac în România. În acest curs dăm la o parte tot zgomotul şi ne concentrăm direct pe ce trebuie să faci ca să vinzi prin scris.

Ca exemplu, unul dintre primele exerciţii din curs va fi să studiem şi să înţelegem o scrisoare de vânzare care a generat peste 1 miliard de dolari. Nu poţi genera vânzări prin scris când nu ştii nici măcar cum sună un text care vinde foarte bine. Dar când îi înţelegi mecanismele poţi începe să le aplici şi în cazul tău.

Iar acesta va fi doar începutul (în total vei avea la dispoziţie o colecţie de 10 scrisori de vânzare care au vândut de multe milioane de dolari fiecare, ca să vezi stiluri şi domenii diferite).

În curs primeşti o întreagă metodă structurată de a scrie un text de vânzare. Textele scrise astfel generează în fiecare an vânzări în afaceri reale din România.

Vei vedea că fiecare titlu şi fiecare paragraf dintr-un text de vânzare se află acolo cu un scop foarte clar.

Iar cursul te învaţă cum să creezi fiecare element al unui text de vânzare: de la titlu şi primele paragrafe (care sunt vitale pentru vânzarea finală), până la structura întregului text, argumentele folosite în mesaj şi prezentarea ofertei în modul cel mai potrivit pentru vânzare.

Pe scurt, cursul online Elite Copywriter este cea mai accelerată metodă prin care ajungi la rezultate prin textele pe care le scrii.

Învaţă accelerat cum să vinzi prin scris!

Reducerea este valabilă până expiră cronometrul:

Înscrie-te la curs! (doar 997€ 697€)

Eu sunt Iosif Vidoni şi sunt Copywriter Profesionist

La Kiwi Agency sunt şi Director de Creaţie, dar la bază sunt Copywriter.

Împreună cu colegii mei, am făcut cea mai mare lansare de curs online din România (vânzări de peste 4 milioane de dolari).

Iar în total noi am vândut produse educaţionale în valoare de 7 milioane de dolari.

De-a lungul anilor am fost personal responsabil pentru textele de vânzare din mai multe campanii mari. Campanii care au depăşit fiecare 100.000 de euro ca rezultate.

Şi am ajutat la formarea mai multor copywriteri. Oameni care la rândul lor au generat vânzări similare în campaniile pe care au lucrat.

În 2019 am făcut următorul pas şi am început să predau cursuri de copywriting profesionist. Iar până acum 214 oameni s-au format cu ajutorul meu.

Dar înainte de anul 2011 nu ştiam nici măcar că aşa ceva există. Doar educaţia mi-a permis să ajung la asemenea rezultate.

Ei bine, toate aceste experienţe m-au convins că ştiinţa textelor care vând poate fi deprinsă de oricine este dispus să înveţe.

Poţi performa în copywriting chiar dacă nu ai talent la scris. Dar va trebui să scrii. Cum anume, îţi voi arăta eu. Trebuie doar să nu urăşti să scrii, să ai puţin curaj şi dorinţa de a câştiga bani în schimbul unor texte pe care le scrii de pe laptop.

Dacă vii cu aceste lucruri, eu te pot învăţa. Şi ai toate şansele să reuşeşti.

"Cu siguranţă aş recomanda (Cursul Elite Copywriter)!" - Amir Khashan, Antreprenor

“Iosif ne-a împărtăşit o Structură foarte clară, foarte simplă.

Dar pe cât de simplă şi valoroasă, pe atât de mare e capcana să crezi că e prea simplu. Că poate veni şi de la sine, că poţi să o faci oricând. Însă aici intervine exerciţiul.

Şi astfel, Structura şi Exerciţiul reuşesc să te aducă la un nivel la care să poţi să vinzi de mii, zeci de mii sau sute de mii de euro într-o piaţă ca România.

Sunt sigur că se poate asta, iar voi (Kiwi) o demonstraţi.

Cu siguranţă aş recomanda (Cursul Elite Copywriter)! Este unul dintre cursurile care se poziţionează deja în topul celor pe care le recomand.

Şi motivul principal este faptul că Iosif trăieşte ceea ce predă mai departe.

