Învaţă să te Iubeşti cu Adevărat
Şi Transformă-ţi Viaţa

CURS AUDIO de 3 săptămâni pentru
Vindecarea ta Emoțională Prin Exerciții
și Tehnici Meditative
cu Marcela Mantz

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Ce se întâmplă când NU te iubești pe tine cu adevărat

În ziua de azi e din ce în ce mai greu să ne gândim la noi înșine. Când să avem timp și pentru asta? Asta ar însemna egoism… nu?

NU! Să ne gândim la noi cu iubire, să ne punem pe primul loc nu înseamnă egoism. Dar este una dintre cele mai răspândite credințe. De următoarele afirmații ce zici?

Te judeci pe tine mai aspru decât o faci cu cei din jur, chiar dacă greșelile sunt mai mici. Blândețea nu e pentru tine, e pentru cei din jur.

Simți că nu meriți afecțiune necondiționată, că trebuie să faci ceva pentru a o merita. Și la cea mai mică greșeală tot ce ai făcut bun se anulează.

Taci mâlc atunci când ai ceva de spus, pentru că ceilalți probabil au dreptate și e mai bine să le faci pe plac.

Îți calci principiile în picioare pentru a obține aprobarea altor oameni, pentru că nu ai încredere că te pot accepta pe tine așa cum ești.

Nu spui NU nici atunci când simți că nu mai poți, pentru că simți că un refuz te-ar face să scazi în ochii celui care ți-a cerut ajutorul.

Ești tot timpul pe fugă și nu ai niciun moment pentru tine. Mereu e altceva mai important, un prieten te-a rugat ceva, o cunoștință ți-a cerut ajutorul, trebuie să-i mulțumești pe toți.

Sunt sigură că măcar una dintre situațiile de mai sus îți este familiară. Din nefericire, probabil mai mult de una.

Asta înseamnă să NU te iubești pe tine cu adevărat

Înseamnă că nu te prețuiești îndeajuns încât să te gândești la tine și la sănătatea ta, iar cei din jur au tot timpul prioritate.

Dar dacă stai să te gândești, cum ai putea să fii acolo pentru ei dacă tu nu ești bine cu tine?

Înseamnă că te mulțumești cu relații nesatisfăcătoare și vei sabota orice legătură cu o persoană bună, pe motiv că nu meriți tu așa ceva. De ce ar rămâne lângă tine doar pentru tine?

Înseamnă că vei rămâne la jobul pe care nu-l suporți, unde șeful nu te apreciază și colegii se comportă de parcă nu te văd. Pentru că sigur nu poți mai mult, altfel ai fi demonstrat deja. Dar cum poți să demonstrezi celor din jur ce valoare ai, atunci când nici tu nu crezi în tine?

Să nu te iubești pe tine cu adevărat înseamnă să te pierzi în exterior. Să te legi de orice activitate, orice mic favor pe care îl poți face celor din jur, orice mod în care să demonstrezi continuu că îți meriți locul la job, în prietenie, în cuplu. Iar atunci când unul dintre aceste lucruri dispare, simți cum revine confuzia.

Ce să faci acum? Ce ai făcut greșit? Știai tu că nu meriți! Iar în timp aceste emoții vor genera dezechilibre mai grave, chiar boli.

Dar NU!

Nu trebuie să demonstrezi nimănui aceste lucruri. Trebuie să le crezi tu cu adevărat, să ai încredere în tine, să te iubești. Și astfel va dispărea și nevoia de aprobare, pentru că vei ști cât de mult valorezi de fapt.

Dar Iubirea se află deja
în TINE!

Ai deja soluția şi se află în TINE. Iubirea de Sine este Fundația pentru toate celelalte relații, evenimente și decizii în viaţă.

Poate că pare greu - foarte greu - să te gândești la tine ca la un om drag.

Dar dă-mi voie să-ţi reamintesc că TU ți-ai fost acolo în toate momentele grele, TU te-ai ridicat de jos când ai simțit că nu mai poți și tot TU te-ai încurajat să mai faci un pas, încă unul.

Chiar dacă nu ai făcut-o mereu cu blândețe, chiar dacă ți-ai vorbit răstit. Ai fost acolo și este momentul să începi să te iubești pe tine cu adevărat.

Te invit şi vreau să-ți fiu ghid în această călătorie spre o viață armonioasă, în care te iubești pe tine.

