Trezește-ţi Simțurile!
Accesează și Ascultă Intuiția ca să-ţi Hrăneşti
Sufletul şi să Realiniezi Relaţiile cu cei Dragi

Curs experiențial de 7 săptămâni
cu exerciții și tehnici meditative

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Știi ce se întâmplă când
NU îți asculți Intuiția?

Imaginează-ți că te sună o prietenă dragă.

Planul era să vă vedeți la cafea, dar acum vrea să amâne, îți spune că e prea obosită. S-a mai întâmplat de câteva ori să nu reușiți să vă vedeți, dar acum simți în tonul vocii că ceva e diferit.

Parcă o voce din fundal îți șoptește: Ceva e în neregulă! Insistă, întreab-o ce s-a întâmplat.

Prietena te asigură că e bine, e doar ușor obosită pentru că a lucrat foarte mult în ultima perioadă. Și știi tu, au apărut câteva probleme, nu prea s-a odihnit… Ca în viață.

Așa că ignori ce simți, o crezi pe cuvânt și închizi telefonul. Te frământă în continuare gândul că ceva nu e bine, însă alegi să nu-l asculți și să-ți vezi în continuare de treburi.

A doua zi primești un telefon de la soțul prietenei, pe care tocmai o transportaseră la spital. După o noapte chinuită de gânduri și probleme, prietena ta dragă a picat în bucătărie în timp ce pregătea micul dejun. De la epuizare.

Intuiția ți-a șoptit că ceva e în neregulă. Cum ar fi fost dacă ai fi ascultat-o?

Cum ar fi fost dacă Rațiunea și Intuiția s-ar fi pus de acord și te-ar fi ghidat spre decizia corectă: Să ceri ghidare divină, să îi pui întrebările potrivite până prietena ți-ar fi mărturisit ce-i stă pe suflet, și poate ai fi alinat-o suficient cât să se liniștească. Măcar pentru un somn odihnitor.

Rațiunea ne-a fost dezvoltată în școlile pe care le-am urmat, dezvoltarea Intuiției nu face parte din nici o programă școlară.

Luăm decizii doar cu Mintea, pentru că nu mai recunoaștem Vocea Sufletului și astfel ajungem să trăim în Ego. Iar asta ne împiedică să luăm cele mai bune decizii atât pentru noi, cât și pentru cei dragi.

Știi cum funcționează Ego-ul?

Ego-ul se bazează pe separare, îți alimentează ambiția de a poseda, de a avea dreptate, de a avea putere, recunoaștere socială

Ego-ul te menține în zona de confort, arătându-ți pericolele care te pândesc când ieși de acolo

Ego-ul este reprezentat de credințele pe care le ai despre personalitatea, talentele și abilitățile tale, în special prin experiențele trecute

Ego-ul te determină să-ți creezi atașamente și să ai așteptări de la ceilalți, iar când lucrurile nu se întâmplă așa tu suferi și trăiești în durere

Ego-ul este stratul de smoală care acoperă sufletul și pe măsură ce se îngroașă, îți limitează conexiunea cu divinitatea, cu înțelepciunea infinită

Și așa ajungi să nu-ți recunoști Intuiția, să nu o asculți și să nu o folosești așa cum ți-a fost menit: Ca pe un dar sfânt de la Univers.

Ai toate resursele să-ți accesezi Intuiția, doar că sunt acoperite de zgomotul minții, de convingeri limitative, de resentimente, regrete și prejudecăți.

Iar acum eu vreau să te ajut să treci peste aceste limitări, să te reconectezi cu Intuiția și să o folosești atât în relația cu Sufletul tău, cât și în relațiile cu cei dragi.

Odată ce înveți cum să-ți asculți Intuiția, o sa observi cum lucrurile se îmbunătățesc pe toate planurile: sănătate, relații, carieră și bani.