Nu ştiu dacă e cel mai important, dar ar trebui să fie unul dintre lucrurile la care ne uităm atunci când căutăm oameni de la care să învăţăm.”

Amir Khashan

Din prima săptămână după ce a participat la Proiectul Pilot al Cursului Elite Copywriter, Amir face vânzări direct din postări de Facebook. Şi foloseşte în texte ce a învăţat în curs.

Cum se Desfăşoară Cursul Online Elite Copywriter

Devii un practicant mai bun, cu mai multă încredere şi rezultate, cu fiecare săptămână în care înveţi, aplici şi te îmbunătăţeşti prin feedback.

La curs participi din confortul casei tale, cu nimic mai mult decât o simplă conexiune la internet şi un laptop. Atât de simplă am făcut participarea pentru tine.

Webinar LIVE de 2 ore, în fiecare Marţi, ora 19:00
Timp de 10 Săptămâni ne vom întâlni în fiecare marţi seara, de la ora 19:00, într-un Webinar LIVE de 2 ore. Vor fi webinarii de tip Mastermind, în care răspund la întrebări și răspunsuri și ne ocupăm de provocările acelei săptămâni

Nu-ţi face griji dacă nu ajungi live, vei găsi înregistrarea fiecărui webinar în Platforma de Curs.

Găseşti tot ce ai nevoie în Contul tău din Platforma de Curs
Săptămânal vei primi materia săptămânii direct pe platformă.
Tot acolo vei găsi exerciţiile de practică, pentru ca tu să exersezi abilităţi cheie. Practica şi Feedback-ul îţi vor creşte abilităţile de a vinde prin scris, în mod accelerat.

Primeşti Feedback de la un Mentor Dedicat
În tot acest timp vei avea acces la un Grup Privat de Facebook, unde îţi vei posta anumite teme cheie şi unde vei primi feedback. De la un mentor dedicat - care are deja formarea și e practicant al copywritingului.

Ai acces la Grup şi după ce se încheie cursul
Un foarte mare beneficiu pentru tine este că după încheierea cursului îţi va rămâne accesul la această comunitate de copywriteri cu pregătire de profesionişti.

Eşti recompensat pe măsură ce îţi faci temele şi avansezi
Pentru fiecare temă şi fiecare task pe care îl bifezi câştigi puncte. În final, vei putea folosi acele puncte pentru a obţine o recompensă. Dar păstrăm puţin mister aici. Afli în interiorul cursului exact ce recompensă primeşti.

După cum vezi, noi facem tot posibilul ca tu să reuşeşti. Îţi doreşti să ai abilitatea de a vinde prin scris?

Programul Cursului

Dăm startul procesului prin care tu începi să scrii texte care fac vânzări.

Studiem o scrisoare de vânzare care a generat peste 1 miliard de dolari, ca să înţelegi în profunzime ce înseamnă un text care chiar vinde.

Primeşti prima ta Misiune de Copywriting - o misiune care îţi îmbunătăţeşte scrisul chiar din prima săptămână de curs.

Înveţi Procesul Vânzării în 3 paşi. Dacă nu ţii cont de ei pui în pericol din start succesul oricărei campanii.

Începem să folosim Fundaţia invizibilă a unui text de vânzare. O vei folosi ca să evaluezi aproape instant dacă un text este bine făcut sau nu - fie că l-ai scris tu, fie că l-a scris un copywriter pentru tine.

Discutăm principalele 2 stiluri de scris în copywriting-ul profesionist. Ca să poţi alege dintre ele, care ţi se potriveşte mai bine.

Primeşti următoarea ta Misiune de Copywriting. În fiecare săptămână îţi vei îmbunătăţi rezultatele prin scris dacă te ţii de treabă.

Primul element de structură pe care înveţi să îl faci va fi Research-ul.

Îţi voi arăta exact ce informaţii să cauţi şi unde anume le găseşti, ca să-ţi construieşti bazele unui text foarte atractiv şi persuasiv.

Acoperim primele 2 arii de Research

Acoperim celelalte 3 arii de Research

Cum să foloseşti informaţii fascinante pe care le descoperi în etapa de research, pentru a întări forţa de convingere a unui text.

Vei face primele tale acţiuni de research pentru un produs real pe care urmează să-l vinzi.

