Mihaela Ursu

Digital Marketer

Procesul de învățare nu se oprește niciodată. E incredibil câte informații poți să acumulezi în timp ce le predai altor oameni cunoștințele tale!
Despre mine

Eu sunt Mihaela Ursu şi din 2015 sunt Digital Marketer la Kiwi Agency.

În toţi aceşti ani mi-am dedicat viaţa profesională în mare parte unui singur subiect: Reclamele Plătite pe Facebook.

Am făcut asta împreună cu prietena şi colega mea, Antonia Zărnescu - persoana alături de care am şi creat un curs pe tema asta.

Din întâmplare (sau nu) noi două am venit la Kiwi la o lună distanţă una de alta. Iar din august 2015 până în prezent am fost responsabile pentru Campanii pe Facebook cu bugete cumulate de peste 2 milioane de dolari.

Când te concentrezi atât de mult pe un singur lucru, inevitabil ajungi să-l înţelegi în profunzime. Iar dacă eşti şi în mediul potrivit (cum am fost noi) ajungi să performezi din ce în ce mai bine.

În tot acest timp am creat campanii de abonare, de vânzare, de engagement și de retargeting, pentru clienți din țară şi din străinătate.

Practic, în aproape toate campaniile pe care le-a făcut Kiwi Agency din 2015 până azi, Reclamele de Facebook au fost făcute de mine şi de Antonia.

Iar prin ce facem în eduKiwi îţi arătăm şi ţie lucrurile nepreţuite pe care le-am învăţat.

Mie-mi place să le spun oamenilor ce știu.

Ştii acel moment când tocmai ți s-a întâmplat ceva bun și vrei să-ți suni apropiaţii, familia, toți prietenii să le spui ce ai trăit?

Exact așa mă simt eu de câte ori trebuie să împărtășesc ceea ce știu cu alți oameni.

Iubesc să dau mai departe cunoștințele mele, pentru că sunt conștientă că doar aşa pot să-mi dau seama de ce-mi lipseşte (ce informații sunt lipsă) și în felul acesta să mă dezvolt continuu.

Pentru că procesul de învățare nu se oprește niciodată.

Şi predând ceea ce știi mai departe, ajungi să descoperi şi alte puncte de vedere. Iar în felul acesta să gândeşti şi din alt unghi toată povestea.

Astfel ajungi să progresezi şi să te dezvolţi şi mai mult. Mai departe, ajungi să ajuți și mai multe persoane cu informațiile pe care le-ai acumulat.

Este incredibil câte informații poți să acumulezi în timp ce le predai altor oameni cunoștințele tale!

Lecții Gratuite

5 Lecții și Tutoriale

Fă Reclame pe Facebook. Fă-le cu adevărat bine. Obține Vânzări.

cu Mihaela Ursu și Antonia Zărnescu
Cursuri în EduKiwi

Reclame de Facebook cu Rezultate

Cu Mihaela si Antonia
Marketing
7 săptămâni 277 Cursanți

Cum să Creezi Corect Audiențele pentru Reclame de Facebook

CU Mihaela si Antonia
Marketing
466 Cursanți