Soluția nu e complicată deloc: Îți vei folosi Vocea Sufletului, care îți este alături încă din copilărie. Doar că pe parcurs ai uitat cum să o asculți, ai ales să o ignori deoarece Rațiunea îți spunea altceva, prin Ego-ul pe care l-ai dezvoltat.

Acum poți schimba asta prin metoda celor 5 elemente.

Potrivit metafizicii chineze, orice aspect din creație este alcătuit din 5 elemente de bază, reprezentate simbolic de 5 materiale:

Lemn

Foc

Pământ

Metal

Apă

Pentru că și noi suntem un aspect al creației, regăsim aceste elemente în noi. În noi și în misiunea cu care a venit sufletul pe pământ.

Metoda celor 5 elemente se bazează pe înțelepciunea străveche a metafizicii chineze care ne ajută să înțelegem unde și cum ne-am abătut de la misiunea sufletului. Ne ajută să readucem echilibrul și armonia folosind resursele interioare pe care le avem deja pentru a regla relația cu propria persoană, cu copiii, cu partenerul, cu toți oamenii dragi din jur.

Funcționează diferit pentru fiecare dintre noi, în funcție de ce dezechilibre avem.

Așa că te ajută în orice punct al vieții te afli, cu orice problemă conștientă sau ascunsă pe care o ai. Te ghidează spre o viață armonioasă, în care Rațiunea și Intuiția s-au pus de acord, iar tu poți lua cele mai bune și sănătoase decizii.

Pentru tine și pentru cei dragi.

Înscrie-te Acum și
Trezește-ţi Simțurile!

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Am fost binecuvântată să îmi Accesez și Ascult Intuiția fără să știu că o fac

Încă din școala gimnazială mi-a plăcut foarte mult să ascult teatru radiofonic și să-mi imaginez singură scenele și jocul actorilor. Erau momente în care mă simțeam foarte bine și așteptam cu mare nerăbdare zilele de luni, când aveau loc aceste transmisiuni.

Habar nu aveam atunci că mă antrenam să accesez conștient stări de conștiință extinsă, mai specific frecvențele cerebrale alfa - pe care de obicei le accesăm natural, pentru mai mult timp, doar înainte de a adormi și imediat după ce ne trezim.

Mi-a fost de mare folos această abilitate atunci când m-am îmbolnăvit.

Eram în clasa a șasea și la un control am fost diagnosticată cu ulcer duodenal stenozat în ultima fază. Medicii mi-au dat 3 săptămâni în care să țin un regim strict, pentru ca apoi să fiu operată.

Țin minte și acum că în acea perioadă beam câte 4-6 litri de lapte pe zi și mâncam doar mere coapte. În plus de asta, pentru că-mi era foarte frică de operație, mă rugam la Dumnezeu să mă facă bine.

Instinctiv mă așezam în poziția în care ascultam teatru radiofonic și mulțumeam pentru însănătoșirea mea.

Abia când m-am format ca și terapeut am aflat că foloseam așa numita “ancorare” din Programarea NeuroLingvistică ca să accesez starea de conștiință extinsă pentru care mă antrenasem. Iar prin mulțumire îmi ridicam vibrația, conectându-mă la Vindecătorul Interior.

Ce s-a întâmplat în continuare?

Atunci când am mers la control, medicilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat și au ajuns la concluzia că prima radiografie făcută a fost greșită.

Era și normal să gândească așa. Eram în perioada comunismului și la noi în țară încă nu se auzise de vindecarea intuitivă.

Așa am crezut și eu. În schimb, tot în timpul formărilor am descoperit că îmi accesasem Intuiția și mă vindecasem.

Purificarea corpulului fizic și faptul că am accesat frecvențele cerebrale alfa spre theta au permis sufletului să se conecteze la înțelepciunea divină și să lucreze pentru vindecarea mea.

Mi-am folosit Intuiția, tot fără să știu că o făceam, și pentru a-i ajuta pe părinții mei.