21 de emoţii în Copywriting - ce emoţii să stimulezi în cititorul tău pentru a-l determina să treacă la acţiune (să cumpere, să se înscrie, să doneze etc).

Îţi explic şi îţi arăt exemple pentru fiecare emoţie în parte. Astfel, tu vei avea mereu de unde să alegi ca să creezi texte cu impact, pe care cititorii tăi iubesc să le primească.

Cum construiești Argumente Raționale credibile

Cum identifici Beneficiile oricărui produs şi le prezinţi pentru maximum de impact (pentru că nu Caracteristicile sunt cele care vând).

Te învăţ o tehnică simplă dar extrem de puternică pentru a extrage cele mai profunde beneficii pentru orice produs. Chiar şi pentru un banal pahar de sticlă. Pentru că beneficiile vând.

Dar Caracteristicile unui produs - dimensiune, material, greutate etc - au şi ele un rol esenţial într-un text de vânzare. Te învăţ cum şi unde anume să le foloseşti.

Începi să construieşti textele folosind Arhitectura unui text de vânzare - procesul prin care structurezi un text de vânzare de la început până la sfârşit.

Cum scrii Titluri care captează instant atenţia (şi o metodă structurată în 4 paşi, prin care poţi evalua orice titlu).

De 5 ori mai mulţi oameni citesc titlul unui text de vânzare decât restul textului. Dacă ai greşit aici, pierzi 80% dintre potenţialii clienţi plătitori.

Scrii variantele de titlu pentru textul tău de vânzare

Aici vei începe să construieşti un Lead puternic pentru textul tău. Prima parte a unui text de vânzare decide dacă cititorul îţi va acorda următoarele minute de atenţie. Dacă nu va face nici măcar asta, ai pierdut vânzarea din start.

Înveţi tehnicile specifice prin care te asiguri că cititorul va rămâne să citească ceea ce ai de spus.

Îţi arăt mai multe moduri de a începe în forţă un text de vânzare, ca să poţi alege ce ţi se potriveşte.

Vezi exemple reale, pentru că folosim colecţia de 10 scrisori de vânzare care au vândut de milioane de dolari.

Corpul unui text de vânzare este locul unde vei scrie cel mai mult. Aici vei prezenta argumentele de vânzare într-un mod foarte persuasiv şi credibil. Asta îl va duce pe cititorul tău spre încheierea vânzării - momentul când îţi trimite banii

Argumentele de vânzare trebuie structurate într-un anumit mod, indiferent dacă e un text de 4-5 paragrafe sau o scrisoare de vânzare de 10 pagini A4. Aici înveţi cum să o faci.

Puterea Testimonialelor şi cum să le foloseşti ca să aibă cel mai mare impact.

Tehnica prin care reduci “rezistenţa la vânzare” pe care cititorul tău o va avea în mod natural. Şi unde este punctul cheie în care să o foloseşti pentru a trece peste un mare blocaj din procesul de cumpărare

Tot ce ai construit până aici te va duce spre vânzare. Dar în momentul cheie de final trebuie să faci nişte lucruri importante. Dacă le ratezi, vei pierde tot ce ai făcut până aici.

Aici înveţi cum prezinţi Oferta în cel mai atractiv mod.

Garanţia - ce fel de promisiuni să faci în funcţie de produsul pe care îl vinzi (şi ce garanţie să nu oferi niciodată)

P.S.-ul - Încheierea unui text de vânzare contează la fel de mult ca fiecare paragraf şi poate face diferenţa dintre vânzări multiple sau o campanie ratată (Indiciu - unii oameni scanează şi încep să citească un text de vânzare de jos în sus).

Bonusurile - cum şi de ce să le oferi într-un text de vânzare (şi situaţia în care e o mare greşeală să oferi orice bonus).

Pagina de finalizare a comenzii - ce elemente e esenţial să conţină şi cum să o structurezi ca să te asiguri că vânzarea chiar se finalizează şi încasezi banii. Prea multe vânzări se pierd din cauza unei pagini de finalizare a comenzii care nu conţine elementele acestea esenţiale

11 Motive să te Înscrii Chiar Acum la Curs

1 În fiecare săptămână devii tot mai bun la a vinde prin scris.

