Cursul Online Reclame de Facebook cu Rezultate

Cum să Faci de la Zero Reclame Performante din Ads Manager

Curs de 7 Săptămâni

Ediția a 3-a a cursului începe în 15 februarie 2021

Te poți înscrie doar până expiră cronometrul

Facebook: O Oportunitate Fără Egal Pentru Promovarea Micilor Afaceri

Dacă promovezi o mică afacere - fie ca antreprenor, freelancer sau angajat - ai în faţa ta o oportunitate fantastică!

Niciodată în istoria modernă a omenirii nu a fost mai uşor şi mai accesibil să te promovezi.

Şi să ajungi repede la mii de oameni care sunt interesaţi şi dornici să-ţi devină prospecţi şi clienţi plătitori.

Acum o poţi face online, pe Facebook, care este în continuare cea mai mare platformă de socializare - cu 11 milioane de români care au deja cont. Mai mult de jumătate din întreaga populaţie a ţării!

74% dintre oamenii care au cont intră zilnic pe Facebook.

Şi încă o veste bună - fiecare om apasă în medie pe 11 Reclame în fiecare lună. Iar tu poţi fi prezent exact acolo, la o fracţiune din cât te-ar costa publicitatea clasică (materiale printate, bannere, reclame TV etc).

Poţi începe şi cu 100 de lei buget, iar costurile sunt printre cele mai scăzute, dacă faci bine reclamele.

Pe lângă asta ai şi foarte mult control - vezi în orice moment rezultatele şi costurile. Poţi opri instant reclamele care nu merg, iar dacă intervine ceva şi trebuie să opreşti reclamele, nu te costă nimic.

Cum te-ar costa dacă ar trebui să opreşti o campanie clasică şi ai rămâne cu 20.000 de flyere printate. :(

Acum este cel mai bun moment să înveţi cum să creezi Reclame de Facebook foarte bune! Este o cale foarte rapidă prin care poţi ajunge la Vânzări, Înscrieri şi Reacţii.

Iar dacă-ţi faci griji în perioada asta de criză, vrem să-ţi mai spunem ceva.

Când Economia pare să se Prăbuşească, Reclamele tale vor Continua să Performeze

Vedem asta foarte clar în reclamele pe care le rulăm chiar noi în perioada asta.

Costurile reclamelor bine făcute sunt în continuare bune. Iar în unele cazuri, chiar au scăzut pentru că oamenii petrec mai mult timp online, iar alţi marketeri s-au oprit din promovare (mare greşeală!).

Când îţi construieşti reclamele după principii testate - atemporale, ele vor funcţiona şi în vremuri grele, şi în perioade normale.

Desigur că rezultatele mai pot varia, nu zice nimeni că nu o vor face. Dar una e să ai scăderi de 5-10% pentru câteva săptămâni şi e cu totul altceva să renunţi complet. Sau să nici nu începi, de frică.

De fapt, pe timp de criză îţi poţi adapta şi obiectivele. Şi “să-ţi faci vara sanie şi iarna căruţă”, ca omul înţelept.

De exemplu, noi la Kiwi Agency în perioada asta ne concentrăm foarte mult pe a oferi conţinut gratuit şi a atrage prospecţi - abonaţi la listele de e-mail. Iar cum oamenii au acum foarte mult timp, rezultatele acestor reclame sunt excelente pentru noi.

Oamenii primesc lucruri super valoroase, audienţele noastre cresc exponenţial - e win-win. Şi ai fi surprins să afli, dar oamenii cumpără în continuare produse valoroase - de care au nevoie şi pe care şi le doresc.

Poate nu la fel de mult, poate nu la fel de des, dar cifrele o arată - oamenii cumpără lucruri de care au nevoie.

Aşa că noi continuăm să facem Reclame de Facebook.

Fie că Ne Place sau Nu Avem nevoie de Reclame de Facebook

E o realitate pe care nu o putem evita atunci când promovăm ceva online.

Nu prea avem de ales...

Facebook este cea mai mare platformă şi reţea socială - locul unde sunt aproape toţi clienţii tăi, familia ta, prietenii tăi - locul în care fiecare om petrece în medie 2 ore şi 24 de minute în fiecare zi (conform TechJury.com).

Asta înseamnă 15% din tot timpul pe care un adult îl petrece treaz. Doar pe Facebook!

Mai înseamnă 72 de ore pe lună, sau 876 de ore într-un an. Lipiţi cu ochii de ecran!

Îţi dai acum seama că nu prea ai de ales?

Trebuie să fii constant pe Facebook dacă vrei rezultate!

Dar asta este şi o foarte mare oportunitate pentru tine.

Şi poţi profita de ea prin Reclame bine făcute.

Cu Ghidarea Potrivită Oricine Poate Învăţa să facă Reclame

Partea bună e că oricine poate învăţa să facă Reclame de Facebook şi să le facă bine.