Îți propun un curs Audio cu 7 module - Cei 7 Pași prin care descoperi cum să te iubeşti pe tine cu adevărat, ca să te vindeci emoțional și să-ţi îmbunătățeşti relațiile cu cei din jur.

Tehnicile pe care ți le ofer sunt testate atât de mine personal cât și de alte câteva sute de persoane. Am lucrat cu aceşti oameni dragi în cadrul ședințelor individuale dar și a grupurilor de meditație, iar rezultatele sunt ca şi garantate.

Da, asta va presupune să fii dispus să lucrezi cu și pentru tine câte 1 oră în medie pe zi. Dar crede-mă - te vei simţi de parcă ai adăugat nu una, ci mai multe ore zilei tale. Pentru că în sfârşit te vei bucura mult mai mult de fiecare clipă.

Acest curs audio a venit ca o urmare firească a drumului meu din ultimii 13 ani.

Vino alături de mine într-o
Călătorie Audio de 7 Pași către
o Viață în care te Iubești cu
Adevărat

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Până acum 13 ani
Nici eu nu m-am iubit pe mine
cu adevărat...

...Nici măcar nu știam ce presupune asta.

Prima dată când am aflat de iubirea de sine, i-am pus eticheta de egoism. Din acest motiv egoismul a fost și primul lucru pe care l-am menționat. Ne știm, suntem cunoștințe vechi.

Apoi am realizat că de cele mai multe ori îi puneam pe cei dragi pe primul plan, uitând de mine. Făceam din mine „un orfan” și nu-mi ofeream bucuriile și binecuvântările vieții. Mă privam de darul ființei mele și de darurile pe care viața însăși le are rezervate pentru mine.

Aveam destul de des gânduri de genul: „Nu ar fi trebuit să spun asta”, „Ar fi trebuit să fiu mai drăguță, mai isteață, mai spontană, etc.”. Mă certam mereu și „dădeam cu mine de pământ”, nu mă acceptam așa cum eram și mă purtam dur cu mine însumi.

Mă învinovățeam pentru tot ce nu mergea bine: „e vina mea că angajații nu își fac treaba ca lumea, nu știu să fiu fermă și hotărâtă”, „e vina mea că soțul meu își iese din fire, nu știu să vorbesc calm cu el”. Și am aflat că atunci când dau vina pe mine - chiar şi când rolul meu e minor - înseamnă o lipsă a iubirii de sine.

Mă surprindeam spunându-mi„ nu am nici o valoare”, „nu am nici un rost pe lume”, „nu am nici un talent real”. De fapt mă disprețuiam pe mine și nu mă respectam. Am aflat că talentele și pasiunile mele sunt esența mea și când îmi neg darurile, nu-mi respect spiritul.

Mă compătimeam și mă înfuriam pe mine. Aveam gânduri de genul: „de ce mi se întâmplă întotdeauna mie?”, „cred că mă pedepsește Dumnezeu”, „sunt atât de deprimată, încât nimeni nu mă poate alina”.

Nu mai aveam
încredere în mine...

Pentru că în trecut luasem mai multe decizii greșite, nu mai aveam încredere în mine.

Dar la un moment dat am aflat că nesiguranța de sine blochează orice efort către schimbare, și că încrederea apare când mă iubesc pe mine cu adevărat.

În toți acești 13 ani am făcut zi de zi pași înainte spre iubirea de sine, până am ajuns în poziția să-i ajut și pe alții. Acum pot spune cu mâna pe inimă că mă iubesc.

E momentul şi pentru tine să decizi că vrei să te iubești pe tine cu adevărat și să-ți transformi viața.

Şi te invit să faci asta cu ghidarea mea blândă şi iubitoare.

Acum, mai mult ca niciodată, e atât de important să ai grijă de tine. Când totul în jur e agitație și nesiguranță, în tine poți descoperi pacea de care ai nevoie.

Sunt Marcela Mantz
Terapeut, Consilier Şi Coach pentru Dezvoltare Personală și Spirituală

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un punct de cotitură și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Am ales sănătatea și am început cu vindecarea trecutului, cu descoperirea iubirii de sine și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

În paralel cu transformarea mea, m-am și format pentru a putea ajuta și alte persoane să parcurgă această călătorie. M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și dobândească echilibrul și armonia în viață.