2 Mesajele tale vor începe să aibă impact tot mai mare, iar asta te va duce la rezultatele pe care ţi le doreşti.

3 Deprinzi un set de abilităţi şi tehnici care-ţi permit să ştii că vei avea rezultate încă de dinainte să publici un text.

4 Vei şti întotdeauna de unde să începi când trebuie să vinzi prin scris.

5 Primești feedback personalizat de la un mentor dedicat - care are deja formarea și e practicant al copywritingului.

6 Primeşti Colecţia de 10 scrisori de vânzare care au vândut de multe milioane de dolari fiecare, ca să vezi stiluri şi domenii diferite.

7 Parcurgi cursul din confortul casei tale, cu uşurinţă, online.

8 Îţi rămâne accesul la Grupul de Facebook chiar şi după curs. Acolo vei găsi practicanţi care sunt deja pregătiţi - poţi să găseşti copywriteri, poţi oferi tu servicii de copywriting unor clienţi care îţi apreciază valoarea. Şi poţi obţine feedback de la alţi practicanţi.

9 Ai totul la un preţ accesibil pentru asemenea abilităţi importane - practic, dintr-o singură campanie reuşită îţi poţi recupera investiţia. Iar abilităţile îţi rămân pe viaţă.

10 Nu vei găsi altundeva un proces educaţional atât de puternic şi plăcut, prin care tu deprinzi abilităţile vitale de copywriting.

11 Până la finalul cursului vei scrie o scrisoare de vânzare întreagă, pe care o vei putea lansa în cadrul unei campanii reale.

Iată ce spun Alina şi Meda Cursante la Proiectul Pilot de la Timişoara

11 Webinarii Live de câte 2 ore fiecare

În fiecare Marţi, la ora 19:00 ne vom vedea LIVE pe Grupul de Facebook.

Toate webinariile vor fi transmise live pe grupul privat de Facebook Elite Copywriter.

Nu va fi nevoie să instalezi nici un soft pentru asta, doar să te uiți la cursurile LIVE.

Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi și înregistrările pe platformă.

Platformă de Curs

Toate webinariile vor fi urcate într-o platformă privată. Acolo le vei găsi mereu, împreună cu multe alte resurse valoroase.

Sub fiecare video vei găsi exerciţiile şi misiunile tale, explicate pas cu pas.

Vom împărţi în paşi mici misiunea mare de a scrie texte care fac vânzări. În acest fel o vei putea duce cu succes la îndeplinire.

Educație prin Joacă

Chiar dacă urmezi un proces educaţional foarte serios - cu rezultate reale în afacerea ta - vreau să te simţi şi bine în timp ce o faci.

Aşa că vei fi recompensat pe măsură ce îţi faci temele şi avansezi.

Pentru fiecare temă şi fiecare task pe care îl bifezi câştigi puncte.

În final, vei putea folosi acele puncte pentru a obţine o recompensă. Afli în interiorul cursului exact ce recompensă primeşti.

Comunitatea Elite Copywriter

Alături de tine vor fi zeci de oameni care parcurg acelaşi proces ca și tine.

Asta îţi va oferi inspiraţie, încurajare când ţi-e mai greu, dar mai ales exemple diferite. Vei învăţa foarte mult şi de la colegii tăi de curs.

Împreună - tu şi colegii tăi de curs, ghidaţi de mine şi de mentori - veţi începe să scrieţi texte care fac vânzări. Cu încredere.

Dar asta nu e tot.

Bonusuri

Video BONUS 1:
Cum să scrii Visceral - cu Doru Pelivan

Doru e expert în a scrie mesaje pe care cititorii le simt chiar şi la nivel fizic.
Asta le creşte impactul, pentru că duc omul la acţiune mai repede. Îl mobilizează.

Doru este un copywriter excelent - care de ani buni vinde foarte mult prin scris, chiar şi fără să se specializeze 100% pe asta. Iar tehnica scrisului visceral este arma lui secretă.

O să te înveţe şi pe tine cum să faci asta, ca să-ţi injectezi mesajele cu o energie care cuprinde omul în tot corpul lui - de la braţe şi corp, până în tălpile picioarelor.

Acest material valoros îl primeşti complet gratuit în cursul Elite Copywriter.

