Vindecă-ți Relația cu Banii
Și Devino un Magnet pentru ei

CURS AUDIO de 5 săptămâni

Pentru Înlocuirea Convingerilor și a Emoțiilor Limitative
Prin Tehnici Meditative și Exerciții cu Marcela Mantz

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

Ce se întâmplă când NU ai o relație bună cu banii?

Când nu ai o relație bună cu banii te trezești la finalul lunii că ai rămas fără ei și că nu știi pe ce s-au dus. Ai plătit facturile și celelalte cheltuieli necesare, însă cu restul ce ai făcut?

Cu siguranță ai cheltuit impulsiv, cu gândul că Ăștia sunt banii, nu au ce căuta la mine, mai bine îi dau cât mai repede.

Atunci când nu ai o relație bună cu banii ai senzația continuă că nu meriți mai mulți bani. Că nu te vei descurca suficient de bine la job, că nu poți să câștigi mai bine, că nu poți să faci mai multe și că ce faci, nu este destul de bine.

Știi reportajele care apar din când în când la televizor, despre oameni care au câștigat premii mari la loterie, iar după ceva timp au rămas și mai săraci decât la început?

Asta ți se poate întâmpla și ție, atunci când nu ai obiective financiare clare - încă un simptom al relației proaste cu banii. Muncești din greu pentru mai mulți bani, îi câștigi și apoi… Și apoi ce? Nu ai idee.

NU merit să am bani…
Banii NU aduc fericirea...
Niciodată NU pot avea suficienți bani…
Banii NU sunt importanți…

Sunt sigură că te regăsești în cel puțin una dintre afirmațiile de mai sus.

Observi ce au în comun? În toate îl iei pe “NU” în brațe.

Relația cu banii îți este stricată de propriile convingeri

Sunt acele convingeri limitative și auto-distructive care știai că există, însă nu te gândeai că ți se aplică și ție.

Foarte devreme în viață, încă din copilărie, începem să percepem mesajele legate de scopul banilor și să dezvoltăm relația cu ei. Chiar dacă nu avem încă banii noștri, observăm comportamentul părinților noștri cu atenția ascuțită a unui copil.

De aici vin primele convingeri care îți blochează fluxul abundenței financiare. De la cei dragi, care nu au transmis aceste convingeri cu răutate, ci așa au învățat și ei. Ai auzit la ei, ai spus mai departe (copiii repetă mereu vorbele părinților!), iar în decursul anilor ți-au rămas întipărite în subconștient.

Adaugă la asta ideea că banii sunt un lucru murdar și senzația că nu meriți prosperitate, și te trezești în situația că banii îți fug printre degete.

Așa îți blochezi calea spre succes și pierzi controlul asupra situației tale financiare. Ești prins în capcana propriilor convingeri și nici nu-ți dai seama de asta.

Iar dacă tu nu ai o relație bună cu banii, cine altcineva o să-ți împlinească visul de prosperitate financiară?

Ai soluția la îndemână.
Începe cu Trecutul.

Acum că știi de concepțiile adânc înrădăcinate legate de bani, cu siguranță te întrebi cum le poți schimba.

Îndreptându-ți privirea în trecut, indiferent cât de înspăimântător ți s-ar părea. Altfel vei continua să crezi în aceleași concepții vechi.

E necesar să înlături emoțiile colectate în trecut, deoarece resimțirea și exprimarea unor emoții vechi, înăbușite, permite simțurilor tale să se trezească la viață.

Dacă există traume financiare vechi, nerezolvate, sau experiențe dureroase pe care nu le-ai procesat, poți bloca total efectul sistemului tău senzorial. Odată ce simți, poți vindeca relația cu banii.

Vei rupe acest cerc al convingerilor limitative, vei avea încredere în propriile tale forțe și în visul tău de prosperitate financiară.

Vei deveni un magnet pentru bani și vei putea duce, în sfârșit, viața armonioasă pe care ți-o dorești.

Cu o relație sănătoasă cu banii, cu obiective financiare clare și o viziune pe termen lung.

Acum poți face asta alături de mine, în doar 5 săptămâni

Ca toți cei din generația crescută în timpul comunismului, și eu am avut o relație proastă cu banii.