De asemenea, mă specializez continuu urmând noi formări cognitive și holistice și astfel am creat tehnici care ajută atât persoanele mai analitice cât și pe cele mai înclinate spre spiritualitate.

Îmi face plăcere să îmi dedic munca pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial. Iar misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.

Fă-ți curaj să te iubești pe tine și începe alături de mine!

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat

Învaţă să te Iubeşti cu Adevărat
şi Transformă-ţi Viaţa

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Cum se Desfăşoară Cursul Audio

Cursul audio începe pe 4 iunie, și vei avea acces la câte un modul nou o dată la 3 zile.

Ai nevoie de aceste 3 zile între module pentru a avea timpul necesar să aplici direct în viața ta ceea ce îți prezint. Chiar dacă nu faci totul pe loc, ai suficient timp cât să revii asupra înregistrării, să o asimilezi și să exersezi puțin câte puțin.

Dedică-ți acest timp ție, îţi va prinde de minune să te scalzi puţin în iubire de sine. 💙

Ce Cuprind cele 7 Module ale Cursului Audio

În acest modul afli:

Ce sunt emoțiile captive, cum apar și cum te afectează în timp dacă nu sunt eliberate Tehnici cognitive prin care să-ţi creşti starea de prezență O meditație ghidată prin care te eliberezi de emoţiile captive grosiere

În acest modul descoperi:

Cum se formează criticul interior și cum să te împrietenești cu el ca să nu te mai saboteze Tehnici cognitive care te ajută în lucrul cu criticul interior O meditație ghidată de conectare la lumina divină din interior.

În acest modul afli:

Ce este de fapt copilul interior și cum îl rănești Cum faci cunoștință cu copilul din tine și cum te împrietenești cu el Tehnici cognitive care te ajută în lucrul cu copilul interior O meditație ghidată de vindecare a copilului interior

În acest modul descoperi:

Care sunt consecințele neiertării Cum să identifici situațiile pentru care nu te ierți Cum să te ierți cu ușurință cunoscând caracteristicile destinului tău ceresc Tehnici cognitive pentru iertarea de sine O meditație ghidată pentru iertarea de sine

În acest modul afli:

Care sunt consecințele neacceptării de sine Ce ai de făcut ca să te accepți așa cum ești, indiferent de circumstanțe Tehnici cognitive pentru acceptarea de sine O meditație ghidată pentru acceptarea de sine

În acest modul descoperi:

Care sunt consecințele neiubirii de sine Ce ai de făcut ca să te iubești cu adevarat așa cum ești Tehnici cognitive pentru iubirea de sine O meditație ghidată pentru iubirea de sine

În acest modul afli:

Tehnici cognitive pentru întreținerea zilnică a iubirii de sine O meditație ghidată pentru iertarea, acceptarea si iubirea de sine

De ce să Începi chiar Azi Cursul Audio despre Iubirea de Sine

Pentru că iubirea de sine e esenţială în fiecare aspect al vieții tale.

De la starea cu care te trezești dimineața, până la ultimul gând pe care-l ai înainte să adormi. Iubirea de sine se află în relațiile cu cei dragi, în calmul tău interior și în viața profesională.

Pentru că e un curs Audio, pe care practic îl poți asculta oriunde vrei. Nu trebuie să stai în fața unui monitor, poți să-ți pui căștile și să asculți în liniște, cu relaxare.

Pentru că îți voi fi alături, în înregistrări, la fiecare pas. Nu trebuie să faci totul singură, și nu vei fi nevoită să citești pagini întregi de teorie. Îți voi vorbi din suflet, pentru suflet.

Pentru că practici doar tehnici care au fost testate și s-a dovedit că funcționează. Nu îți vorbesc din cărți cu povești, ci din experiența mea proprie și din experiențele tuturor celorlalți oameni pe care i-am ajutat să-și dobândească iubirea de sine.

Pentru că asta e șansa ta să înveți cum să te reconectezi la resursele interioare ce au fost mereu acolo. Să realizezi ce-ți lipsește în viață, de ce te comporți într-un anumit fel și cum să ajungi să te iubești pe tine.

Pentru că meriți să te vezi așa cum te văd deja cei dragi. Iar acum poate nu realizezi cât de mult valorezi.