Video BONUS 2:
Lecţii învăţate după 14 ani de Copywriting - cu Pera Novacovici

Pera Novacovici este unul dintre pionierii copywriting-ului online din România.
De peste 14 ani trăieşte din scris. Şi-a făcut singur copywriting-ul pentru aproape toate campaniile în acest timp. Şi a făcut-o foarte bine.

La început efectiv era nevoit să imite ce vedea la alţi copywriteri din afară, fără să înţeleagă neapărat tot ce avea de făcut.

După 14 ani şi sute de campanii care au generat sute de mii de euro, Pera va dezvălui pentru cursanţii Elite Copywriter lecţii valoroase care i-au permis să trăiască din asta pentru atât de mult timp.

Din nou, primeşti gratuit acest material în cursul Elite Copywriter.

Video BONUS 3:
3 Tehnici Avansate de Copywriting - cu Iosif Vidoni

Îţi garantez că niciunul dintre competitorii tăi nu le ştiu şi nu le folosesc.

Sunt tehnici prin care transformi chiar şi cel mai banal produs în ceva fascinant. Prin tehnicile astea creşti foarte mult valoarea percepută a produselor pe care le promovezi.

Şi poţi astfel să obţii un preţ mai mare decât ar plăti un client în mod normal.

Tehnicile astea mai avansate vor veni la fix odată ce înveţi şi stăpâneşti fundamentele din cursul Elite Copywriter.

Şi nu uita de celelalte resurse puternice

Colecţia de 10 Scrisori de Vânzare (în varianta tradusă, ca să poţi lucra cu ele; dar şi în varianta originală din limba engleză, ca să vezi cum au arătat efectiv).

Documentul cu 35 de Formule de a scrie Titluri care vând (te va ajuta să faci titluri puternice chiar şi când eşti în grabă sau nu ai inspiraţie).

Documentul de Lucru Structurat ca să-ţi fie uşor să foloseşti Arhitectura unui Text de Vânzare.

E greu să pui preţ Pe Abilitatea de a Vinde prin Scris

Şi nu exagerez.

Odată ce ai învăţat să vinzi prin scris şi ai practicat suficient, vei putea face asta toată viaţa. Şi anul viitor, şi în următorii 3 ani… decenii la rând poţi folosi aceeaşi abilitate.

Pentru că abilitatea de a vinde prin scris - copywriting-ul - este o forţă de creştere a afacerii. Generezi vânzări prin textele pe care le scrii. Fie pentru tine, fie pentru un client care e fericit să te plătească. Pentru că îl îmbogăţeşti prin ceea ce faci.

Abilitatea asta e o formă de putere portabilă. O iei cu tine oriunde vei merge.

Şi totuşi, Cursul Online Elite Copywriter trebuia să aibă un preţ. Nu a fost deloc uşor, iar preţul la care am ajuns este mai mic decât m-am gândit iniţial. O să vezi imediat de ce.

Accesul la cele 10 Săptămâni de Curs Online, cu Webinar Live în fiecare săptămână...

Feedbackul şi Ghidarea Personalizată pe Grupul Privat de Facebook...

Colecţia de 10 Scrisori de Vânzare care au vândut de milioane de dolari...

Cele 3 Bonusuri valoroase de la Doru Pelivan, Pera Novacovici şi de la mine…

Plus toate celelalte surprize şi resurse (şi vor fi multe) costă doar 997 euro 697 euro. Sau 3 Rate egale, de câte 255 euro fiecare.

O sumă pe care ţi-o poţi recupera dintr-o singură campanie reuşită ulterior. Iar abilitatea îţi rămâne pe viaţă.

Acesta ar fi putut să fie un curs de minim 997 euro investiţia. Pentru că îţi pune în braţe un mecanism de făcut bani.

Sunt mai mulţi cursanţi care vând chiar mai mult de atât înainte să termine cursul sau imediat după.

Aşa că Elite Copywriter - Cursul Online din care înveţi cum să scrii texte care fac vânzări - de fiecare dată - costă doar 697 de euro. Sau 3 Rate egale, de câte 255 euro fiecare.

Şi mai scot un risc din ecuaţie pentru tine, chiar acum.

Învaţă Abilitatea de a Vinde prin Scris!