Cu ghidarea potrivită şi cu un dram de seriozitate, nu prea are ce să te oprească.

Noi două am reuşit să facem asta acum 5 ani.

Iar de atunci au trecut prin mâna noastră reclame de facebook cu bugete totale de 2 milioane de dolari. Parcă nici acum nu ne vine să credem, dar chiar s-a întâmplat.

Sute de oameni pe care i-am ajutat în ultimii 2 ani au reuşit şi ei. Şi au ajuns la vânzări serioase - unii de mii şi mii de euro - nu doar like-uri şi comentarii.

Noi ştim deja că şi tu poţi învăţa să faci reclame de Facebook, şi să le faci foarte bine. Să ajungi la rezultate în mod previzibil, fără să ţi se mai pară totul un mare mister.

Să ajungi să intri relaxat şi încrezător în Ads Manager şi să ştii exact ce fel de Campanii să setezi. Ce obiective să alegi.

Ce audienţe să foloseşti şi cum să le setezi pe fiecare în parte. Cum să împarţi bugetul. Ce perioadă să aloci reclamelor. Ce conţinut să oferi în fiecare reclamă - atât ca text, cât şi vizual. Şi multe, multe altele.

Noi ştim deja că tu poţi ajunge să faci toate lucrurile astea. Pentru că am ghidat deja sute de oameni şi i-am văzut şi pe ei reuşind. Chiar dacă au pornit cu aceleaşi temeri ca ale tale.

Mai rămâne să crezi tu însuţi că poţi învăţa cum să faci reclame pe facebook care-ţi aduc rezultate.

Metodele există. Expertiza dovedită există. Soluţiile există.

Vrei să le foloseşti şi tu?

Structura în 4 Pași a unei Reclame de Facebook Cu Rezultate

Când te gândești la reclame de Facebook, de obicei te gândești direct la setarea tehnică a lor. Sau poate chiar la Boost Post.

Dar există o metodă mai bună. Mult mai bună. Și odată ce ți-o prezentăm o să-nțelegi de ce te va duce previzibil la performanțe net superioare. Oricâte reclame vei face de acum înainte.

Structura pe care am dezvoltat-o și pe care lucrăm de fiecare dată când facem Reclame de Facebook, cuprinde următorii 4 pași:

1. Pregătirea

Înainte de a face orice executiv pe reclama în sine, trebuie să pregătești câteva lucruri. O să te ajute mai târziu, când trebuie să faci efectiv reclama - și o să-ți ușureze munca.

La pasul de pregătire stabilești lucruri precum: Obiectivul reclamei, Bugetul, Perioada de promovare, Audiența către care vei expune reclama și desigur, Materialul pe care-l vei promova prin reclamă (articol de blog, video etc).

2. Conținutul

În Pasul 2 deja lucrezi pe partea creativă a reclamei - ce se vede. Și anume Textul și Vizualul reclamei.

Elementele acestea sunt cruciale pentru performanța finală a oricărei reclame și trebuie făcute cât mai bine.

Textele pot fi scurte, medii sau lungi și folosești copywriting pentru a le scrie persuasiv. Vizualul poate fi o simplă fotografie, dar poate fi și o imagine cu elemente grafice (precum un text și un buton) sau chiar un video.

3. Execuția Tehnică

Abia în Pasul 3 intri în Ads Manager și creezi efectiv campania. Vei seta Campania, Setul de Reclame și Reclama în sine. Aici vei lucra direct cu tot ce ai pregătit până acum.

La nivel de Campanie alegi obiectivul pe care îl are reclama ta. În Setul de Reclame setezi audiența, bugetul și perioada pe care va rula reclama. Iar la nivel de Reclamă setezi textul și vizualul.

4. Monitorizarea și Optimizarea

Iar după ce ai pornit reclama, vei reveni periodic asupra ei ca să vezi cum performează. Să vezi dacă obții rezultate, să analizezi costurile și să oprești ce nu funcționează.

Astfel te asiguri că investești bugetul pe care l-ai alocat reclamei în cel mai bun mod, fără să ai pierderi inutile de bani. În funcție de obiectivul pe care l-ai setat când ai creat campania, urmărești diverși metrici ca să vezi performanța.

De exemplu, dacă ai o reclamă prin care vrei să aduci trafic pe un articol de blog, vei urmări câte click-uri a generat reclama, cât te costă un astfel de click și câți oameni chiar au intrat să citească articolul, dintre cei cărora le-a fost afișată.

Cu informațiile astea poți apoi să decizi mult mai informat ce acțiuni de optimizare vei face (mărești bugetul când merge bine, schimbi textul, mărești audiența etc).

Metoda Testată prin care Ajungi la Reclame de Facebook cu Rezultate

Pentru asta îţi scriem astăzi.

Ca să-ţi spunem că acum poţi învăţa chiar tu cum să faci reclame de facebook care-ți aduc rezultate în mod previzibil.

