Oana Predoiu

Senior Copywriter

Mi se pare fascinant cum niște cuvinte alese cu grijă pot convinge sute de mii de oameni, pot construi afaceri și pot chiar educa o generație întreagă.
Despre mine

Numele eu e Oana Predoiu și sunt Senior Copywriter. Senior pentru că am deja experiență de 5 ani în domeniu, copywriter pentru că vând prin scris.

Fac asta zilnic pentru Kiwi Agency, unii autori din eduKiwi și pentru proiecte interesante de Freelance.

Am început cu un Internship într-un departament de marketing unde m-am ocupat de tot: de la vizualuri pentru postări pe Social Media, până la Analytics. Dar m-am îndrăgostit de Copywriting & Content Writing, așa că am făcut tot posibilul să lucrez doar asta.

Din fericire mi-a ieșit. Așa că în ultimii ani am scris mii de reclame, sute de mailuri, și zeci de pagini de vânzare. Dar cantitatea ar fi irelevantă, dacă nu aș avea și rezultate.

Cea mai bună campanie a mea a depășit 23.000 de euro, iar toate cumulate au depășit lejer o sută de mii de euro.

Rezultatele astea nu vin dintr-un talent înnăscut sau altceva. Pur și simplu, mi-a plăcut mereu să scriu și mi-am hrănit pasiunea asta cu educarea continuă pe subiect. Mi-am cumpărat cursuri, am învățat și, bineînțeles, am aplicat și am testat tot ce am citit.

Mi se pare fascinant cum niște cuvinte alese cu grijă pot convinge sute de mii de oameni, pot construi afaceri și pot chiar educa o generație întreagă.

Așa că încerc să-mi aplic Super-Puterile de Copywriting în lucruri bune: scriu pentru proiecte în care cred, ajut antreprenorii onești, cu produse și servicii faine și dau mai departe tot ce știu.

Sunt pasionată de Copywriting și aș putea vorbi despre asta ore întregi. Așa că, am început pe drumul autorilor online și am început să scriu pentru mine. Cum am scris deja pentru mulți alții.

Dacă vrei să înveți cum să vinzi prin scris de la un Copywriter cu rezultate foarte bune, căruia nu-i plac oamenii aroganți și nu-și ține lecțiile pentru el...ești în locul potrivit.

Voi face tot ce pot ca să te ajut să scrii texte comerciale care funcționează. Texte care convertesc (= vând, îți aduc abonați, îți cresc vizibilitatea). Ca să ai și tu Super-Puterea să-ți crești afacerea sau cariera prin scris - exact cum am făcut-o eu.

Cursuri în EduKiwi

Copywriting PROfit

Cu Oana Predoiu și Sergiu Foca
Marketing
76 Cursanți