->

Fă Reclame pe Facebook. Fă-le cu adevărat bine. Obține Vânzări.

Îţi arătăm pas cu pas cum să obţii în sfârşit rezultate
5 lecţii gratuite prin e-mail
Abonează-te şi le primeşti imediat:
Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.
Ce Primeşti prin E-mail când te Abonezi
Pe scurt, îți vom arăta și îți vom explica Structura în 4 Pași a unei Reclame de Facebook cu Rezultate
Este metoda pe care am validat-o în 5 ani de lucru pe mii de campanii cu bugete cumulate de peste 2 milioane de dolari.
Iată ce primeşti când te abonezi:
5 lecţii valoroase, în format Text + Vizual.
În primul e-mail înțelegi structura ca întreg. Apoi, în celelalte 4 e-mailuri detaliem pe rând fiecare pas al structurii.
Înţelegi dintr-o singură privire cum ar trebui să-ți structurezi munca de a face Reclame de Facebook (la asta te va ajuta Schema Vizuală).
Din structura asta rezultă acțiuni concrete și suficient de simple încât să le poți face chiar dacă nu ai mai făcut așa ceva până acum
Afli și înțelegi Elementele Centrale de care să te ocupi la fiecare dintre cei 4 Pași ai Structurii - ca să ajungi previzibil la rezultate.
Iar vestea cea mai bună: cu fiecare dată când folosești structura, totul devine mai ușor pentru tine. Pentru că procesul rămâne mereu același, dar tu devii mai experimentat.
Am făcut Reclame de Facebook Cu bugete de peste 2 milioane de dolari
Noi suntem Mihaela Ursu și Antonia Zărnescu, Digital Marketing Specialists @Kiwi Agency.
Iar în ultimii 5 ani ne-am dedicat vieţile profesionale în mare parte unui singur subiect: Reclamele Plătite pe Facebook.
Din întâmplare (sau nu) am venit la Kiwi la o lună distanţă una de alta. Iar din august 2015 până în prezent am fost responsabile pentru Campanii pe Facebook cu bugete care însumează peste 2 milioane de dolari.
Când te concentrezi atât de mult pe un singur lucru, inevitabil ajungi să îl înţelegi în profunzime. Iar dacă eşti şi în mediul potrivit (cum am fost noi) ajungi să performezi din ce în ce mai bine.
În tot acest timp am creat campanii de abonare, de vânzare, de engagement și de retargeting, atât pentru clienți din țară, cât și pentru clienți din străinătate.
Amândouă am pornit cu o formare profesională: Antonia - Master în Marketing şi Vânzări. Mihaela - Licenţă (şi câţiva ani de practică) în Jurnalism.
O bază excelentă, însă cel mai mult am învăţat din practică aplicată pe campanii reale. Practic, în toate campaniile pe care le-a făcut Kiwi Agency în ultimii 5 ani, Reclamele de Facebook au fost făcute de noi.
Iar acum îţi arătăm şi ţie lucrurile nepreţuite pe care le-am învăţat.
Îţi arătăm pas cu pas cum să obţii în sfârşit rezultate. Ca să faci Reclame de Facebook, să le faci cu adevărat bine şi în final să obţii vânzări. E o călătorie fascinantă.
Trebuie doar să-ţi doreşti să înveţi. Ready?
Înscrie-te pentru Reclame de Facebook cu Rezultate!
Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.