Pentru că acum ai acces la Cursul Online Reclame de Facebook cu Rezultate.

Este un curs experienţial, adică înveţi timp de 7 săptămâni cu ghidarea noastră directă. Intrăm în Ads Manager şi îţi arătăm tot ce trebuie să faci ca să creezi reclamele.

De fapt îți arătăm tot ce trebuie să faci pentru fiecare dintre cei 4 pași ai structurii.

Şi nu doar îţi arătăm. În acest curs vei face chiar tu propriile reclame şi vei primi sprijinul nostru pe un Grup Privat de Facebook.

Vei primi Tutoriale, în care vezi exact unde să dai fiecare click. Şi vei şti să setezi reclame, chiar dacă nu ai mai intrat niciodată în Ads Manager până acum.

Vom folosi Structura în 4 Paşi a unei Reclame de Facebook - ca să ajungi constant şi previzibil la rezultate. O vei putea folosi de fiecare dată - pentru tot restul vieţii.

Vom Pregăti reclamele (Buget, Perioadă, Obiectiv) şi apoi ne vom ocupa de partea de Conţinut (Textul şi Vizualul reclamelor). Apoi vom face Execuţia Tehnică a reclamelor - adică vom seta reclamele în Ads Manager.

Şi în final îţi vom arăta cum să Monitorizezi şi să Optimizezi din mers fiecare reclamă, ca să te asiguri mereu că obţii maximul de rezultate din fiecare bănuţ investit în buget.

Vei avea 6 Bonusuri valoroase - cum sunt Modelul de Plan Editorial pentru 1 an întreg - ca să ştii mereu ce să postezi şi Exemplul de Timeline ca să-ţi planifici fiecare campanie pe Facebook.

Pe scurt, cursul online Reclame de Facebook cu Rezultate este cel mai rapid mod prin care înveți să faci - de la zero - reclame performante din Ads Manager. Reclame care-ți aduc Vânzări, Înscrieri şi Reacţii.

Începe şi TU să faci Reclame de Facebook cu Rezultate!

Ediția a 3-a a cursului începe în 15 februarie 2021

Te poți înscrie doar până expiră cronometrul

Începe Acum! (547€ 397€)

Am făcut Reclame de Facebook Cu Bugete de peste 2 Milioane de Dolari

Noi suntem Mihaela Ursu și Antonia Zărnescu, Digital Marketers @Kiwi Agency.

Iar în ultimii 5 ani ne-am dedicat vieţile profesionale în mare parte unui singur subiect: Reclamele Plătite pe Facebook.

Din întâmplare (sau nu) am venit la Kiwi la o lună distanţă una de alta. Iar din august 2015 până în prezent am fost responsabile pentru Campanii pe Facebook cu bugete care însumează peste 2 milioane de dolari.

Când te concentrezi atât de mult pe un singur lucru, inevitabil ajungi să-l înţelegi în profunzime. Iar dacă eşti şi în mediul potrivit (cum am fost noi) ajungi să performezi din ce în ce mai bine.

În tot acest timp am creat campanii de abonare, de vânzare, de engagement și de retargeting, atât pentru clienți din țară, cât și pentru clienți din străinătate.

Amândouă am pornit cu o formare profesională: Antonia - Master în Marketing şi Vânzări. Mihaela - Licenţă (şi câţiva ani de practică) în Jurnalism.

O bază excelentă, însă cel mai mult am învăţat din practică aplicată pe campanii reale. Practic, în toate campaniile pe care le-a făcut Kiwi Agency în ultimii 5 ani, Reclamele de Facebook au fost făcute de noi.

Iar acum îţi arătăm şi ţie lucrurile nepreţuite pe care le-am învăţat.

Îţi arătăm pas cu pas cum să obţii în sfârşit rezultate. Ca să faci Reclame de Facebook, să le faci cu adevărat bine şi în final să obţii vânzări.

Ready?

Ce Spun Alţi Oameni pe care i-am Ajutat Deja

Cum se Desfăşoară Cursul Reclame de Facebook Cu Rezultate

Cu fiecare reclamă pe care o vei face în aceste 7 săptămâni de curs, vei deveni un practicant mai bun, cu mai multă încredere şi cu tot mai multe rezultate.

La curs participi din confortul casei tale, cu nimic mai mult decât o simplă conexiune la internet şi un laptop. Atât de simplă am făcut participarea pentru tine.

Webinar LIVE de 2 ore, în fiecare Luni, ora 19:00

Timp de 7 săptămâni ne vom întâlni în fiecare luni seara, de la ora 19:00, într-un Webinar LIVE de 2 ore. Acolo vei primi materia săptămânii.