Mă trezeam așa, deodată, că le spuneam niște lucruri prin care dădeam de fapt soluții la ce îi frământa pe ei.

Asta fără să știu problemele pe care le aveau. Pur și simplu îmi ieșeau cuvintele din gură și ai mei părinți spuneau că a vorbit Dumnezeu prin mine.

Când am analizat toate aceste întâmplări - care păreau mai degrabă de domeniul fantasticului - mi-am seama că inclusiv în afacerea clasică pe care am avut-o împreună cu soțul meu Intuiția m-a ajutat foarte mult.

Și eu am pierdut la un moment dat această conexiune pentru că nu am mai lăsat loc divinității să lucreze împreună cu mine și prin mine.

Mă încrâncenasem așa tare să le rezolv eu pe toate că am dat putere Ego-ului mai mare decât Sufletul. Am căzut în capcanele întinse de minte și așa am ajuns în situația în care am avut de ales între sănătate și afacere.

Acela a fost punctul de cotitură care m-a condus către ceea ce sunt acum.

Sunt Marcela Mantz
Terapeut, Consilier Şi Coach pentru Dezvoltare Personală și Spirituală

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii Minții și Sufletului.

În paralel cu transformarea mea, pe care ți-am povestit-o mai sus, m-am și format pentru a putea ajuta și alte persoane să parcurgă această călătorie. M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și dobândească echilibrul și armonia în viață. Să-și Acceseze Intuiția și să-și Realinieze Relațiile cu cei dragi.

De asemenea, mă specializez continuu urmând noi formări cognitive și holistice și astfel am creat tehnici care ajută atât persoanele mai analitice cât și pe cele mai înclinate spre spiritualitate.

Îmi face plăcere să îmi dedic munca pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial. Iar misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.

Iar acum te invit în această călătorie alături de mine. Fă-ți curaj și învață să Accesezi Vocea Sufletului!

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat

Înscrie-te Acum și
Trezește-ţi Simțurile!

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Cum se desfășoară Cursul Trezește Simțurile!

De-a lungul acestor 7 săptămâni, vom trece împreună prin toate cele 5 Elemente: Lemn, Foc, Pământ, Metal, Apă.

Începem cu o introducere, le luăm pe rând și, la final, Închidem Cercul: discutăm despre fuziunea Elementelor și conectarea la esența divină din tine.

Vei simți schimbări de la o săptămână la alta.

Totul cu exerciții și metode testate de mine personal și validate de sutele de persoane cu care am lucrat până acum, și care au avut rezultate nu doar vizibile. Li s-a schimbat viața.

Ce vom face în fiecare modul al Cursului?

Despre Energia Sinelui Superior și Orbita Microcosmică Care sunt centrii energetici ai Orbitei Microcosmice din interiorul tău Care sunt dezechilibrele ce apar în urma blocării centrilor energetici ai Orbitei Microcosmice Corespondența celor 5 elemente din metafizica chineză - Lemn, Foc, Pământ, Metal, Apă - cu organele vitale și simțurile Diagrama matricei celor 5 elemente cu care te-ai născut Exercițiu de deblocare a centrilor energetici pentru creșterea vitalității Meditație ghidată de deblocare a centrilor energetici pentru creșterea vitalității În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

Caracteristicile elementului Lemn, care determină curgerea energiei vitale prin corp, asociat cu circuitul energetic al ficatului, organul senzorial ochii Dezechilibrele elementului Lemn, atât când este în deficit cât și în exces Stările psihologice corespunzătoare elementului Lemn echilibrat și dezechilibrat Simptomele caracteristice dezechilibrelor la nivelul elementului Lemn Exercițiu pentru purificarea și echilibrarea elementului Lemn Meditație ghidată pentru purificarea și echilibrarea elementului Lemn În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

