Start în Copywriting: Scrie Primele tale Texte care fac Vânzări

Îţi ofer Informaţii, Exemple şi un Şablon - toate Testate
7 Lecţii Gratuite prin E-mail
Abonează-te şi le primeşti imediat:
Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.
Ce Primeşti prin E-mail când te Abonezi
Adevărul e că am foarte multe lucruri pe care vreau să ţi le ofer. Mult mai multe decât acestea 7. Şi aveam nevoie de un loc în care să-ţi pot comunica doar resurse şi unelte de copywriting - lucruri care te ajută să scrii texte cu impact.
De aceea am creat acest newsletter la care te invit să te abonezi acum.
Iată ce primeşti în cele 7 Lecţii:
Îţi explic pe scurt ce este Copywriting-ul şi cum te ajută să-ţi creşti vânzările.
Îţi lansez o Provocare în care 9 din 10 Titluri sunt greşite şi trebuie să ghiceşti care este cel bun. Apoi îţi ofer şi răspunsul corect împreună cu cea mai importantă lecţie despre cum să scrii Titluri care captează instant atenţia.
O Scrisoare de Vânzare care a crescut Vânzările Rolls Royce cu 50% + explicaţii pe marginea ei, ca să înţelegi mai bine cum a fost scrisă.
Un Şablon de Text pentru Reclame de Facebook care a fost Testat de peste 300 de ori şi a funcţionat pentru oameni care nu au mai făcut copywriting înainte.
Numeroase lecţii preţioase de Copywriting care inevitabil s-au strecurat printre rânduri.
Când parcurgi materialele te vei simţi inspirat să scrii - şi vei şti cum să o faci mai bine.
Plus o Surpriză foarte valoroasă pe care o afli doar dacă te abonezi.
Am Format 286 Copywriteri… Şi nu mă opresc aici!
Eu sunt Iosif Vidoni şi sunt Copywriter Profesionist. La Kiwi Agency sunt şi Director de Creaţie, dar la bază sunt Copywriter.
Împreună cu colegii mei, am făcut cea mai mare lansare de curs online din România (vânzări de peste 4 milioane de dolari). Iar în total noi am vândut produse educaţionale în valoare de 7 milioane de dolari.
De-a lungul anilor am fost personal responsabil pentru textele de vânzare din mai multe campanii mari. Campanii care au depăşit fiecare 100.000 de euro ca rezultate.
Şi am ajutat la formarea mai multor copywriteri. Oameni care la rândul lor au generat vânzări în campaniile pe care au lucrat.
În 2019 am făcut următorul pas şi am început să predau cursuri de copywriting profesionist. Iar până acum, 105 oameni s-au format cu ajutorul meu.
Dar înainte de anul 2011 nu ştiam nici măcar că aşa ceva există. Doar educaţia mi-a permis să ajung la asemenea rezultate.
Ei bine, toate aceste experienţe m-au convins că ştiinţa textelor care vând poate fi deprinsă de oricine este dispus să înveţe.
Poţi performa în copywriting chiar dacă nu ai talent la scris. Dar va trebui să scrii. Cum anume, îţi voi arăta eu. Trebuie doar să nu urăşti să scrii, să ai puţin curaj şi dorinţa de a câştiga bani în schimbul unor texte pe care le scrii de pe laptop.
Dacă vii cu aceste lucruri, eu te pot învăţa. Şi ai toate şansele să reuşeşti.
Înscrie-te şi Începe să Scrii Primele tale Texte care fac Vânzări
Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.