Găseşti tot ce ai nevoie în Contul tău din Platforma de Curs

Tot în Platformă vei găsi săptămânal şi Tutoriale şi Temele de Casă, pentru ca tu să poţi pune imediat în practică ce înveţi. Practica şi Feedback-ul îţi vor creşte abilităţile şi te vor duce mai aproape de Vânzări, Înscrieri şi Reacţii prin Reclamele tale de Facebook.

Primeşti Ghidare şi Feedback de la Mihaela şi Antonia

În tot acest timp vei avea acces la un Grup Privat de Facebook, unde îţi vei posta anumite teme cheie şi unde vei primi feedback şi ghidare direct de la noi.

Ai acces la Grup şi după ce se încheie cursul

Chiar şi după ce se încheie cursul îţi va rămâne accesul la grupul de Facebook.

Acolo vei putea comunica în continuare cu foştii colegi de curs. Veţi putea colabora, veţi putea să vă oferiţi feedback între voi, sprijin, idei şi multe altele.

Eşti recompensat pe măsură ce îţi faci temele şi avansezi

Pentru fiecare temă şi fiecare task pe care îl bifezi câştigi puncte. În final, vei putea folosi acele puncte pentru a obţine o recompensă. Dar păstrăm puţin mister aici. Afli în interiorul cursului exact ce recompensă primeşti.

După cum vezi, noi facem tot posibilul ca tu să reuşeşti.

Îţi doreşti să ajungi la Vânzări, Înscrieri şi Reacţii prin Reclamele tale de Facebook?

Programul Cursului în 7 săptămâni

Aici dăm startul întregului proces prin care tu începi să faci Reclame de Facebook performante.

Înțelegi care este rolul cheie al reclamelor de Facebook în contextul mai larg al campaniilor de marketing.

Începem să folosim Structura în 4 Paşi a unei Reclame de Facebook cu Rezultate - structura de bază care te va duce previzibil la succes.

Începem cu prima ta Misiune - şi vei avea deja o victorie importantă chiar din prima săptămână de curs.

Aici înveți să setezi Obiectivul corect pentru Reclamele tale de Facebook. Ai foarte multe opțiuni - iar tu vei ști ce să alegi în funcție de ce ai nevoie.

Primești o metodă practică prin care poți decide singur un buget pentru reclamele tale de Facebook.

Îți arătăm cum să decizi perioada optimă în care să rulezi reclamele, pentru rezultate cât mai bune.

Și îți oferim modelul nostru de organizare pe Timeline a campaniilor - inclusiv primești un șablon pe care îl poți folosi direct, exact cum facem și noi în toate campaniile.

De aici începând vei ști ce opțiuni de Audiențe ai, la ce se folosesc fiecare și exact cum să le setezi tu însuți.

Vei înțelege cum funcționează Audiențele Salvate si după ce logică să le creezi.

Vei face același lucru și în cazul Audiențelor Personalizate și Audiențelor Asemănătoare - două dintre cele mai puternice tipuri de audiențe, care îți pot aduce rezultate de câteva ori mai bune în vânzări.

Tot aici vei afla tot ce trebuie să pregătești ca să ai Materialul de Promovat la îndemână atunci când creezi reclamele de Facebook.

În săptămâna asta ne vom ocupa de Pasul 2 din Structura în 4 Pași a unei Reclame de Facebook cu Rezultate.

Înveți să creezi Texte cu impact pentru reclamele tale, folosind tehnici de copywriting și structuri deja testate și dovedite.

Apoi aprofundăm elementele de Vizual ale reclamelor de Facebook și înveți ce și unde să folosești: Fotografii, Grafică sau Video.

Îți oferim și soluții pentru prin care să creezi vizualuri atractive cu ușurință, chiar dacă nu ai mai făcut asta până acum.

Aici vei seta cu încredere chiar tu propriile reclame, urmând Tutoriale înregistrate de noi. Îți vom arăta tot ce ai nevoie ca să setezi tehnic reclamele.

Intrăm în Ads Manager și îți arătăm unde să dai fiecare click pentru a seta corect reclamele: fără greșeli de buget, fără să te mai pierzi printre opțiuni pe care nu le înțelegi. Vei ști exact ce și cum să faci.

Îți vom arăta ce să faci în scenarii multiple, ca să ai mereu soluții: să poți testa mai multe reclame deodată, să ai mai multe seturi de reclamă, să ai campanii cu mai multe variații de text sau vizual etc.

Vei ști să faci reclame care nu apar ca postări pe pagină - și astfel poți face oricâte și poți testa orice mesaj pe o audiență restrânsă, înainte să-l expui către publicul larg.

Aici vei învăța să folosești Facebook Pixel - o unealtă foarte bună oferită de platformă, care-ți permite să faci unele reclame mai avansate - cum sunt cele optimizate pentru conversii.

Vei porni deja primele tale campanii de reclame de Facebook construite profesionist, urmând Structura în 4 Pași.