Reducerea este valabilă până expiră cronometrul:

VREAU SĂ ÎNVĂȚ (doar 997€ 697€)

Nu eşti mulţumit, ai banii înapoi - Garanţia 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.

Garanţia asta e valabilă 21 de zile de când începe cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap.

Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor.

Asta te va duce la vânzări.

Eşti pregătit?

Nu Pierde Ocazia să Începi cât mai Repede!

Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungeşti timpul în care nu vinzi

Deja te lupţi cu mai bine de 100 de ani de copywriting pierduţi în România

Nu te întoarce la cum ai scris până acum: doar de nevoie şi fără să ştii cum!

Nu poţi concura la vânzări cu cei care au început deja să se educe în copywriting

Chiar vrei să te întorci la situaţia în care te pui să scrii şi nu ştii de unde să te apuci?

Nu pierde timp preţios, încercând să reinventezi roata de unul singur

Nu pierde oportunitatea - banii pe care i-ai fi putut câştiga dacă scriai mai bine

Şi în final - nu pierde acest tren!

Vino alături de mine şi începe să vinzi prin scris!

Vei fi printre primii din România care fac asta în mod sistematic, iar acesta e un mare avantaj. Concurenţii tăi nu vor ştii ce se întâmplă cu tine. Dar tu vei ştii.

Sau poate că vin ei la curs şi încep să vândă mai bine decât tine. Tu decizi :)

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Pentru toate beneficiile pe care le primeşti în Cursul Online Elite Copywriter investiţia ta este de numai 997 euro 697 euro.

Da. Există opțiunea să plătești în 3 Rate egale de câte 255 euro.

Pentru plata integrală achiţi suma de 697 euro

Dacă alegi plata cu cardul, vei achita suma în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, va trebui să achiţi suma în termen de 5 zile de la înscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

Pentru plata în 3 Rate egale vei achita suma de 255 euro

Dacă alegi plata cu cardul, suma pentru prima rată o vei achita în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, suma pentru prima rată trebuie să o achiţi în termen de 5 zile de la inscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

Important: în cazul în care nu achiţi cea de-a doua rată, vei pierde accesul la curs. :(

Cursul începe Marţi, 6 Aprilie și va dura 10 Săptămâni.

Primul Webinar LIVE va avea loc Marţi, 6 Aprilie de la ora 19:00.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările în contul tău din platformă.

Îți recomand totuși să participi LIVE, ca să nu pierzi ritmul cursului. De asemenea, vei putea pune întrebări şi să primeşti răspunsuri.

Dar dacă totuşi nu ajungi, e în regulă. Poţi continua liniştit cursul.

Dacă începem cursul şi consideri că în primele 21 zile nu ai primit lucrurile valoroase pe care ţi le-am promis până la acel moment…

Dacă ai pus în practică şi consideri că pe tine nu te ajută acest curs…

Doar spune-mi şi primeşti banii înapoi. Fără situaţii stânjenitoare. Chiar vreau să te concentrezi pe dezvoltarea abilităţilor, nu să îţi faci griji.

Accesul la Grup îţi rămâne chiar şi după ce se încheie cursul.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 10 Săptămâni + înregistrările webinariilor LIVE sunt ale tale pe viață.

E Rândul Tău să Scrii Texte care fac Vânzări!

Copywritingul nu este ceva mistic. Nu e un talent cu care doar câţiva “aleşi” se nasc.
Copywritingul este o abilitate care se învaţă, care se deprinde. Chiar şi dacă nu eşti talentat la scris.

Implică o metodă structurată, muncă de research şi scriere, iar uneori un gram de inspiraţie. Dar atât.

Eu o să te ghidez ca să ajungi şi tu să scrii texte de vânzare puternice.

De fiecare dată.

Vei începe orice text cu încredere, pentru că vei şti ce şi cum să scrii.

Ne vedem la curs,

Iosif Vidoni.

Director de Creaţie Kiwi Agency
şi Copywriter Profesionist

Înscrie-te acum la Cursul Online Elite Copywriter!

Reducerea este valabilă până expiră cronometrul:

VREAU SĂ ÎNVĂȚ (doar 997€ 697€)

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să ne contactezi.

Emilia Popa