Mini-Curs Gratuit

Cum realizezi cele mai cerute două tunsori din salon

Primești 2 Tutoriale Video foarte structurate și logice din care înveți tunsorile de bază pe păr lung și scurt. După ce vezi tutorialul poți începe să tunzi chiar dacă nu lucrezi la salon.
Lasă-mi adresa pe care vrei să-ți trimit Mini-Cursul!
*îți recomand să folosești o adresă de GMail. Dacă folosești o adresă se Yahoo! nu vei putea primi materialele - e o problemă tehnică.
Ai prieteni pasionați de tuns, care vor să învețe? Trimite-le acest Mini-Curs!
Cere Mini-Cursul și:
Primești două tutoriale Video din care înveți pas cu pas cum realizezi cele mai cerute tunsori.
Îți ofer un proces structurat și logic, din care prinzi tehnica de bază prin care poți tunde atât pe păr lung, cât și pe păr scurt.
Îți arăt drumul pe care am trecut eu - de la un puștan care tundea cu foarfeca de hârtie, am ajuns să am propriul meu salon și să nu mai fac față la numărul de clienți.
Îți arăt ce greșeli să eviți la început, ca să nu-ți pierzi pasiunea pentru domeniul acesta fain.
Îți explic cum mi-am dublat clienții, chiar dacă nu aveam studii, nu lucram în salon și nici nu aveam vreo certificare în domeniu.
Poți începe să tunzi mult mai repede și mai bine imediat după ce vezi tutorialele - îți arăt tehnicile folosite de mine, după 8 ani de experiență de tuns și trainuit alți hairstyliști.
Eu sunt Julian Seiche - și tund din 2013
Numele meu e Julian Seiche - și sunt hairstyler în Timișoara, unde am propriul meu salon.
Am început în 2013, cu o foarfecă pentru hârtie, tunzându-mi prietenii. Încă dinainte să dau BAC-ul am ajuns să fiu cunoscut în cartier, și să am o bază de clienți - deși habar nu aveam tehnică, sau instrumentele necesare.
Am fost doar pasionat și oamenii pe care i-am tuns m-au plăcut foarte mult.
În clasa a XII-a am decis să renunț la ideea de facultate și să investesc în schimb în propriul meu vis: să devin un hairstylist foarte cunoscut, profesionist și cu programatorul plin.
Am investit în primul meu curs, care a costat 1000€, și de acolo a urmat o călătorie foarte frumoasă - de la puștanul de liceu care-și tundea prietenii pe gratis, la antreprenor, proprietar de salon.
Din 2013 până acum am avut ocazia să organizez traininguri pentru colegii noi de la saloane și să-i învăț și pe ei să practice această meserie foarte frumoasă.
Mi-am dat seama că îmi place mult și partea de predare, așa că am decis să dau startul unui nou proiect. Scopul meu e să creez o pepinieră de oameni foarte talentați și să ducem arta tunsului la un nou nivel de profesionalism și artă!
Toți trebuie să începem de undeva. Începe cu acest Mini-Curs și vei prinde foarte repede tehnicile de bază de tuns.
Cere tutorialele și hai să începem!
*îți recomand să folosești o adresă de GMail. Dacă folosești o adresă se Yahoo! nu vei putea primi materialele - e o problemă tehnică.
Citind asta te-ai gândit la cineva care s-ar bucura de ce am pregătit? Trimite-i și lui pagina!