Tot aici vom avea și un Webinar de Întrebări și Răspunsuri, unde să primești soluții specifice la întrebări pe care s-ar putea să le ai.

Ultimul pas din proces - unul extrem de important - va fi să înveți ce metrici să urmărești despre performanța reclamelor tale, în funcție de obiectiv: Cost Per Click, Număr de Click-uri, Frecvență, Click-Through Rate etc etc.

Îți vom arăta exact ce metrici să urmărești la fiecare tip de reclamă, astfel încât să ai cele mai relevante date pe baza cărora să iei decizii.

De asemenea, te învățăm cum să folosești acele informații ca să iei cele mai bune decizii de optimizare.

Fiecare metric îți oferă informații importante - iar tu vei știi ce să faci cu acele informații ca să ajungi la acțiuni specifice de optimizare: când anume și de ce să modifici textul reclamei; când e momentul să schimbi audiența reclamei etc.

Uneori vei ști chiar și dacă optimizările trebuie făcute pe site sau la nivel strategic - chiar dacă depășesc sfera reclamelor de Facebook. Dar vei avea informația asta.

Practic, prin Pasul 4 din structură - vei avea un mecanism continuu de îmbunătățire a rezultatelor pentru reclamele tale de Facebook. Îl vei putea aplica mereu de aici înainte.

15 Motive să te Înscrii Chiar Acum la Curs

1 Înveţi prin Practică să creezi propriile tale reclamele de Facebook folosind Structura în 4 Pași.

2 Când faci astfel reclamele, ajungi cel mai sigur la Rezultate, fie că sunt Vânzări, Înscrieri sau Reacţii.

3 Doar în perioada de preînscriere ai cea mai bună ofertă pe care o vom face pentru a 2-a ediție a acestui program extrem de valoros.

4 Ai Garanţia 100% Banii Înapoi timp de 21 zile de când începem cursul (nu de când te înscrii).

5 Vei şti exact ce ai de făcut oricând va mai trebui să creezi o reclamă de Facebook de acum înainte.

6 Reclamele tale de Facebook vor începe să genereze reacţii constant, iar tu vei şti exact de ce - şi cum să le creşti chiar mai mult impactul.

7 Deprinzi un set de abilităţi şi tehnici, care-ţi permit să ştii că vei avea rezultate încă de dinainte să faci o reclamă.

8 Primeşti 6 Materiale Bonus super valoroase, care te vor sprijini suplimentar în drumul tău spre rezultate.

9 Primeşti Feedback şi Ghidare de la 2 Digital Marketeri cu experienţă şi rezultate dovedite (Antonia Zărnescu şi Mihaela Ursu).

10 Primeşti Modelul de Plan Editorial pentru 1 an întreg - ca să ştii mereu ce să postezi şi Exemplul de Timeline ca să-ţi planifici fiecare campanie pe Facebook.

11 Parcurgi cursul din confortul casei tale, cu uşurinţă, online.

12 Ai totul la un preţ accesibil pentru asemenea abilităţi importane - practic, din câteva campanii reuşite îţi poţi recupera complet investiţia. Iar abilităţile îţi rămân pe viaţă.

13 Probabil nu vei găsi altundeva un proces educaţional atât de clar structurat, uşor de parcurs şi care are puterea să te transforme dintr-un om care făcea reclame doar de nevoie, într-unul care le face bine, încrezător şi obţine rezultate în mod repetat.

14 Îţi rămâne accesul la Grupul de Facebook chiar şi după curs. Acolo vei găsi practicanţi care sunt deja pregătiţi - poţi să găseşti colaboratori, și poţi oferi tu servicii de creare a Reclamelor de Facebook unor clienţi care cunosc şi îţi apreciază valoarea. Şi poţi obţine feedback de la alţi practicanţi.

15 Şi nu în ultimul rând, ţine minte că în fiecare săptămână devii din ce în ce mai bun la a crea Reclame de Facebook. Cu Rezultate.

Vino cu Noi ca să Faci Reclame Bune în 7 săptămâni

Ediția a 3-a a cursului începe în 15 februarie 2021

Te poți înscrie doar până expiră cronometrul

Vino cu Noi! (547€ 397€)

7 Webinarii Live de câte 2 ore fiecare

În fiecare Luni, la ora 19:00 ne vom vedea LIVE pe Grupul de Facebook.

Toate webinariile vor fi transmise live pe grupul privat Reclame de Facebook cu Rezultate.

Nu va fi nevoie să instalezi nici un soft pentru asta, doar să te uiți la cursurile LIVE.

Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi și înregistrările pe platformă.

Platformă de Curs

Toate webinariile vor fi urcate într-o platformă privată. Acolo le vei găsi mereu, împreună cu multe alte resurse valoroase.

Sub fiecare video vei găsi exerciţiile şi misiunile tale, explicate pas cu pas.

Vom împărţi în paşi mici misiunea mare de a face Reclame de Facebook. În acest fel o vei putea duce cu succes la îndeplinire.

