O singură campanie. 9450€ Profit

Hello-hello! 

Orice copywriter care se respectă și care cere bani pentru serviciile lui trebuie să fie capabil să vorbească despre rezultatele lui

Într-un mediu atât de rapid și de competitiv precum cel al vânzării online nu ai cum să supraviețuiești (ca să nu mai vorbim de prosperitate) fără să-ți susții afirmațiile cu dovezi

Așa că azi vrem să-ți arătăm ce înseamnă copywriting ca la carte și câți bani poți obține de pe urma lui. 

Îți arătăm un singur exemplu ca să-ți faci o idee. Doar vrem să ții cont că pentru campania pe care ți-o prezentăm, am folosit texte de copywriting. Nu a fost nimic lăsat la întâmplare, ci fiecare mesaj a fost gândit prin prisma “trebuie să avem rezultate”.

Ne referim aici la strategii și tehnici pe care le predăm în Cursul Online Copywriting PROfit. Bineînțeles, ți le vom preda și ție cu drag pe parcursul celor 7 săptămâni de Curs. 

Vezi aici  ce ți-am pregătit!

O campanie. 9450€ Profit. Cu 500€ Investițe.

În februarie 2021 am anunțat lansarea unui eBook scris de noi. E o carte digitală de 90 de pagini în care învățăm oamenii cum să scrie reclame pe Facebook. 

A fost un produs la care am lucrat cu drag (primul nostru produs propriu🧡) și l-am promovat exact cum am fi promovat orice alt produs, pentru orice alt client. 

  • Reclame pe Facebook
  • Mailuri date către lista noastră
  • O pagină de vânzare dedicată eBook-ului

Vorbim aici despre texte scrise repede și un volum de muncă relativ mic. Stăm cam 10-15 minute pe o reclamă. Cam o oră durează să scriem un mail. Pagina de vânzare implică cea mai multă muncă – am lucrat cam 2 zile la ea. 

Bineînțeles, nu le-am fi scris atât de repede dacă nu aveam o experiență de 5 ani în spate. Experiență care ne-a ajutat să:

Abonează-te și primești Mini-Cursul “Copywriting Practic - Cum vinzi prin scris în orice nișă
  • Gândim o campanie de vânzare care să funcționeze
  • Alegem doar acele argumente care știam că vor convinge 100% 
  • Scriem texte puternice, care să convingă

Rezultatul îl vezi în poza de mai jos:

(am convertit în € suma și am scăzut 500€ suma investită în Reclame + plata softului care trimite mailurile)

Sunt 9450€ profit pur, care au venit strict din texte de vânzare. Nu am vândut 1 la 1, nu am avut spoturi la radio, nu am făcut afilieri cu marketeri super-cunoscuți. 

Ci pur și simplu, am deschis Google Docs și am scris texte promoționale care au vândut.

Fiindcă doar despre asta e vorba în copywriting

De vânzări. Rezultate palpabile și ușor de observat. Nu vorbim în cuvinte pompoase și promisiuni vagi ca și vizibilitate, awareness, optimizări. 

Vorbim în termeni de câștiguri, încasări, profit. Vorbim de de creșterea vânzărilor, chiar dublarea lor

Oricât de fain ar fi domeniul (și crede-ne, suntem recunoscători că putem lucra într-o industrie atât de frumoasă și de interesantă) acceptăm și respectăm faptul că e un domeniu comercial, și fără încasări nu avem nicio șansă să prosperăm în industrie

Povestea cu campania de mai sus se repetă constant în online. Asta fac textele bune. Dar am ales-o pe asta fiindcă am avut un buget extrem de mic de promovare. 

500€ e o sumă pe care orice antreprenor ar putea s-o investească în business-ul lui. 

Iar cei 500€ investiți ne-au adus un profit cu care puteam lejer să ne cumpărăm o mașină (dar Sergiu nu are carnet și Oanei îi e frică să conducă cu mai mult de 30km/h):

Acum e timpul să deprinzi și tu abilitatea asta foarte puternică. Îți punem în brațe toate instrumentele de care ai nevoie ca să ai și tu profituri după profituri. 

Fără pagini goale în față. Fără “ce să mai scriu?!” Fără “nu am rezultate și nu știu de ce!” Fără ”urăsc să scriu și nu pot să vând!”

Te luăm de la 0 și stăm lângă tine de la prima reclamă pe care o scrii, până la zona de check-out – cea în care prospectul scoate cardul și îți devine client.

Îți garantăm că nu ai mai scris niciodată așa. Nu ai avut de la început o strategie pe care să te bazezi, nu ai știut cum să selectezi argumentele pe care să le folosești. 

Și nu ai înțeles de unde vine acel ceva care face diferența între texte cu rezultate și texte care îți toacă timpul, bugetul și nervii.

Până acum scriai, dar scriai după inspirație și ce îți suna bine. Așa că textele tale au ajuns să fie ignorate, nu au impact asupra oamenilor și nu vând.

Sau îți ies texte banale, care sunt chiar criticate de public. Texte complicate, din care omul nu înțelege ce îi oferi și de ce ar trebui să cumpere de la tine

Dar acum se schimbă povestea, schimbi foaia și înveți să scrii cu un singur scop în minte: ca să-ți vinzi produsele și serviciile.

Vezi exact ce facem timp de 7 săptămâni!

Știi că ai nevoie de Copywriting. Știi teoretic cum ar trebui să arate un text care îți aduce $$$. Acum e timpul să-l scrii. Ca să ai surprize de genul ăsta:

Despre asta e vorba până la urmă. 

Scrii reclame și vinzi cu ele. Scrii mail-uri și obții clienți noi. Scrii texte pe site și transformi vizitatorii de pe site și shop în clienți fideli. 

De fiecare dată, prin texte care au impact și efectiv nu pot fi ignorate. 

Învață cum să faci asta alături de noi și nu va mai exista final de lună în care să-ți faci griji de vânzări. 

Ci doar un zâmbet când te vei uita la comenzile din online și vei trage concluzia că totul funcționează. 

Asta obții după cele 7 săptămâni de curs și ăsta e adevăratul câștig din schemă. 

Vino alături de noi și hai să vindem în online de sume record,

Oana și Sergiu

P.S. Cei 500€ investiți de noi în promovarea eBook-ului (adică fix costul Cursului) ne-au adus peste 9450€ profit. 

Ție cât îți vor aduce?

Te așteptăm în Copywriting PROfit să vedem!

P.P.S: Nu uita nici de ultimul nostru Webinar Gratuit. După nu mai ținem Webinarii o perioadă bună de timp. 

Înscrie-te aici și asigură-ți un loc încă de pe acum

Abonează-te și primești Mini-Cursul “Copywriting Practic - Cum vinzi prin scris în orice nișă
În perioada 1-5 Septembrie suntem offline!
Salutare!
Echipa eduKiwi pleacă în teambuilding la mare în perioada 1-5 septembrie!
De aceea, vom procesa orice înscriere/cerere după 6 septembrie. Revenim atunci la butoane, odihniți și gata să aducem Educația în România la cu totul alt nivel 💙
Mulțumim că ești cu noi și ne reauzim în curând!
#kiwiteam