Cu Marcela Mantz — Terapeut, Consilier și Coach pentru Dezvoltare Personală și Spirituală
Webinar Gratuit
despre Iubirea de Sine
O Călătorie în 7 Paşi către o Viaţă
în care te Iubeşti cu Adevărat
Descoperă cum arată iubirea de sine și cum
îți influențează întreaga viață
Webinarul are loc:
Luni, 24 februarie
Ora 19:00
Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!
Ce înveți din Webinarul despre Iubirea de Sine
Cei 7 pași către o viață în care te iubești cu adevărat
Luni, 24 februarie
Ora 19:00
Vei afla importanța iubirii de sine în viață și o imagine de ansamblu a cum arată iubirea de sine. Totul prin prisma călătoriei mele personale, pe care am pornit-o de la extenuare și care m-a adus într-o viață cu armonie în suflet.
Îți prezint cei 7 pași prin care vei ajunge să te iubești pe tine. Vei afla cum am ajuns să dezvolt acești pași, ce aspecte ale vieții îți influențează și ce rezultate imediate are fiecare din ei.
Vom discuta despre cum iubirea de sine îmbunătățește fiecare aspect al vieților noastre. De la calmul și relaxarea interioară, la interacțiunile cu cei din jur, până la atingerea unui succes mai mare în viața profesională.
Înscrie-te chiar acum la
Webinarul Gratuit
despre Iubirea de Sine
Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!
Eu sunt Marcela Mantz
Sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltate personala și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.
Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un punct de cotitură și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Am ales sănătatea și am început cu vindecarea trecutului, cu descoperirea iubirii de sine și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.
În paralel cu transformarea mea, m-am și format pentru a putea ajuta și alte persoane să parcurgă această călătorie. M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și dobândească echilibrul și armonia în viață.
Îmi place să ofer gratuit o mare parte din munca mea pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial, iar misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.
Fă-ți curaj să te iubești pe tine și începe alături de mine!
Înscrie-te la Webinar și află cei 7 pași către o viață în care te iubești cu adevărat
Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le Webinarul Gratuit!