Caracteristicile elementului Foc, care determină starea de spirit, asociat cu circuitul energetic al inimii, organul senzorial limba Dezechilibrele elementului Foc, atât când este în deficit cât și în exces Stările psihologice corespunzătoare elementului Foc echilibrat și dezechilibrat Simptomele caracteristice dezechilibrelor la nivelul elementului Foc Exercițiu pentru purificarea și echilibrarea elementului Foc Meditație ghidată pentru purificarea și echilibrarea elementului Foc În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

Caracteristicile elementului Pământ, care determină starea corpului fizic, asociat cu circuitul energetic al splinei, organul senzorial gura/buzele Dezechilibrele elementului Pământ, atât când este în deficit cât și în exces Stările psihologice corespunzătoare elementului Pământ echilibrat și dezechilibrat Simptomele caracteristice dezechilibrelor la nivelul elementului Pământ Exercițiu pentru purificarea și echilibrarea elementului Pământ Meditație ghidată pentru purificarea și echilibrarea elementului Pământ În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

Caracteristicile elementului Metal, responsabil de respirație și ritm respirator, asociat cu circuitul energetic al plămânilor, organul senzorial nasul Dezechilibrele elementului Metal, atât când este în deficit cât și în exces Stările psihologice corespunzătoare elementului Metal echilibrat și dezechilibrat Simptomele caracteristice dezechilibrelor la nivelul elementului Metal Exercițiu pentru purificarea și echilibrarea elementului Metal Meditație ghidată pentru purificarea și echilibrarea elementului Metal În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

Caracteristicile elementului Apă, care influențează funcționarea sistemului nervos, asociat cu circuitul energetic al rinichilor, organul senzorial urechile Dezechilibrele elementului Apă, atât când este în deficit cât și în exces Stările psihologice corespunzătoare elementului Apă echilibrat și dezechilibrat Simptomele caracteristice dezechilibrelor la nivelul elementului Apă Exercițiu pentru purificarea și echilibrarea elementului Apă Meditație ghidată pentru purificarea și echilibrarea elementului Apă În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

În acest modul afli:

Relația de interdependență dintre elemente, secvența de generare sau hrănire, secvența de control sau de reglare Exercițiu pentru fuziunea elementelor și conectarea la esența divină Meditație ghidată pentru fuziunea elementelor și conectarea la esența divină Metode practice de conectare profundă la esența divină și accesarea Intuiției Metode practice pentru punerea în acord a Rațiunii cu Intuiția pentru a te ajuta pe tine și pe cei dragi ție În următoarele 6 zile vei practica zilnic, timp de o oră, exercitiul și meditația ghidată

De ce să vii alături de mine la Cursul Trezește-ți Simțurile! Chiar Acum.

Pentru că îți voi fi alături 7 săptămâni, timp în care vei învăța cum să-ți Accesezi și Asculți Intuiția ca să-ţi Hrăneşti Sufletul şi să Realiniezi Relaţiile cu cei Dragi. Pentru că astfel îți vei crește gradul de Prezență și Atenție în timpul comunicării cu ceilalți, precum și capacitatea de cunoaștere.

Pentru că îți vei stimula abilitățile aflate în stare latentă, îți descătușezi Resursele Interioare necunoscute.

Îți modelezi capacitatea de înțelegere și îți sporești capacitatea de acționare. Cu ghidarea mea blândă, îți îndepărtezi blocajele de la nivel fizic și psihic, astfel încât vei avea o stare mai bună de sănătate.

Pentru că, prin această metodă, afli cum să-ți înlături oboseala și stresul, îți crești eficiența muncii și-ți reglezi ceasul biologic. Astfel încât eviți îmbătrânirea prematură.

Iar tot ceea ce lucrezi cu tine se propagă și către cei dragi, de unde își pot lua ce sunt pregătiți să primească.

Pentru că ai parte de o Comunitate de Suport pentru încurajări și ghidare.

Pentru că urmărești Cursul de oriunde ți-e ție confortabil.