Am trecut prin toate dilemele și nedumeririle prin care treci și tu acum, de aceea am dezvoltat acest program în care te vei conecta cu subconștientul tău și acesta va scoate la suprafață toate sentimentele “îngropate de vii“, referitoare la bani, care te sabotează.

Odată aduse la suprafață, se declanșează automat procesul de vindecare.

Subconștientul tău este receptiv la intențiile tale și te va susține să cureți convingerile pe care ți le-ai creat în mod conștient sau inconștient.

Odată pregătit terenul, te voi ajuta să-ți implementezi convingeri sănătoase care să te ajute să devii un magnet pentru bani.

Totul ține de perseverența cu care îți îngrijești grădina gândurilor, iar eu sunt aici să te ghidez prin tehnici meditative și exerciții.

Vino alături de mine și
Vindecă-ți Relația cu Banii

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

Sunt Marcela Mantz
Terapeut, Consilier Şi Coach pentru Dezvoltare Personală și Spirituală

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un punct de cotitură și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Am ales sănătatea și am început cu vindecarea trecutului, cu descoperirea iubirii de sine și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

Prosperitatea financiară a fost întotdeauna una dintre prioritățile mele, deoarece relația cu banii influențează direct și celelalte aspecte ale vieții. Așadar, odată cu vindecarea trecutului am vindecat și credințele greșite legate de bani pe care le aveam încă din copilărie.

În paralel cu transformarea mea, m-am și format pentru a putea ajuta și alte persoane să parcurgă această călătorie. M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și dobândească echilibrul, armonia în viață și prosperitatea financiară.

Îmi place să îmi dedic munca pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial. Iar misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.

Iar acum te invit în această călătorie alături de mine.

Fă-ți curaj să rupi cercul relației toxice cu banii și permite-mi să te ghidez în a deveni un magnet pentru ei!

Vindecă-ți Relația cu Banii
și Devino un Magnet pentru ei

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

Cum se desfășoară
Cursul Audio

După înscriere, primești acces la Platforma de Curs unde vei găsi video-ul introductiv și 6 pași pe care îi vei face în cele 5 săptămâni ca să deblochezi fluxul energetic al banilor.

Vei primi și pe e-mail aceste informații.

Continuăm apoi cu 21 de emailuri zilnice, în fiecare email fiind o meditație de schimbare a convingerilor limitative. Pentru fiecare convingere o meditație, așadar timp de 21 de zile vom lucra la câte o convingere greșită pe zi.

În cadrul meditațiilor ghidate vei atinge o stare de conștiință extinsă, te vei conecta profund cu subconștientul tău.

Urmează 3 emailuri cu 3 exerciții-joc pentru creșterea prosperității financiare, pe care le vei primi la un interval de 3 zile.

După exerciții vei primi o meditație de manifestare pentru a deveni un magnet pentru bani.

Încheiem cu un video final în care vei primi informații suplimentare despre cum să atragi banii și cum să obții prosperitatea financiară.

Odată cu confirmarea plății vei primi și link-ul de acces la un grup privat de Facebook, unde laolaltă cu ceilalți colegi veți putea discuta și împărtăși experiența pe care o aveți de-a lungul cursului.

O întreagă comunitate dedicată vindecării relației cu banii!

Iar meditațiile și înregistrările video vor fi încărcate și pe o platformă privată de curs, la care îți rămâne acces pe viață. La îndemână, oricând ai nevoie să le accesezi.

Îți recomand să accesezi din prima zi Platforma de Curs și să practici toate meditațiile și exercițiile pe care ți le ofer.

Sună tare bine, așa-i?

Ce Cuprinde Cursul Audio

Video introductiv - Este video-ul pe care îl primești în primul e-mail. Aici îți ofer indicații legate de tehnicile meditative și exercițiile-joc. Tot aici stabilim și intenția cu care pornim la drum.