Educație prin Joacă

Chiar dacă urmezi un proces educaţional foarte serios - cu rezultate reale în afacerea ta - vrem să te simţi şi bine în timp ce o faci.

Aşa că vei fi recompensat pe măsură ce îţi faci temele şi avansezi.

Pentru fiecare temă şi fiecare task pe care îl bifezi câştigi puncte.

În final, vei putea folosi acele puncte pentru a obţine o recompensă. Afli în interiorul cursului exact ce recompensă primeşti.

Comunitate de suport

Alături de tine vor fi și alți oameni care parcurg acelaşi proces ca și tine.

Asta îţi va oferi inspiraţie, încurajare când ţi-e mai greu, dar mai ales exemple diferite. Vei învăţa foarte mult şi de la colegii tăi de curs.

Împreună - tu şi colegii tăi de curs, ghidaţi de noi, Mihaela şi Antonia - veţi începe să faceţi reclame de Facebook foarte bune. Cu încredere.

Dar asta nu e tot.

Primeşti 6 Bonusuri Super Utile

Când te înscrii la Cursul Reclame de Facebook cu Rezultate mai primeşti o serie de resurse care-ţi vor fi super utile în marketingul tău.

Le-am ales pe sprânceană şi ţi le oferim - complet gratuit - pentru că participi la cursul nostru.

Cumulat, valoarea lor ar putea însuma lejer încă o dată cât valoarea cursului la care te înscrii acum.

Iată ce-ţi oferim!

Bonus 1 - Video Înregistrat
Copywriting pentru Reclame de Facebook cu Rezultate

Cu Iosif Vidoni - Copywriter Profesionist

Exclusiv pentru participanții la acest curs, am înregistrat acest video bonus special împreună cu Iosif Vidoni - copywriter profesionist, copywriting teacher și director de creație la Kiwi Agency.

Prima dată am identificat toate locurile în care ai nevoie de text într-o reclamă de Facebook.

Apoi, Iosif a introdus 2 concepte puternice din copywriting-ul profesionist. Și le-a explicat clar, ușor de înțeles, cu tot cu exemple.

Iar apoi a creat 3 variante de texte de reclamă de Facebook folosind exact acele concepte: un text scurt, unul mediu și unul lung.

Ba chiar mai mult - îți rămâne și documentul de lucru structurat pe care Iosif l-a folosit în acest video bonus extrem de valoros.

Bonus 2 - Cursul Înregistrat
Cum să Editezi Video-urile pentru Content Marketingul afacerii tale

Cu Cosmin Cimil - Videographer la Kiwi Agency

Cosmin îți prezintă exact pașii pe care trebuie să-i faci atunci când editezi un video pentru a-l publica online. Indiferent că e pe Facebook, Instagram, Youtube etc.

Cu ce înveți din acest curs vei ști să optimizezi video-ul ca să fie cât mai potrivit pentru platforma pe care îl urci. Astfel încât mesajul pe care vrei să-l transmiți audienței tale să ajungă cât mai clar către ei.

Îți va explica principiile de editare de bază, ca să le poți folosi atât în prezent cât și în viitor.

Și îți va dezvălui cele mai întâlnite greșeli pe care să le eviți atunci când începi să-ți editezi singur clipurile.

Practic, la finalul acestui curs bonus te vei descurca să-ți editezi singur video-urile pentru content marketingul afacerii tale.

Bonus 3 - Cursul Înregistrat
Cum faci Texte şi Grafică pentru Reclamele de Facebook

Cu Oana Predoiu - Copywriter la Kiwi Agency & Alexandra Ianc - Art Director la Kiwi Agency

În acest curs, colega noastră, Oana, îţi va arăta principiile de bază din copywriting pentru Reclamele de Facebook.

Iar colega noastră, Alexandra, te va ajuta cu partea de Grafică pentru reclame şi te va învăţa cum să creezi Vizualuri atractive care să oprească oamenii din dat scroll.

La sfârşitul acestui curs vei şti exact cum să te pui în mintea clientului tău, cum să-i vorbeşti pe nevoie şi să-l atingi unde-l doare cu textele.

În plus, vei şti şi cum să faci un design profi, chiar dacă nu ai foarte multă experienţă cu partea de grafică.

Bonus 4 - Cursul Înregistrat
Cum să Scrii Articole Bune pentru Blog

Cu Sergiu Foca & Oana Predoiu - Copywriteri la Kiwi Agency

În acest curs colegii noştri Oana şi Sergiu, care sunt copywriteri la Kiwi, te învaţă cum să scrii articole de blog care chiar vor fi citite.

Vor face asta prin tehnici de Copywriting şi tehnici de SEO. Fie că eşti marketer sau antreprenor, freelancer sau angajat, din acest curs vei învăţa cum să scrii mai bine şi să atragi mai mulţi cititori.