Și pentru că este momentul să-ți Accesezi Intuiția. Să-ți Trezești Instinctele și să le lași să te ajute.

Înscrie-te Acum și
Trezește-ţi Simțurile!

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

7 cursuri live sub formă de webinar

În fiecare joi, la ora 19:00, ne vom da întâlnire LIVE pe un grup de Facebook privat, de unde vom transmite webinariile.

Nu va fi nevoie să instalezi nici un program pentru asta, doar să vii pe Facebook și să-mi fii alături la cursurile LIVE.

Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi și înregistrările pe platformă.

Platformă de Curs

Toate cursurile vor fi urcate pe o platformă privată, la care vei avea acces cu contul propriu. Sub video-ul de la fiecare modul vei găsi separat exercițiul și meditația corespunzătoare, pe care le vei practica între module.

Gândește-te așa: scopul mare - Accesarea și Ascultarea Intuiției ca să-ţi Hrăneşti Sufletul - va fi împărțit în scopuri mai mici, pentru ca tu sa nu te simți copleșit și să ai un progres real.

Educație prin Joacă

Am lucrat cu oameni profesioniști să pregătim cea mai bună platformă de curs care s-a făcut vreodată în România.

Cu fiecare exercițiu pe care-l faci vei acumula diverse puncte și insigne (acele etichete simpatice din jocuri).

Exact ca într-un joc.

Periodic, cu aceste puncte vei primi diverse recompense. Nu îți spun acum ce, ca să nu stric surpriza și efectul. :)

Comunitate de suport

Pe langa mine, vei avea alături zeci de oameni care parcurg aceeași călătorie ca și tine. Veți discuta, veți împărtăși progresul, veți descoperi împreună cum să vă Accesați Intuiția și ce se întâmplă atunci când o urmați. O să fie magic!

BONUS - Ți-am pregătit 3 BONUSURI care să te ajute și mai mult în călătoria pe care o începi azi, spre Trezirea Simțurilor:

BONUS 1 - PDF Caracteristicile Destinului Ceresc pentru 7 persoane dragi ție 350 de lei.

Destinul ceresc se referă la rolul principal pe care l-a ales sufletul atunci când a hotărât să se întrupeze în corp și în funcție de data nașterii și de sex îi este atașat unul dintre elemente cu polaritatea yin sau yang.

Cunoscând destinul ceresc al celor dragi ție, îți va fi mai ușor să-i înțelegi și astfel să îți îmbunătățești relația cu ei.

BONUS 2 - Reconectează-te cu Prosperitatea, 10 meditații ghidate LIVE plus înregistrările 225 de lei.

Imediat după terminarea cursului, adică în perioada 22 - 31 mai te voi ghida LIVE în fiecare dimineață timp de 10 zile în meditațiile de reconectare cu prosperitatea.

Fiecare meditație durează 20-30 minute și dacă nu le poți practica LIVE, ai acces la înregistrarea de pe grup.

La finalul perioadei primești link de unde le poți descărca, astfel încât să practici setul de 10 meditații de câte ori dorești.

Prosperitate înseamnă de fapt bunăstare în toate domeniile vieții tale: sănătate, relații, cariera. Prin practicarea acestor meditații amplifici energia internă pe care ai purificat-o și echilibrat-o pe perioada cursului cu energia prosperității.

BONUS 3 - Reconectează-te cu Vindecătorul Interior, 7 meditații ghidate 225 de lei.

Vindecătorul Interior este în fiecare dintre noi, în schimb poate fi în stare latentă sau foarte puțin activat. Meditațiile ghidate te vor ajuta să restabilești această conexiune și să te bucuri de sănătate și vitalitate.

Concret vei lucra la echilibrarea emisferelor cerebrale, purificarea și echilibrarea chakrelor, intensificarea stării de prezență, implementarea energiilor specifice care asigură conectarea și îți vei activa Vindecătorul interior.

