Cu Marcela Mantz — Terapeut, Consilier și Coach pentru
Dezvoltare Personală și Spirituală
Webinar Gratuit
despre Relația cu Banii
Cum să Depășești 4 Obstacole Majore în
drumul tău spre Prosperitate Financiară
Descoperă cum să corectezi comportamentele
greșite care te împiedică să atingi prosperitatea
Webinarul are loc:
Joi, 5 Noiembrie
Ora 19:00

zile

ore

min

sec

Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!
Ce primești în Webinarul
despre Relația cu Banii
În acest Webinar:
Afli importanța relației cu banii în viața ta și o imagine de ansamblu a cum arată prosperitatea financiară. Începem cu credințele eronate care ni s-au imprimat în copilărie și discutăm despre efectele nocive ale acestora la maturitate.
Îți prezint 4 Obstacole Majore care îți strică relația cu banii, și implicit prosperitatea. Conștientizarea acestor obstacole este primul pas spre vindecare, așa că îți ofer exemple din viața de zi cu zi, în care te regăsești cu siguranță.
Primești soluții practice prin care să depășești aceste obstacole și să-ți creezi o relație sănătoasă cu banii. Descoperi cum să te eliberezi de credințele eronate și cum să îți schimbi percepția referitoare la bani.

În final, pleci de la webinar cu instrumente care te vor ajuta să atingi Prosperitatea Financiară într-un mod sănătos, natural.

Înscrie-te chiar acum la
Webinarul Gratuit despre
Prosperitate Financiară
Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!
Eu sunt Marcela Mantz
Sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltate personala și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.
Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un punct de cotitură și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Am ales sănătatea și am început cu vindecarea trecutului, cu descoperirea iubirii de sine și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.
Prosperitatea financiară a fost întotdeauna una dintre prioritățile mele, deoarece relația cu banii influențează direct și celelalte aspecte ale vieții. Așadar, odată cu vindecarea trecutului am vindecat și credințele greșite legate de bani pe care le aveam încă din copilărie.
În paralel cu transformarea mea, m-am și format pentru a putea ajuta și alte persoane să parcurgă această călătorie. M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și dobândească echilibrul, armonia în viață și prosperitatea financiară.
Îmi place să ofer gratuit o mare parte din munca mea pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial, iar misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.
Fă-ți curaj să rupi cercul relației toxice cu banii și hai alături de mine să faci un pas în față spre Prosperitatea Financiară!
Înscrie-te la Webinar
și descoperă cum să Depășești
4 Obstacole Majore în drumul tău
spre Prosperitate Financiară
Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!