Învaţă să te Iubeşti cu Adevărat
şi Transformă-ţi Viaţa

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

BONUS - Pachetul Tehnica congnitivă și Meditație tipar pentru schimbarea convingerilor limitative

Este în valoare de 98 de lei, dar tu îl primeşti Gratuit când achiziţionezi Cursul Audio.

Mi-am dat seama

că acest pachet te ajută enorm

în Călătoria spre o Viață în care te Iubești cu Adevărat.

Și asta deoarece convingerile limitative îți blochează abilitățile și resursele care te ajută să obții ceea ce dorești - INCLUSIV Iubirea de Sine. De aceea e important să conștientizezi aceste convingeri și apoi să le înlocuiești cu convingeri noi, care te susțin în procesul de evoluție.

Convingerile limitative îți creează modele de comportament care îți blochează calea spre sufletul tău, calea spre succes, și nu îți permit să ai control asupra propriei vieți. De multe ori se întâmplă nici să nu fim conștienți când se întâmplă asta.

În acest pachet bonus (în valoare de 98 de lei) primești 2 modalități foarte eficiente pentru schimbarea convingerilor limitative:

Tehnica cognitivă Meditația de tipar de schimbare a convingerilor limitative

Cu ajutorul lor te vei conecta cu subconștientul tău și acesta va scoate la suprafață toate sentimentele „îngropate de vii” care te sabotează. Iar odată aduse la suprafață, începe procesul de vindecare.

Tehnica și meditația îți vor fi de mare folos pentru a-ți vindeca traumele din trecut, spre o viață armonioasă, plină cu iubire de sine.

Învaţă să te Iubeşti cu Adevărat
şi Transformă-ţi Viaţa

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Garanția 100% Banii Înapoi

Cred cu toată inima în acestă metodă, de aceea am încredere că va funcționa și pentru tine.

O aplic de multă vreme, mi-a adus multe rezultate pozitive în lucrul cu mine și cu persoanele cu care am lucrat până acum.

Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să mai continui, dacă ai încercat tot ce îți propun, dacă ai făcut meditațiile și ți-ai acordat timp ție, pentru tine, dar nu găsești acest curs audio util - îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului audio, indiferent de motivele tale.

Primești banii investiți fără să-mi aduci vreo justificare.

Ce pierzi dacă nu pornești în
această călătorie

ȘANSA de a te cunoaște cu adevărat și de a-ți descoperi resursele interioare care te vor susține să-ți valorifici adevăratul potențial

ȘANSA de a elibera "gunoiul emoțional" din straturile de profunzime care te împiedică să ai o sănătate mai bună și relații de calitate

ȘANSA de a învăța să te iubești pe tine cu adevărat și astfel să-i poți iubi cu adevărat și pe cei dragi ție

ȘANSA de a trăi în echilibru și armonie cu sufletul tău indiferent de circumstanțe.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

În mod normal, Prețul Cursului Audio (pentru cele 7 Module, Bonusul şi toate beneficiile) este 197 Lei. Dar în perioada campaniei, îl primeşti cu numai 97 Lei.

Poţi face plata atât prin Card, cât și prin Transfer Bancar.

Cursul audio începe pe 4 iunie, și vei avea acces la câte un modul nou o dată la 3 zile.

Garanția 100% Banii Înapoi este valabilă 15 de zile. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că acest Curs Audio nu este pentru tine, îmi scrii și îți returnez plata. Fără întrebări.

Da. Cele 7 Module ale Cursului Audio sunt ale tale pe viață.

Cât de mult pierzi în fiecare zi
pentru că nu te iubești pe tine...

Eu mi-am dat seama abia după mulți ani - mult prea mulţi - cât de multe lucruri au trecut pe lângă mine. Cât aș fi putut să mă bucur de viață, de prezența celor dragi, de relații de calitate cu prietenii.

De asta sunt atât de motivată acum să te ajut. Tu poţi face mult mai repede cei 7 pași către o viață armonioasă, în care te iubești.

Să te tratezi cu blândețe, așa cum ai face-o cu un copil care greșește. Să te încurajezi cu blândeţe la fiecare pas și să ai încredere în puterea ta interioară.

Să vezi ce persoană minunată ești și să-ți realizezi potențialul enorm pe care îl ai.

Vino alături de mine, mă bucură enorm să-ți fiu ghid în această călătorie!

Învaţă să te Iubeşti cu Adevărat
şi Transformă-ţi Viaţa

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.

Natalia Bakaity