Valoarea totală a acestor Bonusuri este de 800 de lei, dar tu le primești GRATUIT.

Înscrie-te Acum și
Trezește-ţi Simțurile!

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Garanția 100% Banii Înapoi

Cred din tot sufletul în această metodă, de aceea am încredere că va funcționa și pentru tine.

O aplic de multă vreme, mi-a adus multe rezultate pozitive în lucrul cu mine și cu persoanele cu care am lucrat până acum.

Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să mai continui, dacă faci tot ce îți propun, dacă practici exercițiile și meditațiile și îți acorzi timp ție, pentru tine, dar nu găsești acest curs online util - îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 21 zile de la începerea cursului online, indiferent de motivele tale.

Primești banii investiți fără să-mi aduci vreo justificare.

Ce pierzi dacă nu pornești în această călătorie pentru Accesarea și Ascultarea Intuiției

Șansa de a-ți trezi simțurile, de a accepta aceste daruri de la Univers, care sunt ale tale și cu care te-ai născut.

Șansa de a descoperi sensul vieții, de a înțelege legătura omului cu natura, cu Universul.

Șansa de a avea o viață sufletească bogată, o viață armonioasă, plină cu împlinire sufletească. Așa cum a fost menit să ai.

Șansa de a-ți hrăni sufletul și de a-i ajuta pe cei dragi cu Resursele Interioare nou descoperite.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Accesul la curs se face cu 297€.

Da. Ai opțiunea de a plăti în două rate egale, a câte 168€.

Plata se poate efectua atat cu cardul, cat si prin transfer bancar.

Cursul începe în 9 aprilie.

Deoarece cu toții vom parcurge o călătorie împreună. Vrem să fim mereu în același punct și la aceeași lecție.

În plus, pe toată durata cursului, atenția mea va fi acordată 100% participanților - așa mă pot asigura că nimeni nu e lăsat în urmă.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările.

Îți recomand totuși să participi LIVE, deoarece vei avea ocazia să pui întrebări, sau să aprofundezi anumite concepte.

În plus, vei simți și energia colectivă.

Garanția 100% este valabilă 21 zile de la începerea cursului online. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că ceea ce primești nu ți se potrivește, îmi scrii și îți returnez plata. Fără întrebări.

Comunitatea va fi mereu acolo pentru tine.
Chiar și după terminarea cursului, încă vei mai avea acces la ea.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 7 saptamani + înregistrările întâlnirilor LIVE sunt ale tale pe viață.

Cât de mult pierzi în fiecare zi în
care nu-ți asculți Vocea Sufletului…

În fiecare zi în care nu înțelegi mesajele transmise de corpul tău, sănătatea este cel mai mult afectată.

Dacă le-ai înțelege ai mânca ceva care-ți face bine, te-ai hidrata corespunzător, ai face mișcare. Și cu siguranță nu ai munci mai mult decât poți duce.

În fiecare zi în care nu înțelegi mesajele transmise de emoțiile tale, relațiile tale se vor deteriora.

Dacă le-ai înțelege nu i-ai mai acuza și învinovăți pe ceilalți. Ți-ai asuma responsabilitatea pentru ceea ce gândești, simți și faci.

Ai aborda fiecare zi cu calm, cu siguranța că deciziile pe care le iei sunt cele corecte. Pentru că ți-ai pus Rațiunea în acord cu Intuiția, și ai învățat cum să accesezi acest dar de la univers.

Asta îți propun eu: O viață în care știi cum să-ți Accesezi și Asculți Intuiția ca să-ţi Hrăneşti Sufletul şi să Realiniezi Relaţiile cu cei Dragi Vino alături de mine, mă bucură enorm să-ți fiu ghid în această călătorie!

Înscrie-te Acum și
Trezește-ţi Simțurile!

Momentan înscrierile nu sunt disponibile.
Înscrie-te pe Lista de Așteptare.

Înscrie-te Acum!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.

Natalia Bakaity