21 de Meditații Ghidate - În fiecare meditație abordăm și schimbăm câte o convingere limitativă. Descoperă mai jos convingerile pe care le vom vindeca:

1. Banii sunt murdari, sunt sursa tuturor relelor, sunt ochii necuratului. 2. Banii vin greu la mine și trebuie să muncesc din greu pentru ei. 3. Banii nu aduc fericirea. 4. Nu merit să am bani și să mă bucur de prosperitate financiară. 5. Niciodată nu pot avea suficienți bani. 6. Nu sunt suficient de bun pentru a câștiga mai mulți bani. 7. Oamenii bogați sunt răi și necinstiți. 8. Am moștenit o mentalitate a lipsei și a sărăciei. 9. Banii nu sunt importanți. 10. Trebuie să fiu sărac pentru a mă apropia de divinitate. 11. Mă tem de succesul financiar. 12. Mă îngrijorează viitorul meu financiar. 13. Mă tem de responsabilitatea care îmi revine odată cu succesul financiar. 14. Mă simt vinovat că vreau să fiu bogat. 15. Banii îmi creează o stare de anxietate. 16. Nu voi avea niciodată suficienți bani și nu mă voi bucura niciodată de abundență. 17. Este nedrept să am bani, când atâtea persoane nu au. 18. Iau decizii care conduc la pierderi financiare. 19. Dacă aș avea mai mulți bani, lucrurile ar merge mai bine. 20. Nu pot fi fericit dacă nu am bani. 21. Nu am noroc la bani.

În acest exercițiu vei scrie despre ce simți și ce îți dorești referitor la bani și la prosperitate.
Asta te va ajuta să-ți extinzi și mai mult conștiința pentru a te sincroniza cu energia prosperității financiare.

În acest exercițiu îți vei imagina că ai un cont personal, la vedere, în care Universul îți depune zilnic o sumă de bani. Acești bani îi poți cheltui pe orice îți dorești, cu bucurie.

Astfel îți vei antrena starea de bine provocată de prosperitate și îți vei ridica vibrația, putând simți cu ușurință expansiunea dorințelor și așteptărilor proprii.

Situația financiară ți se va îmbunătăți, iar lucrurile asupra cărora te-ai focalizat vor începe să se reverse în viața ta.

În acest joc te vei concentra pe banii pe care îi ai deja. Astfel, vei obține recunoștință pentru ce ai, și nu pentru ce îți lipsește.

În cadrul acestei meditații vei atinge starea necesară pentru a deveni un magnet pentru bani

Aici vei primi informații suplimentare despre ce ai de făcut în continuare ca să atragi banii și să obții prosperitate financiară.

De ce să îți Vindeci chiar de Azi Relația cu Banii

Pentru că relația cu banii este esențială pentru o viață armonioasă, pe toate planurile.

Atunci când ai siguranță materială și obiective financiare clare, ești liber să îți trăiești viața fără grija zilei de mâine.

Te poți bucura de familie, de prieteni, de tot ceea ce îți dorești de la viață.

Pentru că urmărind acest program, îți schimbi convingerile limitative care te-au împiedicat să te bucuri de abundență financiară.

Vei avea încredere în tine, în forțele proprii, în visul tău de prosperitate financiară.

Vei conștientiza că meriți prosperitatea și o vei atrage.

În loc de “NU”, îl iei pe “DA!” în brațe și astfel devii un magnet pentru bani.

Pentru că e un curs Audio, pe care practic îl poți asculta oricând îți poți dedica timp pentru tine. Nu trebuie să stai în fața unui monitor, poți să-ți pui căștile și să asculți în liniște, cu relaxare.

Pentru că îți voi fi alături, în înregistrări, la fiecare pas. Nu trebuie să faci totul singur/ă, și nu vei fi nevoită să citești pagini întregi de teorie. Te voi ghida din suflet, pentru suflet.

Pentru că ai acces la un Grup de Suport pe Facebook, unde vei discuta cu ceilalți colegi și veți împărtăși experiența pe care o aveți de-a lungul cursului. Unde-s mulți puterea crește!

Pentru că practici doar tehnici care au fost testate și s-a dovedit că funcționează. Nu îți vorbesc din cărți cu povești, ci din experiența mea proprie și din experiențele tuturor celorlalți oameni pe care i-am ajutat să-și vindece relația cu banii.