De la research la cum să-ţi alegi publicul ţintă, şi de la cum să scrii la cum să optimizezi pentru motoarele de căutare - Oana şi Sergiu te vor trece prin toate subiectele importante pentru ca tu să obţii articole care chiar atrag cititori şi te ajută să-ţi îndeplineşti obiectivele de content marketing.

Bonus 5
Modelul de Plan Editorial pentru 1 an întreg

Este exact modelul pe care şi noi îl folosim la Kiwi.

Vrem să te ajutăm chiar mai mult decât am făcut-o până aici. Aşa că ţi-am mai pregătit o super unealtă - Planul Editorial.

E o super unealtă prin care îţi planifici distribuirea de conţinut pe toate canalele - fără să ratezi nimic. A fost inspirată din televiziune (ei o folosesc pentru a completa grila de programe zi de zi). Acum câţiva ani am tras cu ochiul la această bună practică şi apoi am adaptat-o la ce facem noi.

Când foloseşti Planul Editorial îţi planifici super repede conţinutul pentru o săptămână, două - chiar mai mult - în doar 15-20 de minute. Apoi, când vine ziua respectivă doar creezi postările şi le pui. Sau le poţi şi executa pe toate odată şi să le programezi apoi.

O să-ţi salveze zeci de ore de muncă într-un an.

Şi apropo de asta, când te înscrii la curs primeşti un document pe care poţi completa 1 an întreg.

Bonus 6
Modelul de Timeline pentru Planificarea Campaniilor

Este exact modelul pe care şi noi îl folosim la Kiwi.

Şi ultimul bonus (dar cu siguranţă nu ultima surpriză valoroasă pentru tine) este Modelul de Timeline pentru Planificarea Campaniilor.

Cu unealta asta o să-ţi planifici fiecare campanie de Facebook pe timp. O să ştii şi cu mai multe săptămâni (chiar luni) înainte ce acţiuni trebuie să se întâmple.

Vei şti dintr-o singură privire ce reclame trebuie setate şi când. Vei vedea uşor când încep să ruleze reclamele și când se încheie. Poți inclusiv să-ți notezi pe timeline ziua în care faci verificările și optimizările.

O să ai mare nevoie de informaţiile astea când te pui la treabă.

Şi nu uita de celelalte resurse puternice

Ai acces la 7 Webinarii Săptămânale de Educaţie

Primeşti Feedback şi Ghidare direct de la noi, Mihaela şi Antonia

Ai Tutoriale prin care-ţi arătăm exact ce să faci în Ads Manager

Şi multe, multe altele.

Nu pune preţ pe reclame. Pune Preţ pe Rezultate.

Despre asta e acest curs.

Nu vei mai face reclame de Facebook la întâmplare, ci vei învăţa să le faci bine. Vei şti cum să faci fiecare reclamă folosind tot mai bine Structura în 4 Pași

Când respecţi procesul şi faci reclamele cum te învăţăm noi, o să ajungi şi la rezultate. La vânzări, la înscrieri, reacţii şi orice altceva îţi doreşti

Iar cunoştinţele astea îţi vor rămâne pe viaţă.

Nu a fost uşor să punem un preţ pe acest pachet condensat ce cuprinde cunoştinţele acumulate de noi în 5 ani de practică… după ce am făcut reclame de Facebook de peste 2 milioane de dolari.

Dar am făcut-o, şi o să te bucuri să afli că e un chilipir.

Pentru acces la cele 7 săptămâni de Curs Online, cu Webinar Live în fiecare săptămână...

Feedbackul şi Ghidarea Personalizată pe Grupul Privat de Facebook...

Metoda Structurată prin care vei face de acum Reclame de Facebook cu Rezultate...

Cele 6 Bonusuri valoroase pe care le primeşti (4 Cursuri şi 2 Template-uri)…

Plus toate celelalte surprize şi resurse (şi vor fi mai multe) costă acum doar 397€.

Sau 3 Tranșe egale, de câte 147€ fiecare.

O sumă pe care ţi-o poţi recupera din una sau câteva campanii reuşite ulterior. Iar abilităţile îţi rămân pe viaţă.

Apropo, preţul întreg al acestui curs este mult mai mare, şi anume 547€

Iar motivul e simplu. Îţi pune în braţe un mecanism de făcut bani - poţi direct când ieşi din curs să vinzi servicii de reclame de facebook ca freelancer. Şi să câştigi bani din asta.

Ofertă care NU va mai fi valabilă în campania de lansare a noii ediții de curs.

Aşadar, Cursul Reclame de Facebook cu Rezultate - Cursul Online în care înveți să Faci de la Zero Reclame Performante din Ads Manager - costă acum doar 397€.

Sau 3 Tranșe egale, de câte 147€ fiecare.

Şi mai eliminăm un risc din ecuaţie pentru tine, chiar acum.

