Cu Mihai Andrei și Mihai Guță – selleri profesioniști pe eMAG

Cum începi Propria ta Afacere pe eMAG - chiar dacă NU locuiești în România.

Coordonează întregul Business de la distanță, cu doar 2-3 ore/zi și generează lunar peste 2000€.

MasterClass-ul are loc:

Zile
Ore
Min
Sec

Ce ai nevoie pentru a începe
acest Model de Business?

Ce NU ai nevoie pentru a începe acest model de business?

Participă LIVE la acest MasterClass și:

Rezervă-ți Acum locul GRATUIT la MasterClass

Zile
Ore
Min
Sec

Numele meu este Mihai Andrei

Povestea mea începe pe 15 Martie 2020, când s-a anunțat carantina la nivel național. Atunci, toate afacerile mele în care investisem peste 10 ani de muncă și sute de mii de euro, erau închise.

În acel moment, singura pe care mă mai puteam baza, era cenușăreasa afacerilor mele – business-ul pe eMAG, care începuse să vândă masiv. Mi-am dat seama instant că ăsta e drumul pe care trebuie să merg.

Așa că am investit tot mai mult timp și energie, astfel încât am ajuns la următoarele cifre:

Acum, după toate acestea, vreau să împărtășesc și cu tine acest model de Business, pe care-l poți începe chiar dacă NU locuiești în țară.

Numele meu este Mihai Guță

Povestea mea este una foarte simplă. Inițial am avut dorința de a-mi deschide un magazin online, însă norocul meu a fost că fix înainte de a începe, am descoperit o reclamă pe Facebook în care se vorbea despre SellerClub și acest model de Business pe eMAG.

Mi s-a părut o oportunitate fantastică așa că în următoarea zi, m-am înscris și am pornit cu toate resursele pe care le-am adunat, inclusiv cele împrumutate

Am urmat toată strategia stabilită de Jean și Mihai, și astfel am reușit să ajung la 3300 lei vânzări în prima lună, 5600 de lei în a doua lună, iar în decurs de 8 luni, am înregistrat vânzări în valoare de 30.000 de euro (în 2022).

Apoi, în primele 8 luni din 2023, cifra mea de afacere a crescut la 45.000 de euro. Iar până la sfârșitul acestui an, voi ajunge la 85-90.000 de euro.

Am ales să învăț din experiența altora și să evit greșelile lor, în loc să le descopăr pe cont propriu și să-mi risipesc timpul și banii. Și același lucru îți sugerez și ție să faci.

Tocmai de aceea, te invit să participi LIVE la acest MasterClass.

Înscrie-te Gratuit la MasterClass și află Cum poți începe Propria ta Afacere pe eMAG Chiar dacă NU locuiești în România.

Zile
Ore
Min
Sec