Pentru că asta e șansa ta să înveți cum să-ți schimbi convingerile greșite și să devii un magnet pentru bani. Îți vei da seama de comportamentul autodistructiv care îți strică relația cu banii și vei schimba convingerile care îți blochează fluxul abundenței financiare.

Pentru că meriți să ai o relație sănătoasă cu banii. Meriți prosperitate.

Vino alături de mine și
Vindecă-ți Relația cu Banii

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

BONUS - Reconectează-te cu Prosperitatea - 10 Meditații Ghidate Înregistrate 225 de lei

Fiecare meditație durează 20-30 minute și poți practica setul de meditații ori de câte ori simți că ai nevoie.

Prosperitate înseamnă de fapt bunăstare în toate domeniile vieții tale: sănătate, relații, carieră.

Prin practicarea acestor meditații amplifici energia internă pe care ai purificat-o și echilibrat-o pe perioada cursului cu energia prosperității.

Vindecă-ți Relația cu Banii
și Devino un Magnet pentru ei

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

Garanția 100% Banii Înapoi

Cred cu toată inima în această metodă, de aceea am încredere că va funcționa și pentru tine.

O aplic de multă vreme, mi-a adus multe rezultate pozitive în lucrul cu mine și cu persoanele cu care am lucrat până acum.

Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să mai continui, dacă ai încercat tot ce îți propun, dacă ai făcut meditațiile și ți-ai acordat timp ție, pentru tine, dar nu găsești acest curs audio util - îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 21 zile de la începerea cursului audio, indiferent de motivele tale.

Primești banii investiți fără să-mi aduci vreo justificare.

Ce pierzi dacă nu îți vindeci relația cu banii

ȘANSA de a avea siguranță materială, obiective financiare clare și o viață armonioasă, pe toate planurile.

ȘANSA de a deveni un magnet pentru bani, așa cum nici nu îți poți imagina acum.

ȘANSA de a atinge prosperitatea financiară și de a-ți îndeplini toate obiectivele propuse.

ȘANSA de a avea o relație sănătoasă cu banii, relație în care vei conștientiza că meriți mai mulți bani.

ȘANSA de a vindeca toate convingerile limitative, conștiente sau subconștiente, ce te urmăresc încă din copilărie.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

În mod normal, Prețul Cursului Audio (pentru cele 22 de Meditații, 3 Exerciții-Joc, Bonusul şi toate beneficiile) este 497 Lei. Dar în perioada campaniei, îl primeşti cu numai 297 Lei.

Poţi face plata atât prin Card, cât și prin Transfer Bancar.

Primești acces la primul video din curs imediat ce îți este confirmată plata.

Tot atunci primești și cei 6 pași pe care îi vei face în cele 5 săptămâni ca să deblochezi fluxul energetic al banilor.

Garanția 100% Banii Înapoi este valabilă 21 de zile. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că acest Curs Audio nu este pentru tine, îmi scrii și îți returnez plata. Fără întrebări.

Da. Cele 21 de Meditații, cele 3 Exerciții-Joc, Video-urile și Bonusul sunt ale tale pe viață.

Cât pierzi în fiecare zi în
care ai o Relație Toxică cu Banii...

Până nu mi-am vindecat relația cu banii, nici eu nu am realizat cât de mult pierdeam în fiecare zi.

Cheltuieli nesăbuite și impulsive, rușine să vorbesc despre bani, anxietate când doar mă gândeam la bugetul lunar și la cum trebuie să-l împart.

Convingeri greșite imprimat din copilărie, pe care le duceam fără să vreau mai departe…

Acum tu ai ocazia să repari asta în doar 5 săptămâni!

Începem cu trecutul și încet încet, pe zi ce trece, declanșăm procesul de vindecare și îți vei putea implementa convingeri noi, care să te ajute să devii un magnet pentru bani.

Iar eu îți voi fi alături pe tot parcursul. Cu tehnici meditative și exerciții-joc care au funcționat deja minunat pentru zecile de persoane ce mi-au fost alături în ședințe individuale, ateliere și workshop-uri.

Ca de obicei, îți întind o mână de ajutor din tot sufletul. O accepți?

Vindecă-ți Relația cu Banii și
Devino un Magnet pentru ei

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

APLICĂ ACUM!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.

Natalia Bakaity