Învaţă Structurat să faci Reclame de Facebook cu Rezultate!

Ediția a 3-a a cursului începe în 15 februarie 2021

Te poți înscrie doar până expiră cronometrul

Înscrie-te! (547€ 397€)

Nu eşti mulţumit, ai banii înapoi - Garanţia 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, ne spui şi îţi returnăm banii.

Garanţia asta e valabilă 21 zile de când începe cursul (nu de când te înscrii).

În acest fel poţi vedea ce primeşti în curs, poţi lucra cu conceptele - iar dacă decizi că nu te ajută să faci Reclame de Facebook mai bune, primeşti toţi banii înapoi.

Nu prea ai niciun risc, aşa că îţi mai spunem un lucru:

Nu Pierde Ocazia Asta. N-o vei Primi Foarte Des.

Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungeşti timpul în care nu ai rezultate

Poţi alege să faci reclamele de Facebook ca şi până acum sau să schimbi ceva

Iar o astfel de ocazie nu vei primi foarte des - să înveţi cu ghidare, la asemenea preţ

Nu poţi concura la rezultate cu cei care ştiu şi aplică aceste concepte

Chiar te vei întoarce la situaţia când te pui să faci reclame şi nu ştii de unde să te-apuci?

Nu pierde timp preţios, încercând să reinventezi roata de unul singur

Şi nu pierde oportunitatea - banii pe care i-ai fi putut câştiga dacă făceai reclame mai bune

Iar în final - nu pierde acest tren!

Vino alături de noi şi începe să obţii rezultate prin Reclamele tale de Facebook!

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Pentru toate beneficiile pe care le primeşti în Cursul Online Reclame de Facebook cu Rezultate investiţia ta este acum de numai 397€.

Da. Există opțiunea să plătești în 3 tranșe egale de câte 147€ fiecare

Pentru plata integrală achiţi suma de 397€

Dacă alegi plata cu cardul, vei achita suma în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, va trebui să achiţi suma în termen de 5 zile de la înscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

Pentru plata în 3 tranșe egale vei achita suma de 147€

Dacă alegi plata cu cardul, suma pentru prima tranșă o vei achita în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, suma pentru prima tranșă trebuie să o achiţi în termen de 5 zile de la inscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

Important: în cazul în care nu achiţi cea de-a doua tranșă, vei pierde accesul la curs. :(

Cursul începe Luni, în 15 Februarie 2021 și va dura 7 săptămâni.

Primul Webinar LIVE va avea loc Luni, 15 Februarie de la ora 19:00.

Ulterior, toate celelalte webinarii din curs vor avea loc de la aceeaşi oră, în zilele de Luni.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările în contul tău din platformă.

Îți recomandăm totuși să participi LIVE, ca să nu pierzi ritmul cursului. De asemenea, vei putea pune întrebări şi să primeşti răspunsuri.

Dar dacă totuşi nu ajungi, e în regulă. Poţi continua liniştit cursul.

Dacă începem cursul şi consideri că în primele 21 zile nu ai primit lucrurile valoroase pe care ţi le-am promis până la acel moment…

Dacă ai pus în practică şi consideri că pe tine nu te ajută acest curs…

Doar spune-ne şi primeşti banii înapoi. Fără situaţii stânjenitoare. Chiar vrem să te concentrezi pe dezvoltarea abilităţilor, nu să îţi faci griji.

Accesul la Grup îţi rămâne chiar şi după ce se încheie cursul.

Da. Toate materialele pe care le primești în aceste 7 săptămâni + înregistrările webinariilor LIVE sunt ale tale pe viață.

E Rândul Tău Să Faci Reclame de Facebook cu Rezultate

Să faci Reclame de Facebook nu trebuie să fie prea complicat încât să nici nu încerci.

Iar rezultate nu obţin doar câţiva “aleşi care s-au născut cu degetele pe tastatură”.

Poţi învăţa în mod structurat cum să creezi reclame de Facebook performante. Chiar dacă nu ai mai făcut asta niciodată.

Implică ceva timp, studiu şi va trebui să-ţi dedici atenţia cu seriozitate până deprinzi metoda. Dar cam atât.

Noi o să te ghidăm ca să ajungi şi tu să creezi reclame de Facebook performante.

Reclame de Facebook care-ți aduc Vânzări, Înscrieri și Reacții.

De acum înainte vei face reclamele mult mai sigur pe tine, pentru că vei şti ce şi cum să faci la fiecare pas.

Ne vedem la curs,

Digital Marketers @Kiwi Agency

Înscrie-te Acum la Cursul Reclame de Facebook cu Rezultate!

Ediția a 3-a a cursului începe în 15 februarie 2021

Te poți înscrie doar până expiră cronometrul

Înscrie-te! (547€ 397€)

Contact

Ai întrebări despre curs sau vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne și te vom ajuta!

Magda Aringhe